L. ​A. Candy (L. A. Candy 1.) 11 csillagozás

Lauren Conrad: L. A. Candy

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Los ​Angeles is all about the sweet life: hot clubs, cute guys, designer . . . everything. Nineteen-year-old Jane Roberts can't wait to start living it up. She may be in L.A. for an internship, but Jane plans to play as hard as she works, and has enlisted her BFF Scarlett to join in the fun.

When Jane and Scarlett are approached by a producer who wants them to be on his new series, a „reality version of Sex and the City,” they can hardly believe their luck. Their own show? Yes, please!

Soon Jane is TV's hottest star. Fame brings more than she ever imagined possible for a girl from Santa Barbara—free designer clothes, the choicest tables at the most exclusive clubs, invites to Hollywood premieres—and she's lapping up the VIP treatment with her eclectic entourage of new pals. But those same friends who are always up for a wild night are also out for a piece of Jane's spotlight.

In a city filled with people chasing after their dreams, it's not long before Jane… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
HarperCollins, London, 2010
352 oldal · ASIN: B0047GNCSU
>!
HarperCollins, London, 2009
340 oldal · ASIN: B002BY77CW

Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

>!
abby
Lauren Conrad: L. A. Candy

Borzalmas egy könyv volt ez,tele üresfejű szereplőkkel,semmi történéssel,ugyanis körülbelül arról szólt az egész könyv,hogy vásárlás-partik-forgatás egész idő alatt. Az egészet még tetézte a szörnyű írásmód,a könyv tele volt nevetséges tőmondatokkal,valamint az olyan kedvelt amerikai kifejezésekkel, mint a OMG,WTF,BFF,stb.,ami egy idő után már idegesítő. A másik dolog ami még idegesített a könyv kapcsán az az,hogy itt mindenki tökéletes volt,valamint az állandó leírások,hogy ki épp mit visel,hogy van kisminkelve,vagy a haja hullámos e,stb.
Azt hiszem eddig még egyetlen egy könyv sem kapott tőlem ilyen alacsony értékelést,de ez nagyon megérdemelte. Azt az egyetlen csillagot is a borítóra kapja,mert az tényleg szépen néz ki. Lauren Conradot kedvelem,nem mondom ,hogy egy eget rengető könyvre számítottam,inkább egy kellemes limonádéra,némi kulisszatitkokra a reality világból. Na ez egyáltalán nem olyan.

>!
Banditaa P
Lauren Conrad: L. A. Candy

Egy valóságshow szereplő könyvet írt, ahol a karakterek valóságshow szereplők. Na most aki ennek tudatában mély (vagy magas?) irodalmiságot remél a könyvtől, az magára vessen. (És hát ki mint vet, úgy arat, tudjuk, ugye.) Nekem pont jó volt ezt olvasni Sylvia Plath naplói mellett, kikapcsolódásnak tökéletes, agy nem szükségeltetik hozzá és még érdekes is – persze csak ha szereted a valóságshowkat. (Kövezzetek meg, a Hills nálam guilty pleasure volt.) Nyáron a negyven fokban szerintem még a folytatásokat is el fogom olvasni…


Népszerű idézetek

>!
abby

But you know,nothing cures heartbreak like a new cute boy.

84. oldal

3 hozzászólás

A sorozat következő kötete

L. A. Candy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kelly Oram: Cinder & Ella
Cassandra Clare: Lord of Shadows
Maggie Stiefvater: Sinner
Estelle Maskame: Did I Mention I Love You?
Julie Buxbaum: Tell Me Three Things
Sarah J. Maas: Empire of Storms
Ilona Andrews: Magic Slays
Marissa Meyer: Cress (angol)
Rick Riordan: The House of Hades
Katie McGarry: Pushing the Limits