51. legjobb ifjúsági könyv a molyok értékelése alapján
62. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján

Higgy ​nekem (Iskolák versenye II. trilógia 2.) 827 csillagozás

Leiner Laura: Higgy nekem

Már ötödik napja tart az IOV, és a címvédő piros csapat még mindig versenyben van, méghozzá nem is akárhogy, a résztvevők és szervezők is őket tartják az egyik legesélyesebbnek a győzelemre.

Az otthoniak azonban továbbra is kétkednek, számukra az idei Szirtes-csapat mindörökre megbélyegzett társaság marad, akiknek az IOV részvétele és eredménye sem változtatja meg a negatív megítélésüket.
Kocsis igazgató próbál tenni ez ellen, és mindent bevetve igyekszik megkedveltetni a négy versenyzőt a szirtesesekkel, miközben a Hortobágyon egyre kiélezettebb a verseny, Sára, Rajmund, Vivi és Dominik pedig az események sodrásában szép lassan rádöbbennek, hogy nemcsak sorstársakra, de barátokra is találtak. Sőt, talán még annál is többre…

A Higgy nekem az Iskolák versenye második trilógia második része.

Eredeti megjelenés éve: 2021

Tagok ajánlása: 15 éves kortól

>!
Carta Teen, Budaörs, 2021
496 oldal · ISBN: 9786155653940
>!
Carta Teen, Budaörs, 2021
496 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155653933

Enciklopédia 16

Szereplők népszerűség szerint

Fehér Rajmund · Kocsis igazgató · Major Sára · Tahi Dénes · Felcser Vivien (Vivi) · Pap Dominik · Róbert · Keri · Major Milán · Andi


Kedvencelte 196

Most olvassa 69

Várólistára tette 91

Kívánságlistára tette 140

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

LunaNessuno>!
Leiner Laura: Higgy nekem

Istenem, ez a felütés valami bitang erős volt! Annyira izgultam olvasás közben, hogy szinte még aludni is elfelejtettem. Laura aztán tudja, hogy kell fenntartani a feszkót.

Egy erős nyitás után, ami csöppet előre dobott minket, olvasókat az időben, jöhetett is a rész, ahol abbamaradt az első rész, amit idegesen olvastam, tekintettel az utóbbi 2-3 oldalon leírtakra. Annyira vártam azt a részt, hogy először oda sen figyeltem. Nyilván Kocsis továbbra is lelkes a csapata miatt, vannak szkeptikusok, de már vannak támogatók is, aminek annyira örültem, hogy majdnem bemásztam a könyvbe pacsizni az értelmes kommentelőkkel.

Ha már kommentelők..Itt már kezdett zavarni a visszatérő poén, elvesztette humorosságát, így baromi erőltetettnek is tűnt. Szerintem ezzel Laura is tisztában volt, hiszen volt egy rész, ahol ezt figurázta ki egy másik hozzászóló. Mindenesetre szórakoztató ezeket olvasni, kicsit kiránt a szorongó versenyhelyzetből. Azonban annyira valósághű, hogy fejben leálltam szócsatázni a névtelen idézőjelekkel.

spoiler Szembemenvén a többi rajongóval, magamat inkább a Domi Armyba sorolnám, az ő karaktere sokkal közelebb áll hozzám, már ha a potenciális bf személyiségét veszem alapul. Rajmund is jó arc a nevét leszámítva, vele mégsem érzem azt a kémiát, amit Dominikkel.
Vivi tipikusan az a lány, akit elfogadnék legjobb barátnőnek, Sára pedig az, aki sokban tükrözi a volt legjobb barátnőmet off, így nyilvánvalóvá válhat, hogy számomra kik az igazi főszereplői a történetnek.
Tahi kaliberű pedagógusnak örültem volna nappalin, estin meg megkaptam Kocsis női változatát. Mindenki döntse el, mivel jártam a legjobban. :D

Nyilván a zárást nem lövöm le, viszont nagy csavar volt, nem gondoltam, hogy ez lesz, de azt se mondanám, hogy meglepett. Ilyennek kell lennie egy igazi csapatnak, és gí, olvasóként egy fél csapattagnak érzem magam, amit innen is köszönök Laurának. Sajnos nekem nem volt szerencsém ilyen barátokhoz tini koromban, pedig örültem volna neki. Így viszont minden oldallal, ahogy haladok a vége felé, összetörik bennem valami. Nem akarok elszakadni ettől a csapattól és visszacsöppenni a szürke életembe. Alig várom, hogy az utolsó részt is a kezemben tarthassam.

Nagy fába vágta a fejszéjét az írónő, elvárásaim az egekben vannak az utolsó résszel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok…lesz harmadik trilógia, vagy ezzel búcsút inthetünk az IOV-nak, és a kövi könyv/sorozat már mást helyez középpontba?

11 hozzászólás
nicosia P>!
Leiner Laura: Higgy nekem

Nem tudom nem imádni. Megint egy helyből végigolvastam, és megkockázatom nekem ez a 2. sorozata az Iskolák Országos Versenyének jobban tetszik mint az első. Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a célcsoportja, azzal is hogy biztosan számos hibája van, de amikor egy könyvet helyből, röhögve végigolvasok azt én nem tudom nem szeretni. Pont.
Amit talán mégis hibának rovok fel, az a sokszor felbukkanó túlmagyarázás. Én még nem láttam olyan 16-17 évest aki okokat, következményeket, hatásokat ilyen precízen elemzett volna ahogy azt Sára teszi. De őszintén különösebben ez sem zavart.
Szeretem a szereplőket, Vivit és Dominikot különösen, de Tahi is abszolút jó karakter, Kocsis pedig mindent visz. Ha az egész könyv az igazgató közösségi ténykedéséről szólna akkor is elolvasnám.
És akkor most megint várhatok egy évet a következő részre.

Málnika >!
Leiner Laura: Higgy nekem

”Tudjátok, másokat sem könnyű legyőzni, de a saját félelmeinket a legnehezebb.”

Amennyire vártam a második trilógia részeit, annyira szkeptikus is voltam, nem tudtam elképzelni, hogy működhet mindez Hanna és Lóri nélkül, illetve hogyan tud majd Leiner Laura új színt vinni a versenybe. A Higgy nekem azonban kristálytisztán bizonyítja, hogy a sorozat folytatása igenis kiváló döntés volt, sőt az új Szirtes-csapat sokkal erősebb és karakterei még közelebb kerülnek az olvasóhoz.

A trilógia második része közvetlenül az éjszakai bátorságpróba után folytatódik. A piros csapat tovább küzd, miközben Kocsis igazgató eltökélt szándéka, hogy megkedveltesse a versenyzőket követőivel. Azonban a többség még mindig nem érti, miért az iskola legzűrösebb diákjai vesznek részt az idei megmérettetésen, annak ellenére, hogy napról napra bizonyítják, pontosan itt a helyük. A múlt árnyékként kíséri őket, ám Sára, Vivi, Rajmund és Dominik nem hagyja magát, menetelnek előre feladatról feladatra. Erős egységet alkotnak, olyan csapattá kovácsolódva, amely mindenki számára csak követendő példa lehet. A komment szekció ezúttal kevésbé humoros és ütős, mégis úgy érzem, a kedvelt sorozat talán eddigi legjobb részét tarthatom a kezemben. Bár közel sem tartozom a célközönséghez, teljesen magával ragadott az Iskolák versenye, felhőtlen kikapcsolódást nyújtva számomra. Hajrá Szirtes-csapat, jöhet a folytatás!

bhannaa P>!
Leiner Laura: Higgy nekem

JÉÉÉÉÉZUSOM… Eldobom az agyamat. Ez a könyv egyszerűen… Oké összeszedem magam, és lehetőleg írok egy mégösszeszedetebb értékelést.
Már 1000 éve várom a folytatást, és mikor megláttam hogy előrendelhető majd kiugrottam a bőrömből. Gyorsan meg is rendeltem, aztán 1.5 hónapot ültem tűkön, hogy megkapjam ezt a csodát. Megérte, ohooo mennyire megérte! Megkaptam és egyből neki estem. Annyira nagyon boldog vagyok, hogy ismét egy ilyen brutálisan fantasztikus könyvet olvashattam Laurától! Imádtam minden könyvét, és már a Bízz bennem is megvett az új sorozat kezdetéhez de ez… Magasan viszi a prímet a Bízz bennem-től!! Tényleg szavakba önteni nem tudom mennyire jó lett ez a rész, és hogy mennyire kellett már a lelkemnek egy LL könyv!♥
Iszonyatosan sokat kacagtam a hozzászólásokon, vagy amikor Tahi beszólt Rajmundnak és ő visszaszólt. Olykor-olykor összeszorult a szívem a sok boldogságtól és a cuki dolgoktól amit Rajmund és Sára csinált, ám volt amikor a szomorúság miatt hisz Sára apukája elégge igazságtalan volt vele szemben, hiába történt az ami történt. Mondanom sem kell egy ültemben kiolvastam, komolyan néha úgy szóltam magamra hogy jó lenne húzni a dolgot mert most megint várhatok 1 évet a folytatásra. Jézusom ebbe bele sem merek gondolni. Amiatt viszont nagyon mérges vagyok Laurára, hogy Sára és Rajmund még ebben a részben sem csókolóztak és nem vallották be érzéseiket egymás iránt… Viszont kiengesztelt minket azzal, hogy off Maga a történet nagyon tetszett, folytatódott ott ahol befejeztük Hortobágyat nagyon gyönyörűen leírta Laura, teljesen olyan volt mintha én is ott lettem volna. Annyira összetartóak, és Kocsis minden áron megszerette volna kedveltetni a sulival a “fekete” bárányokat és szép lassan sikerült neki elérni. Sára és Rajmund érzései szép lasssssssssssan elkezdtek kibontakozni. A feladatok most is nagyon jók voltak, és minden elismerésem Sárának hisz volt olyan, hogy egy huzamban 5 feladaton vett részt. Kicsit a szereplőkről:
Sára; Erős lány nagyon. Kitartó, és brutálisan jól táncol. Imádom tényleg! Annyira szerethető karakter szerintem.
Rajmund: Jaaaj istenem, egy újabb LL fiú akibe mindenki beleszeret. Esküszöm ezt a sok LL fiút már nem tudja befogadni a szívem, de örökre off Erős, kitartó, vicces, gondoskodó, és nagyon sportszerű.
Vivi: Ebben a csapatban mindenki nagyon erős! A kinézete és hírneve ellenére Vivi egy nagyon gondoskodó, kedves ember és kiváló barát.
Dominik: Hírneve ellenére iszonyatosan udvarias, és kedves mindenkivel de azért még is kemény :D
Tahi: Meghalok, legnagyobb :D Imádom nagyon, hiába nem mutatja igen is sokat foglalkozik a srácokkal. Néha volt olyan beszólásai,hogy kinyúltam a nevetéstől.
Kocsis: Őt is szeretem, vicces nagyon és hiába mondják hogy túl tolja ezt a sok élőzést, meg maga Laura erölteti ezt a sok kommentet a könyvbe blablabla… NEM nagyon nem, ez a sorozat ettől ilyen, hisz már az első részekben megjelent ez a színvonal. Laura a fiatalok számára ír! Nyilván a 21. század vonásai meglelhetőek a könyveiben! Én szerettem őket, és elég sokat kacagtam is. Fiatalos és könnyed volt ez a könyv.
Csupa boldogság most a szívem! Ez az a kötet amit vártam! Igaz, most várhatok 1000 évet, hogy kijöjjön a következő rész de megéri!
Aki szereti Leiner Laurát az nem fog csalódni! Ismét egy csoda könyv, egy csodás írónőtöl!♥
Kaptam egy újabb családot, akikhez mindig boldogsággal térek vissza! Szjg,Bábel,Bexi,IOV mindig visszavár!

6 hozzászólás
Naiva P>!
Leiner Laura: Higgy nekem

Már alig vártam, hogy ez a könyv megjelenjen. Ennél jobban csak arra vártam, hogy végre elkezdhessem. Ezt a második trilógiát legalább annyira (ha nem jobban) szeretem, mint az elsőt.
Azt szeretem a legjobban Leiner Laura könyveiben, hogy egyáltalán nem érdekel, és soha nem veszem magamra, hogy „túlkorosnak” számítok a könyveihez. Ha egyszer ennyire jók….
Eszembe juttatta azokat az időket, amikor még gyerekkoromban, vagy tiniként (angol nyelvi, strandröplabda) táborokban töltöttem és annyira szerettem. Hiszen a nyári hangulat és a táborélmény nagyon átjött. Nagyon jók és szerethetőek a szereplők, de még a mellékszereplők is.
Sára nagyon jó karakter. Reális és két lábbal áll a földön. Nem sajnáltatja magát. Az pedig külön plusz pont, hogy profin táncol.
Kocsis igazgató továbbra is mindent visz, de komolyan, nincs élete, családja, unokája? Nagyon hóbortos és nehéz komolyan venni egy gimnázium igazgatóját, ha a közösségi médiákon éli az életét. Nem csoda, hogy a kommentszekcióban is trollkodnak vele.
Pannától pedig egyszerűen le-, illetve beáll az agy. Nem igaz, hogy senki nem meri neki megmondani, hogy fárasztó és a mondanivalójának nincs tartalma, mert olyan hirtelen vált a témák között, hogy nincs ember, aki azt képes lenne követni.
Ezektől az apróságoktól eltekintve nagyon szerettem ezt a könyvet és imádtam a hangulatát. Várom a folytatást.

11 hozzászólás
Ferger_Jolcsi P>!
Leiner Laura: Higgy nekem

Nekem még mindig nagyon tetszik LL stílusa, bár a közel tíz év alatt, amióta a könyveit olvasom, már kinőhettem volna ebből, de egyszerűen nem tudok betelni a vicces, szórakoztató, könnyed stílusával. Ebben a kötetben is volt egy csomó humoros rész, amik mind-mind nagyon megnevettettek engem. Nagyon bírom a Szirtes-csapat mind a négy tagját, és ahogy halad előre a cselekmény, Tahi tanár urat is egyre inkább megkedvelem. Dominik talán az egyedüli, akiről egy kicsivel többet is jó lenne tudni, ő van talán egy picit elhanyagolva a másik három taghoz képest. Kíváncsi vagyok, hogy a harmadik kötetben milyen újabb megmérettetések várnak majd a csapatra, bár abban biztos vagyok, hogy helyt fognak állni, s még ha nem is elsőként, de mégis emelt fővel fognak kikerülni a versenyből. Róbertet is nagyon bírom, bár egy kicsit szadista hajlamai vannak, túlságosan élvezi, hogy szenvedni láthatja a csapattagokat. Bár az egyértelmű, hogy neki is a Szirtes-csapat a kedvence, ez egyértelműen kiderül egy-egy elejtett megjegyzésből. Kocsist nagyon bírom, le a kalappal előtte, hogy csak rendületlenül megy előre, csinálja az insta élőket, meg különböző videókat, miközben trollkodnak a diákok a kommentekben, de ő ezzel mit sem törődve folytatja tovább. Alig várom, hogy a következő kötetet is olvashassam, kár, hogy csak trilógia, mert ezt a sorozatot olvasnám még jó sok részen keresztül.

Pandaaaa P>!
Leiner Laura: Higgy nekem

Imádtam, imádtam és imádtaaam ♥♥♥
Nagyon nagyon vártam már ezt a folytatást és szerencsére nem csalódtam, mert hozta a szintet ^_^
Igaz most a feladatok nem voltak olyan fordulatosak és izgalmasak, de azért nagyon olvastatta magát. spoiler Próbáltam húzni az időt, hogy ne olvassam el olyan gyorsan de lehetetlen volt, így most megint várhatok a folytatásra :D
Sokkal jobban megismerhettük a szereplőket és a történeteiket és azt, hogy miért is őket választotta Kocsis igazgató. Ők négyen bebizonyították, hogy milyen jó csapatot alkotnak, ítélkezés nélkül és természetesen Tahiról se feledkezzünk meg. Ők öten. Náluk jobb csapatot nem is rakhatott volna össze az igazgató. :)
Imádtam Tahi és Rajmund szócsatáit :D Tahi pedig bebizonyította hogy egy törődő ember és nem a rettegett fizikatanár és nagyon nagyon támogatja a csapatot és bízik bennük.
Rajmund ♥ Már az első részben is belopta magát a szívembe, de most ahwwwww ♥♥ Olyan cukiii ♥ Törődő, figyelmes. Imádtam a Sárával közös jeleneteit, főleg a csónakázást ;)♥ off
Sárát is sokkal jobban meglehet érteni. Nagyon sajnálom, hogy az apukája ilyen, mert én úgy gondolom, hogy mindenki érdemel egy második esélyt főleg egy családtagtól. Viszont tesója Milán nagyon jófej :))
Vivi és Dominik is megmutatták, hogy jó emberek és jó barátok. Dominik egy kedves, védelmező ember és neki pont ez okozta a vesztét a múltban. Vivi meg szerintem egy csodás személyiség, akinek szintén volt egy hibás lépése és ő cipeli ezáltal a legnagyobb keresztet.
Nagyon röhögtem a kommenteken, és nagyon jó volt olvasni ahogy a suli diákjai egyre jobban támogatják őket. Kocsisnak most nem voltak olyan vicces megnyílvánulásai mint eddig :/
Eddig is úgy éreztem, hogy ez az IOV trilógia jobb, mint az első és ez egyre inkább így van. Nagyon nagyon várom a befejezést ♥
#SzirtesArmy

9 hozzászólás
meseanyu P>!
Leiner Laura: Higgy nekem

Az igazgatós részeket bírom a legjobban, főleg a kommentszekciót, ott sokat mosolyogtam. Ahol még jól kijött a szerző humora, az Tahi alakja, őt egyébként is egy nagyon eltalált, szórakoztató karakternek tartom. Továbbra is nagyon szimpatikus a csapat, nincs felesleges nyavalygás meg önsajnáltatás, korrekten teszik a dolgukat. Viszont még mindig húznék belőle vagy 100 oldalt, hogy feszesebb legyen, de ez az én dilim.

2 hozzászólás
Greti26>!
Leiner Laura: Higgy nekem

Úristennn, ez valami elképesztően fantasztikus voolt! ^^
Hihetetlenül vártam már ezt a könyvet, nekem már a Bízz bennem is jobban tetszett az első IOV trilógiánál, de ez a könyv még a Bízz bennem-nél is ezerszer jobb volt! Imádtam minden mondatát, minden sorát. ❤
A feladatok nagyon ötletesek voltak, sajnáltam Sárát hogy egymás után 5 feladaton is részt vett, de szerintem nagyon megérte a csapatnak, hogy ő ment. Az összes feladat elképesztően kreatív volt, a pirosak még is mindig felvették a harcot a legbeugratósabb feladatleírások közt is. Nagyon jó volt a csónakázós feladat spoiler, és a tehetségkutató is spoiler, de a legizgibb egyértelműen az utolsó, a műveltségi volt. Várható volt, hogy nem esnek ki, de én is a körmömet rágva izgultam, hogy ezt vajon hogyan fogják megtenni. off Végül a csapatösszetartásuk és a barátságuk mentette meg őket. ❤❤
Elképesztő a piros csapat, szerintem nem sokan bírnák azt, amit nekik mindennap kell, de örülök, hogy a csapat segítségével mindegyikük kezdi meg jobban elengedni a sértő kommenteket. off Dominikot végre megismerhettük, megtudtuk a balhéját is, elképesztően sajnálom a srácot, teljesen jogosan cselekedett, mégis ő jött ki belőle rosszul. Én nagyon megszerettem Dominikot is, nagyon jószívű, udvarias fiú. És nagyon örülök neki, hogy spoiler Vivit még Dominiknál is jobban sajnálom, borzalmas amiket róla írta. Egyébként ő is egy csupaszív, nagyon okos lány, nagyon bírom őt is. Sáráról tudjuk a legtöbbet, remélem kibékül az apjával… Nem is igazán értem, hogy az apja miért nem képes megbocsátani neki, teljesen igaza volt Rajmundnak, amikor spoiler… Tahi a létező legjobb tanár, nagyon örülök, hogy ő a kísérőjük, vele jártak a lehető legjobban. spoiler Imádtam, amikor Rajmunddal beszólogatnak egymásnak. A bézs csapat tagjai is nagyon jófejek, tetszik, ahogyan Andi ki tudja röhögni önmagát, és ahogyan a fiúk vélekednek magukról. Panna az egyik legviccesebb szereplő, imádom, hogy folyton beszél, hatalmas forma. Kocsis részről részre egyre nagyobb forma lesz, most jelenleg a KŐB livejai a kedvenceim. Rajmund egyértelműen a kedvenc szereplőm, én imádom a srácot, aki a balhéi mögött egy kedves, jószívű, udvarias vicces, megbízható srác. Nagyon imádom Rajmundot, nálam mindenkit letarolt :D Nagyon tetszettek a Sárával való jelenetei, mindegyiket egytől egyik imádtam, és az az utolsó mondat a könyv végén… ^^
Csodálatos könyv volt, nagyon örülök, hogy egy nappal a hivatalos megjelenés előtt már olvashattam. Rengetegszer nevettem fel, igazából végigröhögtem a könyvet, legtöbbször a kommenteken, Rajmund vagy Andi beszólásain. Volt, hogy felvisítottam, annyira örültem a történéseknek ez is rengetegszer történt, és a végén alig kaptam levegőt, olyan szinten ledöbbentett úgy az egész. Igazából vigyorogva ugráltam a ledöbbenés utáni pillanatokban, és még most is azt tenném szívem szerint :D. off Köszönjük, Laura, hogy megírtad ezt a fantasztikus könyvet, teljesen kiszakított a nem éppen jó mindennapokból. Együtt izgulhattam a csapattal, együtt örülhettem Sára sikerének, és teljesen úgy éreztem, mintha én is Hortobágyon lennék. Illetve emiatt a könyv miatt újból rádöbbentem, miért is szeretek én annyira olvasni. Köszönöm, hogy megírtad, és dedikáltad a köteteket. Remélem, idén még jön a harmadik rész, én nem fogom bírni a trilógia befejezése nélkül.
Mindenkinek ajánlom, ha még nem olvastad vagy még nem vetted meg, akkor siess vele, mert ez egy hihetetlenül jó könyv, és légyszi OLVASSÁÁÁÁTOK EL!

6 hozzászólás
pveronika>!
Leiner Laura: Higgy nekem

Szeretem ezt a sorozatot, és bár eleinte voltak kétségeim afelől, hogy el lehet-e sütni még egyszer ugyanazt az ötletet, szerencsére ez a trilógia is izgalmasra sikerült. Jók a karakterek, a feladatok, a helyszín, de valahogy mégis hiányérzetem van picit. Talán mert úgy érzem, hogy kicsit vérszegényebbé teszi a könyveket, hogy ez alkalommal nem csillan meg annyira az írónő humora, amit annyira szeretek. Igazából egyedül Kocsis képviseli ezt a vonalat, de számomra ez egy idő után kezd picit unalmassá válni. A kommentszekció az igazgató posztjai alatt például konkrétan szinte mindig ugyanazok, csak más szavakkal, én a végére ezeket bevallom őszintén, hogy inkább már átugrottam. Panna végtelen és unalmas, teljesen értelmetlen csacsogásait szintén. Egyszet-kétszer még mosolyogtam rajtuk, de egy idő után rettenetesen idegesítőek voltak, és bár elismerem, hogy biztosan nem volt egyszerű az írónő részéről ennyi random badarságot kitalálni, ezek nálam semmit nem adtak hozzá a történethez, nem voltak viccesek, csak az oldalszámot duzzasztották. Összességében nem volt rossz ez a könyv, de remélhetőleg a harmadik rész képes lesz hozni azt a bizonyos „pluszt”, ami miatt öt csillagosak szoktak lenni nálam az írónő könyvei. Kíváncsian várom.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Boriii3>!

“Hát az úgy volt, hogy a zűrös, a bunyós, a ribanc és a táncos elment a Hortobágyra…”

12. oldal

Pandaaaa P>!

– Csak a félreértések elkerülése végett, Majorék nem olyan szaktanárit kapnak a tanár úrtól, amilyet én szoktam, ugye? – tisztázta Rajmund, amit hallva még hangosabban felnevettünk.
– Nem, Fehér, Majorék olyat kapnak, amilyen neked még nem volt. Szaktanári dicséretet – mondta Tahi.

91. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Fehér Rajmund · Tahi Dénes
2 hozzászólás
Nikii9125>!

– Cowboy, kéred a másikat? – pillantott Rajmund Dominikra, aki éppen újragumizta a haját.
– Egy ciginek jobban örülnék – ismerte be stresszesen, majd észrevette a mogorván rábámuló Tahit, és hozzátette: – Ha dohányoznék. De nem! – tette fel a kezét visszatartott röhögéssel.
– Én is így gondoltam – biccentett Tahi.

55. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Fehér Rajmund · Pap Dominik · Tahi Dénes
Pandaaaa P>!

– Azért vagyok itt, mert unok az lenni, akiről mindenki hallott, de akit senki nem ismer – mondta ki teljesen nyíltan, a szavai pedig annyira fájdalmasan igaznak hatottak, hogy képtelen voltam vitatkozni vele.

213. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Fehér Rajmund
Saco>!

– Jól van, Major, csodásan nézel ki. A smink, a haj…Minden nagyszerű. Csak lenne hosszabb az a póló – dünnyögte kelletlenül.
– Érdekes, én pont az ellenkezőjét gondoltam – vágta rá Rajmund, mire a tanár unottan felé fordult és közölte vele, hogy „lecsapja".

330-331. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Fehér Rajmund · Major Sára · Tahi Dénes
Pandaaaa P>!

– Ismételten megkérlek benneteket, hogy ne járjatok ide fel.
– Rendben – ígértük meg mind a négyen.
– Most hazudtatok, ugye? – kérdezte azonnal átlátva rajtunk.
– Igen – vallottuk be őszintén, aztán hangosan felröhögtünk, és még Tahi is megenyhült arccal rázta meg a fejét, mintha csak nem tudná eldönteni, hogy most dühös ránk, vagy bír minket.

34. oldal

Pandaaaa P>!

– Lehet paprikás krumpli? – kérdezte Rajmund.
– Ha azt szeretnétek – nevetett fel Vivi.
– Major? – pillantott rám Rajmund, mire átgondoltam a dolgot.
– Az jó lesz – feleltem.
– Sok szafttal, hogy lehessen mártogatni a kenyeret – tette hozzá Rajmund, […]

179. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Fehér Rajmund · Felcser Vivien (Vivi) · Major Sára
Pandaaaa P>!

– Istenem – motyogta Keri, a levegőben felejtve a kezét a villával együtt. – Soha nem akartam még ennyire gluténmentes zsömle lenni.

38. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Keri
Pandaaaa P>!

– Berántottál magaddal? Komolyan? – fröcskölt felém egyet röhögve.

208. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Fehér Rajmund · Major Sára

A sorozat következő kötete

Iskolák versenye II. trilógia sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kerstin Gier: Zafírkék
Szirmay Ágnes: Szerelemre castingolva
Lindsay Faith Rech: Felelsz vagy mersz
Colleen Hoover: Without Merit – Merit nélkül
Jennifer Salvato Doktorski: Lángra lobbant nyár
Kerstin Gier: A fiúk olyanok, mint a rágógumi
Fehér Klára: Bezzeg az én időmben
Király Anikó: Csak barátok?
Heniko Sakka: Édes tini élet
Rick Riordan: Tűztrónus