Le ​Cordon Bleu – A cukrászat magasiskolája 1 csillagozás

Le Cordon Bleu – A cukrászat magasiskolája

A ​Le Cordon Bleu intézet séfjeinek több mint 100, lépésről lépésre illusztrált cukrászreceptjével
A cukrászat bibliája részletesen ismerteti a legváltozatosabb recepteket:
o a közismert, híres klasszikusokat (csokis-pisztáciás Opera szelet, Háromkirályok lepénye, Fekete-erdő torta, epertorta, málnás macaron),
o a könnyen elkészíthető, családi recepteket (lávasütemény olvadó csokoládéval töltve, muffinmangóval és csokidarabkákkal, meleg vanília szuflé, sült alma Tatin módra),
o az újító szellemben alkotott mesterműveket (yuzus fánk szőke csokoládéval, csokoládés mályvacukor, aloe verás torta erdei szamócával, vaníliás kocka cukrozott árvácskával).

A kötet végül bemutatja a cukrászat nélkülözhetetlen munkaeszközeit, alapanyagait és alapkészítményeit.
Valamennyi recepthez rövid, keretes írás tartozik: a séf tippje, amely a díszítéshez, egy-egy szakmai fogáshoz vagy egyéb ügyes megoldáshoz nyújt segítséget.
A Le Cordon Bleu megosztja… (tovább)

>!
Geopen, Budapest, 2019
512 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155724893

Most olvassa 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 25


Hasonló könyvek címkék alapján

Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Sarah Khan: A csokoládé kis könyve
Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye
Nagy Mária (szerk.): Cupcakes – Tortácskák
Sandra Mahut: Nutella
Stahl Judit: Gyors muffinok
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 sütemény és torta 33 színes ételfotóval
Beke Csilla (szerk.): Sajttorták
Beke Csilla (szerk.): Csokoládé