Értékelések 20

Szil78>!
Laurelin Paige: Találj rám!

Kissé aggódva kezdtem ennek a könyvnek az olvasásához. Annyira régen volt már, mikor az első részt olvastam, és bárhogy próbáltam elővarázsolni némi emléket arról, hogy miről is szólt, sehogy sem sikerült. Aztán szépen lassan eszembe jutott minden, így az is, hogy mi az amiért nem ragadt meg bennem a történet. Az, hogy Gwen már abban a részben is mennyire idegesítő volt és hisztis, Hogy J.C. néha rettentő észszerűtlenül viselkedett,hogy mennyi logikátlan esemény volt a történetben. Nos, ez most sem változott. Nem tudtam teljesen átérezni Gwen problémáit, sem pedig J.C. őrlődését. Akivel igazán együtt éreztem az Chandler volt. spoiler Sajnálom, hogy csalódnom kellett. Remélem az írónő másik sorozata jobb lesz.

L_B_Mariann>!
Laurelin Paige: Találj rám!

Muszáj JC-vel kezdenem. Imádtam, ám egy idő után már picit felhúzott a tökéletességével! Mert hát valljuk be: ilyen pasi, nem létezik. Külsőre is nagyon rendben van. ;) És még ilyen szívvel, lélekkel is rendelkezik? Hűséges, türelmes, becsületes és még sorolhatnám. Szóval, sokszor már túlzásnak éreztem. spoiler na ott én helyette is haragudtam Gwen-re!
Meg még jó pár alkalommal…
Valahol viszont Gwen-t is meg tudtam érteni. Nehéz lehetett neki csak várnies várni, semmilyen jel nélkül, hogy a szeretett férfi visszatér-e egyszer, vagy sem.
Ennél a résznél is, jó pár felesleges oldal van, csakúgy mint az elsőnél.
Azt azonban nem tagadhatom, hogy könnyen lehet vele haladni.
Az, hogy Hudson és Alayna, is meg-meg jelent nagyon szerettem! Mert, hát ők…♡!!!

nypiro P>!
Laurelin Paige: Találj rám!

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Ez a rész jobban tetszett, mint az első. Nem voltak benne hosszú monológok. DE és ezzel lehet nem leszek népszerű: szerintem ezt a sorozatot nem kellett volna megírni. Semmit nem ad az eredeti szériához. Sőt, ott is bőven elég lett volna az első három rész. Mondom ezt úgy, hogy a Fixed az kedvencem, sőt szeretem az írónőt is; de van amikor sajnos az író nem tudja mikor kellene abbahagyni.
Gwen nem kedvenc női karakterem, túl kemény, hideg. Ennek ellenére legyen szeretve. Várta vissza JC-t, majd egy véletlennek köszönhetően újra találkoznak 1 év után. Aztán minden rakétasebességgel történik. 2 nap múlva már lánykérés, majd pár hónap és esküvő. Majd jön a csavar a spoiler, ami elég vicces és sablonos volt.
Az előző részből áthozott krimiszál folytatódik. Enélkül is értelmes lett volna a történet, ezért is mondom, túlnyúzott Alayna sztori. Remélem nem lesz az összes családtagnak könyve, sorozata☺

>!
Libri, Budapest, 2019
408 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634334880 · Fordította: Horváth M. Zsanett
pinkprincessreads>!
Laurelin Paige: Találj rám!

Vajon mennyi titkot képes elbírni egy kapcsolat, mely alapvetően se áll túl szilárd lábakon? Alapvetően erre a kérdéskörre épít a Szabadíts meg folytatása. Amit pedig igazán jó volt látni, hogy próbálnak a szerelők megbirkózni az igazsággal, ami akár a köztük lévő csodát is képes a földdel egyenlővé tenni. Összeségében csak annyit tudok mondani, hogy méltó befejezést kapott JC és Gwen és újra kaphattunk egy nagy adag Hudsont és Alaynát, amiért óriási piros pont jár az írónőnek. Összeségében úgy vélem, hogy mindenkinek érdemes ezt a könyvet elolvasnia, hisz igen gazdag tapasztalatokkal tud gazdagodni, melyet a saját kapcsolatában is tud hasznosítani.⁣

Még több értékelést és kedvcsináló képeket találsz itt:
https://linktr.ee/pinkprincessreads

Lászlóné_Deme>!
Laurelin Paige: Találj rám!

Hm. Vége, pedig úgy olvastam volna még. Szerettem JC karakterét, Gwenét kevésbé, sokszor idegesített. Nem sértődnek meg, ha lenne egy ilyen pasim (sóhaj). Nem győztem csodálkozni a higgadtságán, nyugodtságán, oké egyszer nála is borult a bili.
Ahogy pedig az események felpörögtek, csak kapkodtam a fejem, most mi van?
A végét megkönnyeztem…..
Biztosan újraolvasás lesz.

Hirdetés