22. legjobb ifjúsági könyv a molyok értékelése alapján
34. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
73. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján

Egyszer (Bexi 6.) 1498 csillagozás

Leiner Laura: Egyszer Leiner Laura: Egyszer

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Bexi kezd besokallni a popszakmától. A lehetőség, hogy folytathatja tanulmányait, ráadásul olyasmivel foglalkozhat, amit igazán szeret, miközben megmaradnak neki a barátai, Aszádék, Antiék, Körte és persze a legfontosabb, Nagy Márk… túl szép, hogy igaz legyen.
Azután az őrült hét után a balatoni nyaralóban minden megváltozott, Bexi és Nagy Márk kézen fogva léptek be, hogy együtt nézzenek szembe a kiadó tulajdonosával, de nem biztos, hogy a kapcsolatuk kibírja mindazt, ami rájuk vár.

Eredeti megjelenés éve: 2017

Tagok ajánlása: 14 éves kortól

>!
Carta Teen, Budaörs, 2023
478 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155653377
>!
L&L, Budapest, 2019
478 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155653377
>!
L&L, Budapest, 2017
478 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155653377

2 további kiadás


Enciklopédia 26

Szereplők népszerűség szerint

Nagy Márk · Körte · Budai Rebeka (Bexi) · Bogyó · Puding · Pepe · Daniella · Garai Evelin · Kemál · Budai Lili · Sleisz Antal · Pabló · Sanyi · Betty · Novák Botond · Nádor Gergő (Geri) · Pápai Imre (Pí) · Tomi


Kedvencelte 359

Most olvassa 105

Várólistára tette 107

Kívánságlistára tette 180

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Lillsz>!
Leiner Laura: Egyszer

Kezdjük ott, hogy nem tudok megszólalni, írni… Teljes mértékben sokkot kaptam.
Volt ahol azt éreztem ez már sok, de ez kellett! Ez mind kellett! Laura megírta és még, hogy…
Egyszer felnevettem, egyszer kiakadtam. A végén meg az történt, hogy nem bírtam. És most itt 1:30 -kor sírok. Az örömtől, a meghatódottságtól és mindentől, ami ebben a könyvben megtörtént. Le a kalappal, hogy képes volt megálmodni, leírni és megríkatni.
Köszönöm azt az élményt amit átélhettem az egész sorozat alatt, hogy megismerhettem Bexit, Antit, Aszádékat, Körtét, Lilit, Kemalt…. Nagy Márkot❤ és igazából még sorolhatnám mert sokan vannak.
Köszönök mindent! #szeretjukazirononket 5/5*

5 hozzászólás
MissFortune>!
Leiner Laura: Egyszer

Nagyon rossz érzés, hogy véget ért a sorozat. Imádtam mindegyik részt, de ez lett a legjobb közülük. Rengeteget nevettem, de ezen kívül sokszor meg is hatódtam. Sokkalta érzelgősebb, mint az eddigi kötetek.
Mindenkinek rendeződött a sorsa, mindenki megkapta, ami jár neki. Ennél jobb lezárást el sem tudtam volna képzelni. A könyv végén zseniális ötlet, hogy minden előadó kapott egy saját Wikipédia oldalt, Aszádéké nagyon vicces. Tökéletes epilógus, mert az igazán fontos kérdésekre megkaptam a választ.
Annyi mindent írnék még, de egyszerűen nem jönnek a szavak, teljesen sokkolt. Bátran ajánlom mindenkinek!

pveronika>!
Leiner Laura: Egyszer

Egyszer ennek is el kellett jönnie. Márk és Beki történetének utolsó oldalára értem. Ismét lezárult egy nagyszerű sorozat, és ahogy ilyenkor mindig, most is úgy érzem, hogy egyszerre keveredik bennem az öröm és a szomorúság. Örülök, mert az egész sorozat nagyon jó élmény volt, rengeteg nevetéssel és vidám pillanattal, ugyanakkor fáj is picit a szívem, hogy nem olvashatok már újabb történeteket ezekről az őrült, de mégis szeretnivaló szereplőkről, akik nagyon fognak hiányozni.

spoiler

Úgy érzem, hogy méltó lezárása volt ez a kötet a sorozatnak. Most is sokat nevettem, sőt volt olyan rész, amit meg is könnyeztem, és eközben kétségbeesve figyeltem, ahogy fogynak a lapok… Az egész történet egy útkereséséről szól, és azt hiszem az írónő maradéktalanul gondoskodott arról, hogy ki így, ki úgy megtalálja a maga útját, és nem maradt bennem kétség afelől, hogy a végén mindenki a tökéletes ösvényen indult el. Őszintén köszönöm az élményt! :)

2 hozzászólás
Fangirl033>!
Leiner Laura: Egyszer

Nem hiszem el, hogy ez volt az utolsó rész. :(
Konkrétan végigbőgtem a könyvet, hol a meghatottságtól, ilyen volt pl: spoiler és volt, hogy a dühtől, természetesen ennek Balogh volt az oka, és persze az ő talicskái…
Nagyon meglepett, de azért vigyorogtam annál a résznél, amikor spoiler Megérdemelte azok után, amit Bekiékkel tett!…
Nagyon kíváncsi voltam, hogyan végződik Márxi sorsa…és teljesen elégedett vagyok a dolgok alakulásával, TUDTAM spoilerspoiler
Köszönöm Laura ezt a fantasztikus sorozatot! ♥

1 hozzászólás
nicosia P>!
Leiner Laura: Egyszer

Időnként Nagy Márk hiánybetegség lép fel nálam, olyankor újraolvasom. Kb félévente.

4 hozzászólás
Pandalány P>!
Leiner Laura: Egyszer

El kell engednem a kezüket, el kell tőlük búcsúznom. Nincs tovább.

Egy könyvsorozatot befejezni nehéz mind az írónak, mind az olvasónak. Sosem gondoltam volna az elején, hogy ennyire a szívemhez nőnek a Bexi-történet karakterei és ennyire megszeretem az egész sorozatot. Alapvetően nem is én vagyok a célközönség, mégis megtaláltam benne azt, amitől kíváncsi lettem minden kötetre és lekötött a történet. És most a végéhez ért ez az izgalmakkal és meglepő fordulatokkal teli utazás.

Nehezen találok rá szavakat, mennyire jó volt olvasni minden részt, az Egyszer könyvvel pedig méltó lezárást kaptunk. Az előző kötet is már sokkal felnőttesebb volt, mint a korábbiak, ez pedig feltette a koronát a sorozatra. Bexi visszaváltozott Bekává, amit én egyáltalán nem bántam. Felelősségteljes fiatal felnőtt lett belőle, bár nem minden döntésével értettem egyet.

Mindamellett, hogy a cselekmény haladt tovább a maga útján, kaptunk egy kis visszatekintést is. Kifejezetten örültem neki, hogy megismerhetünk egy olyan előzményt, amit minden kötetben emlegetnek a szereplők számtalanszor. Láthattuk végre, ahogyan Bexi megismerkedett Körtével, és ami különösen emlékezetes marad számomra, az pedig nem más, mint Körte 1,5 oldalas monológja, amiben kiosztotta Gerit. Zseniális jelenet! :D :D

A lezárás eszméletlen jó lett! Az utolsó oldalakat könnyes szemmel olvastam, és az az utolsó jelenet, oh te jó ég! Még most is a hideg futkos rajtam, ha rá gondolok. Én sem tudok mást mondani, mint Beka: köszönöm, az egészet!

Egyetlenegy kérdés maradt számomra nyitott: mi Körte valódi neve???? Kár, hogy ezt nem tudhattuk meg.

Bővebben: http://pandalanyolvas.blogspot.hu/2017/06/viszlat-beka.html

ZitussKa>!
Leiner Laura: Egyszer

Nem tudom mit mondhatnèk. Csak ülök itt egyszerre èrezve teljessèget karöltve elègedettsèggel ès üressèget, mert reggel amikor új nap virrad, már nem lesz több rèsz amit olvashatnèk. Ez van, ha túlságosan hozzánőnek az emberhez a karakterek ès ha hat rèszen át, minden mozzanatukat imádta. Ez voltam èn:)
Mindössze egy èvet foglal magába a sorozat, de többnek tűnik. Mert ezalatt felnőttek, minden tekintetben. Nagyon sokat formálódtak mind jellemben, mind mentalitásban ès mindenki megtalálta a maga útját. Büszke vagyok rájuk. :) Mindenkire, egytől-egyig.
Nagy Márk. *sóhaj* Nem is rèszletezem! Az az igazság, hogy kèső is van, de ha nem hajnali kettő lenne sem tudnám leírni mennyire a szívembe zártam :)
Azt hiszem mèltó búcsút vettem tőlük, ahogyan levegőt kapkodva, könnyeimet törölgetve elevenítettem fel minden èlmènyt ès emlèket amit kaptam. :)
Nehezen engedem el a sorozatot de azt hiszem hosszú utat tettek meg Bekièk ès ennèl szebb ès tökèletesebb vègszót el sem kèpzelhettem.
spoiler

Naiva P>!
Leiner Laura: Egyszer

Már annyira beleéltem magam, erre olyan hirtelen vége lett. Egyébként tökéletes, kerek véget ért, csupán telhetetlen vagyok. Ez a baj az ilyen sorozatokkal; sosem elég belőlük. A Wikipédiás részeknél fülig ért a szám. Nem csak azért mert az volt a pont a mondat végén, vagy a fagylalt tejszínhabján a cseresznye, cukorszórás a fánkon stb. Egyszóval mindazon dolgok összessége, amivel befejezettnek tekinthetünk egy tökéletes végeredményt.
Tetszett, hogy egy újabb keretet kapott a történet, vagyis pontosan megtudhattam, mi történt két évvel ezelőtt és hogyan lett egy csapásra Budai Rebekából, Bexi. Végre az is kiderült pontosan, hogy hogyan ismerte meg Körtét a menedzserét. Vagy, hogy miként reagáltak azok, akiknek inkább örülniük kellett volna önzetlenül(!) Beki sikerének. Az is kristálytisztán látszott, hogy Geri milyen spoiler alak. Csak ő ezt nem vette észre, olyan vakon belé volt esve. Szerencsére a legjobbkor „kukázta” őt ki a netről Körte. Szerintem neki köszönhetően fejlődött helyes irányba a lány személyisége. Nem mintha gond lett volna vele, mert egy földhöz ragadt, kedves, tehetséges lány volt.
Ezzel a „két évvel ezelőtti” résszel ügyesen el tudta vonni az írónő a figyelmem arról, hogy mi is történt pontosan az előző rész végén. Kicsit bosszankodtam is miatta. Nagy Márk karaktere rendesen feljött a sorozat végére, csak azt nem értem, hogy spoiler
Nagyon szerettem a sorozatban szereplő dalokat. Némelyiket többször is meghallgattam.
Összességében nagyon örülök, hogy megismerhettem Bekit, Márkot, Körtét, Lilit, Evelint, Aszádékat (Pudingot, Bogyót, Pepét), Antit, Daniellát, Kemált, Bettyt, Györgyöt aka. Dzsordzsot, Beki anyukáját és apukáját, Gyuri bácsit, Pablót, Tomit, Sanyit, Pít, Botondot és Ferit, a burkolót. Nagyszerű csapat volt.

19 hozzászólás
Pandaaaa P>!
Leiner Laura: Egyszer

„És most véget ért. El kell engedj.
Az álmaink szétváltak,
te maradsz, én megyek.
Véget ért. A holnap még nehéz lesz.
Mégis tudod, hogy így kell lennie.
Te maradsz, én pedig megyek.”

Hát én azt sem tudom, hogy mit írjak. Az egyik szemem sír a másik nevet. Kedvenc kötetem a sorozatból. Imádooom ♥♥♥
Hihetetlenül a szívemhez nőtt az egész csapat egytől egyig. Laura a hatalmas bombáját már a könyv elején ledobta amivel elindultak az események és én csak tátott szájjal faltam az oldalakat. :D Annyira jó volt olvasni az egész storyt, a szakmának az árnyoldalairól, és hogy egy csapat képes egy nagy családdá alakulni. Imádom, hogy mi forrt ki az egész történetből, hogy végül minden jóra fordult és a görény Geri pedig megkapta ami járt neki vagyis a semmit, olyant az kapod amit érdemelsz alapon. :DD Nagy Márkba pedig tényleg végérvényesen beleszerettem :D ♥ #Márker Hihetetlenül szomorú vagyok, hogy végetért a történetük, pedig oly szívesen olvasnék még velük storykat, hogy velük nevethessek és sírhassak. Nagyon nehezen tudom őket elengedni, szerintem az összes LL könyv közül ők nőttek a legjobban hozzám. Emlékszem mennyire tűkön ültem, hogy jöjjön már a következő rész, hogy aztán majd kevesebb mint 1nap alatt kiolvassam őket, hogy aztán újra türelmetlenül várjam a következőket. És még most is a 600. újraolvasásra is ugyan úgy sírok a boldogságtól, hogy minden jól alakult, mind a szomorúságtól, hogy vége és egy korszak lezárult. ♥ off
spoiler spoiler
#szeretjükazírónőnket

10 hozzászólás
Illatos_Hópehely>!
Leiner Laura: Egyszer

Vége :(
Ez egy tökéletes befejező rész volt.
Az elején megdöbbentem bár annyira nem, mert miután elolvastam Veronika spoilerét, tudtam, hogy mit várhatok, csak a hogyant és a miértet nem tudtam Ezen is jó sokat mosolyogtam, de érezhető volt, hogy ez az utolsó rész, mert nekem egy kicsit komolyabbnak tűnt, mint az előző részek.
Tetszett, hogy egy kicsit visszamentünk a múltba, olvashattuk,hogy hogy is született a Késtél. Az előző részekben Beki leírásából nem tűnt akkora spoiler Geri.
Az utolsó fejezetet jócskán megkönnyeztem. spoiler
Hiányoltam viszont Márk szüleit, az előző részben abból az egy jelenetből megkedveltem őket. Olyan igazi laza szülőknek tűntek. ;)
Nem bántam meg egy percig sem, hogy magaménak tudhatom a sorozatot.
Olvassátok!
spoiler

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Puska>!

– Jó. Egy óra múlva ott vagyok – közölte Körte.
– Csak hazadobok valami kaját Bogyónak, Pepének és Pudingnak.
– Vannak kutyáid? – szólt bele Lili lelkesen.
– Maradjunk annyiban, hogy állataim – terelte a szót Körte.

54. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bogyó · Budai Lili · Körte · Pepe · Puding
Boglinc P>!

– Mit csinálsz, te gyerek? – kérdezte ököllel megdörzsölve a szemét, mire a fejemet rázva a mellkasába fúrtam a fejem, és semmi mást nem tudtam mondani, csak annyit, hogy köszönöm. Az egészet.

471. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Budai Rebeka (Bexi) · Körte
Csipetunicorn>!

G. Sz.: A BPRP kiadónak bejelentetted, hogy a tanulmányaid miatt felhagysz Bexiként az énekléssel?
Bexi: Természetesen a kiadó tulajdonosa tudott róla.
G.Sz.: Hogy fogadta?
Bexi: Megsiratott egy talicskát.

12. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Budai Rebeka (Bexi)
Csipetunicorn>!

„Üdv, asszonyom,
Szeretnék gratulálni a Késtél-videójához! Ha bármi segítség kell, vagy tré a helyzet, akkor szóljon, és jövök. Úgy látom, kicsit túlpörögtek a dolgok, szívesen segítek leállítani.
Üdvözlettel:
Körte, zenei menedzser
Ui.: Írtam a gyereknek is a Facebookon, de cseszett visszaírni.”
– Ki ez a modortalan hobó? – hajolt közelebb anyu a képernyőhöz, hogy szemügyre vegye a profilképet.

50. oldal 2. fejezet (L&L kiadó, 2017)

2 hozzászólás
Könyvmolyok_Világa>!

– Madzag, ölj! – kiáltotta hirtelen Puding.

419. oldal, 17. fejezet (L&L, 2017)

Boglinc P>!

– Szulejmán – állapodott meg a tekintete Kemálon.

61. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kemál · Körte
dreamworld2002>!

– Hülyék! – förmedt rájuk Körte, majd kissé zavarba jött attól, hogy az ügyvéd előtt így kibontakozott a személyiségük, ezért köhintve korrigált. – Úgy értem, csökkent képességűek.
– Semmi gond, ne szabadkozzon, látszik, hogy hülyék – legyintett az ügyvéd kissé lazábban.

262. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bogyó · Körte · Pepe · Puding
Boglinc P>!

– A Budai – Nagy kettősből még sok rossz nem sült ki – mosolygott bátorítóan Botond.
– Ez azért merész kijelentés volt – köhintette Puding, a többiek pedig halkan felnevettek.

238. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Novák Botond · Puding
Könyvmolyok_Világa>!

– Megcsináltad, Beka – suttogta két csók között, majd mosolyogva a szemembe nézett.

Boglinc P>!

– Nem hiszem el, hogy elküldted Békéscsabára, miközben itt ülünk Körténél – ingattam a fejem hitetlenkedve.
– Na és? Kocsikázik egyet – vihogta Bogyó, és pacsival fogadta a felé nyúló kezeket.

226. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bogyó · Budai Rebeka (Bexi) · Körte · Pápai Imre (Pí)
2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Szirmay Ágnes: Szerelemre castingolva
Rácz-Stefán Tibor: Éld át a pillanatot!
Ecsédi Orsolya: Juli vagyok, könyvmoly
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Bakó Liza: Csíííz!
Kasie West: A távolság relatív
Rachel Renée Russell: Szívzűrök
Meg Cabot: Az a balfék Tommy Sullivan
Lindsay Faith Rech: Felelsz vagy mersz
Fehér Klára: Bezzeg az én időmben