Idézetek 72

vudura06>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Az arcát az arcomhoz dörzsölte. Én készséggel elhiszem, hogy ez az emberi kézfogás vérfarkas verziója, de misszionárius pózban még sosem fogtam kezet.

212. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake
agi89>!

Az a fajta mosoly ömlött szét az arcán, amit egyszerre szerettem és rettegtem. Zavarba ejtő gondolatokról árulkodott; csupa olyasmiről, amit kitudja-hányan művelnek elsötétített szobákban, ahol drága parfümtől, izzadtságtól és egyéb kategóriákba tartozó nedvektől nehéz a levegő. Ez az a mosoly, amitől répavörös lesz a fejem. Tulajdonképpen nem is kell mást tennie, csak vigyorognia, és rám tör a forróság. Mintha heherésző fruska lennék, és ez volna az első randim. Szerinte ez bájos. Szerintem kurvára égő.

2. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake · Jean-Claude
Florentin>!

Még sohasem találkoztam ennyire urbanizálódott vérfarkassal. Meg kellett állapítanom, hogy a természetfeletti képességek semmiféle kombinációja nem kárpótol a természetanalfabetizmusért.

277. oldal

Florentin>!

Ritka az az ember, aki képes a saját cselekedeteit objektíven megítélni. Az ítéletalkotás általában az áldozatokra vár.

205. oldal

Quvik>!

Az élet mindig szemberöhögi az embert.

319. oldal

Quvik>!

Egyik éjszaka a csoszogó hulla meglátogatott a koleszszobámban. A szobatársam következő nap albérletbe költözött. Kár az ilyenbe a kaland meg az egészséges borzongás.

15. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anita Blake
Quvik>!

Egyebek között az a baj a gerinctelen gennyládákkal, hogy mindenki mást gerinctelen gennyládának tartanak.

360. oldal

Quvik>!

Több tucatnyi helyszínelésen vettem részt, de közönség csak ott nem verődött össze, ahol fizikai képtelenség lett volna; vagyis a legistentelenebb időpontokban és helyeken. Sokszor a kretén időpont sem jelent elegendő visszatartó erőt; az emberek zöme képes hajnalok hajnalán kimászni az ágyból, csak hogy egy hullát lásson.

284. oldal

Chiara>!

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Na igen, az alapvető baj a promiszkuitással nem a kóbor numerák exponencionálisan növekvő száma, bár az is, hm… zavaró. Az alapvető baj az, hogy az embert nem elégíti ki a partnere. Hogy még mindig keres.
És aki keres, az talál. Csak idő és türelem kérdése.

280. oldal

AniTiger P>!

A pókos hasonlat az első két mondat erejéig frankón működött, aztán elvesztettem a… fonalat.