Sugar ​and Spice – Cukor és máz (L. A. Candy 3.) 26 csillagozás

Lauren Conrad: Sugar and Spice – Cukor és máz

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Jane ​Robertset, az új valóságshow-sztárt nemrégiben árulta el az egyik legjobb barátnője, úgyhogy megtanult pár dolgot. Legfőképpen azt, hogy kikben bízhat. Hollywoodban pedig ez a lista igen rövid.
Habár a bulvársajtónak feltett szándéka feszültséget szítani közte és exbarátnője – egyben szereplőtársa – Madison Parker között, Jane kézbe akarja venni a sorsát. Első lépésként megfogadja, hogy nem pasizik, a pasikkal úgyis csak baj van. Ám, amikor újra felbukkan gimnáziumi kedvese, Caleb, illetve Los Angeles-i kiszemeltje, Braden, s a fiúk édesebbek, mint valaha, Jane-nek nehezére esik betartani a fogadalmát.
Legjobb barátnőjének, Scarlettnek csupán egyetlen srácon jár az esze: új barátján, Liamen. A lánynak, akinek a szerelem mindeddig üres fogalom volt, most lángra gyúlt a szíve. A gond az, hogy ha az ember egy népszerű valóságshow szereplője, a kamerák előtt más fiúkkal kell hetyegnie, Liam pedig nem szívesen tesz úgy, mintha köze se lenne Scarlett szerelmi… (tovább)

Eredeti mű: Lauren Conrad: Sugar and Spice

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Vörös pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2014
262 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633738795 · Fordította: Fazekasné Hajdú Beáta
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2014
262 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633991190 · Fordította: Fazekasné Hajdú Beáta

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 32

Kívánságlistára tette 49


Kiemelt értékelések

>!
swa_z
Lauren Conrad: Sugar and Spice – Cukor és máz

Ezt a harmadik részt már csak azért olvastam el,hogy befejezzem a sorozatot. Szerintem ez az utolsó rész volt a legrosszabb,nekem kicsit olyan volt,mintha ez már csak muszájból íródott volna meg. A karakterek nem fogtak meg,a történet sajnos sablonos volt. A sorozatot igazából csak az író miatt kezdtem el olvasni,kíváncsiságból de valahogy nem lepett meg az eredmény. Ha nem akarsz gondolkodni és az összefüggéseket keresni,akkor ez egy neked való könyv :D

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2014
262 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789633991190 · Fordította: Fazekasné Hajdú Beáta
>!
Veronika_Szakács
Lauren Conrad: Sugar and Spice – Cukor és máz

A sorozat még mindig mocsok rossz, az események még mindig értelmetlenek, és hol irreálisan lassan, hol irreálisan gyorsan követik egymást. Scarlettet leszámítva a karakterek még mindig ostobák, Jane-t szívlapáttal kéne agyonverni, hogy megszabaduljon végre a kínjaitól.
Viszont! A vége miatt abszolút megérte elolvasni! Ez a teljesen hülye, őrülten naiv lány 3 kötet mocsok után végre észhez tért, és felismerte, hogy mi is zajlik körülötte. Hihetetlenül érett, intelligens, logikus döntést hozott. Minden butuska kislánynak tökéletes tanmese lehet tehát ez a 3 könyv, mert a vége tényleg nevelő célzatú és tényleg jó.
Még azt is elérte Lauren Conrad, hogy drukkoljak Jane-nek, vagyis… Neki. Ez pedig nagy teljesítmény.

>!
Agymanó
Lauren Conrad: Sugar and Spice – Cukor és máz

A sorozatot azért kezdtem el, mert valami furcsa okból, de szeretem Lauren Conradot. Bírom a stílusát, meg a blogján nagyon jó ötleteket ad, de ez a sorozat nem volt az igazi. Hozzám valamiért mégis közel áll, látom a hibát is, de szerintem elég kellemes kikapcsolódás.
A legnagyobb probléma most is az, hogy a cselekmény naaaaagyon lassan indul be. Ellenben javulás az, hogy Conradnak sok jó ötlete volt, amiknek csak a kivitelezésével volt nem kis gáz. Madison zsarolása elég lagymatag lett, Jane meg még ennél is lagymatagabb maradt. Ellenben sikerült egy-két szereplőt érdekesebbé tenni, pár új és minimálisan meglepő szálat behozni, sőt a végén még meglepetés is ért Jane-nel
kapcsolatban!
Összességében szerettem ezt a sorozatot, kedves volt meg lazulós. Ha a KMK kiadó lefordítja a Madisonról szóló kötetet is, akkor arra is kíváncsi leszek !:)

>!
dorinna00
Lauren Conrad: Sugar and Spice – Cukor és máz

Nagyon tetszett a sorozat. Igazi kis könnyet sztori, nem lett a kedvencem, de két komolyabb olvasmány közé tökéletes egy kis lazításként. :)

>!
Farkas_Dia
Lauren Conrad: Sugar and Spice – Cukor és máz

Kövezzen meg mindenki, én akkor is imádtam ezt a sorozatot! ˘^˘
Viccet félretéve, nyilván látom a hibáit, de nyilvánvalóan nem az volt a cél, hogy egy tökéletesen felépített regényt kapjunk.Szerintem nem volt jó ötlet új -fontos- szereplőt behozni a sztoriba így az utolsó kötetbe, de hát… írója válogatja. :) Szórakoztatott, el voltam vele. Rózsaszín volt, kerek és cuki volt. Ez volt a cél.

>!
wallery
Lauren Conrad: Sugar and Spice – Cukor és máz

Ha ezt a sorozatot nem fejezi be a kiadó, akkor sem történt volna tragédia.. néha nem értem a magyar könyvkiadást. Összességében: ez éppen olyan felejtős, mint az előző részei

>!
Fay 
Lauren Conrad: Sugar and Spice – Cukor és máz

Végre sikerült túljutnom a sorozaton.
A végét leszámítva, megint csak butácskára és kiszámíthatóra sikeredett. A karakterekre is szintúgy ez vonatkozik. Tudom, hogy Conrad ezt a saját életéből merítette… de egyáltalán nem volt életszagú.
Ellenben a borítók továbbra is kedvencek, csak emiatt érte meg elolvasni a trilógiát.

>!
Serpiente20
Lauren Conrad: Sugar and Spice – Cukor és máz

Hát a régebbi kritikák eléggé megijesztettek, de azért bátor maradtam, és elolvastam! ;) Én alapból nem nagy várakozással álltam neki, nem hittem, hogy majd megváltoztatja a világot, vagy ilyesmi. Egy könnyed olvasmány, ami kis időre kikapcsol, és ahol a végére a jó elnyeri jutalmát, mint a mesékben…. Aranyos volt, és tetszett a vége is, még azt is sajnáltam, akit nem kellett volna… :D

>!
george08
Lauren Conrad: Sugar and Spice – Cukor és máz

A trilógia leggyengébb darabja. Túl sok szerelmi szál, aminek lezárást kellett adni, szerencsére elég jól alakul a végkifejlet.
Madison rejtélye miatt egy pontot le kellett vonnom, nem bírom a karakterét és a történetszála is eléggé a semmibe futott ki.
Érdekes trilógia volt, szívesen olvasnák még róla, más írótól más történettel is.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kelly Oram: Cinder és Ella
Richelle Mead: A halál csókja
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 10. – Mindörökké hercegnő
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Dan Wells: Fragments – Töredékek
Jessica Park: Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig
Gayle Forman: Ha maradnék
Gayle Forman: Csak egy nap
Jodi Picoult – Samantha van Leer: Sorok között
Tahereh Mafi: Ne érints