Kevert ​és turmix italok 0 csillagozás

Lázár Lászlóné: Kevert és turmix italok

A vendéglátó háziasszonyok és házigazdák általános célkitűzése a jókedv kialakítása, a hangulat biztosítása vendégeink körében. Ezt elősegítik az alkalomhoz jól kiválasztott és természetesen a mértékletesség határain belül fogyasztott italok.
Ebben a kis füzetben azoknak szeretnék segíteni, akik szívesen eltérnének a megszokott, hétköznapivá vált sör, bor, és tömény szeszes italok kínálásától. Akik szívesen kedveskednének a nemzetközi színvonalat is tükröző, mégis egyéni házi készítményeikkel vendégeiknek. Mindazoknak, akiknek célja, hogy az alkohol fogyasztása kulturált módon, kellemes körülmények között, megfelelő mértékre redukálva, inkább a minőségi, mint a mennyiségi italfogyasztás felé irányuljon. A vendéglátás valóban felüdülésünket, kikapcsolódásunkat, szórakozásunkat szolgálja, vagyis ténylegesen váljék egészségükre!

>!
Minerva, Budapest, 1970
32 oldal · puhatáblás · Illusztrálta: Gábor Éva

Hasonló könyvek címkék alapján

Thomas Mario: Playboy koktélkalauz – A stílusos poharazgatás művészete
Elek Mária: Színes koktélok
Kara Frost – Karen O'Grady: Koktélkönyv
Peter Bohrmann: Nagy koktélkönyv
Beke Csilla (szerk.): Koktélok kiskönyve
Peter Schmoeckel: Klasszikus koktélok
Kurt Schmidli: Az italkeverés művészete
Antal B. Gábor – Bádonyi Mihály – Szőke Szabolcs: Professzionális bártender
Bernáth Erik: Társasági italok
Kovács Zsuzsa (szerk.): Koktélok