Kőkemény (Kőkemény 1.) 553 csillagozás

Lauren Blakely: Kőkemény

Nem ​elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít.
Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem: jó külső, agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz.
Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló.
De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges.
Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját – a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot –, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a következő hétre legyen a menyasszonyom.… (tovább)

>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
288 oldal · ISBN: 9786155676147 · Fordította: Márton Andrea
>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676130 · Fordította: Márton Andrea

Enciklopédia 10

Szereplők népszerűség szerint

Spencer Holiday · Charlotte Rhodes · Nick Hammer (Mister Orgazmus) · Harper Holiday

Helyszínek népszerűség szerint

G-pont


Kedvencelte 45

Most olvassa 26

Várólistára tette 140

Kívánságlistára tette 113

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

ZitussKa>!
Lauren Blakely: Kőkemény

Elfogult vagyok mert egy számomra igen kedves molytól kaptam ajándèkba, de ezt figyelmen kívül hagyva sem esik nehezemre 5 csillagot adni❤
No kèrem èn túlontúl átlagos ès roppant kiszámítható egy leányzó vagyok, ès igazán könnyű lenyűgözni. Hisz nem is kell más mint egy első benyomásra hihetetlen nagykèpű, de belül nagyon is èrző ès aranyos pasi. Vègkifejletèt tekintve egy nem túl meglepő, de annál èdesebb törtènet, kis erotikával, plusz gazdag humorral ès hangosan nevetős rèszekkel spèkelve. Mit mondhatnèk? Romantikus lelkemnek pont ez kellett. Imádtam:)
Nem eget-földet rengető, ès igen, tudom. Ne is mondjátok. Ha górcső alá vetnèm találnèk benne hibát, de mièrt tennèm, ha így volt jó?:) Szuper volt ès nagyon èlveztem.!

15 hozzászólás
Sippancs P>!
Lauren Blakely: Kőkemény

Negyedrész romantika, negyedrész humor, negyedrész erotika és negyedrész őrültség – ez maga a Kőkemény. Egy igazi sírva nevetős, nagyokat sóhajtozós, isteni nyalánkság, ami néhány óra erejéig tökéletesen elszórakoztatja az ember lányát.
Bárcsak tudnám, hogy hol mászkálnak a való világban a Spencer-féle férfiak! *nagy sóhaj*

16 hozzászólás
zuna19>!
Lauren Blakely: Kőkemény

Tiszta szégyen, hogy még csak most olvasom először ezt a könyvet. Több mint 8 hónapja csücsül a polcomon árvácskán. Közben meg mindenki értékelgeti itt molyon. Úgy látom, hogy a többségnek azért tetszett. Nekem is! *.*
Ilyen nehéz felfogású emberkével is ritkán találkozok. Mindent a szájába kellett rágni Spencernek. Bizonyos helyeken jól ellátott, butácska, nagyszájú főszereplő. De azért összefutnék vele az utcán. ;D Furcsa volt nekem, hogy csak az ő szemszögéből olvasható a történet. De ez van.
Charlotte nekem olyan semmilyen volt, lehet pont azért, mert nem ismertem meg az ő gondolatmenetét. Kedvelhető, csak kevés.
Remélem a következő részben is felfognak majd tűnni a mostani karakterek.
Irtóra olvastatta magát a sztori. Pörgős volt. Igaz, hogy annyira meleg van, nem igazán voltam fejben teljesen ott az olvasáskor. Sebaj újraolvasós lesz.

Szami81>!
Lauren Blakely: Kőkemény

Nem ragozom – ez egy erősen +18-asított Romana/Julia (a megfelelőt tetszés szerint beilleszteni) volt, humorral fűszerezve. Pontosan az ilyen könyvek miatt hiszik a nők, hogy egy hímringyó pasi romantikus hősszerelmesre tudja k*félni magát.
De van-e ezzel baj? Nincs :)))

7 hozzászólás
Bitten>!
Lauren Blakely: Kőkemény

MÉG EGY EPILÓGUS – újabban ez a kedvenc részem :D
Van akit irritál, van aki a bugyiját szaggatja tőle…..
Jóízűen tudok rajta nevetni, a vonalvezetés mozgalmas, cselekménye üde – nekem ennél nem kell több! Élveztem várom a folytatást ;-)
Spencer egyszer be kell hogy mutassalak Drewnak tuti jó spanok lesztek ;-)

vikcs>!
Lauren Blakely: Kőkemény

"Higgyétek el… én sem gondoltam volna, hogy szeretni fogom ezt a könyvet. De mégis így történt! Itt érvényesül a mondás, hogy ne ítélj külső alapján, mert ez a borító… hát, olyan amilyen.

A fülszöveg is elég érdekes, de persze ne ez alapján ítéljünk, hisz a fülszöveg nem írja le a történetet, sem azt, hogy mennyire humoros és vicces az egész, amivel feldobja a sorokat. A kettő együtt szerintem elég ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet és a rengeteg érdeklődést, és amikor elolvassák az emberek, nem egy buta, erotikus maszlagot kap, hanem egy remek olvasmányt.

Spencer szemszögéből olvashatjuk a történetet, és bevallom, meglepett, hogy a srác nem annyira beképzelt és nagyképű, mint amilyennek a fülszöveg alapján tűnik. Sőt, nagyon tetszett a gyengéd oldala, ahogy szerelmes lesz, nagyon szerettem a gondolatait, imádom, ha egy pasinak ilyen nagy a szája, és meg tud nevettetni. Persze néha szívesen meglegyintettem volna, amikor annyira elszállt magától, mégis ettől eltekintve ő egy elég értelmes, rendes fickó.
Charlotte egy belevaló csaj, szívesen elfogadnám barátnőmként, tetszett a stílusa, aranyos, amikor részeg volt és ahogy viselkedett Spencerrel. Nagyon drukkoltam neki, hogy végre szerelemre és boldogságra találjon, mert a múltja után igazán megérdemelte."

Teljes bejegyzés itt: https://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/07/lauren-blake…

2 hozzászólás
loveQhuay>!
Lauren Blakely: Kőkemény

Odáig meg vissza vagyok ezért a könyvért!

Először is, a borító! HOT! Ez mellett a könyv mellett nem lehet csak úgy elmenni, mert nincs az az ember aki ne nézné meg, vagy azért mert WOW vagy azért mert eww…. Én az előbbibe tartozom, mert már az angol megjelenésnél felfigyeltem erre a könyvre, és ha nem hozták volna magyarul, tuti előbb-utóbb sorra került volna angolul.

A könyv elég keményen kezd, amit most, hogy végigolvastam, nem tudok hova tenni, mert Spencer nem ilyen. Aki túljut az első oldalak okozta sokk-on, az egy igazi romantikus-erotikus könyv élményben fog részesülni.
Imádtam Spencer stílusát, a belső monológjait, azt, ahogyan a szüleit szereti, és a kapcsolatát a legjobb barátjával, Charlotte-tal. Sokat dob a könyvön, hogy Spencer mesél, és az sem utolsó, hogy nem totojázik egyik szereplő sem. Nincs felesleges dráma, nincsenek félreértések, és mindig mindenki kimondja amit gondol vagy éppen akar.

Sokat mosolyogtam olvasás közben, és az erotikus jelenetek is jó arányban voltak jelen, és jól is voltak megírva. Egy dolgot nem értek; aki nem szereti az ilyet, minek olvassa, hogy aztán lehúzza? Ha tudja előre, hogy ez nem az ő páylája, minek?? Miért veszi meg valaki csak azért, mert elárazták és 1200ft volt? Mellesleg én teljes árban vettem, és egy forintot nem sajnálok érte! Nem értem azt a felhajtást amit ez a könyv kavart. Negatív értelemben véve persze, mert jóval akadnak olyanok akiknek tetszett. Nem azt mondom, hogy mindenki szeresse, de a felesleges köröket utálom. Ez egy romantikus-erotikus könyv, és az olvassa csak, aki szereti a műfajt és tudja mit kap tőle. És csak hogy ismételjem magam, IMÁDTAM. Újraolvasós lesz, mert szórakoztat, leköt, és mert Spencer♥.

26 hozzászólás
Smurfettereads P>!
Lauren Blakely: Kőkemény

Imádom annyira jó volt olvasni. Alig bírtam letenni a könyvet. Spencer nagyon szexi és egoista. Humoros volt, és erotikus, szenvedélyes. Charlotte-al tökéletes párt alkottak és nagyon tetszett az évődésük. Nem volt annyira eget rengető a történet, de kiszámítható volt.

6 hozzászólás
agi89>!
Lauren Blakely: Kőkemény

Na ez a könyv tényleg kőkemény hatást gyakorol az ember lányára!

Kezdődött a könyvesboltba való átvétellel… Extrás élmény volt. XD
Tudtam már az első pillanatoktól kezdve, mikor kiderült meg fog jelenni ez a könyv, hogy imádni fogom.

És tá-rááá:
Rohadtul imádtam!

Mert humoros volt.
Mert szekszis volt.
Mert romantikásos volt.
Tényleg igazi szórakoztató erotikus könyv.

Spencer Holiday alap hogy bekerültél a háremembe..! Remélem jó haverok lesztek Drew Evanssel. :P

Nagyon-nagyon-nagyon várom már Nick sztoriját.

>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676130 · Fordította: Márton Andrea
6 hozzászólás
Tóth_Orsolya_3 P>!
Lauren Blakely: Kőkemény

Tökéletes kikapcsolódás rengeteg nevetéssel, jól megírt erotikus jelenetekkel, és persze a HEA sem maradt el. ;)
Kíváncsi leszek Nick történetére. ;)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

A férfiak nem értik a nőket.
Ez egyszerű tény.

11. oldal

3 hozzászólás
Sippancs P>!

– Nincs nálam a pénztárcám.
A szemét forgatja.
– Az első rugdalózódat én vettem. Azt hiszem, még össze tudok kaparni egy nadrágra valót.
– Rendben, apa, köszi, de megesküdnél rá, hogy ezt a szót soha nem említed meg velem kapcsolatban? – mondom, amint elhagyjuk az irodát.
– A rugdalózót?
Bólintok.
Apa vállat von.
– Mindent megteszek majd, hogy soha ne mondjam el senkinek, milyen tündéri voltál a kis, kék rugdalózódban.
– Apa.
– Jól van. Nem tündéri voltál. Hanem kérges bőrű, és férfias.

266. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Spencer Holiday
2 hozzászólás
Cicu>!

Boldog feleség egyenlő boldog élet, és egy nőt egyebek között az ágyban is boldoggá lehet tenni.

21. oldal

Sippancs P>!

– Charlotte, hidd el nekem, hogy részemről abszolút rendben a következő hét – mondom három ujjamat feltartva. – Cserkészbecsszóra.
– Soha nem voltál cserkész.
– Igaz. De nem szokásom a megcsalás sem, akár igazi párkapcsolatban vagyok, akár kamuban.
Charlotte felvonja egyik szemöldökét.
– Voltál már valaha igazi párkapcsolatban?
– Persze. Az igazit úgy érted, hogy tudom a csaj vezetéknevét is?

81. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Charlotte Rhodes · Spencer Holiday
ncsn87>!

Néha eltűnődöm, hogy a férfiak hogyan képesek bármit is elérni így, hogy az eszük állandóan a szexen jár. Mi több, eltűnődöm, hogyan voltak képesek bármit is elérni a világ eddigi történetében. Kész csoda, hogy be tudjuk kötni a cipőfűzönket vagy meg tudunk fésülködni.

83. oldal

sarahangel P>!

– A macskám egy perverz.
Charlotte felnevet.
– Akkor szerintem mi hárman nagyon jól kijövünk majd egymással!
Szerintem is.

280. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Charlotte Rhodes · Spencer Holiday
Cicu>!

Frissnek, üdének és lenyűgözőnek kell lennem.

17. oldal

Bitten>!

Mielőtt leteszem, majdnem azt mondom, hogy mucikám, de akkor le kéne mondanom a golyóimról a pasibizottság javára. Én pedig szeretem a golyóimat. Régóta egy csapatban lógunk.

Cicu>!

Nézzétek meg a diplomámat! Két szakra is jártam az egyetemen: az egyik szakom a pénzügy-számvitel volt, a másik pedig a nők nyelve – és summa cum laude végeztem. Minden felölelő tudásom van arról, mit is akar egy nő… és hogyan kell azt neki megadni neki. Tökéletesen beszélem a női test nyelvét, felismerem a jeleket és a gesztusokat.

13. oldal

gigy>!

– Azt hiszem, függök a szádtól – mondja halkan.
– Az jó, mert a szám is függ tőled.

Kapcsolódó szócikkek: Charlotte Rhodes · Spencer Holiday

A sorozat következő kötete

Kőkemény sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Emma Chase: Behálózva
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Vi Keeland: Egomániás