Francia ​finomságok dióhéjban 0 csillagozás

Laurence Leuilly – Márton Gyöngyvér: Francia finomságok dióhéjban

Könnyedség,szellemesség és elegancia…ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban.Sütő-főző módszereik és étkezéskultúrájuk,amint azt ez a receptgyűjtemény is bizonyítja ,méltóak a dicséretre.A szerzők a francia tájak,népcsoportok jellegzetes ételeit mutatják be,küöztük a tenger kínálta különleges fogásokat is.Nagyon sokféle zöldség is szerepel az ételekben és nemcsak az általunk megszokott módon.A könyv kiválóan alkalmas arra ,hogy étrendünket változatosabbá,könnyebbé és vitaminokban gazdagabbá tegye.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szakácskönyv

>!
Mezőgazdasági, Budapest, 1989
112 oldal · ISBN: 9632340043 · Fordította: Márton Gyöngyvér

Hasonló könyvek címkék alapján

R. Szepessy Ilona: Francia konyha
Francia konyha
Joanne Harris – Fran Warde: A francia piac
Pierre-Olivier Lenormand: Kekszek
Balázs Éva (szerk.): A francia konyha remekei – Gyorsan elkészíthető fogások
Julia Child: Életem Franciaországban
Karen Blixen: Babette lakomája
James F. Twyman: Szeretet, Isten és a francia konyhaművészet
Nina George: Levendulaszoba
Elizabeth Bard: Ebéd Párizsban