Úristennn, ez valami elképesztően fantasztikus voolt! ^^
Hihetetlenül vártam már ezt a könyvet, nekem már a Bízz bennem is jobban tetszett az első IOV trilógiánál, de ez a könyv még a Bízz bennem-nél is ezerszer jobb volt! Imádtam minden mondatát, minden sorát. ❤
A feladatok nagyon ötletesek voltak, sajnáltam Sárát hogy egymás után 5 feladaton is részt vett, de szerintem nagyon megérte a csapatnak, hogy ő ment. Az összes feladat elképesztően kreatív volt, a pirosak még is mindig felvették a harcot a legbeugratósabb feladatleírások közt is. Nagyon jó volt a csónakázós feladat spoiler, és a tehetségkutató is spoiler, de a legizgibb egyértelműen az utolsó, a műveltségi volt. Várható volt, hogy nem esnek ki, de én is a körmömet rágva izgultam, hogy ezt vajon hogyan fogják megtenni. off Végül a csapatösszetartásuk és a barátságuk mentette meg őket. ❤❤
Elképesztő a piros csapat, szerintem nem sokan bírnák azt, amit nekik mindennap kell, de örülök, hogy a csapat segítségével mindegyikük kezdi meg jobban elengedni a sértő kommenteket. off Dominikot végre megismerhettük, megtudtuk a balhéját is, elképesztően sajnálom a srácot, teljesen jogosan cselekedett, mégis ő jött ki belőle rosszul. Én nagyon megszerettem Dominikot is, nagyon jószívű, udvarias fiú. És nagyon örülök neki, hogy spoiler Vivit még Dominiknál is jobban sajnálom, borzalmas amiket róla írta. Egyébként ő is egy csupaszív, nagyon okos lány, nagyon bírom őt is. Sáráról tudjuk a legtöbbet, remélem kibékül az apjával… Nem is igazán értem, hogy az apja miért nem képes megbocsátani neki, teljesen igaza volt Rajmundnak, amikor spoiler… Tahi a létező legjobb tanár, nagyon örülök, hogy ő a kísérőjük, vele jártak a lehető legjobban. spoiler Imádtam, amikor Rajmunddal beszólogatnak egymásnak. A bézs csapat tagjai is nagyon jófejek, tetszik, ahogyan Andi ki tudja röhögni önmagát, és ahogyan a fiúk vélekednek magukról. Panna az egyik legviccesebb szereplő, imádom, hogy folyton beszél, hatalmas forma. Kocsis részről részre egyre nagyobb forma lesz, most jelenleg a KŐB livejai a kedvenceim. Rajmund egyértelműen a kedvenc szereplőm, én imádom a srácot, aki a balhéi mögött egy kedves, jószívű, udvarias vicces, megbízható srác. Nagyon imádom Rajmundot, nálam mindenkit letarolt :D Nagyon tetszettek a Sárával való jelenetei, mindegyiket egytől egyik imádtam, és az az utolsó mondat a könyv végén… ^^
Csodálatos könyv volt, nagyon örülök, hogy egy nappal a hivatalos megjelenés előtt már olvashattam. Rengetegszer nevettem fel, igazából végigröhögtem a könyvet, legtöbbször a kommenteken, Rajmund vagy Andi beszólásain. Volt, hogy felvisítottam, annyira örültem a történéseknek ez is rengetegszer történt, és a végén alig kaptam levegőt, olyan szinten ledöbbentett úgy az egész. Igazából vigyorogva ugráltam a ledöbbenés utáni pillanatokban, és még most is azt tenném szívem szerint :D. off Köszönjük, Laura, hogy megírtad ezt a fantasztikus könyvet, teljesen kiszakított a nem éppen jó mindennapokból. Együtt izgulhattam a csapattal, együtt örülhettem Sára sikerének, és teljesen úgy éreztem, mintha én is Hortobágyon lennék. Illetve emiatt a könyv miatt újból rádöbbentem, miért is szeretek én annyira olvasni. Köszönöm, hogy megírtad, és dedikáltad a köteteket. Remélem, idén még jön a harmadik rész, én nem fogom bírni a trilógia befejezése nélkül.
Mindenkinek ajánlom, ha még nem olvastad vagy még nem vetted meg, akkor siess vele, mert ez egy hihetetlenül jó könyv, és légyszi OLVASSÁÁÁÁTOK EL!