Francia ​finomságok dióhéjban 0 csillagozás

Laurence Leuilly – Márton Gyöngyvér: Francia finomságok dióhéjban

Könnyedség,szellemesség és elegancia…ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban.Sütő-főző módszereik és étkezéskultúrájuk,amint azt ez a receptgyűjtemény is bizonyítja ,méltóak a dicséretre.A szerzők a francia tájak,népcsoportok jellegzetes ételeit mutatják be,küöztük a tenger kínálta különleges fogásokat is.Nagyon sokféle zöldség is szerepel az ételekben és nemcsak az általunk megszokott módon.A könyv kiválóan alkalmas arra ,hogy étrendünket változatosabbá,könnyebbé és vitaminokban gazdagabbá tegye.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szakácskönyv Mezőgazdasági

>!
Mezőgazdasági, Budapest, 1989
112 oldal · ISBN: 9632340043 · Fordította: Márton Gyöngyvér

Hasonló könyvek címkék alapján

Dobos C. József: Magyar-franczia szakácskönyv
Aurélia Beaupommier: Varázslatos sütemények és más fantasztikus desszertek
Kay Halsey: Egy falat… Franciaország
André Dominé (szerk.): Francia kulinária
Joanne Harris – Fran Warde: A francia piac
Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban
Rick Stein: Francia Odüsszeia
Alexis Gabriel Ainouz: Így főz egy francia srác
R. Szepessy Ilona: Francia konyha
Walther Klára: Francia konyha magyar szívvel