Könnyedség,szellemesség és elegancia…ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban.Sütő-főző módszereik és étkezéskultúrájuk,amint azt ez a receptgyűjtemény is bizonyítja ,méltóak a dicséretre.A szerzők a francia tájak,népcsoportok jellegzetes ételeit mutatják be,küöztük a tenger kínálta különleges fogásokat is.Nagyon sokféle zöldség is szerepel az ételekben és nemcsak az általunk megszokott módon.A könyv kiválóan alkalmas arra ,hogy étrendünket változatosabbá,könnyebbé és vitaminokban gazdagabbá tegye.
Francia finomságok dióhéjban 0 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szakácskönyv Mezőgazdasági
Hasonló könyvek címkék alapján
- Dobos C. József: Magyar-franczia szakácskönyv ·
Összehasonlítás - Aurélia Beaupommier: Varázslatos sütemények és más fantasztikus desszertek ·
Összehasonlítás - Kay Halsey: Egy falat… Franciaország ·
Összehasonlítás - André Dominé (szerk.): Francia kulinária ·
Összehasonlítás - Joanne Harris – Fran Warde: A francia piac 90% ·
Összehasonlítás - Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban ·
Összehasonlítás - Rick Stein: Francia Odüsszeia ·
Összehasonlítás - Alexis Gabriel Ainouz: Így főz egy francia srác ·
Összehasonlítás - R. Szepessy Ilona: Francia konyha ·
Összehasonlítás - Walther Klára: Francia konyha magyar szívvel ·
Összehasonlítás