Hitvány ​Rómeó (Starcrossed 1.) 493 csillagozás

Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor Cassie és Ethan a színművészetin találkoznak, a levegő is felforr körülöttük.
Cassie igazi jó kislány, nehezen találja a helyét a folyton bulizó művészdiákok közt.
Ethan ezzel szemben vérbeli rosszfiú, vad, tüzes, félelmetes és mégis érzékeny.
Akár a Romeo és Júlia amiben címszerepet kapnak Cassie és Ethan szerelme is mintha a csillagokban lett volna megírva amíg Ethan össze nem törte Cassie szívét, mindörökre eljátszva a bizalmát.

Valami rejtélyes okból, olyan rád nézni, mint megtalálni valami értékeset, amiről nem is tudtam, hogy elvesztettem.

Évek múlva a szívtipró visszatér, hogy ismét felforgassa a lány életét érintésről érintésre. Fokozatosan újraélik titkos diákszerelmük minden felemelő és pusztító pillanatát, mígnem rájönnek, hogy a csillagokban írt szerelemnek nem kell tragédiával végződnie.

„Szerelmes vagyok Leisa Rayven történeteibe.” Colleen Hoover, a Reménytelen és a Szívcsapás sorozatok írónője

Eredeti megjelenés éve: 2013

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia Libri

>!
Libri, Budapest, 2018
498 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109977 · Fordította: Bikics Milán
>!
Libri, Budapest, 2018
500 oldal · ISBN: 9789634333845 · Fordította: Bikics Milán

Enciklopédia 19

Szereplők népszerűség szerint

Ethan Holt · Cassandra Taylor · Elissa Holt · Connor Baine · Erika · Jack Avery · Marco Fiori · Tristan Takei


Kedvencelte 50

Most olvassa 16

Várólistára tette 215

Kívánságlistára tette 209

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Kawaii_vIVIv>!
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Basztikuli! Rohadt jó volt:D
Őszintén, a borító valamiért nem hozott túlzott lázba, gondoltam majd a fülszöveg…hát sajna az sem..NA DE a figyeltek csupa csupa jó értékelése meghozta a kedvemet a könyvhöz. És komolyan mondom nagyon élveztem.
Sok humoros résszel volt tele, és nagyon jó volt, hogy a jelenből néha áttértünk a múltra és szépen eljutottunk oda mi is romlott el a két főszereplő között.
Rómeó és Júlia..lehet egyedül leszek, de én sosem kedveltem ezt a művet. Agybajt kaptam tőle XD De ez a változat, amit Holt és Cassie létrehozott komolyan mondom egy csoda. Erre még én is befizettem volna.
A két főhős egymáshoz való vonzódása tagadhatatlan, de Holt-nak ugye van egy okai miért is vonakodik a komoly kapcsolattól. Cassie pedig édes istenem néha fejbe tudtam volna vágni. Amikor nyomult ezerrel az már nekem mint olvasónak volt kellemetlen.
Viszont a nagy bumm, az ok számomra picit csalódás volt. És mindenki mondja, hogy mekkora függővége van…oké nem lezárt, de nem is annyira durva az a befejezés.
Mindenesetre alig várom a folytatást, már csak idő kellene amikor be tudom sűríteni a terveim közé. XD *kkönyvmolyproblémaTúlsokKönyvKevésIdő*

5 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Kicsit tartottam a könyvtől, mert kapott hideget, meleget. Nagyon reménykedtem benne, hogy nem lesz egy másik After elcs*szett férfi főszereplővel. Ethan Holt másképp van elkalibrálva, a múltban átélt élmények antiszociálissá, bizalmatlanná és szerintem gyávává tették. A cselekmény két szálon fut, a múltban és a jelenben, és sajnos csak a női szemszöget ismerhetjük meg, Cassiét. Műfaját tekintve erotikus NA, helyenként nagyon felfűtött, de a fordító nem vulgarizálta el szerencsére az akciójeleneteket. Tetszett a színház világának bemutatása, hogy beléphettem a kulisszák mögé. De valami hiányzott mégis, hogy megadjam az öt csillagot. Nem csak Ethan nem százas, de Cassie- vel is van valami gond, időnként az agyamra ment. Persze végig izgalmas volt olvasni róluk, igazi érzelmi hullámvasutazás volt. Nem tudom, miért, de van olyan érzésem, hogy a folytatás sem lesz egyszerű.

10 hozzászólás
Tünde_JLT I>!
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Néztelek téged, ahogy igyekeztél olyannak látszani, amilyen nem vagy, csak hogy kedveljenek

csakis azzal voltam elfoglalva, hogy meneküljek az érzéseim elől

Ez a könyv sokkal több egy szórakoztató történetnél, és talán emiatt nem is nevettem minden poénon. A viccek mögött is éreztem a fájdalmat, ami Ethan egész életét beárnyékolta. Bármennyire is igyekezett seggfej lenni, én sem tudtam így elkönyvelni, ahogy Cassie sem.
Ethan engem is rávett arra, hogy megnézzem mi mindent teszek meg nap mint nap pusztán megfelelési kényszerből, épp úgy, mint Cassie. Talán ez az egykék átka, mert Cassie is az egykeségét okolta a megfelelési kényszeréért. Nem tudom, de abban igaza volt Ethannek, hogy nem szabad hagyni, hogy ez formálja a véleményünket.
Rengeteg gondolat volt még a könyvben, ami szíven talált, és visszaidézte a múlt egy-egy darabkáját.

Naiva P>!
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Emlékszem, amikor angolul olvastam, éppen az időben való ugrálás miatt tetszett a legjobban a könyv. Alig vártam, hogy magyarul is megjelenjen. Éreztem, hogy egyszer meg fog, csupán abban bíztam, hogy az eredeti borítóval, ami az egyik leggyönyörűbb könyves borító, amit valaha láttam. Ez a borító tucat.
Lehet, hogy az ok hatásvadász, de annyira érdekelt, mi történhetett, ami miatt Cassie olyan bizalmatlan lett. Vagy, ami még annál is jobban érdekelt, mi miatt változhatott meg Ethan? Tehát, ami amilyen a múltban volt Cassie, olyan lett most Ethan. Kitartó, bizakodó, pozitív és amilyen volt Ethan, elutasító és szomorú, olyan lett Cassie.
Szerettem a szereplőket. Cassie vidám énjét nagyon bírtam. spoiler Ilyen nimfomán spoiler még könyvben sem találkoztam.

6 hozzászólás
ZitussKa>!
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Nagyon sokat vacilláltam azzal, hogy most 4,5 vagy 5 csillagot adjak, így kerekedett belőle egy nem teljes értékű ámde 5 csillag. Ez annyit jelent, hogy kedvenc nem lett de összességében, ha végigpörgetem a pillanatokat a fejemben akkor majdhogynem az összeset önfeledten élveztem. Jól működött a kémia és a történet sajátos humora is betalált nálam. A mosoly mindig észrevétlenül kúszott az arcomra, fel sem tűnt.
Habár Ethan is édes volt az biztos, hogy Jack volt az, aki elnyerte a szívem egy darabját. Nagyon olvasnék még róla.
No de vissza Cassiékhez. Bajosak az biztos, de szerethetően elfuseráltak. Habár nem kúsztak be a bőröm alá a szereplők ezt akár pocsék hangulatomnak is tulajdoníthatom. Még biztosan újraolvasom majd, ha már nem leszek ennyire diszharmonikus :)
Jó volt!

KönyvMoly_1989>!
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

„Felforrnának a tengerek, elsötétülne az ég, a világ valamennyi vulkánja kitörne, véget vetve az általunk ismert civilizációnak. Szóval, az emberiség érdekében… és minden más érdekében, ami kedves számodra… tartsd távol magad tőlem…”

Minden hibájával együtt imádtam ezt a könyvet!!! Annyira, de annyira megérte rá ilyen sokat várni!
Elfojtott erotika, érzelmek, finom humor… Túlfűtött érzékiség, a színészélet keserédes mindennapjai, két egyedi fiatal különleges kapcsolata… Végig vibrált a feszültség minden egyes lapon, minden egyes sorban!
Élveztem a regény minden betűjét, és nem érdekel, hogy nem volt tökéletes, mert a maga tökéletlenségében az utóbbi évek legjobb NA könyve volt, amit olvastam.

Nagyon várom a folytatást, AKAROM a folytatást, most azonnal! ;)

Smurfettereads P>!
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

❤ Imádom, imádom ez valami fantasztikus. Romantikus, humoros, szenvedélyes, érzelmes, erotikus, csodálatos, magával ragadó. Mindent imádtam benne, nagyon tetszett színházi jelenetek is. Új álompasit fedeztem fel Ethan Holt személyében. Imádtam őt, bár néhol eléggé nagy spoiler, de nekem nagyon bejött a nagyon érzékeny, kemény csávó. ❤ Eleinte Cassie is nagyon kedvelhető volt. spoiler A többi szereplő is kedvenc lett, sokszor nevettem. :-) De ez a függővég valami botrányos, alig várom a következő részt nagyon kíváncsivá tett az írónő ezzel a befejezéssel. A borító nekem nagyon bejön. :-)

Deziréé>!
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Annyira imádom ezt a könyvet, hogy alig bírok magammal.
Ennyit már rég nevettem egy könyv miatt és meg kell, hogy mondjuk nem egyszer volt, hogy lányos zavaromban felnevettem. Könyv miatt még nem pirultam ennyit, de úgy néz ki Ethan ilyen hatással volt rám.
Cassie karakterét imádom, az a sok rengeteg vicces beszólás és gondolat menet amit olvastam… fúú hihetetlen egy nőszemély az egyszer biztos. Nagyon jól kidogozott karakter ő is és Ethan is. Néha már úgy éreztem, hogy ők nem is kitalált személyek, hanem én is ismerem őket személyesen. Olyan mintha a barátaimmá váltak volna, annyira megszerettem őket.
Valójában észre sem vettem és már huss, el is olvastam a könyvet, de ez a befejezés eléggé kiakasztó, szóval most hatalmas nagy késztetést érzek arra, hogy a következő részt is elolvassam. Imádom egyszerűen ezt a könyvet.

Szilvi00 P>!
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Számomra ez a volt Az év legjobban várt könyve. A naptárban jó előre bejelöltem azt a hetet, amikor biztosan zavartalanul és ráérősen olvashatok. Milyen jól tettem!!! Alig bírtam letenni, és úgy faltam a sorokat, mint kacsa a nokedlit! :) Vérnyomásnövelőnek sem utolsó a történet, rám legalábbis ilyen hatást gyakorolt. Sokszor legszívesebben úgy elvertem volna Ethan-t, mint szódás a lovát. De elég a buta hasonlatokból! A lényeg, hogy imádtam az egész könyvet, és az összes érzelmet, amit olvasás közben éreztem. Egyszerre frusztrált és szórakoztatott. Szeretem, ha egy könyv úgy a hatása alá kerít, hogy napokig azon kattog az agyam, és képtelen vagyok elszakadni a történettől.
Külön tetszett, hogy kicsit betekinthettem színházi világ kulisszái mögé, és olvashattam a színészi hivatás kihívásairól is.
Leisa Rayven remek stílusban ír, engem meggyőzött! Ide nekem a folytatást!

7 hozzászólás
Magdi1017>!
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Eléggé túlfűtött kis regény volt, mit ne mondjak!
Cassie nagyon rámenős, már nekem fájt az a sok kínlódás, amin keresztülment, de komolyan. Holt pedig érthető okokból próbálja betartani a három lépés távolságot, de hát ilyen ostromnak nem tud ellenállni, ugyebár… :D
Annak ellenére itt volt minden :dráma, erotika, szenvedély, minden kis ínyencség, ami szem-szájnak ingere. Az volt benne a legszebb, hogy mindenből pont annyi, amennyi kell. spoiler
Most lehet hogy ki fogok kapni, de tőlem távol áll a színház világa. A könyvnek köszönhetően beleláthattam egy kicsit, és le vagyok nyűgözve. Kicsit jobban megismerve tudatosult bennem, hogy kemény világ ez.


Népszerű idézetek

Brigii>!

– Néha az emberek nem csak azért húznak fel falakat maguk körül, hogy kívül tartsanak másokat, hanem hogy lássák, ki törődik velük annyira, hogy ledöntse azokat.

147. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Erika
KönyvMoly_1989>!

Változást szeretnél? Légy a változás te magad.

495. oldal

KönyvMoly_1989>!

Fejezd be, hogy mindenkinek a kedvében akarsz járni, és csak mondd azt, amit gondolsz.

98. oldal

KönyvMoly_1989>!

… SZERETLEK, SZERETLEK, SZERETLEK, SZERETLEK,

Oldalakon és oldalakon át csak pörgetek letaglózva, míg végül elérem a levél végét.

Ha nem értenéd, mi is ez, elmondom, hogy 1162-szer írtam le, hogy „SZERETLEK” – egyszer, minden nap, míg távol voltam. És kérlek, ne hidd, hogy ez holmi kopipésztes levél. Igenis, egyesével legépeltem, büntetésül, hogy ilyen seggfej voltam, és hogy tudassam veled, hogy érzek irántad.

493. oldal

Kapcsolódó szócikkek: copy-paste / Ctrl+C, Ctrl+V · levél
KönyvMoly_1989>!

Nem ez lenne az élet értelme? Hogy megtaláld azt az embert a világon, aki tökéletesen illik hozzád?

93. oldal

KönyvMoly_1989>!

– Én már feladtam, hogy meg próbáljam érteni a férfiakat. – Zoe a csokis állványt vizsgálja. – Furcsák, egytől egyig.
Ámen, testvérem.

366. oldal

vikcs>!

Ha az enyém lennél, minden nap mondanám neked, hogy szeretlek.

303. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cassandra Taylor
KönyvMoly_1989>!

– Akkor mostantól ez így lesz? Beszambázol az életébe, és rögtön ráveszed olyanokra, amiért nekem csokival kell könyörögni?
Holt lustán pislog egyet.
– Mit mondhatnék, haver? Nekem nem kell hozzá csoki, én ilyen édes vagyok magamtól is.

284. oldal

vikcs>!

– Vigyázz a jóképűekkel, édesem. Azok törik össze a szíved.

102. oldal

Tünde_JLT I>!

Néztelek téged, ahogy igyekeztél olyannak látszani, amilyen nem vagy, csak hogy kedveljenek


A sorozat következő kötete

Starcrossed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ella Maise: Akarlak, Adam Connor
Colleen Hoover: November 9.
Winter Renshaw: Ui.: Kívánlak
Joss Stirling: Lélektársak – Crystal
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Colleen Hoover: Verity
Vi Keeland: Érzéki játék
Vi Keeland: Kockázatos kaland