Two-way ​Street 48 csillagozás

Lauren Barnholdt: Two-way Street

This is Jordan and Courtney, totally in love. Sure, they were an unlikely high school couple. But they clicked; it worked. They're even going to the same college, and driving cross-country together for orientation.

Then Jordan dumps Courtney – for a girl he met on the Internet.

It's too late to change plans, so the road trip is on. Courtney's heartbroken, but figures she can tough it out for a few days. La la la – this is Courtney pretending not to care.

But in a strange twist, Jordan cares. A lot.

Turns out, he's got a secret or two that he's not telling Courtney. And it has everything to do with why they broke up, why they can't get back together, and how, in spite of it all, this couple is destined for each other.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Dreamscape, Holland, 2010
ISBN: 9781611200072
>!
Simon Pulse, 2007
308 oldal · ASIN: B000SWV6O4
>!
Simon Pulse, New York, 2007
304 oldal · ISBN: 9781416913184

Kedvencelte 6

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Julie96>!
Lauren Barnholdt: Two-way Street

Aranyos, könnyed olvasmány egy elromlott, de a végén helyre hozott szerelmi kapcsolatról két fiatal között. Miközben olvassuk a történetet vele egyhuzamban megismerjük a kapcsolatuk létrejöttét és néhány jelentősebb történést.
Jó volt olvasni, lekötött és olvastatta magát a könyv. Pont erre volt szükségem. ;)

xoxo_ivett>!
Lauren Barnholdt: Two-way Street

Úgy érzem ez a könyv most megérdemelte az 5 csillagot. És nem csak azért, mert kb. 5 óra alatt kiolvastam, annyira pörgött, és nem is azért, mert amúgy se vártam tőle sokat, hanem azért mert ez az volt aminek lennie kellett. Egy kis aranyos romantikus történet. És nekem pont csak ennyire volt szükségem.
Mondjuk valóban Courtney néhol kicsit zavaró és idegesítő volt, de csíptem a Jordan szemszögeit, így én nem akarom ezt lehúzni!

Fanniii>!
Lauren Barnholdt: Two-way Street

Nem mondom, hogy ez életem könyve, de tetszett és még angolul is volt.
Azért akadtak problémáim vele. Egyrészt, elég rosszul voltak felépítve a karakterek.. hogy lehet valaki úgy érzékeny és alapjában lelkileg mély alkat, hogy közben van egy elmebeteg barátja, akivel drogoznak, plusz állandóan úgy beszélnek, mint a kocsisok? -Ettől eltekintve, borzasztó átlagos volt a sztori, de a feszültség mégis nagyon jól volt kezelve. Nagyon gyorsan tudtam olvasni, mintha magyar nyelven olvasnék, emiatt a két dolog miatt 4 csillag. Segített átvészelni a vizsgaidősuckot angolból.

Zit19>!
Lauren Barnholdt: Two-way Street

Nagyon tetszett a váltott szemszög:) Főleg Jordan gondolatai érdekeltek. Egy olyan helyzteben, amiben ő találta magát nagyon nehéz a helyes utat választani. Egy picit túladagolta az író a féltékennyé tevést, de ezen kívül minden nagyon tetszett:)
4,5/5 :)

lucatami>!
Lauren Barnholdt: Two-way Street

A szereplőket nem tudtam megkedvelni. Courtney kicsit idegesített.
Hirtelen lett vége az egész történetnek. Az utazás miatt érdekesebbnek, izgalmasabbnak gondoltam.

NySara95>!
Lauren Barnholdt: Two-way Street

Ugyan többet vártam, és helyette csak egy tipikus amerikai romantikus, könnyen olvasható regénykét kaptam, élveztem. Pont ez kellett most nekem! Nagyon élveztem, ámbár majd a blogomon felhívom pár hibára mindenki figyelmét, ami miatt lement az az egy pont is :)

Gaby33>!
Lauren Barnholdt: Two-way Street

Nem is tudom hirtelen mit mondjak erről a könyvről. Túl sok jót nem tudok. Lehetetlen helyzet, amit a főszereplő fiú Jordan, ritka hülyén kezelt, egy nagyon idegesítő főszereplő lány. Nekem nem igazán jött át semmilyen érzelem egyik fél részéről sem. Furcsa ugrálások a történetben a múltba, és egy erősen befejezetlen vég…

Baree>!
Lauren Barnholdt: Two-way Street

Fúúú, ez a sok szemszög/idő váltás. De attól eltekintve nem volt rossz, bár a végén maradtak bennem még kérdések, hogy azért a többiekkel, hogy alakul Courtney dolgai,… Meg néha beszédstílusuktól, szóhasználatuktól vertem a fejem a falba, nem mindig jött az le, hogy egy tizenhét-tizennyolc évesek beszélgetnek. De azért jó volt. :)

Nene>!
Lauren Barnholdt: Two-way Street

Rövid, pörgős, nem nagy durranás, de aranyos kis sztori, egy délutáni kikapcsolódásnak 1.osztályú.

Veress_Éva>!
Lauren Barnholdt: Two-way Street

Kellemes kis történet, de valahogy kevés. Olvasás közben egyszerűen nem kötött le, többször is elkalandoztam, sőt egyszer még az is megfordult a fejemben, hogy be sem fejezem. Végigolvassa, és visszagondolva, nem rossz ez a könyv, csak éppen nem az én stílusom.


Népszerű idézetek

tataijucc>!

I’m so over him. This is me, being over him. La, la, la.

Fleur_Rouge_Cerise>!

We’ve reached her locker now and she starts to turn the combination dial. She’s biting her lip while she does it and I suddenly have the urge to reach over and bite it for her. Her lip. Not her locker. God, I’m losing it.

2 hozzászólás
tataijucc>!

Because let’s face it – no matter how much you tell yourself you’re over someone, your heart knows the truth

Fanniii>!

“Hello?” I say, sounding upbeat, and like I’m happy to be on the phone. I decide to pretend it’s my imaginary girlfriend. Fuck pretending to be nice.
“Yo,” B. J. says.
“What’s going on, honey?” I say, trying to glance at Courtney out of the corner of my eye without her noticing that that’s what I’m doing. She’s going through her bag, probably looking for more makeup, so she can make herself look good for Lloyd.
“Honey?” B. J. asks. “Jordy, I had no idea you felt that way about me. I have to warn you, though, I
happen to be in a very committed relationship.”

The trip. Jordan. Day Two

tataijucc>!

But I was trying to hurry – I didn’t even gel my hair which was a pretty big sacrifice. When it finally dries I’m going to look like Seth Cohen or some shit

tataijucc>!

Stuff like that happens all the time, right? People hook up, and then realize, it was a mistake, and since it would be way too awkward to talk about, they just don’t.


Hasonló könyvek címkék alapján

Rachael Lippincott – Mikki Daughtry – Tobias Iaconis: Five Feet Apart
Joya Goffney: Excuse Me While I Ugly Cry
Lynn Painter: Better Than the Movies
Erin Watt: Broken Prince
Kerstin Gier: Ruby Red
Cecelia Ahern: Flawed
Candace Bushnell: Summer and the City
Catherine Ryan Hyde: Where We Belong
Catherine Ryan Hyde: Chasing Windmills
Janet Gurtler: 16 Things I Thought Were True