Utolsó ​csók (First and Last 2.) 115 csillagozás

Laurelin Paige: Utolsó csók

SZENVEDÉLYES JÁTÉK, SÖTÉT VÁGYAK, VESZEDELMES TITKOK

Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet. A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár

Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve vagy menthetetlenül összetörik.

Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed-regények.

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2017
442 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109243 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Libri, Budapest, 2017
444 oldal · ISBN: 9789634333319 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Reeve Sallis · Emily Wayborn


Kedvencelte 25

Most olvassa 7

Várólistára tette 52

Kívánságlistára tette 47


Kiemelt értékelések

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Laurelin Paige: Utolsó csók

Az első részt annyira szerettem, alig vártam, hogy megjelenjen a folytatás. Sajnos nem lett olyan jó! Amióta Amber megkerült csak a sértődések, nyafogások és versengés a férfi kegyeiért. Amber akkora egy dög! Emily pedig képtelen kiállni magáért. Sokat morogtam olvasás közben. A vége nagyon fura lett. Joe-ról viszont szívesen olvasnék még, a legszimpatikusabb szereplő a könyvben.

2 hozzászólás
>!
ZitussKa
Laurelin Paige: Utolsó csók

Nehèz bármit is mondani, ha egy könyv (illetve duológia) ennyire a hatalmába kerít ès másra sem gondol napokig az ember lánya csak a szereplőkre. Most bevallom picit üresnek is èrzem magam :)
Az első rèsz jobban megnyert magának mèg annak ellenère is, hogy a körülmènyek viszontagságai miatt vèszjósló ès nyomasztó volt. Vagy talán pont ebben rejlett a varázsa, a kiszámíthatatlanság okán. De mèg ennek ellenère is a kapcsolatuk valahogy sokkal bensősègesebb volt. Itt viszont csalódtam Emilyben. Èrtettem is a benne dúló kettős èrzelmeket ès fel is dühített. Reeve viszont új szintre emelkedett, egyèrtelműen ott van a top 3 legjobb könyves pasi között.
Ő pedig, aki már nem csak árnykènt volt jelen hanem meg is elevenedett, nos elnyerte tőlem azt a pèklapátot.
Szerettem ès gyűlöltem olvasni, kedvenc :) Azt viszont sajnálom, hogy nincs epilógus. Elfèrt volna, leginkább a kis lelkem örült volna nagyon.

2 hozzászólás
>!
Naiva P
Laurelin Paige: Utolsó csók

Nem mostanában olvastam az előző részt. Bár nem egészen voltam tőle elragadtatva, mégis a magával ragadó írói stílusnak köszönhetően, tisztán emlékeztem a cselekményre, karakterek jellemére egyaránt.
Annyira tudtam! Szinte éreztem. Amber az a manipulatív bevallottan bárcás! Annyira lehetett őt utálni, de valahol még sajnáltam is őt. Mindenesetre mesteri manipulátor.
Az erotikus részek, jelenetek egyszerűen robbanás-szerűek.
Egyes-egyedül Joe az, aki emberileg is ért valamit ebben az erkölcsi fertőben. Tehát a szereplőket továbbra sem sikerült megszeretni, de a történet összességében tetszett. Egy az egyben le lehetett darálni.

>!
ZCsilla P
Laurelin Paige: Utolsó csók

Szédületes, káprázatos, csodálatos! ❤❤❤

Nem tudom, hogy hogyan csinálja Laurelin, de ennél a résznél is végig bizonytalanságban tartott. Nyugtalan, feszült voltam, sőt néha szorongtam is, mégis élveztem, hogy ezt műveli velem ez a könyv! Imádtam!

Az első részt így értékeltem: „Ha színnel kellene jellemeznem ezt a könyvet, valami sötét színt mondanék. Sötét, de nem akarod, hogy kivilágosodjon. Mert fogva tart …”

Ez a sötét szín mostanra átváltott forróságot adó vörössé. Olyan vörössé, amely nem nyugtat meg, hanem állandó izgalomban tart.

Drága Reeve!
Bevallom, bővült veled a könyves szerelmeim listája. Eddig is szimpatizáltam veled, nagyon is. Na de ezek után! Jó volt téged igazán megismerni, elcsábítottál teljesen! ;))

„Az én szerelmem pedig súlytalan volt, mint egy tollpihe, mint egy fénysugár, végtelen lebegés.”

2 hozzászólás
>!
Evika82 P
Laurelin Paige: Utolsó csók

Sokat vártam ennek a könyvnek a megjelenésére, de igazán megérte!
WOW! ZSENIÁLIS!
Egyszerűen nincs jobb szó rá! Szuper, letehetetlen, sötét, erotikus… nemcsak faltam, hanem egyszerűen zabáltam a sorokat.
A sztori közvetlenül ott folytatódik, ahol az első rész véget ért. Feszült kíváncsisággal olvastam a fejezeteket. Vártam, hogy válaszokat kapjak azokra a kérdésekre, amik az első rész olvasása közben merültek fel bennem… Amber egy zseniálisan manipulatív, önző rib@nc. Tudtam én már az előző részben is, de most, hogy minden a helyére került, minden titokra fény derült, csak még erősebb lett bennem ez az érzés. spoiler
Nagyon ajánlom. Olvassátok!

11 hozzászólás
>!
agi89
Laurelin Paige: Utolsó csók

Na jól van…
Reeve most már leborulok a lábaid elé! ♥

Megkaptam a válaszokat, még annál is többre mint amire egyáltalán kerestem! Az első rész során felmerültek bennem kérdések, de így utólag rá kellett jöjjek, hogy lényegesen kevesebb mint ahánynak fel kellett volna.
spoiler

Imádtam minden percet amit az olvasásával tölthettem.
Annyira az én könyvem!
Izgalmas. Erotikus. IciPicit sötét lelkű.

Abszolút 100% újraolvasós.

>!
Libri, Budapest, 2017
442 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109243 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Tamlilla
Laurelin Paige: Utolsó csók

Csak azért nem öt csillag, mert néha már a péklapátot képzeltem a kezembe, hogy Emilyt fejbe verjem párszor. Az agyamra ment a naivitása, de amúgy Reeve is sokszor megérdemelte volna.
Az előző részhez képest volt gyengébb, de azért nagyon tetszett. Kicsit hihetetlen a befejezés, mindig azt vártam, hogy ez megint egy átverés.
Vajon van következő rész?

4 hozzászólás
>!
kocybaba P
Laurelin Paige: Utolsó csók

Óóó, mennyivel jobb volt spoiler
Utáltam, amit a szereplőkkel tett. Utáltam amiért Emilyből egy bosszantó nőszemélyt csinált, hogy olyan csúnyán belerondított mindenbe. Pedig még akár zseniálisnak is tarthatnám, ha nem húzott volna fel ennyire. Akkor fele ennyit sem kellett volna tipródnom, és legalább akkora imádattal lennék, ha nem nagyobbal, mint előtte. Mert még így is éppúgy mocskos, sötét, érzéki, elcseszett és kiszámíthatatlan volt. Most is nehezen engedett, izgultam miatta, pörögtem rajta, mégis egyúttal annyira dühített, hogy esélye sem volt túlszárnyalni az előző kötetet és elérni azt, amit annak sikerült.

2 hozzászólás
>!
KATARYNA
Laurelin Paige: Utolsó csók

Csak egy kicsit vagyok csalódott. Gondoltam, hogy ez már nem üt akkorát, mint az első rész.
Amber Amber Amber.
Elég volt. UTÁLTAM!

Felejtsük is el a rossz dolgokat.
Imádtam a nyers, izzó, fékezhetetlen és leállíthatatlan szexjeleneteket.

Beszéljünk Reeveről…
A korlátnál.
Ha engem döntött volna hanyatt.
Még a vas is megadta volna magát.
Tériszonyom van.. de kigyógyulnék belőle, mire landolnánk.
És egy karcolás sem lenne rajtunk.
Reeve alattam.. én meg a mennyekben. :D

Elképzelhetetlen, ellenállhatatlan és elviselhetetlen szexuális étvággyal megáldott hapsi ez.
Reeve.. Reeve.. Reeve

Az első részét nagyon ajánlom.
Ezt csak fél szemmel, az izgalmas részeknél kinyitható a másik is, és ráadásnak még szemüveg is ajánlott. De csak mértékkel! :)

2 hozzászólás
>!
Trice29 P
Laurelin Paige: Utolsó csók

Vegyesek az érzéseim. hullámzó volt a második rész. Helyenként izgalmas, érzelmekkel teli, máskor oldalakon keresztül nyűglődés és unalom. Emilyt nagyon megkedveltem az előző részben, itt azonban néha sodrófával térítettem volna észhez. Valamint túl kevés volt a történés is. Önmagában egy szerelmi háromszög nem elég a figyelmem fenntartásához. A maffia szál igen el lett nagyolva, több energiát kellett volna erre szánni, akkor kiváló történet kerekedhetett volna.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
ZCsilla P

Ironikus, hogy valaha mindent megtettem, hogy ne legyek terhes, most meg bármit megtennék…

160. oldal

13 hozzászólás
>!
ZCsilla P

Joe azonban csak kívülről volt rosszfiú. Keménynek és érzéketlennek látszott, a zord külső mögött azonban érző szív lapult. Hűséges és igazságos volt. Mint Robin Hood – olykor megszegte a törvényt, de csakis a jó ügyért.
És éppen ez volt vele a baj – jó volt. Túlságosan is jó.

34. oldal

>!
ZCsilla P

Feszülten elmosolyodtam, és igyekeztem nem ahhoz a csókhoz hasonlítani, amit Júdás adott Jézusnak a Getsemáné-kertben, az árulás csókjához.

376. oldal

>!
ZCsilla P

– Bárcsak üvegbe zárhatnám az illatodat. Parfümként viselném.

382. oldal

>!
ZCsilla P

Most viszont olyan volt, mintha elhalványodtam volna. Mintha csak egy fénykép lennék, amit kint felejtettek a napon, s noha a jelenlétemnek nyoma maradt, felismerhetetlenné váltam. Mintha nem is ember lennék.

176. oldal

>!
Dariaa

-Szeretlek – ismételte, mint egy hitvallást. -Annyira áthat ez a szerelem, mintha benne lenne a DNS-emben. Mintha a génállományom része lennél, minden részem hozzád kapcsolódik. Annyira megtölt ez a szerelem, hogy másnak alig maradt bennem hely.

386. oldal

>!
Evika82 P

Csak ezért akarok újra egész lenni. Hogy aztán ismét megtörhess.

126. oldal

>!
Ács_Milán P

A szerelme nap volt, én pedig jég, és hiába volt olyan jó érzés elolvadni a közelében, nem tudtam, mivé változtatott engem.

409. oldal

>!
Ács_Milán P

Amikor becsuktam a fürdőszobaajtót, kilenc harminchármat mutatott az óra. Egy percet adtam magamnak – pontosan hatvan másodpercet –, hogy összeomoljak a padlón. Amikor az óra négy harmincnégyre váltott, összeszedtem magam, levettem a konzervatív egyrészes fürdőruhát, és fölvettem egy köntöst, ami az ajtó melletti akasztón lógott.

375. oldal

3 hozzászólás
>!
Evika82 P

Nehéz és forró volt a szerelme, de egyáltalán nem volt olyan súlyos teher, mint vártam, mert, mint rádöbbentem, magában hordozta értem. Úgy burkolta körém, mint egy puha takarót.
Mint egy fészket, melyet csak nekem épített. Az én szerelmem pedig súlytalan volt, mint egy tollpihe, mint egy fénysugár, végtelen lebegés.

441. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss – Perzselő csók
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Meghan March: Rád vágyom
Jennifer Probst: Keresd az alkalmat
Vi Keeland: A beosztott