Késtél (Bexi 1.) 2239 csillagozás

Leiner Laura: Késtél Leiner Laura: Késtél Leiner Laura: Késtél

Budai Rebeka élete tizenhat évesen fenekestül felfordult, amikor posztolt a barátja falára egy szemrehányó, egy szál gitáros dalt, a Késtélt.
Azóta ő Bexi, aki immár a második lemezén dolgozik, a dal ugyanis óriási sláger lett és országos hírnevet hozott számára.
Körte, a tetoválóművészből avanzsált menedzser épp egy tévés fellépést szervezett le a Pop/Rock sztár leszek! döntőjébe, ahol Beki a legesélyesebb versenyző duettpartnere lesz.
Nagy Márk nemcsak az énekhangjával, hanem külsejével is belopta magát a női nézők szívébe, de Bekivel már nehezebb dolga lesz…

Eredeti megjelenés éve: 2014

Tagok ajánlása: 13 éves kortól

>!
Carta Teen, Pécs, 2023
408 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158031264
>!
L&L, Budakalász, 2020
406 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158031264
>!
Carta Teen, Budapest, 2020
408 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158031264

3 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Leiner Laura

825 tag · 490 karc · Utolsó karc: 2023. szeptember 23., 20:35 · Bővebben

!

Bexi

267 tag · 146 karc · Utolsó karc: 2023. június 8., 11:05 · Bővebben


Enciklopédia 32

Szereplők népszerűség szerint

Nagy Márk · Körte · Budai Rebeka (Bexi) · Bogyó · Puding · Pepe · Kemál · Budai Lili · Sleisz Antal · Gyuri bácsi · Nádor Gergő (Geri)


Kedvencelte 473

Most olvassa 243

Várólistára tette 253

Kívánságlistára tette 290

Kölcsönkérné 8


Kiemelt értékelések

ZitussKa>!
Leiner Laura: Késtél

Leragad a szemem, mègsem voltam kèpes letenni a könyvet ès „Majd holnap befejezem” mondattal becsukni. No kèrem mèg a vègèn èn is lekèstem volna egy fontos törtènèst. Nem mellesleg tènyleg rendkívül addiktív ez a könyv, kèptelensèg elszakadni tőle mert ha le is teszem, akkor is rajta agyalok.:)
Sajnálom, hogy csak most olvastam. Ezt kár kihagyni!
Erős indítása a sorozatnak ès tudom, èrzem, hogy lesz ez mèg jobb is.
Imádom Bexit mert talpraesett ès eszes lány. A további szereplőkről pedig nem is tudom mit emeljek ki. Hibbantak. Ahol megjelennek ott garantált a káosz de nèlkülük nem lenne semmi teljes.
Az egèsz könyvnek annyira megkapó a humora, a hangulata, a sajátos, egyedi lègköre ès a legjobb, hogy nincs semmi erőltetett benne.
A vègère hagytam a legfontosabbat. A vèlemènyem elèg rèszrehajló ugyanis teljes mèrtèkben #márker lettem:) A könyv szavaival èlve:
akármennyire is felháborító a viselkedèse ès a mondandója, egyszerűen olyan pofátlanul aranyosan adja elő, hogy nem lehet nem szórakozni rajta.
Imádtam. Ez bizony kedvenc lett! ❤

7 hozzászólás
Cortez>!
Leiner Laura: Késtél

Te jóságos Isten, de jó volt ez!!! Laura eddig megjelent írásai közül ez a kedvencem, valami fantasztikus! :D Holnap reggel azonnal megveszem a második részt, ahogy kinyit a könyvesbolt. :D:D

24 hozzászólás
FairyDust P>!
Leiner Laura: Késtél

Bárki bármit mond, nekem tetszett a könyv. :D Hihetetlen, hogy pont ez hozott vissza az olvasás világába a súlyos válságomból, előtte 3 könyvet kellett félbehagynom mert nem kötött le.
Valljuk be, nem a huszonéveseknek iródott a könyv és voltak részek amik egyszerűen kiidegeltek, annyira bután voltak kitalálva és megirva. Ami totál nem tetszett, az a vége. Come on guys!! Ez tisztára olyan, mint egy sorozat epizód, mikor a legizgalmasabb résznél hagyják abba. Értem én, kell a hatásvadászat, de egy könyv esetében ez elég érdekesen fest. Az irónőnek túl sok volt az AMC/HBO/CW stb., vagy mi a baj?
Ezek felett szemet hunyva egy igazán szórakoztató, könnyed, 21. századi könyvet kapunk.
Nem szoktam kedvenc idézetet hirdetni, de ezzel annyira egyetértek, hogy muszáj:
Vannak a „megmondó emberek” a neten, akik egyszerűen megmondják. Velük nem lehet mit kezdeni, ők az örök elégedetlenek, nekik úgysem jó soha semmi, ők „szaroznak” bele a nagyvilágba, teljesen mindegy, hogy mire írják, néha azt sem tudják, hogy pontosan kinek az oldalán utálkoznak. Nekik nem lehet jó dalokat csinálni, mert már akkor nem szeretik, amikor még el sem készült.

Naiva>!
Leiner Laura: Késtél

Valami ismerős, mégis teljesen más, de annyira „Laurás”. Eddig az írónő bármelyik könyvébe kezdtem, már pár oldal után tudtam, hogy nagyon fogom szeretni. Így voltam ezzel a könyvével is.
Bevallom, már évek óta nem nézek semmilyen tehetségkutatót. Részben a könyvben is említett okok miatt. Rosszul vagyok, amikor a zsűri olyasmikkel áltatja a versenyzőt, hogy „jobb volt, mint az eredeti" meg hasonlók.
Szerintem amellett, hogy az írónő valóságosan mutatta be a hazai könnyűzenei élet helyzetét, mellé egy nagyon aranyos és jópofa történetet írt. Sok szereplőre ráismertem, jobban mondva úgy éreztem, mintha a SZJG-ből átjött volna néhány szereplő, de más volt a hangulat és teljesen más volt a főszereplő lány, mint amilyen Renáta volt.
Bexi, életrevalóbb, jobban mondva, sokkal életképesebb. Ha úgy vesszük, eleve más a személyisége. Viszont Márkot egyelőre nem tudom hova tenni. Az a jó, ha van valakinek önbizalma, de az övé túmáccs’. Viszont nem elképzelhetetlen, hogy a további részekben ne szeressem meg, mert alapvetően érezni lehet rajta, hogy egy kedves srác. Csak el van szállva magától.
A legszimpatikusabb szereplő egyértelműen Körte volt, aki azon felül, hogy Beki menedzsere, egy fajta vagány apafiguraként is szolgál számára. Legalábbis nekem úgy jött le. Amit viszont nem értek; hogy lehet így befejezni?!

8 hozzászólás
Pandaaaa P>!
Leiner Laura: Késtél

„Now you're just somebody that I used to know”

Imádoom, a mai napig imádoom ♥♥ Már nem is tudom hanyadjára olvastam újra, de még mindig beszippant és ledarálom a könyvet :D Menthetetlen LL fan vagyok ♥:D
Imádom a történetet. Imádom, hogy egy átlagos lányról szól akinek valóra vált az álma, de attól még átlagosan éli az életét és nem szállt el magától.
Beki családja valami fantasztikus, sokan kívánnánk ilyen anyukát amilyen Bekié és Lili a húga is nagyon aranyos, igazi 10 éves. :)
Körtéről szerintem kijelenthetjük, hogy nála jobb menedzsert senki sem kívánhat.
És ott vannak Aszádék a vicces eddig be nem futott 3 tagú punk banda, akik mindig ott vannak és segítenek Bekinek.
Anti aki a kezdetek óta egyetlen legjobb barátja Bekinek. :)
És ne feletkezzünk meg Nagy Márkról sem aki szerintem nem csak az én szívembe lopta be magát Cortez mellé♥ A Pop/Rock sztár leszek! című tehetségkutató műsor ezen szériájának legesélyesebb jelöltje volt és a döntőben Beki lett a duettpartnere. Imádtam ahogy ezen az egy héten hogyan csipkelődtek egymással, de persze Gerinek belekellett kavarnia eme bimbózó kapcsolatba. off

És igeen a befejezés :D Hihetetlen milyen függővéggel lett vége. Emlékszem tűkön űlve vártam, hogy jöjjön a következő rész, hogy majd azt is egy nap alatt olvassam ki. ♥♥
#márker

2 hozzászólás
MissFortune>!
Leiner Laura: Késtél

Remek kezdés, remélem ilyen jó lesz az egész sorozat is.
Végre van egy igazi belevaló csaj főszereplőnk, aki nem adja el magát, na meg nem is annyira klisés. Normálisabb mint pl. Reni. Nem túlzás kijelenteni, hogy eddig Bexi a legnormálisabb főszereplője Laurának. Tetszett, ahogy szívja Márk vérét, fel-fel nevettem olvasás közben, azonban Laura könyveiben ennél általában több a humor.
Márk szerintem túl önimádó, nem sikerült megkedvelnem. Bexi remekül rávilágított, hogy folyton magáról beszél, magán gondolkozik. Szörnyen idegesítő, hátha majd a következő résznél már sikerül megkedvelnem.

Hú, basszus viszont annyira valós képet kapunk a tehetségkutatókról.. Ugyanezt gondolom, kb. mintha valaki leírta volna a gondolataimat. Évek óta nem nézek semmilyen ilyen jellegű műsort, mert undorítónak tartom, amit sok emberrel csinálnak.. Néha fb-n feldob egy videót a válogatókról, nyilván a legbénább/legviccesebb előadókról, akiket a zsűri halálra cikiz, mert mekkora poén. Gondolom, drága társadalmunkban erre van igény.
Kemény függővég, de egyértelmű szerintem, hogy ki jut tovább..:D

gabiica P>!
Leiner Laura: Késtél

Engem megvett kilóra, minden hibájával együtt. Nyilván éreztem, hogy már nem abba a korosztályba tartozom, akiknek ez íródott, mégis élveztem. Kikapcsolt, szórakoztatónak találtam, jó volt olvasni, könnyen haladtam vele.
Bexit alapvetően hamar megkedveltem, kedves és szórakoztató karakter, kíváncsi vagyok, hogy alakul tovább a sorsa.
Márk viszont… hát, őt nem tudom hova tenni. Hol halálra idegesített, hol kedvesnek és szerethetőnek tartottam. Talán ő az, aki miatt nem tudom 100%-osan szeretni a történetet, meglátjuk, hogy alakul a továbbiakban.
Laura nagyon valószerűen és jól leírta ezt a világot. Valahogy én is így képzelek el egy tehetségkutatót, minden hátterével együtt. És a zenészvilágról is hasonló képet festettem magamban. Talán azért tetszett annyira, mert tényleg úgy éreztem, hogy az általam elképzelt valóságot mutatja meg.
Bánom, hogy mostanáig halogattam az olvasását, de féltem, hogy ez már nagyon nem nekem való. De mégis. Örülök, hogy a kezembe vettem, nem bántam meg, bűn lenne kihagyni Leiner Laurát az életemből.

9 hozzászólás
Vivi_>!
Leiner Laura: Késtél

Egyszerűen nehéz értékelni egy olyan könyvet, ami egy olyan író tollából került ki, aki megalkotta az Szjg sorozatot. Mindenki imádja/imádta azt, és aki az utána levő könyveit olvass az vagy csalódik, vagy ugyanúgy szereti még ezek után is. Hát én úgy a tábor közepén helyezkedek el. Még szívesen olvasom a könyveit, de már nem olyan nagy hévvel. Kétségtelen, hogy a Szent Johanna után már nem lesz olyan könyve, ami ilyen sikert aratna. Vagyis az én nézőpontomból. Ezért nem is vártam túl sokat a könyvtől, de meglepően tetszett. Az ASZ-nál és a Bábelnél is jobban. Nekem azoknál a könyveknél már nem volt igazi LL. De azért itt is érződik, hogy még ő írta, de szerintem próbált felvenni másik vonalat, ami változatosabb. Hát sikerült is, meg nem is.

Szóval, akkor a történet. Teljesen X-faktor. Esküszöm. Mintha a tévé előtt ültem volna és úgy játszódtak volna le a részek. Láttam magam előtt a dolgokat. Szerintem eléggé hatással volt az írónőre, hiszen teljesen ugyanazt kapjuk vissza leírva, amit igazán nem szeretek nézni. De a főszereplő lány, Bexi, Beka, Rebeka, vagy ahogy hívni akarjuk szimpatikus volt. Sőt, a többi LL- lányhoz képest haladás. Tényleg lehet Laura és Bexi között hasonlóságot felfedezni, gondolom ezért is mondta, hogy ő áll hozzá a karakterei közül a legközelebb magához. Megtudhatjuk mit érzett a befutása előtt, és után is. Hogy volt egy fiú, akiről a Késtél dal szól.
Márk nekem kicsit túlzás volt néha. Nem mondom kedveltem, de mindig van egy de, ami miatt valamiért már kicsit túljátszott lett. Például a márkerek, a márcsintások. Sok-sok-sok….

Szerencsére, még mindig humoros a könyv, de már nem annyira. Sajnos kicsit hiányoltam. Ironikus volt, de már nem volt az a 'hangosan felröhögök' effekt, mint régen. Nehéz helyzetben vagyok a csillagozással, mert igazából elfogult is vagyok Laurával szemben, és mivel elfogult vagyok vele, már kicsit sokat várok el tőle. Szóval megajánlók neki négy csillagot, mondjuk a Bábelt 4,5-re értékeltem, de annál jobban tetszett, mégse tudok négynél többet adni neki. Hiszen nagyon idegesítőek egy idő után az érdekes nevek. Mindegyik könyvében van egy. Itt pedig nem is egy. Kezdve Körtével, Pudinggal, és a sort zárva Bogyóval, akit így megnevezve kutyára asszociáltam volna.

Jó, mondjuk nagyon szépen leírja, hogy milyen árnyoldalai vannak a „sztárságnak”, és az olvasók elé is jól pakolja, mégis néhol erőltettnek éreztem a dolgok egy részét. Sajnos, vagy nem sajnos ez egy sorozat. Ezért reménykedek, hogy a továbbiakban egyre jobb lesz, és nem kell csalódnom. A mellékszereplők közül is sokakat bírtam, még nem igazán bontakozhattak ki, gondolom majd a későbbi kötetekben. Én trilógiára csinálnám a helyében, vagyis én megírtam volna egy könyvben is, annyira nem értem mit lehet még boncolgatni. Azon kívül, hogy a függővég miatt tényleg kíváncsivá tett, azért kételkedek. Egyébként, ha talán a Szjg előtt olvasom még kedvenccé is válhatott volna, de most már nem.

3 hozzászólás
Illatos_Hópehely>!
Leiner Laura: Késtél

Jó lesz ez. :)
Egyenlőre maradjunk annyiban, hogy nem lettem Márker. ;)
Kifejezetten idegesített az önimádata.
Folytatom, majd meglátom mi lesz belőle.

4 hozzászólás
Sippancs P>!
Leiner Laura: Késtél

Egyet áruljon el nekem valaki: hogy a lópikulában lehet így befejezni egy könyvet? Hogy? Már eleve az utolsó fejezetet is úgy olvastam, hogy majd kiugrott a szívem és libabőröztem ezerrel, erre amikor jön a legjobb rész, a csúcspont, ott egy „Vége”?! Egy $@!% „Vége”! Menten lekaparom a falat!
Életem első LL könyvére nem tudok mást mondani, mint hogy nagyon tetszett. Bár nem én vagyok a célközönség, totál beszippantott a közeg, és egyértelmű, hogy olvasni fogom a folytatásokat is. Bexi családját imádtam, igazi dinka társaság, Körte pedig ezzel a „gyerekezéssel”… hatalmas arc! Annyira röhögtem egy-egy beszólásán! A Bexi-Geri dolog nekem nagyon fura, nem igazán tudom hova tenni Gerit, ellenben Márk… ha most olyan tini lennék, mint Lili, vagy pár évvel idősebb, tuti elpirulnék. (Nem hiszem el, hogy 30+-os fejjel már megint itt egy tini álompasi! :))
Csak azért nem adok 5 csillagot a könyvre, mert úgy érzem, hogy ez csak a kezdet volt, és a többi részt lehet még hova fokozni.
Jöhet a folytatás!

7 hozzászólás

Népszerű idézetek

vgabi>!

– Szép munka volt, Márk – nyújtotta a kezét.
– Kösz – fogott vele kezet Márk.
– És az éneklés sem volt rossz – tette hozzá Körte, mire mindkettőjükből kitört a röhögés. Lángoló arccal néztem rájuk. Fiúk. Ah!

402. oldal, 26. (GABO, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Budai Rebeka (Bexi) · Körte · Nagy Márk
1 hozzászólás
vgabi>!

– Beszéljetek egymással – szólt a fülembe a hang. – Titokzatosan. Sugdolózzatok! – utasított.
– Mi? – döbbentem meg.
– Néznek élőben, ne kérdezz, csináld.
Hát jó. Márkhoz hajolva eltakartam a számat a kamera elől, és a fülébe súgtam: – Most úgy kell csinálnunk, mintha beszélgetnénk. Mosolyogj.
– Ezt ki mondja? – kérdezte, szintén eltakarva a száját.
– A hang a fejemben – közöltem egyszerűen.
– Mi? – röhögött fel önkéntelenül, nekem meg leesett, hogy ez mennyire riasztóan hangozhatott, úgyhogy zavartan korrigáltam.
– A vezérlőből… A füles. Tudod.

403. oldal, 26. (GABO, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Budai Rebeka (Bexi) · Nagy Márk
1 hozzászólás
NySara95>!

    – Wahahahaha! – nyerítettem fel gonoszul, aztán lehervadt a mosoly az arcomról, mert megérkezett a stylist egy PIROS ESTÉLYI RUHÁVAL.
    – Hahahaha – szakadt ki Márkból, amikor meglátta a fejem, meg a ruhát is.
    – Nagyon remélem, hogy ezt itt Márk ruhája – mutattam bosszúsan a darabra.

85. oldal, 6. (GABO, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Budai Rebeka (Bexi) · Nagy Márk
1 hozzászólás
Fangirl033>!

Attól szép ez a világ, hogy sokfélék vagyunk, sokféle ízléssel.

9 hozzászólás
NySara95>!

    – Halló! Ki? Üdvözlöm, Gyuri bácsi – bólogatott. Körtével hitetlenkedve néztünk egymásra, majd újra a csevegő Márkra. – Nem, Rebekát jelenleg nem tudom adni. Hogy én? Miért, nem ismeri fel a hangomat? Nagy Márk. Mi az, hogy az ki? Gyuri bácsi, ne vicceljen – csóválta a fejét, aztán letakarta a mikrofont, és felénk nézett. – Azt mondja, nem tudja, ki vagyok.
    – Ne hagyd magad – bíztattam.
    – Gyuri bácsi, Nagy Márk. Érti. Akin egy ország sírt a Sorry seems to be the hardest word alatt. Nem? Így sem? Gyuri bácsi, azt kell feltételeznem, hogy nincs tévéje. Hogy van? Akkor tessék nézni. Igen. Nem, nem vagyok szemtelen. Távol álljon tőlem. Hogy mit tetszik kérdezni? Habsburg-ház? Nem tudom, merre van – rázta meg a fejét.

94. oldal, 6. (GABO, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Budai Rebeka (Bexi) · Gyuri bácsi · Körte · Nagy Márk
3 hozzászólás
Gaby33>!

    – Beki, hol vagy már? – kiáltotta anyu mérgesen.
    – Öhm. Kemál büféjében, Márkkal – feleltem.
    – Akkor lassan igyekezzél felfelé! Éjfél van!
    – Rendben. Megyek. Most mérges vagy? Mondtam, hogy lejövök beszélgetni – zavarodtam össze.
    – Nem, csak ki akartam próbálni, hogy milyen éjfélkor üvölteni a kamasz gyerekünkkel. Túl normális vagy, erre még soha nem volt alkalmam – nevette el magát.

312-313. oldal, 19. (GABO, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Budai Rebeka (Bexi) · Kemál · Nagy Márk
Gercuj_Bella P>!

– Beka – fúrta a tekintetét az enyémbe. – Mindketten tudjuk, hogy az esetek többségében ugyanazon gondolkodunk.
– Mégpedig? – grimaszoltam, előre félve a választól.
– Rajtam.
– Te hülye vagy – röhögtem fel olyan hangosan, hogy visszhangzott a hangomtól a mélygarázs.

228. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Budai Rebeka (Bexi) · Nagy Márk
Hiory>!

    – Most kapaszkodjatok. De nagyon – nézett körbe izgatottan Körte. – Sleisz, nem látom, hogy kapaszkodnál.
    – Oké, kapaszkodom a vonómba, jó?
    – Felőlem, csak csináld.
    – Na? Mi ez az egész? – hajtottam le a laptopom fedelét.
    – Pop/rock sztár leszek!
    – He? – kérdeztem, de úgy tűnt, hogy csak én nem vettem a lapot, mert Lili, anyu és Anti sikongatni kezdett. Utóbbitól ez elég furcsa is volt, úgyhogy kérdőn néztem rá.
    – Na, mit szólsz? Mindjárt kiugrom az ablakon, annyira örülök! – lelkesedett Körte.
    – Hát azt azért inkább ne – javasoltam.
    – Mi van veled, miért nem örülsz?
    – Ez a tehetségkutató műsor?
    – Az hát! – örült tovább, miközben még a többiek sem nyugodtak le.
    – Nem is tudom… – gondolkodtam el.
    – Megvesztél, gyerek? – förmedt rám Körte. – Hetek óta ezt intézem. Csattanjál már ki az örömtől!
    – Örülök, persze, nagyon.
    – Figyeljél már. A döntő előtti show. Garantált kétmillió néző. Kétmillió! Duett az egyik versenyzővel.
    – Oké, oké, szuper. Csak… nem tudom. Ez a mainstream vonal nekem nagyon idegen… Nem igazán az én terepem.
    – Gyerek, hidd el, hogy nekem is derogál, de leszarom, ez kétmillió néző!
    – Rendben, jó. Örülök. Tényleg – bólogattam, miközben kezdtem felfogni, hogy miről is van szó. A többiek teljes extázisban, egymást átkarolva ugráltak körbe.
    – Na azért – vigyorgott Körte. – Reggeli tévéadások, exkluzívok a próbákról, közös interjúk, élő adás szombat este… Nagyot robbantunk. Az új albumodnak elképesztően nagy promó.
    – Hű – kerekedett el a szemem.
    – Amúgy, kivel fog duettezni? – kérdezte Anti, akinek elsőként jutott eszébe ez az apró részlet.
    – Nagy Márkkal – felelte Körte.
    Ekkor több dolog is történt egyszerre. Lili sikoltozni kezdett, Anti a vonójával csapkodta a combját örömében, a gyrosos rátenyerelt a csengőnkre, mert megérkezett a kajával, anyu tapsolva ment ajtót nyitni, én meg rezzenéstelen arccal néztem Körtére.
    – Hogy kivel?

29-30. oldal, 2. (GABO, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Budai Lili · Budai Rebeka (Bexi) · Körte · Nagy Márk · Sleisz Antal
7 hozzászólás
Réka2000>!

– Márkkal mi van? – nézett a mellette ülő, réveteg szemmel maga elé bámuló „popsztárra”.
    – Terrorizálja az embereket, amiért nem rajongják körbe – feleltem.
    – Úúú, de csípős – legyezgette Lili a kezével az arcát.
    – Mondtam. Kérj mást, mindjárt jön a pincér.
    – A pincér, aki nem kért közös képet – duzzogott Márk.
    – Ez hülye? – pislogott körbe Anti. – Mióta nem volt emberek között?
    – Szerintem hat hete… – feleltem, majd a fejemet rázva szóltam Márkra: – Ne kacsingass már idegenekre, mert valaki le fog ütni.
    – De ez a védjegyem! – hőbörgött Márk.
    – A MŰSORBAN! – ordítottunk rá egyszerre.
    Elhoztuk Mauglit egy plázába. Óriási élmény.

220. oldal, 14. (GABO, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Budai Lili · Budai Rebeka (Bexi) · Nagy Márk · Sleisz Antal
3 hozzászólás
Reelka>!

    – Na, ki a dögös? – állt meg mellettünk Márk, a Gotye-produkcióhoz választott ruhában.
    Körtével felvont szemöldökkel néztünk végig rajta.
    – Szerintem Ian Somerhalder – adtam meg a választ a kérdésre.
    – Megan Fox – mondta el Körte a saját véleményét, és mindketten ott hagytuk a ledöbbent Nagy Márkot, mert Körte a színpad felé indult, én pedig visszaültem a backstage-be.
    – Na ne már! Dögösebb vagyok, mint az a Somer… hal… Na, szóval az!

390. oldal, 24. (GABO, 2014)

Kapcsolódó szócikkek: Budai Rebeka (Bexi) · Körte · Nagy Márk
3 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Bexi sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Szirmay Ágnes: Szerelemre castingolva
Rácz-Stefán Tibor: Éld át a pillanatot!
Lindsay Faith Rech: Felelsz vagy mersz
Rachel Renée Russell: Szívzűrök
Kelly Oram: Sz mint szűz
Fehér Klára: Bezzeg az én időmben
Szabó Tünde: A hacker
Csóti Lili: Hetedvérig
Jenn Bennett: Alex, nagyjából…
Balássy Fanni: Hol is kezdjem