Talán ​tündérmese (Boszorkánydinasztia 3.) 6 csillagozás

Leda D'Rasi: Talán tündérmese

Az ​élet nem tündérmese… vagy mégis?

Fairy Sommers, a Dinasztia legtitokzatosabb és egyben legrettegettebb tagja, menekül nemcsak a múltja, de lehetséges jövője elől is. Halandó életének minden egyes pillanata a szenvedésről és a nélkülözésről szólt, amely örök sebet hagyott a lelkén. Hiába az idő gyógyító ereje, nem menekülhet az emlékei elől. Bár a Dinasztia megmenti őt, családjává lesz, sőt az Égiek még a párját is kijelölik Rhuel, az alakváltók koronahercege személyében, Fairy mégis ellenáll, bezárkózik.

A Boszorkánydinasztia felnőtt, és mi, Olvasók szembetaláljuk magunkat a rideg valósággal. Ki ne ismerné a belső démonok szorítását, vagy a múlt súlyát? Mindannyian viseljük, rejtegetjük, és ha szerencsénk van, legyőzzük őket. Ellenkező esestben örökre rabjuk maradunk.

Leda D’Rasi írónő olyan érzelmi mélységekbe viszi ezúttal a történetet, ami nekünk, nem boszorkányoknak is rémisztően ismerős lehet. A szerelem, a mágia és a megszokott, csipkelődő humor… (tovább)

>!
Mogul, Budapest, 2018
460 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155668234

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 33


Kiemelt értékelések

>!
Anarchia_Könyvblog P
Leda D'Rasi: Talán tündérmese

Mint ahogy a fülszövegben is olvasható: az égiek Rhuelt, az alakváltót választották ki Fairy párjának. Ez mind szép és jó lenne. Tökéletesen egyszerű egy szerelmes regénynek. Gondolhatná ezt Rhuel és persze mi olvasók is, de lássuk be ezt most nagyon benéztük. Fairy semmilyen férfit sem akar az életébe, legfőképpen az alakváltót nem. És innen indul a galibák sorozata. A boszorkány menekülőre fogja a dolgot és a világ legkülönbözőbb helyein jelenik meg, csak azért, hogy Rhuel ne találjon rá. A férfi eleinte még élvezi is a dolgot, hisz ő is egy olyan férfi aki nem az unalmas, mondhatni egyből elfekvő nőkre bukik.
Teljes ajánló itt:
http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/09/09/leda-dr…

>!
Merielle
Leda D'Rasi: Talán tündérmese

Stílusában a könyv nem sokat változott. Ugyanúgy hozza azt a könnyedséget és rugalmasságot, amelyet az előző részekben megszokhattunk. Az alapfelállással nem várat sokáig az írónő, hamar az események közepén találjuk magunkat. Szeretem Leda könyveiben, hogy mindig vicces és szórakoztató tud lenni, de ugyanakkor megjelenik egy mélyebb vonulata is a történetnek, ami sokkal közelebb hozza az olvasóhoz a karaktereket. Ez a változatosság teszi gördülékennyé és mozgalmassá a sztorit.

Bővebben: http://meriellekonyvei.blogspot.com/2018/09/leda-d-rasi…

>!
Chriss
Leda D'Rasi: Talán tündérmese

Sziasztok!

Volt szerencsém elolvasni a Boszorkánydinasztia harmadik könyvét, a Talán tündérmesét még megjelenés előtt, így gondoltam, megosztom veletek is a gondolataimat. A mostani események középpontjában Fairy Sommers áll, aki kitartóan menekül saját maga, sorsa és Ruehl elől. Számos helyzetkomikumon át követhetjük nyomon a világ egyik legerősebb boszorkányának élettörténetét. ;)
Kicsit bővebb beszámolót is készítettem a blogomra, amit itt olvashattok ;)
https://angeslwords.blogspot.com/2018/09/leda-d-rasi-bo…

>!
Annie04
Leda D'Rasi: Talán tündérmese

Nálam ez a könyv most nagyon betalált! Izgalmas volt, érdekfeszítő, szórakoztató. De volt dráma, ami kegyetlenül megszorongatta a szívemet, és romantika is, ami viszont megmelengette. A néhol felbukkanó akciórészek miatt pedig tapsolni támad kedvem – Fairy és az Itészek mesteri összecsapása, állati jó volt. Lunát (saccperkábé) idézve „Fairy cica, te arra születtél, hogy pics*kat rúgj szét”- az már biztos! Remélem olvashatok még a dokiboszi harcmodoráról.
Bővebben: http://izyanniemsm.blogspot.com/2018/10/leda-drasi-tala…

>!
Claress
Leda D'Rasi: Talán tündérmese

Még mindig a második rész a favorit.Ez sem volt rossz, de túl kiszámítható volt. Az alakváltók nem a szívem csücskei.


Hasonló könyvek címkék alapján

Karen Chance: Holdvadász
Kresley Cole: Elfojtott üvöltés
Kim Harrison: The Good, the Bad, and the Undead – A jó, a rossz és az élőhalott
Sylvia Day: Megigézve
Cassandra Clare: A hercegnő
Kresley Cole: Poison Princess – Méreghercegnő
Rachel Hawkins: Demonglass – Démonüveg
Virág Emília: Sárkánycsalogató
Benina: Milan könyve