Kőkemény (Kőkemény 1.) 477 csillagozás

Lauren Blakely: Kőkemény

Nem ​elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít.
Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem: jó külső, agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz.
Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló.
De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges.
Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját – a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot –, ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a következő hétre legyen a menyasszonyom.… (tovább)

>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
288 oldal · ISBN: 9786155676147 · Fordította: Márton Andrea
>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676130 · Fordította: Márton Andrea

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Spencer Holiday · Charlotte Rhodes · Nick Hammer (Mister Orgazmus) · Harper Holiday

Helyszínek népszerűség szerint

G-pont


Kedvencelte 42

Most olvassa 23

Várólistára tette 151

Kívánságlistára tette 99

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
ZitussKa 
Lauren Blakely: Kőkemény

Elfogult vagyok mert egy számomra igen kedves molytól kaptam ajándèkba, de ezt figyelmen kívül hagyva sem esik nehezemre 5 csillagot adni❤
No kèrem èn túlontúl átlagos ès roppant kiszámítható egy leányzó vagyok, ès igazán könnyű lenyűgözni. Hisz nem is kell más mint egy első benyomásra hihetetlen nagykèpű, de belül nagyon is èrző ès aranyos pasi. Vègkifejletèt tekintve egy nem túl meglepő, de annál èdesebb törtènet, kis erotikával, plusz gazdag humorral ès hangosan nevetős rèszekkel spèkelve. Mit mondhatnèk? Romantikus lelkemnek pont ez kellett. Imádtam:)
Nem eget-földet rengető, ès igen, tudom. Ne is mondjátok. Ha górcső alá vetnèm találnèk benne hibát, de mièrt tennèm, ha így volt jó?:) Szuper volt ès nagyon èlveztem.!

15 hozzászólás
>!
Sippancs P
Lauren Blakely: Kőkemény

Negyedrész romantika, negyedrész humor, negyedrész erotika és negyedrész őrültség – ez maga a Kőkemény. Egy igazi sírva nevetős, nagyokat sóhajtozós, isteni nyalánkság, ami néhány óra erejéig tökéletesen elszórakoztatja az ember lányát.
Bárcsak tudnám, hogy hol mászkálnak a való világban a Spencer-féle férfiak! *nagy sóhaj*

16 hozzászólás
>!
zuna19 
Lauren Blakely: Kőkemény

Tiszta szégyen, hogy még csak most olvasom először ezt a könyvet. Több mint 8 hónapja csücsül a polcomon árvácskán. Közben meg mindenki értékelgeti itt molyon. Úgy látom, hogy a többségnek azért tetszett. Nekem is! *.*
Ilyen nehéz felfogású emberkével is ritkán találkozok. Mindent a szájába kellett rágni Spencernek. Bizonyos helyeken jól ellátott, butácska, nagyszájú főszereplő. De azért összefutnék vele az utcán. ;D Furcsa volt nekem, hogy csak az ő szemszögéből olvasható a történet. De ez van.
Charlotte nekem olyan semmilyen volt, lehet pont azért, mert nem ismertem meg az ő gondolatmenetét. Kedvelhető, csak kevés.
Remélem a következő részben is felfognak majd tűnni a mostani karakterek.
Irtóra olvastatta magát a sztori. Pörgős volt. Igaz, hogy annyira meleg van, nem igazán voltam fejben teljesen ott az olvasáskor. Sebaj újraolvasós lesz.

>!
Szami81
Lauren Blakely: Kőkemény

Nem ragozom – ez egy erősen +18-asított Romana/Julia (a megfelelőt tetszés szerint beilleszteni) volt, humorral fűszerezve. Pontosan az ilyen könyvek miatt hiszik a nők, hogy egy hímringyó pasi romantikus hősszerelmesre tudja k*félni magát.
De van-e ezzel baj? Nincs :)))

7 hozzászólás
>!
Cicu
Lauren Blakely: Kőkemény

Hááát…
Megküzdöttem vele. Jól indult, de aztán…
A humoron kívül nem sok mindent tudnék pozitívumként említeni, az megéri a 2,5 csillagot. A borító eszméletlen jó, de a történet, hát max tiniként úgy 16-17 évesen talán még élveztem volna. Lauren Blakely neve nálam kilőve, ha erotikusról van szó…

9 hozzászólás
>!
vikcs P
Lauren Blakely: Kőkemény

"Higgyétek el… én sem gondoltam volna, hogy szeretni fogom ezt a könyvet. De mégis így történt! Itt érvényesül a mondás, hogy ne ítélj külső alapján, mert ez a borító… hát, olyan amilyen.

A fülszöveg is elég érdekes, de persze ne ez alapján ítéljünk, hisz a fülszöveg nem írja le a történetet, sem azt, hogy mennyire humoros és vicces az egész, amivel feldobja a sorokat. A kettő együtt szerintem elég ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet és a rengeteg érdeklődést, és amikor elolvassák az emberek, nem egy buta, erotikus maszlagot kap, hanem egy remek olvasmányt.

Spencer szemszögéből olvashatjuk a történetet, és bevallom, meglepett, hogy a srác nem annyira beképzelt és nagyképű, mint amilyennek a fülszöveg alapján tűnik. Sőt, nagyon tetszett a gyengéd oldala, ahogy szerelmes lesz, nagyon szerettem a gondolatait, imádom, ha egy pasinak ilyen nagy a szája, és meg tud nevettetni. Persze néha szívesen meglegyintettem volna, amikor annyira elszállt magától, mégis ettől eltekintve ő egy elég értelmes, rendes fickó.
Charlotte egy belevaló csaj, szívesen elfogadnám barátnőmként, tetszett a stílusa, aranyos, amikor részeg volt és ahogy viselkedett Spencerrel. Nagyon drukkoltam neki, hogy végre szerelemre és boldogságra találjon, mert a múltja után igazán megérdemelte."

Teljes bejegyzés itt: https://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/07/lauren-blake…

2 hozzászólás
>!
loveQhuay
Lauren Blakely: Kőkemény

Odáig meg vissza vagyok ezért a könyvért!

Először is, a borító! HOT! Ez mellett a könyv mellett nem lehet csak úgy elmenni, mert nincs az az ember aki ne nézné meg, vagy azért mert WOW vagy azért mert eww…. Én az előbbibe tartozom, mert már az angol megjelenésnél felfigyeltem erre a könyvre, és ha nem hozták volna magyarul, tuti előbb-utóbb sorra került volna angolul.

A könyv elég keményen kezd, amit most, hogy végigolvastam, nem tudok hova tenni, mert Spencer nem ilyen. Aki túljut az első oldalak okozta sokk-on, az egy igazi romantikus-erotikus könyv élményben fog részesülni.
Imádtam Spencer stílusát, a belső monológjait, azt, ahogyan a szüleit szereti, és a kapcsolatát a legjobb barátjával, Charlotte-tal. Sokat dob a könyvön, hogy Spencer mesél, és az sem utolsó, hogy nem totojázik egyik szereplő sem. Nincs felesleges dráma, nincsenek félreértések, és mindig mindenki kimondja amit gondol vagy éppen akar.

Sokat mosolyogtam olvasás közben, és az erotikus jelenetek is jó arányban voltak jelen, és jól is voltak megírva.

Egy dolgot nem értek; aki nem szereti az ilyet, minek olvassa, hogy aztán lehúzza? Ha tudja előre, hogy ez nem az ő páylája, minek?? Miért veszi meg valaki csak azért, mert elárazták és 1200ft volt? Mellesleg én teljes árban vettem, és egy forintot nem sajnálok érte! Nem értem azt a felhajtást amit ez a könyv kavart. Negatív értelemben véve persze, mert jóval akadnak olyanok akiknek tetszett. Nem azt mondom, hogy mindenki szeresse, de a felesleges köröket utálom. Ez egy romantikus-erotikus könyv, és az olvassa csak, aki szereti a műfajt és tudja mit kap tőle.

És csak hogy ismételjem magam, IMÁDTAM. Újraolvasós lesz, mert szórakoztat, leköt, és mert Spencer♥.

26 hozzászólás
>!
Bitten
Lauren Blakely: Kőkemény

MÉG EGY EPILÓGUS – újabban ez a kedvenc részem :D
Van akit irritál, van aki a bugyiját szaggatja tőle…..
Jóízűen tudok rajta nevetni, a vonalvezetés mozgalmas, cselekménye üde – nekem ennél nem kell több! Élveztem várom a folytatást ;-)
Spencer egyszer be kell hogy mutassalak Drewnak tuti jó spanok lesztek ;-)

>!
Törpillaa P
Lauren Blakely: Kőkemény

Imádom annyira jó volt olvasni. Alig bírtam letenni a könyvet. Spencer nagyon szexi és egoista. Humoros volt, és erotikus, szenvedélyes. Charlotte-al tökéletes párt alkottak és nagyon tetszett az évődésük. Nem volt annyira eget rengető a történet, de kiszámítható volt.

6 hozzászólás
>!
agi89
Lauren Blakely: Kőkemény

Na ez a könyv tényleg kőkemény hatást gyakorol az ember lányára!

Kezdődött a könyvesboltba való átvétellel… Extrás élmény volt. XD
Tudtam már az első pillanatoktól kezdve, mikor kiderült meg fog jelenni ez a könyv, hogy imádni fogom.

És tá-rááá:
Rohadtul imádtam!

Mert humoros volt.
Mert szekszis volt.
Mert romantikásos volt.
Tényleg igazi szórakoztató erotikus könyv.

Spencer Holiday alap hogy bekerültél a háremembe..! Remélem jó haverok lesztek Drew Evanssel. :P

Nagyon-nagyon-nagyon várom már Nick sztoriját.

>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155676130 · Fordította: Márton Andrea
6 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Cicu

A férfiak nem értik a nőket.
Ez egyszerű tény.

11. oldal

3 hozzászólás
>!
Sippancs P

– Nincs nálam a pénztárcám.
A szemét forgatja.
– Az első rugdalózódat én vettem. Azt hiszem, még össze tudok kaparni egy nadrágra valót.
– Rendben, apa, köszi, de megesküdnél rá, hogy ezt a szót soha nem említed meg velem kapcsolatban? – mondom, amint elhagyjuk az irodát.
– A rugdalózót?
Bólintok.
Apa vállat von.
– Mindent megteszek majd, hogy soha ne mondjam el senkinek, milyen tündéri voltál a kis, kék rugdalózódban.
– Apa.
– Jól van. Nem tündéri voltál. Hanem kérges bőrű, és férfias.

266. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Spencer Holiday
2 hozzászólás
>!
Cicu

Boldog feleség egyenlő boldog élet, és egy nőt egyebek között az ágyban is boldoggá lehet tenni.

21. oldal

>!
Sippancs P

– Charlotte, hidd el nekem, hogy részemről abszolút rendben a következő hét – mondom három ujjamat feltartva. – Cserkészbecsszóra.
– Soha nem voltál cserkész.
– Igaz. De nem szokásom a megcsalás sem, akár igazi párkapcsolatban vagyok, akár kamuban.
Charlotte felvonja egyik szemöldökét.
– Voltál már valaha igazi párkapcsolatban?
– Persze. Az igazit úgy érted, hogy tudom a csaj vezetéknevét is?

81. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Charlotte Rhodes · Spencer Holiday
>!
ncsn87

Néha eltűnődöm, hogy a férfiak hogyan képesek bármit is elérni így, hogy az eszük állandóan a szexen jár. Mi több, eltűnődöm, hogyan voltak képesek bármit is elérni a világ eddigi történetében. Kész csoda, hogy be tudjuk kötni a cipőfűzönket vagy meg tudunk fésülködni.

83. oldal

>!
sarahangel

– A macskám egy perverz.
Charlotte felnevet.
– Akkor szerintem mi hárman nagyon jól kijövünk majd egymással!
Szerintem is.

280. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Charlotte Rhodes · Spencer Holiday
>!
Cicu

Frissnek, üdének és lenyűgözőnek kell lennem.

17. oldal

>!
Cicu

Nézzétek meg a diplomámat! Két szakra is jártam az egyetemen: az egyik szakom a pénzügy-számvitel volt, a másik pedig a nők nyelve – és summa cum laude végeztem. Minden felölelő tudásom van arról, mit is akar egy nő… és hogyan kell azt neki megadni neki. Tökéletesen beszélem a női test nyelvét, felismerem a jeleket és a gesztusokat.

13. oldal

>!
gigy

– Azt hiszem, függök a szádtól – mondja halkan.
– Az jó, mert a szám is függ tőled.

Kapcsolódó szócikkek: Charlotte Rhodes · Spencer Holiday
>!
Sippancs P

Végig gombos ing. Nyakkendő. Grafitszürke nadrág. Sötétbarna haj, zöld szem, szép ívű állkapocs.
Igen, minden működik.
Teljesen elégedett vagyok magammal ezen a péntek reggelen, és ha valami nyálas film szereplője lennék, mindkét hüvelykujjamat feltartva jelezném, hogy milyen menő vagyok.

19. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Spencer Holiday
6 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Kőkemény sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Chase: Behálózva
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Vi Keeland: A beosztott
Christina Lauren: Gyönyörű idegen
Monica Murphy: One Week Girlfriend – Heti csaj