Francia ​finomságok dióhéjban 1 csillagozás

Laurence Leuilly – Márton Gyöngyvér: Francia finomságok dióhéjban

Könnyedség,szellemesség és elegancia…ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban.Sütő-főző módszereik és étkezéskultúrájuk,amint azt ez a receptgyűjtemény is bizonyítja ,méltóak a dicséretre.A szerzők a francia tájak,népcsoportok jellegzetes ételeit mutatják be,küöztük a tenger kínálta különleges fogásokat is.Nagyon sokféle zöldség is szerepel az ételekben és nemcsak az általunk megszokott módon.A könyv kiválóan alkalmas arra ,hogy étrendünket változatosabbá,könnyebbé és vitaminokban gazdagabbá tegye.

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szakácskönyv Mezőgazdasági

>!
Mezőgazdasági, Budapest, 1989
112 oldal · ISBN: 9632340043 · Fordította: Márton Gyöngyvér

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

nana1>!
Laurence Leuilly – Márton Gyöngyvér: Francia finomságok dióhéjban

Jó kis könyv, sok receptet kipróbáltam belőle az évek során. Visszatekintve nagyon látszik, hogy harminc éve adták ki, de a receptek értékén ez nem változtat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban
Dobos C. József: Magyar-franczia szakácskönyv
Kay Halsey: Egy falat… Franciaország
André Dominé (szerk.): Francia kulinária
R. Szepessy Ilona: Francia konyha
Rick Stein: Francia Odüsszeia
Bártfai László (szerk.): A 100 legjobb francia recept
Walther Klára: Francia konyha magyar szívvel
Campos Jiménez Mária (szerk.): Francia konyha lépésről lépésre
Pierre-Olivier Lenormand: Vanília