Hitvány ​Rómeó (Starcrossed 1.) 275 csillagozás

Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor Cassie és Ethan a színművészetin találkoznak, a levegő is felforr körülöttük.
Cassie igazi jó kislány, nehezen találja a helyét a folyton bulizó művészdiákok közt.
Ethan ezzel szemben vérbeli rosszfiú, vad, tüzes, félelmetes és mégis érzékeny.
Akár a Romeo és Júlia amiben címszerepet kapnak Cassie és Ethan szerelme is mintha a csillagokban lett volna megírva amíg Ethan össze nem törte Cassie szívét, mindörökre eljátszva a bizalmát.

Valami rejtélyes okból, olyan rád nézni, mint megtalálni valami értékeset, amiről nem is tudtam, hogy elvesztettem.

Évek múlva a szívtipró visszatér, hogy ismét felforgassa a lány életét érintésről érintésre. Fokozatosan újraélik titkos diákszerelmük minden felemelő és pusztító pillanatát, mígnem rájönnek, hogy a csillagokban írt szerelemnek nem kell tragédiával végződnie.

„Szerelmes vagyok Leisa Rayven történeteibe.” Colleen Hoover, a Reménytelen és a Szívcsapás sorozatok írónője

Eredeti mű: Leisa Rayven: Bad Romeo

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2018
498 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109977 · Fordította: Bikics Milán
>!
Libri, Budapest, 2018
500 oldal · ISBN: 9789634333845 · Fordította: Bikics Milán

Enciklopédia 13

Szereplők népszerűség szerint

Ethan Holt · Cassandra Taylor · Elissa Holt · Connor Baine · Erika · Jack Avery · Marco Fiori · Tristan Takei


Kedvencelte 32

Most olvassa 22

Várólistára tette 241

Kívánságlistára tette 267

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
vIVIv
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Basztikuli! Rohadt jó volt:D
Őszintén, a borító valamiért nem hozott túlzott lázba, gondoltam majd a fülszöveg…hát sajna az sem..NA DE a figyeltek csupa csupa jó értékelése meghozta a kedvemet a könyvhöz. És komolyan mondom nagyon élveztem.
Sok humoros résszel volt tele, és nagyon jó volt, hogy a jelenből néha áttértünk a múltra és szépen eljutottunk oda mi is romlott el a két főszereplő között.
Rómeó és Júlia..lehet egyedül leszek, de én sosem kedveltem ezt a művet. Agybajt kaptam tőle XD De ez a változat, amit Holt és Cassie létrehozott komolyan mondom egy csoda. Erre még én is befizettem volna.
A két főhős egymáshoz való vonzódása tagadhatatlan, de Holt-nak ugye van egy okai miért is vonakodik a komoly kapcsolattól. Cassie pedig édes istenem néha fejbe tudtam volna vágni. Amikor nyomult ezerrel az már nekem mint olvasónak volt kellemetlen.
Viszont a nagy bumm, az ok számomra picit csalódás volt. És mindenki mondja, hogy mekkora függővége van…oké nem lezárt, de nem is annyira durva az a befejezés.
Mindenesetre alig várom a folytatást, már csak idő kellene amikor be tudom sűríteni a terveim közé. XD *kkönyvmolyproblémaTúlsokKönyvKevésIdő*

5 hozzászólás
>!
Krisztina_Németh_2
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Na ne már! Ezért a sok reklám? Ezért? Idiota szereplök, nulla cselekmény, hiszti, nyavajgás, dugás és piálás. Ennyi. Most komolyan, a csaj csak a dugásra gondol, a pasi meg fu de utálom az ilyen pasi karaktereket. „Szeretlek, akarlak, de nem lehet mert nem érdemlem meg." A két csillag a boritonak és a néha elcsipett poénos beszolásnak járt. Nekem is járna amiért képes voltam végigszenvedni, de az már tulzás lenne. Biztos nem fogom elolvasni a folytatását.

6 hozzászólás
>!
Törpillaa P
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

❤ Imádom, imádom ez valami fantasztikus. Romantikus, humoros, szenvedélyes, érzelmes, erotikus, csodálatos, magával ragadó. Mindent imádtam benne, nagyon tetszett színházi jelenetek is. Új álompasit fedeztem fel Ethan Holt személyében. Imádtam őt, bár néhol eléggé nagy spoiler, de nekem nagyon bejött a nagyon érzékeny, kemény csávó. ❤ Eleinte Cassie is nagyon kedvelhető volt. spoiler A többi szereplő is kedvenc lett, sokszor nevettem. :-) De ez a függővég valami botrányos, alig várom a következő részt nagyon kíváncsivá tett az írónő ezzel a befejezéssel. A borító nekem nagyon bejön. :-)

>!
Tünde_JLT IP
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Néztelek téged, ahogy igyekeztél olyannak látszani, amilyen nem vagy, csak hogy kedveljenek

csakis azzal voltam elfoglalva, hogy meneküljek az érzéseim elől

Ez a könyv sokkal több egy szórakoztató történetnél, és talán emiatt nem is nevettem minden poénon. A viccek mögött is éreztem a fájdalmat, ami Ethan egész életét beárnyékolta. Bármennyire is igyekezett seggfej lenni, én sem tudtam így elkönyvelni, ahogy Cassie sem.
Ethan engem is rávett arra, hogy megnézzem mi mindent teszek meg nap mint nap pusztán megfelelési kényszerből, épp úgy, mint Cassie. Talán ez az egykék átka, mert Cassie is az egykeségét okolta a megfelelési kényszeréért. Nem tudom, de abban igaza volt Ethannek, hogy nem szabad hagyni, hogy ez formálja a véleményünket.
Rengeteg gondolat volt még a könyvben, ami szíven talált, és visszaidézte a múlt egy-egy darabkáját.

>!
KönyvMoly_1989
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

„Felforrnának a tengerek, elsötétülne az ég, a világ valamennyi vulkánja kitörne, véget vetve az általunk ismert civilizációnak. Szóval, az emberiség érdekében… és minden más érdekében, ami kedves számodra… tartsd távol magad tőlem…”

Minden hibájával együtt imádtam ezt a könyvet!!! Annyira, de annyira megérte rá ilyen sokat várni!
Elfojtott erotika, érzelmek, finom humor… Túlfűtött érzékiség, a színészélet keserédes mindennapjai, két egyedi fiatal különleges kapcsolata… Végig vibrált a feszültség minden egyes lapon, minden egyes sorban!
Élveztem a regény minden betűjét, és nem érdekel, hogy nem volt tökéletes, mert a maga tökéletlenségében az utóbbi évek legjobb NA könyve volt, amit olvastam.

Nagyon várom a folytatást, AKAROM a folytatást, most azonnal! ;)

>!
Deziréé
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Annyira imádom ezt a könyvet, hogy alig bírok magammal.
Ennyit már rég nevettem egy könyv miatt és meg kell, hogy mondjuk nem egyszer volt, hogy lányos zavaromban felnevettem. Könyv miatt még nem pirultam ennyit, de úgy néz ki Ethan ilyen hatással volt rám.
Cassie karakterét imádom, az a sok rengeteg vicces beszólás és gondolat menet amit olvastam… fúú hihetetlen egy nőszemély az egyszer biztos. Nagyon jól kidogozott karakter ő is és Ethan is. Néha már úgy éreztem, hogy ők nem is kitalált személyek, hanem én is ismerem őket személyesen. Olyan mintha a barátaimmá váltak volna, annyira megszerettem őket.
Valójában észre sem vettem és már huss, el is olvastam a könyvet, de ez a befejezés eléggé kiakasztó, szóval most hatalmas nagy késztetést érzek arra, hogy a következő részt is elolvassam. Imádom egyszerűen ezt a könyvet.

>!
Szilvi00 P
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Számomra ez a volt Az év legjobban várt könyve. A naptárban jó előre bejelöltem azt a hetet, amikor biztosan zavartalanul és ráérősen olvashatok. Milyen jól tettem!!! Alig bírtam letenni, és úgy faltam a sorokat, mint kacsa a nokedlit! :) Vérnyomásnövelőnek sem utolsó a történet, rám legalábbis ilyen hatást gyakorolt. Sokszor legszívesebben úgy elvertem volna Ethan-t, mint szódás a lovát. De elég a buta hasonlatokból! A lényeg, hogy imádtam az egész könyvet, és az összes érzelmet, amit olvasás közben éreztem. Egyszerre frusztrált és szórakoztatott. Szeretem, ha egy könyv úgy a hatása alá kerít, hogy napokig azon kattog az agyam, és képtelen vagyok elszakadni a történettől.
Külön tetszett, hogy kicsit betekinthettem színházi világ kulisszái mögé, és olvashattam a színészi hivatás kihívásairól is.
Leisa Rayven remek stílusban ír, engem meggyőzött! Ide nekem a folytatást!

7 hozzászólás
>!
vikcs P
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

A cselekmény két szálon fut, a jelenben és a múltban, ahol Cassie naplóbejegyzéseivel együttvéve követhetjük végig a történetüket. Nagyon tetszett, ahogy a múltat megismerhetjük, és lassanként bontakozik ki a kapcsolatuk, valamint hogy mennyi nehézségen és megpróbáltatáson kell keresztülmenniük, nagy részben Ethan állandó elutasítása miatt. A végére persze kiderül a mi-miért kérdésre a válasz, azonban elég sok huza-vona történik addig, amíg eddig a pontig elérünk… és ott szinte rögtön vége is van a könyvnek.

A szereplőket nem igazán sikerült megkedvelnem, nekem Cassie viselkedése és gondolatai már néha nagyon sok és idegesítő volt, Ethan főleg, mert komolyan, legszívesebben fejen vágtam volna néhány vaskos szövegkönyvvel, megérdemelte volna. Igazából megértem, hogy miért volt neki nehéz megnyílnia és elengednie magát, de mégis, lehetett volna kevésbé bunkó.

Gyerekek, annyi szexuális feszültség van ebben a könyvben, hogy a végére már én majdnem megpukkadtam! De komolyan! Cassie elég szexcentrikusan gondolkodik, állandóan vágyakozik és kívánja Ethant, vagy csak arra, hogy legalább megérintse a szerszámát. Hát… egy szűz lány nem tudom mióta vágyik ennyire vehemensen az ilyen dolgokra, az általános felállás az, hogy a fiú jobban erőlteti és akarja a dolgot, mint a lány. Na, ez itt fordítva van. Cassie már szinte mániákusan zaklatja Ethan-t, hogy legyen már valami. A könyv utolsó fejezetei felé már a hajamat téptem, hogy úristen, tedd már helyre ezt a nőt, hogy nyugodjon le és üljön le végre a popójára.

Ezen túlnézve a könyv stílusa nagyon jó volt, tele volt humorral, és annyira egyszerűen, könnyedén van megírva a történet, hogy csak pörögnek a lapok és nem tudod letenni a könyvet. Kifejezetten érdekel ez a színházi világ, hogy hogyan születik meg a darab, amit te csak végignézel, hogy mennyi munka és gyakorlás kell ahhoz, hogy összeálljon egy igazán élvezhető és átérezhető műsorrá a színészek munkája. Ezeket a részeket nagyon szerettem, és több is jöhetett volna még.

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2018/03/leisa-rayven-…

>!
Magdi1017 P
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Eléggé túlfűtött kis regény volt, mit ne mondjak!
Cassie nagyon rámenős, már nekem fájt az a sok kínlódás, amin keresztülment, de komolyan. Holt pedig érthető okokból próbálja betartani a három lépés távolságot, de hát ilyen ostromnak nem tud ellenállni, ugyebár… :D
Annak ellenére itt volt minden :dráma, erotika, szenvedély, minden kis ínyencség, ami szem-szájnak ingere. Az volt benne a legszebb, hogy mindenből pont annyi, amennyi kell. spoiler
Most lehet hogy ki fogok kapni, de tőlem távol áll a színház világa. A könyvnek köszönhetően beleláthattam egy kicsit, és le vagyok nyűgözve. Kicsit jobban megismerve tudatosult bennem, hogy kemény világ ez.

>!
Szami81
Leisa Rayven: Hitvány Rómeó

Képtelen vagyok 5 csillagnál kevesebbet adni. Annyira intenzív az egész, a düh, elfojtott szenvedély, szívszorító szomorúság, szexuális feszültség, félelem – minden érzés intenzív, minden egyes sorában. Ettől teljesen letehetetlen volt a számomra, pedig néha legszívesebben sikítottam volna.
A fordítást is szerettem, helyén volt a szleng, döccenőmentes volt minden.


Népszerű idézetek

>!
Brigii P

– Néha az emberek nem csak azért húznak fel falakat maguk körül, hogy kívül tartsanak másokat, hanem hogy lássák, ki törődik velük annyira, hogy ledöntse azokat.

147. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Erika
>!
KönyvMoly_1989 

… SZERETLEK, SZERETLEK, SZERETLEK, SZERETLEK,

Oldalakon és oldalakon át csak pörgetek letaglózva, míg végül elérem a levél végét.

Ha nem értenéd, mi is ez, elmondom, hogy 1162-szer írtam le, hogy „SZERETLEK” – egyszer, minden nap, míg távol voltam. És kérlek, ne hidd, hogy ez holmi kopipésztes levél. Igenis, egyesével legépeltem, büntetésül, hogy ilyen seggfej voltam, és hogy tudassam veled, hogy érzek irántad.

493. oldal

>!
KönyvMoly_1989 

Fejezd be, hogy mindenkinek a kedvében akarsz járni, és csak mondd azt, amit gondolsz.

98. oldal

>!
KönyvMoly_1989 

– Én már feladtam, hogy meg próbáljam érteni a férfiakat. – Zoe a csokis állványt vizsgálja. – Furcsák, egytől egyig.
Ámen, testvérem.

366. oldal

>!
KönyvMoly_1989 

Változást szeretnél? Légy a változás te magad.

495. oldal

>!
KönyvMoly_1989 

Nem ez lenne az élet értelme? Hogy megtaláld azt az embert a világon, aki tökéletesen illik hozzád?

93. oldal

>!
vikcs P

Ha az enyém lennél, minden nap mondanám neked, hogy szeretlek.

303. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Cassandra Taylor
>!
KönyvMoly_1989 

– Akkor mostantól ez így lesz? Beszambázol az életébe, és rögtön ráveszed olyanokra, amiért nekem csokival kell könyörögni?
Holt lustán pislog egyet.
– Mit mondhatnék, haver? Nekem nem kell hozzá csoki, én ilyen édes vagyok magamtól is.

284. oldal

>!
Tünde_JLT IP

Néztelek téged, ahogy igyekeztél olyannak látszani, amilyen nem vagy, csak hogy kedveljenek

>!
vikcs P

– Vigyázz a jóképűekkel, édesem. Azok törik össze a szíved.

102. oldal


A sorozat következő kötete

Starcrossed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cora Carmack: Szakítópróba
Gayle Forman: Csak egy év
Baráth Viktória: Első tánc
Szirmay Ágnes: Szerelemre castingolva
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
J. A. Redmerski: Megölni Sarait
Tina Reber: Spontán szerelem
Jennifer Probst: Elhibázott házasság