A ​Dög 6 csillagozás

Leda D'Rasi: A Dög

Érezted ​valaha a megcsalás fájdalmát? A hazugság kínkeservét? A porig alázás szégyenét? Akkor ez a könyv neked íródott, és mindenkinek, aki hasonló emlékek közt őrlődik, azon gondolkodva: Miért tette ezt velem?
A kérdés azonban szerintem inkább az: Számít a miért? Nem! Kit érdekel? Van, amire nincs magyarázat, nincs bocsánat! Kapard össze magad, lépj túl a dolgon és válj azzá, akivel ezt soha a büdös életben nem teheti meg többé senki!
Abigail – élete legpocsékabb napján – saját sírjában ébred. 35 éves, elhagyott, kiközösített, naiv… egy szóval: balek. Neki már mindegy. Úgyis épp feladni készül. Nem úgy a segítője, aki sajátos szemlélettel viszonyul az emberszabású vagy emberarcú férgekhez. Ő minden csak nem nebáncsvirág, és akkor is kirángatja Abby-t a lelki posványból, ha az beledöglik is. Ez is egy opció. A másik pedig az, hogy Abby kihantolja magát, lelke mélyéről előhívja Dög-énjét, és olyan bosszút áll, hogy a fal adja a másikat.
Jól hangzik? Akkor tarts… (tovább)

>!
Mogul, 2018
250 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155668227

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 17

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Anarchia_Könyvblog P
Leda D'Rasi: A Dög

Hogyan is jellemezzem A Dög című könyvet, hogy az méltó legyen hozzá? Nem egyszerű. Talán így: Egy szürke apró kis virág gubó, amely a szemünk előtt nyílik ki, bimbódzik, kezd színt ölteni, majd a végére egy hatalmas gyönyörű virággá serdül, melynek minden szirmán különböző árnyalatokat találunk, és közepén ott díszeleg a maga igazi pompájában a Dög.

Bizony Hölgyek és Urak, egy igazi döggel állunk szemben, egy olyan döggel, ami mindannyiunkban ott rejtőzik, és várja, hogy felülkerekedjen. És ki valójában a dög? Az az énünk ami nem hagyja, hogy elnyomják, aki ha kell istenesen seggbe rúg minket, aki lepörgeti előtted életed olyan mozzanatait, amit szégyenkezve a szőnyeg alá söpörnél, de legfőképpen az, aki felnyitja a szemed, és fényt ad. Teljesen mindegy, hogy ezt mennyire kegyetlenül teszi, Ő tudja, hogy a javunkat szolgálja, és tudja azt is, hogy előbb utóbb erre mi is rájövünk. Leda D’Rasi egy olyan könyvet tárt elénk, melyet minden nőnek kötelező elolvasni. Azoknak akiket elnyomnak, és azoknak is akikben a dög már jelen van. Az elsőnek azért, hogy segítsen, a másodiknak pedig azért, hogy soha ne feledje a benne rejlő erőt. Nem kell pszichológus, nem kell semmilyen terápia. Ez a könyv volt minden, ami ezeket egybeölelte, és megtestesítette az igazi terápiát.
Teljes ajánló itt:
http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/05/17/leda-dr…

>!
Annie04
Leda D'Rasi: A Dög

Rövidke könyv, de iszonyú sok minden játszódik le benne. A történet velős, tökéletesen megírt, telis-tele érzelemmel. Minden mondatról süt az őszinteség, a fájdalom, az önmarcangolás, de D színre lépéseinél kap az olvasó humort, meg olyan fejmosásokat, ami felér egy gyomorrúgással.
Értékes könyv ez, ami mindenkit elgondolkodtat, rövidsége ellenére tele van üzenettel, bátorítással.
Jó volt olvasni. Nagyon jó. Ezt a regényt mindenkinek ajánlom, kicsinek, nagynak egyaránt.
Bővebben: http://izyanniemsm.blogspot.com/2018/09/leda-drasi-dog.html

>!
Bladri
Leda D'Rasi: A Dög

Nem igazán az én stílusom ez a könyv, de meglepett. Nagyon is tetszet. Erős női szereplővé nővi ki magát a kezdetben szerény, csöndes nő. Aki a hétköznapokban akár a padtársad is lehetne.


Hasonló könyvek címkék alapján

Böszörményi Gyula: Nász és téboly
A. O. Esther: Kristályfény
R. Kelényi Angelika: A grófnő árnyékában
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Leiner Laura: Valahol
Baráth Viktória: Egy év Rómában
Leiner Laura: Ég veled
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
R. Kelényi Angelika: Szulejmán és a magyar udvarhölgy
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Utánad