Utolsó ​csók (First and Last 2.) 168 csillagozás

Laurelin Paige: Utolsó csók

SZENVEDÉLYES JÁTÉK, SÖTÉT VÁGYAK, VESZEDELMES TITKOK

Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet. A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár

Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve vagy menthetetlenül összetörik.

Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed-regények.

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia Libri

>!
Libri, Budapest, 2017
442 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109243 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Libri, Budapest, 2017
444 oldal · ISBN: 9789634333319 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Reeve Sallis · Emily Wayborn


Kedvencelte 28

Most olvassa 6

Várólistára tette 66

Kívánságlistára tette 49


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Laurelin Paige: Utolsó csók

Az első részt annyira szerettem, alig vártam, hogy megjelenjen a folytatás. Sajnos nem lett olyan jó! Amióta Amber megkerült csak a sértődések, nyafogások és versengés a férfi kegyeiért. Amber akkora egy dög! Emily pedig képtelen kiállni magáért. Sokat morogtam olvasás közben. A vége nagyon fura lett. Joe-ról viszont szívesen olvasnék még, a legszimpatikusabb szereplő a könyvben.

2 hozzászólás
ZitussKa >!
Laurelin Paige: Utolsó csók

Nehèz bármit is mondani, ha egy könyv (illetve duológia) ennyire a hatalmába kerít ès másra sem gondol napokig az ember lánya csak a szereplőkre. Most bevallom picit üresnek is èrzem magam :)
Az első rèsz jobban megnyert magának mèg annak ellenère is, hogy a körülmènyek viszontagságai miatt vèszjósló ès nyomasztó volt. Vagy talán pont ebben rejlett a varázsa, a kiszámíthatatlanság okán. De mèg ennek ellenère is a kapcsolatuk valahogy sokkal bensősègesebb volt. Itt viszont csalódtam Emilyben. Èrtettem is a benne dúló kettős èrzelmeket ès fel is dühített. Reeve viszont új szintre emelkedett, egyèrtelműen ott van a top 3 legjobb könyves pasi között.
Ő pedig, aki már nem csak árnykènt volt jelen hanem meg is elevenedett, nos elnyerte tőlem azt a pèklapátot.
Szerettem ès gyűlöltem olvasni, kedvenc :) Azt viszont sajnálom, hogy nincs epilógus. Elfèrt volna, leginkább a kis lelkem örült volna nagyon.

2 hozzászólás
Naiva P>!
Laurelin Paige: Utolsó csók

Nem mostanában olvastam az előző részt. Bár nem egészen voltam tőle elragadtatva, mégis a magával ragadó írói stílusnak köszönhetően, tisztán emlékeztem a cselekményre, karakterek jellemére egyaránt.
Annyira tudtam! Szinte éreztem. Amber az a manipulatív bevallottan bárcás! Annyira lehetett őt utálni, de valahol még sajnáltam is őt. Mindenesetre mesteri manipulátor.
Az erotikus részek, jelenetek egyszerűen robbanás-szerűek.
Egyes-egyedül Joe az, aki emberileg is ért valamit ebben az erkölcsi fertőben. Tehát a szereplőket továbbra sem sikerült megszeretni, de a történet összességében tetszett. Egy az egyben le lehetett darálni.

ZCsilla P>!
Laurelin Paige: Utolsó csók

Szédületes, káprázatos, csodálatos! ❤❤❤

Nem tudom, hogy hogyan csinálja Laurelin, de ennél a résznél is végig bizonytalanságban tartott. Nyugtalan, feszült voltam, sőt néha szorongtam is, mégis élveztem, hogy ezt műveli velem ez a könyv! Imádtam!

Az első részt így értékeltem: „Ha színnel kellene jellemeznem ezt a könyvet, valami sötét színt mondanék. Sötét, de nem akarod, hogy kivilágosodjon. Mert fogva tart …”

Ez a sötét szín mostanra átváltott forróságot adó vörössé. Olyan vörössé, amely nem nyugtat meg, hanem állandó izgalomban tart.

Drága Reeve!
Bevallom, bővült veled a könyves szerelmeim listája. Eddig is szimpatizáltam veled, nagyon is. Na de ezek után! Jó volt téged igazán megismerni, elcsábítottál teljesen! ;))

„Az én szerelmem pedig súlytalan volt, mint egy tollpihe, mint egy fénysugár, végtelen lebegés.”

2 hozzászólás
Evika82 P>!
Laurelin Paige: Utolsó csók

Sokat vártam ennek a könyvnek a megjelenésére, de igazán megérte!
WOW! ZSENIÁLIS!
Egyszerűen nincs jobb szó rá! Szuper, letehetetlen, sötét, erotikus… nemcsak faltam, hanem egyszerűen zabáltam a sorokat.
A sztori közvetlenül ott folytatódik, ahol az első rész véget ért. Feszült kíváncsisággal olvastam a fejezeteket. Vártam, hogy válaszokat kapjak azokra a kérdésekre, amik az első rész olvasása közben merültek fel bennem… Amber egy zseniálisan manipulatív, önző rib@nc. Tudtam én már az előző részben is, de most, hogy minden a helyére került, minden titokra fény derült, csak még erősebb lett bennem ez az érzés. spoiler
Nagyon ajánlom. Olvassátok!

11 hozzászólás
agi89>!
Laurelin Paige: Utolsó csók

Na jól van…
Reeve most már leborulok a lábaid elé! ♥

Megkaptam a válaszokat, még annál is többre mint amire egyáltalán kerestem! Az első rész során felmerültek bennem kérdések, de így utólag rá kellett jöjjek, hogy lényegesen kevesebb mint ahánynak fel kellett volna.
spoiler

Imádtam minden percet amit az olvasásával tölthettem.
Annyira az én könyvem!
Izgalmas. Erotikus. IciPicit sötét lelkű.

Abszolút 100% újraolvasós.

>!
Libri, Budapest, 2017
442 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109243 · Fordította: Horváth M. Zsanett
Tamlilla>!
Laurelin Paige: Utolsó csók

Csak azért nem öt csillag, mert néha már a péklapátot képzeltem a kezembe, hogy Emilyt fejbe verjem párszor. Az agyamra ment a naivitása, de amúgy Reeve is sokszor megérdemelte volna.
Az előző részhez képest volt gyengébb, de azért nagyon tetszett. Kicsit hihetetlen a befejezés, mindig azt vártam, hogy ez megint egy átverés.
Vajon van következő rész?

4 hozzászólás
christine>!
Laurelin Paige: Utolsó csók

Ez a rész összetettebb volt, mint az első kötet, bár lehet, csak azért éreztem így, mert már megszoktam a karaktereket és a viselkedéseit. spoiler spoiler

Személy szerint nem hoztak lázba a karakterek, és a regény romantikus-erotikus szála helyett inkább a krimi és a nyomozás miatt olvastam el ezt a kötetet is, nagyon érdekelt, hogy mi lesz ennek a barátságnak és a szerelemnek a vége/sorsa. :D Bizonyos szempontból nem mindennapi történet ez, de ennyi elcs.szett embert még nem láttam egy könyvben, és ez kicsit lehúzott az életről. :D Így visszagondolva Reeve karaktere inkább 2,5 dimenziós, valamiért nem teljes; nem tudom, talán amiatt, mert az ő szemszögéből nem láttam a dolgokat, történéseket, vagy mert tényleg ennyire nem valódi a jelleme.

kocybaba P>!
Laurelin Paige: Utolsó csók

Óóó, mennyivel jobb volt spoiler
Utáltam, amit a szereplőkkel tett. Utáltam amiért Emilyből egy bosszantó nőszemélyt csinált, hogy olyan csúnyán belerondított mindenbe. Pedig még akár zseniálisnak is tarthatnám, ha nem húzott volna fel ennyire. Akkor fele ennyit sem kellett volna tipródnom, és legalább akkora imádattal lennék, ha nem nagyobbal, mint előtte. Mert még így is éppúgy mocskos, sötét, érzéki, elcseszett és kiszámíthatatlan volt. Most is nehezen engedett, izgultam miatta, pörögtem rajta, mégis egyúttal annyira dühített, hogy esélye sem volt túlszárnyalni az előző kötetet és elérni azt, amit annak sikerült.

2 hozzászólás
KATARYNA>!
Laurelin Paige: Utolsó csók

Csak egy kicsit vagyok csalódott. Gondoltam, hogy ez már nem üt akkorát, mint az első rész.
Amber Amber Amber.
Elég volt. UTÁLTAM!

Felejtsük is el a rossz dolgokat.
Imádtam a nyers, izzó, fékezhetetlen és leállíthatatlan szexjeleneteket.

Beszéljünk Reeveről…
A korlátnál.
Ha engem döntött volna hanyatt.
Még a vas is megadta volna magát.
Tériszonyom van.. de kigyógyulnék belőle, mire landolnánk.
És egy karcolás sem lenne rajtunk.
Reeve alattam.. én meg a mennyekben. :D

Elképzelhetetlen, ellenállhatatlan és elviselhetetlen szexuális étvággyal megáldott hapsi ez.
Reeve.. Reeve.. Reeve

Az első részét nagyon ajánlom.
Ezt csak fél szemmel, az izgalmas részeknél kinyitható a másik is, és ráadásnak még szemüveg is ajánlott. De csak mértékkel! :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

ZCsilla P>!

Ironikus, hogy valaha mindent megtettem, hogy ne legyek terhes, most meg bármit megtennék…

160. oldal

13 hozzászólás
ZCsilla P>!

– Bárcsak üvegbe zárhatnám az illatodat. Parfümként viselném.

382. oldal

Dariaa>!

-Szeretlek – ismételte, mint egy hitvallást. -Annyira áthat ez a szerelem, mintha benne lenne a DNS-emben. Mintha a génállományom része lennél, minden részem hozzád kapcsolódik. Annyira megtölt ez a szerelem, hogy másnak alig maradt bennem hely.

386. oldal

ZCsilla P>!

Joe azonban csak kívülről volt rosszfiú. Keménynek és érzéketlennek látszott, a zord külső mögött azonban érző szív lapult. Hűséges és igazságos volt. Mint Robin Hood – olykor megszegte a törvényt, de csakis a jó ügyért.
És éppen ez volt vele a baj – jó volt. Túlságosan is jó.

34. oldal

ZCsilla P>!

Most viszont olyan volt, mintha elhalványodtam volna. Mintha csak egy fénykép lennék, amit kint felejtettek a napon, s noha a jelenlétemnek nyoma maradt, felismerhetetlenné váltam. Mintha nem is ember lennék.

176. oldal

ZCsilla P>!

Feszülten elmosolyodtam, és igyekeztem nem ahhoz a csókhoz hasonlítani, amit Júdás adott Jézusnak a Getsemáné-kertben, az árulás csókjához.

376. oldal

Evika82 P>!

Csak ezért akarok újra egész lenni. Hogy aztán ismét megtörhess.

126. oldal

Evika82 P>!

Nehéz és forró volt a szerelme, de egyáltalán nem volt olyan súlyos teher, mint vártam, mert, mint rádöbbentem, magában hordozta értem. Úgy burkolta körém, mint egy puha takarót.
Mint egy fészket, melyet csak nekem épített. Az én szerelmem pedig súlytalan volt, mint egy tollpihe, mint egy fénysugár, végtelen lebegés.

441. oldal

Ács_Milán>!

A szerelme nap volt, én pedig jég, és hiába volt olyan jó érzés elolvadni a közelében, nem tudtam, mivé változtatott engem.

409. oldal

Ács_Milán>!

Amikor becsuktam a fürdőszobaajtót, kilenc harminchármat mutatott az óra. Egy percet adtam magamnak – pontosan hatvan másodpercet –, hogy összeomoljak a padlón. Amikor az óra négy harmincnégyre váltott, összeszedtem magam, levettem a konzervatív egyrészes fürdőruhát, és fölvettem egy köntöst, ami az ajtó melletti akasztón lógott.

375. oldal

3 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Sparrow
J. L. Armentrout: Trust in me – Bízz bennem
Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
Karina Halle: Bármi áron
Alexa Riley: Mindent bele
Meghan March: Tiéd vagyok