Breaking ​Free (Heartland 3.) 1 csillagozás

Lauren Brooke: Breaking Free Lauren Brooke: Breaking Free

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Heartland is a horse farm nestled in the hills of Virginia, but it's much more than that. Heartland is like no other place – it's a place where scars of the past can be healed, where frightened and abused horses can learn to trust again. Pegasus is all Amy has left of her past, but he's steadily growing weaker. Amy's trying to care for him and hold Heartland together. She's trying to do just what her mother would have done, but everything is beginning to unravel. It will take all Amy's courage to let go of her mother's legacy, but it is the only way she will break free.

Eredeti megjelenés éve: 2000

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Scholastic, New York, 2009
160 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781407111612
>!
Scholastic, New York, 2000
160 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780439130240

Kiemelt értékelések

infinitedreams IP>!
Lauren Brooke: Breaking Free

Szokás szerint aranyos volt. :) Szeretem ezt a sorozatot. Most egy kicsit kevesebb szó esett Amy és Lou kapcsolatáról, bár voltak közöttük nézeteltérések, egészen felnőttesen sikerült megoldani. Amy sokat változott, bár eleinte foggal-körömmel ragaszkodott a múlthoz, ahhoz, ahogyan az anyukája irányította Heartlandet, most hajlandó volt elgondolkozni a nővére ötletein és nem zsigerből reagált mindig mindenre. Ennek kifejezetten örültem, mert egy kicsit idegesített az első két részben, hogy annyira konok, hiába tudom, hogy ez életkori sajátosság.

Ez a rész egy kicsit szomorúra sikerült, de szépen, érzelmesen volt megírva, és a rossz dolgok után azért sok jó is következett. Érdekes, hogy tulajdonképpen egyszerű maga a történet és a szereplők is, és mindenki egyértelműen vagy jó, vagy rossz karakter, mégis működik és hiteles a dolog. Könnyű vele azonosulni, az ember önkéntelenül is szurkolni kezd Amynek és Lounak.

Fél pontot csak azért vontam le, mert Marnie egy kicsit semmilyen volt, inkább csak egyfajta közvetítőként szolgált Lou és Amy között, illetve érdekes volt, hogy bár Scott spoiler Ezt mondjuk nem a szereplőnek rovom fel, kicsit karakteridegen volt a dolog.


Hasonló könyvek címkék alapján

Lucy Strange: Sisters of the Lost Marsh
Lucy Strange: The Secret of Nightingale Wood
Rick Riordan: The Burning Maze
Nancy Springer: The Case of the Missing Marquess
John Flanagan: The Battle for Skandia
Lucy Strange: The Ghost of Gosswater
Michelle Harrison: A Pinch of Magic
Jacqueline Wilson: My Sister Jodie
Carlos Ruiz Zafón: The Midnight Palace
Cathy Cassidy: Marshmallow Skye