Sweet ​Little Lies – Édes kis hazugságok (L. A. Candy 2.) 72 csillagozás

Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A televíziósztár, Lauren Conrad hollywoodi fiatalokról szóló elragadó, szórakoztató regényében a hazugságok csak annyira édesek, mint azok az emberek, akik elsütik őket.
Jane Roberts egy hétköznapi lány volt, egészen addig, míg legjobb barátnőjével, Scarlett Harppal be nem került a nagy sikerű valóságshow-ba, az L. A. Candybe.
Mikor Jane-ről pikáns fotók szivárognak ki a sajtóhoz, a lány a bulvárlapok botrányhősévé válik. A show egy másik szereplőjéhez, Madison Parkerhez fordul, de vajon Madison valóban segít neki?
Scarlettnek is megvan a maga botránya. Beleesik egy srácba, aki szigorúan tiltólistás – ám Hollywoodban semmi sem maradhat sokáig titokban.

Eredeti mű: Lauren Conrad: Sweet Little Lies

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2012
282 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789632456799
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2012
270 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632456782 · Fordította: Fazekas Sándor, Fazekasné Hajdú Beáta

Kedvencelte 6

Most olvassa 12

Várólistára tette 63

Kívánságlistára tette 59

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
vighagika
Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

„Az első rész után nem vártam túl sokat tőle, azonban a függővég miatt, és mert "ennél már úgysem lesz rosszabb”, elolvastam. Nos, tévedtem. Lehet rosszabb."
Tovább: http://lifenexttous.blogspot.hu/2018/03/lauren-conrad-s…

>!
Fay 
Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

A főszereplő barátnőjén kívül az összes főbb karakter idegesítő, mint ahogy a rövidítések és a bugyuta párbeszédek is. Persze, nem is vártam tőle sokat, de érződik, hogy nem egy bő szókinccsel rendelkező ember írta.
Hivatalosan is mazochista molynak léptem elő. Most már csak-azért-is elolvasom az utolsó részt. Nem mintha ezzel a résszel nem lehetett volna lezárni, de azért még kellett egy harmadik rész.

>!
Imagine
Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

Én vagyok az aki nem az első résszel kezdi hanem a másodikkal. =D Volt benne elég sok unalmas rész, felszínes volt és a szereplők elég idegesítőek voltak. Úgy érzem jobbra is meg lehetett volna írni de így is jó volt.

2 hozzászólás
>!
Veronika_Szakács
Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

Nem tudom ki a hülyébb, aki írta, akikről szól, vagy én, hogy elolvastam. Ez az egész továbbra is egy rettenet, semmi nem történik. A kétbites főhősnőnk továbbra is csak kavarog a híg fekáliában. Az egyetlen ember, aki használta is valamire a fejét, valóban Madison, röhej, hogy pont a leggonoszabbnak beállított karakter az egyedüli értékelhető.
Jane-től továbbra is kiráz a hideg, már az első kötetben kiborított, minden, amit csinált szánalmas volt, naiv, éretlen, értelmetlen. Késni Fiona Chen-től az első napon? Egy tök ismeretlen fickó ölében fetrengeni az első forgatási napon? Másnaposan ülni az első kamerás randin? Egy nap telt csak el a show-ból, és máris az összes tipikus dolgot ellőtte, amit csak agyhalott hülye p***ák ellőhetnek. Ugyanezt a formát hozta az első részben végig, és nem hazudtolta meg magát a másodikban sem. Ezt a nőt is csak agyon kéne csapni, és megszabadítani a szenvedéseitől.
A harmadik részt csak és kizárólag a perverz kíváncsiság miatt fogom elolvasni, mert el nem tudom képzelni, hova süllyedhet még a színvonal.
Scarlett-et viszont meglepően kedveltem itt. Na meg persze Liam-et is.

>!
NinaAva
Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

Ez a történet a maga hétköznapi stílusával megállná a helyét szimpla könyvként is. Míg végig nem lapoztam, észre se vettem, hogy egy sorozat második része. Nagyon tetszett az egész, jól ki volt találva az álbarátnő, a háttérből irányító „vezetők”, Scarlett, aki különben a legszimpatikusabb karakter volt. minden. Jane már-már túl naiv volt, hogy bízott Madisonban és Jesse-ben. Akkor örültem a legjobban amikor spoiler és amikor spoiler .

Az üzenetek, amiket Madison névtelenül kapott picit emlékeztettek a Csinos Kis Hazudozók-ra, és A-ra, de még ez is tetszett.

Egy problémám volt: Los Angeles végig L.A. volt, és
„aaaaaaaaaaaaanyira soooookszor írtak ííííííííííígy, hoooooogy aaaaaaaaz mááááááááááááár aaaaaaaaaaaaaaahhh…” :D
DE szerettem a könyvet, olyan hétköznapi volt, és erre szükségem volt. :)

>!
VNoémi P
Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

A Los Angeles üdvöskéi sorozat egy igazi tini álommese, ahol a két főszereplő lány L.A.-ba, a csodás városa költözik, tele álmokkal, egy meseszép, új élet reményében, szinte már tényleg egy lánymeséről beszélhetünk. A maga is híres írónő Lauren életében azonban ezek nem voltak ennyire elérhetetlen álmok, hiszen ő már viríthatott az újságok címlapján, szerepelt egy sorozatban, híres divattervezőként éli életét, ráadásul gyönyörű külsővel lett megáldva.

Sokszor úgy érzetem, hogy ez egy sablonos történet tele a hollywoodi és csajos sztereotípiákkal, de legalább a történet egy olyan írónő tollából szárazik, akitől akár el is hihetjük, hogy ez a sztory akár a valóság is lehet. Ki mástól, ha nem tőle, a hírességtől?

Aki szeret nagyon csajos lenni, esetleg szereti a valóság show-kat, nincs elborzadva a mai fiatalos rövidítésektől, annak tetszhet ez a regény. Unalmasnak szerintem senki sem fogja találni.

>!
boszii I
Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

Nagyon nem az én világom volt, de azért végigolvastam, és nem is volt olyan borzalmas. Biztos jobban kellett volna szeretnem, de sajnálom, ha csak bennem a hiba :)

>!
Sophie777
Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

Csak én gondolom úgy, hogy Jane egy rossz ri…tudjátok mi?? :/ :DD

>!
Agymanó
Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

Hát az első része jobb volt, de ez általában így szokott lenni. Madison az idegeimre ment. De az azért érdekelne, hogy kitől vannak a levek Bár ez a részlet, sőt még a cím is hasonlított a Pretty Little liars-re, nem? Véltem felfedezni egy kis hasonlóságot :))

>!
Aikome
Lauren Conrad: Sweet Little Lies – Édes kis hazugságok

Egy nagyon picit jobban tetszett, mint az első és csak azért is ki fogom olvasni a harmadik részt. (Amint megjelenik…)


Népszerű idézetek

>!
wallery

Necces megmondani másoknak, kivel töltsék az idejüket, és kivel ne, főleg, ha nem tartanak ott, hogy megértsék. Néha hagyni kell, hogy a barátaink elkövessék saját hibáikat. Mindentől nem lehet őket megvédeni, máskülönben soha nem tanulnak a dologból.

203. oldal

>!
Emii

Jane Roberts felült fehér nyugágyában, s tekintete a horizontra tévedt, ahol a végtelen óceán és a roppant kék ég összeért.

(első mondat)

>!
Leilaa

Necces megmondani másoknak, kivel töltsék az idejüket, és kivel ne, főleg ha nem tartanak még ott, hogy megértsék.

>!
Emii

– Úgy látom, olyasmiről van szó, hogy egy történet szereplője vagy, és nem biztos, hogy tetszik a cselekmény. Sőt, olykor gyűlölöd a cselekményt. De nem tehetsz ellene semmit, mivel nem te írod.

97. oldal


A sorozat következő kötete

L. A. Candy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kelly Oram: Cinder és Ella
Rick Riordan: Athéné jele
Sarah J. Maas: Queen of Shadows – Árnyak királynője
W. Bruce Cameron: Egy kutya négy élete
Ruta Sepetys: Árnyalatnyi remény
Cassandra Clare: A hercegnő
J. L. Armentrout: Origin
Patrick Ness – Siobhan Dowd: Szólít a szörny
Jennifer A. Nielsen: The Shadow Throne – Az Árnytrón
Dan Wells: Nem akarlak megölni