A ​negyedik szerető 3 csillagozás

Leda Schwartz: A negyedik szerető

Szofi ​lelkét sorozatos tragédiák mérgezik. Vajon el tudja feledni élete legnagyobb szerelmét, túl tud lépni az Erik okozta fájdalmakon, csalódásokon? Visszatalál-e érzelmileg a férjéhez, lehetnek-e ők egy igazán boldog család? És Yvett, a fiatal, számító, önző bestia beengedi-e szívébe a romantikus érzelmeket? Képes őszintén szeretni? Hogyan fonódik össze két teljesen különböző női sors, két ellentétes életvitel? Mi az a kapocs, ami örökre egybefűzi őket?

LEDA SCHWARTZ, A harmadik szerető szerzője ismét kemény, realisztikus tabutémákat boncolgat, miközben magasságokba emeli és porba taszítja karaktereit. Különleges, váltott szemszögben íródott regényében két eltérő sorsú nő gondolatait ismerhetjük meg. A történet során a valóság, a képzelgés, a vágy és az álom határai meglehetősen összemosódnak, a romantika, az erotika és a pszichodráma szálai egymásba keverednek, vegyülnek. Ha A harmadik szerető megérintett, készülj fel rá, hogy a negyedik még jobban meg… (tovább)

>!
Colorcom Media, Budapest, 2019
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155665776

Kedvencelte 2

Most olvassa 2

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 20

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Zsófia_Unger
Leda Schwartz: A negyedik szerető

Egy történet, ami egyszerre meglep, sírva fakaszt, boldoggá tesz, elcsábít és lesokkol! Hihetetlen magasságok és mélységek váltakoznak a könyvben, ami magával ragadja az olvasót is. Annyi kedvenc részem van, hogy az egész könyvet fel tudnám sorolni. Erik továbbra is egy szenvedélyes macsó, akinek nem lehet ellenállni. Szofi pedig egy érzékeny nő, aki örök harcos. Harcol a gyerekeiért, küzd a házasságáért és végül az igaz szerelemért is! Imádtam minden sorát! Köszönöm az élményt Leda! Remélem minél előbb jön a folytatás is!

1 hozzászólás
>!
katica_bogar
Leda Schwartz: A negyedik szerető

Ha egyetlen szóval kellene jellemeznem ezt a könyvet, azt mondanám: „aztamindenit!” A harmadik szerető sem volt semmi, de a folytatása tökéletes. Nehéz spoilerezés nélkül értékelni, és nem akarom felfedni a meglepetéseket, ezért inkább csak azt mondom, olvassátok el, nem fogjátok megbánni. Óriási érzelmi hullámvasút mély mondanivalóval. Sokkoló, megdöbbentő, imádnivaló történet, abszolút letehetetlen könyv. Köszönöm az élményt az írónőnek!

1 hozzászólás
>!
Ian_Dunross
Leda Schwartz: A negyedik szerető

Az írónő a Harmadik szerető folytatásaként egy merőben új és merész történettel lepte meg az olvasókat. A könyvet olvasva fejezetről fejezetre szaporodnak a kérdőjelek, hogy utána a végén hanyatt dobja magát az ember. Az elolvasást követően ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy férfi és egy nő miután kerülgetik egymást hosszú időn keresztül, mint macska a forró kását, végre tartanak egy hosszú előjátékkal felvezetett sexmarathont és végén üveges tekintettel néznek egymásra a gyönyör okozta rózsaszín ködön keresztül.
A könyv a cselekményen kívül nagyon sok érdekes történettel és leírással is kedveskedik az olvasónak, ami nagyon pihentető az érzelmi hullámvasutazás között.
Az írói stílus teljesen más „A HARMADIK SZERETŐ”-höz képest. Ez is alátámasztja az írónő sokoldalúságát és kreativitását.
Ha tényleg lesz folytatás és elkészül a trilógia befejező része, akkor nagyon kíváncsian várom.
Nehéz lesz ezt még tovább fokozni!

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Leda_Schwartz IP

Nem érintettem női mellet a sajátomon kívül még soha, Yvett bája azonban magával ragadott.

(első mondat)

>!
katica_bogar

Bébi, te nem a világ legszebb nője vagy, és én sem a legjobb pasi a földön. De a párkapcsolat arról szól, hogy egymásnak megfelelünk, és nem keresünk szebbet, jobbat, okosabbat. Megelégszünk azzal, ami van.


Hasonló könyvek címkék alapján

Dennis Lehane: Viharsziget
Leah Scheier: Csak a te hangodat hallom
Paulo Coelho: Veronika meg akar halni
Jennifer Ashley: Lord Mackenzie tébolya
Adam Foulds: Eleven útvesztő
Dan Wells: Szellemváros
Ken Kesey: Száll a kakukk fészkére
Olivier Bourdeaut: Merre jársz, Bojangles?
Elizabeth Kostova: Hattyútolvajok
Mary Jo Putney: A néma virág