Wicked ​Heart (Starcrossed 3.) 6 csillagozás

Leisa Rayven: Wicked Heart Leisa Rayven: Wicked Heart Leisa Rayven: Wicked Heart

Liam Quinn is one of the biggest movie stars in the world…and the only man Elissa Holt has ever truly loved.

After being out of her life for six years, he and his gorgeous fiancé are set to star in the new Broadway show Elissa is stage managing. The only trouble is, when late night rehearsals bring Elissa and Liam together, the line between what is and what could have been gets blurred. Now one moment of weakness is about to create a scandal that will echo around the world.

Elissa knows that falling for Liam again would be a tragedy in the making, but as any good romantic knows, love doesn’t always follow the script.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
St. Martin's, London, 2016
322 oldal · ASIN: B00TDU0XUU
>!
St. Martin's, London, 2016
322 oldal · ISBN: 9781250065988
>!
Macmillan, London, 2016
ASIN: B01EGAFMHA · Felolvasta: Andi Arndt

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Leisa Rayven: Wicked Heart

„You can give up a lot of things in life and still be happy…but the one thing you're absolutely not allowed to give up on is true love. When you find it, you should grab it with both hands and never let it go, because although it may not be easy or convenient, it's worth it…You get the love you fight for. The one you think you deserve"
Nagyon szerettem a Bad Romeo-t és a Broken Juliet-et és most Liss és Liam története is megnyert magának. Már egy ideje kíváncsivá tett Ethan húgának története. Ebben mintha kevesebb idegesítő tényező lett volna, mint a korábbiakban, de nem kevésbé drámai. Elissának nincs szerencséje a szerelemben. Évek óta olyan férfit szeret, aki összetörte a szívét. A sors újra összehozza őket és kénytelen újból a Broadway egyik legnagyobb sztárjával, Liam Quinn-nel, és a jegyesével együtt dolgozni. Azóta hat év telt el, de az érzései semmit nem változtak. Ráadásul hasonló helyzetben találja magát, mint 6 évvel korábban.
Nagyon szép történet az egyetlen, igaz szerelemről, amely egész életedben veled marad, és senki mással nem helyettesíthető. A kedvenc részem egyértelműen az a jelenet volt, amikor Liam ráeszmélt, hogy az élet sajnos rövid, és milyen sokat veszíthet.

pveronika >!
Leisa Rayven: Wicked Heart

Imádtam! A Wicked Heart, akárcsak a sorozat első két része, egy második esély története. azonban ha mondhatom, ez volt az eddigi legjobb rész a sorozatból.

A történet főszereplője Elissa Holt, az előző köteteben főszereplőként megismert Ethan Holt húga. Elissa az egyik legjobb színpad manager a szakmájában, azonban amikor kiderül, hogy a következő színdarabjának sztárja nem más lesz, mint a híres színész, Liam Quinn, már tudja, hogy ez lesz minden idők legnagyobb kihívása számára. Ugyanis bár senki sem tudja, Elissa és Liam közös múlttal rendelkeznek. Hat éve már, hogy Liam elment szerencsét próbálni Hollywoodba és elváltak útjaik. Azóta Liam híres filmsztár lett és… közben eljegyzett egy lányt, Angel-t, aki ráadásul a színdarab női főszerepét fogja játszani. Nos azt hiszem világos, hogy Elissa miért pánikol be mikor Liam ismét előcsalogatja az addig téli álmot alvó pillangókat a gyomrában. Mert bizony Elissa nagyon-nagyon nem akar az a nő lenni, aki szétrobbantja Hollywood álompárját, akiknek már külön becenevük is van, az 'Angeliam" :D , mert hát akinek már külön beceneve van, azoktól örök szerelem várható, nemde? :D

Tudjátok, hogy nem vagyok nagy rajongója a szerelmi háromszögeknek, de bízzatok bennem, hogy ez a könyv más, és talán meg is fog lepni a végén. Liam imádnivaló volt és Elissa-t is nagyon bírtam, habár talán annyira nem volt vicces, mint Cassie. Angel pedig hű a nevéhez, egy angyal, akit hiába a „másik nő”, mégsem lehet nem imádni. :)
Az írónő humora még mindig nagyon-nagyon jó, többször hangos nevetésben törtem ki a könyv hallgatása során, a munkatársaim mosolyogtak is, hogy már megint mit hallgatok. :))

Tetszett, hogy bár ez nem egy egyszerű kapcsolat története, mégsem volt annyira szélsőségesen viharos, mint Eathen és Cassie szerelme, ez inkább egy aranyos, humoros, olvadozós könyv volt és tényleg minden pillanatát élveztem, még akkor is, amikor fájt a szívem értük, vagy amikor már annyira frusztrált a dolgok alakulása, hogy legszívesebben csak megráztam volna szereplőket, és azt hiszem, hogy ez mindent elmond. :)
Felépítésében követte a sorozat első két kötetét, hiszen a múlt és a jelen váltakozása itt is jelen volt. (Habár, hogyha nagyon őszinte akarok lenni, ez hangoskönyvben néha összezavart, de azért egy idő után mindig feltűnt ha valami nem klappolt. :D)

A könyv különálló köteteként is olvasható, és őszintén ajánlom ezt a hihetetlenül addiktív, és magával ragadó történetet.

CsepAdri>!
Leisa Rayven: Wicked Heart

Szép volt, jó volt, de kicsit túl lett dramatizálva szerintem. Értem én, h színház ;) , de kevesebb most jobb lett volna. Először furcsának találtam a nagy szerelmi bánatot, mert nem éreztem az alapját, de később mikor jobban betekintést kaptam a múltba kiderült, h meg volt alapozva a dolog :)
Josh-t, mint mellékszereplőt kiemelném, mert nagyon vicces srác és kellemes humort biztosított :)

4 hozzászólás
vankozsofi>!
Leisa Rayven: Wicked Heart

Számomra kicsit fura hogy valakit 7 (?) évig nem tudsz kiverni a fejedből- olyan szinten hogy kb epilepsziás sokkot kapsz miután meglátod :D főleg úgy hogy nem is volt köztetek valós párkapcsolat.. ettől függetlenül szórakoztató könyvecske volt ez is :)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Naiva P>!

In fact, my yoga pants should be called “sitting around eating cheese pants.” A longer title, sure, but more accurate.

pveronika >!

“Still not a fan of exercise, I take it.”
I whisper, “Not a lot of people know this, but I’m in the fitness protection program.”
He tries not to smile. “Is that right?”
“Yep. Every new year I’m hunted by gym memberships, but they haven’t found me yet.”
He laughs, and man, I love that sound. “Wow. Badass.”
“I know, right?”

Naiva P>!

Heartache doesn't teach you to be resilient. It teaches you to protect your fragility. It teaches you to fear love. And it draws a bright red circle around all the ways you've failed as a person and laughs while you cry.

pveronika >!

If my brother were any more clueless about women, he'd be a conservative politician.

pveronika >!

I try to look normal as I make my way to her, but I can tell how amused Liam is by my stiff-legged walk as he follows behind me.
“Nice work,” he whispers. “Toy soldiers everywhere would be proud.”
I give him the finger behind my back as I reach Angel and the man she’s with.

pveronika >!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

I close my hand around the thumb drive and sigh. “This is the footage from drunken dress shopping?”
“Uh-huh.”
“You didn’t have to watch it, you know.”
“Of course I did. How else was I supposed to memorize all the things you want to do to me? By the way, I’ll be your ‘sex stallion’ any day, sweetheart.” I slap his arm, and he chuckles. “Jokes aside, you’ll be pleased to know it won’t be appearing in the first episode of our stupid reality show this weekend.”
“Thank God. And thank you for helping me out.”
“No problem. Can’t have you getting fired for your perfectly understandable desire to ‘fuck me ten ways from Sunday.’ ”
I point to the door. “Get out.”
He stands and looks down at me. “Is that any way to speak to ‘the hottest man you’ve ever laid eyes on’?”
“Liam!”
He laughs and heads to the door. “Fine. This ‘perfect specimen of manhood’ is out of here. And don’t you dare ogle my ass as I go. Professionalism, please.”

pveronika >!

Okay, great. He’s gorgeous, arrogant, and spends hundreds of dollars on Shakespeare tickets—of course he’s an actor. And I’ve just shut down the possibility of anything happening between us.
I shake my head in frustration over yet again being drawn to exactly the type of man I’m trying to avoid.
Why couldn’t he be a policeman? Or a construction worker? Or a cowboy?
Wait, did I just wish for him to be a member of the Village People?


A sorozat következő kötete

Starcrossed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Samantha Young: Into the Deep
Sarah Brianne: Nero
Cora Reilly: Bound by Hatred
Elle Kennedy: The Chase
Jennifer Probst: The Marriage Bargain
Monica Murphy: One Week Girlfriend
Alessandra Torre: Hollywood Dirt