Szabadíts ​meg! (Találkozások 1.) (Fixed 4,5) 135 csillagozás

Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Gwen Anders sebhelyekkel, kérges szívvel élte túl a nehéz gyerekkort. Elégedetten végzi a munkáját: a menő New York-i klubot, az Eighty-Eighth Floort menedzseli. Az ő története nem azzal ér véget, hogy „boldogan éltek, míg meg nem haltak”. Fenébe a tündérmesékkel! Amúgy sem hisz az ilyesmiben.
Amíg meg nem ismerkedik JC-vel.
A gazdag, megnyerő playboy a legszexisebb férfi, akit Gwen valaha látott, de őt nem érdekli az éjszakai kalandor. Ám amikor egy családi tragédia kis híján az összeomlás szélére sodorja, JC az, aki új túlélési trükköt tanít neki, mely elemi ösztönökre és vágyakra épül. JC kötöttségektől mentes leckéi arra kényszerítik Gwent, hogy lemondjon az irányításról. A gondosan felhúzott falak lassan összeomlanak körülötte.
Gwen csodálatos világot fedez fel a börtönén túl. A szabadság megrészegíti – és halálra rémíti. Amikor rájön, hogy érez valamit JC iránt, félti a szívét. Főleg, amikor kiderül, hogy JC-nek is vannak titkai. Olyan titkok, melyen nem eresztik.

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Libri, Budapest, 2019
416 oldal · ISBN: 9789634334408
>!
Libri, Budapest, 2019
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330851 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Gwen Anders


Kedvencelte 8

Most olvassa 3

Várólistára tette 79

Kívánságlistára tette 55

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

KATARYNA>!
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Hátborzongató.. hogy az első 190 oldal milyen k.rva jó.. majd a többi. Vinnyákolás, titkolózás, spoiler Igen b.szki.
Nemár. Nem. De. Nem. De. Nem.

Ismétlem. 190 oldal. Addig 5 csillag. És utána csak azt mantrázza az ember hogy..
SZABADÍTSATOK MEG! TÉPJÉTEK KI A KEZEMBŐL!
Hiába. Gyorsan olvasva, és nem begolyózva túléltem.

De csalódtam.

És a kedvencem..
Lauren Blakelynek és CD Reissnek az ötleteitekért és a barátságotokért a világuralomra törekvésünkben. Mindketten aranyat kakiltok. Szerencsés vagyok, hogy legalább beleszagolhatok.

15 hozzászólás
Ella19>!
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Mikor megláttam a boltban, tudtam, hogy ez a könyv kell nekem. Gyönyörű a borítója és a cím is kíváncsivá tett. Tetszett a történet. Izgalmas volt. A szereplők is teljesen rendben voltak. Gwen gyerekkora nehéz volt, de most felnőttként boldog. A legtöbb idejét otthon vagy éppen a munkahelyén tölti. Ott találkozik JC-vel. JC életét homály fedi. Gwen már az elején amit meglátja elkezd vonzódni JC iránt. Belekezdenek egy „kapcsolatba” azonban azzal a feltétellel, hogy senki nem kérdez a másikról semmit. Csak szex lehet köztük.
Kicsit sablonosnak tűnik, de nagyon tetszett nekem. Tele van erotikával. A szex jelenetek is fülledtek. A vége is izgalmasra sikeredett. Kíváncsi vagyok a következő részre is.

Ács_Milán>!
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Egy percig sem volt kérdés számomra, hogy el fogom-e olvasni ezt a sorozatot, ugyanis az írónő Fixed sorozatát már olvastam és nálam már azzal bizonyított.

Ez a regény elsősorban a borítójával fogott meg, mert szerintem gyönyörű borítója van. Másodsorban a fülszöveg is ígéretesnek és izgalmasnak tűnt.

Meg kell mondanom, hogy amekkora lendülettel és kedvvel álltam neki az olvasásnak, egy idő után annyira le is lombozódtam. És hogy miért? Az oka egyszerű! Baromi csalódott voltam, hogy majdnem a 2/3-ig eljutottam az olvasással és semmi extra nem történt. Na, jó! Ez egy kicsit így ki van sarkítva, de tényleg olyan gondolataim voltak, hogy ebben a hátralévő 1/3-ban hogyan fogok válaszokat kapni az egyre csak sokasodó kérdéseimre.
Egy idő után kezdett idegesíteni a sok titok és titkolózás és nemhogy valami kezdene megoldódni, inkább még jobban süllyedünk a titkok mély gödrébe. Aztán szerencsére megtört ez az átok, mert dobott az írónő az olvasó számára egy kis információmorzsát, amin lehetett gondolkodni és ettől szórakoztatóbbak és főleg érdekesebbek lettek a további fejezetek. Amivel teljesen elégedett voltam, azok az erotikus jelenetek. Mind minőségre, mind mennyiségre teljesítették és kielégítették az elvárásaimat.

A történet alapjában véve szerintem jó, a szereplők Gwen és JC azonban nem tudtak túl közel kerülni hozzám, – nem úgy, mint a másik sorozatban Hudson Pierce, akitől már az első fejezetekben olvadoztam – de inkább a szimpatikus kategóriába hajlanak azért.
Ami igazán tetszett, hogy feltűnt – ugyan csak egy fejezet erejéig – Hudson és Alayna is.

Ugyan teljesen különálló sorozat ez a Fixed-től, azért mégis van benne egy kis összefonódás, ami számomra nagy öröm volt.
A történet természetesen függővéges, és ami a legbosszantóbb, hogy még elég sokat kell várni a folytatás megjelenésére, de én mindenképpen kivárom! :-)

12 hozzászólás
Bitten>!
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Megküzdöttem vele nem tagadom. Igazából nem is tetszett annyira ….. képtelen volt lekötni a figyelmem.
A pikáns részeket untam, egyéb esemény meg nem igazán volt.
Mit lehet ebből még kihozni?

3 hozzászólás
Anita_Simon>!
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Érdekes történet.
Bántalmazó apa mellett felnőni, gondolom érthető mindegyik gyereke felnőtt éne.
Norma a legnagyobb, szinte ő nevelte Gwen-t és Ben-t.
Ez a történet ugyan Gwen-ről szól, de betekintést nyerhetünk a másik két testvér életébe is. Kicsit, nem, inkább nagyon sajnáltam, hogy hiába 10 éve börtönben volt az apjuk, tényleg ugyanúgy bezárkóztak. Elzárkózott Gwen az élettől, az igazi élettől. JC volt, aki megmutatta neki, mit is jelent érzelmileg szabaddá válni. Bár eleinte nem tudtak semmi egymásról, apránként a kezdeti szex- egyezség mindegyiknél átalakult szerelemmé. És ez jó. Mindegyikük titka kiderült a végére, bár JC hozta a formáját, a részegsége alatt hatalmas hibát követett el.
Bármennyire is fájó, én is így döntöttem volna Gwen helyében…
Jöhet a folytatás…☺

Hópárduc P>!
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Alapjában véve tetszett a könyv, a történet jó volt. Élvezhető volt.
A szereplők is szimpatikusak voltak.
De, a végére kicsit nyögve nyelősen haladtam (pedig akkor kellett volna beindulnia) az olvasásával. Annyira hirtelen bizonygatták, hogy egymásba szerettek és így szeretlek, úgy szeretlek, gyere hozzám. Kicsit unalmas volt. Aztán ripsz-ropsz vége lett és persze várhatjuk, hogy mi fog történni a folytatásban. Lesz-e benne elegendő izgalom? :)

Viktória_Erdei P>!
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Nem annyira tetszett ez a sok szexjelenet. A legfőbb hibája a könyv történetének a kommunikáció hiánya. A könyv vége felé kiderül, hogy JC miért titkolózott Gwen előtt. JC őrültséget csinál, amit Gwen helyében, én nem toleráltam volna. Alayna és Hudson története jobban tetszett, éreztem a szikrát a szereplők között.

Trice29 P>!
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Most kemény leszek és leírom a véleményem. Baromira unom és utálom, hogy totál értelmetlen függővéggel szétválasztanak olyan történetet, aminek önmagában semmi értelme nincsen. Mindezt úgy, hogy közel egy évet kell várni a következő részre.
Itt ráadásul a semmi közepén teszik mindezt. Nem akartam elhinni, hogy nincs több oldal. Szépen felépített, a végére némi izgalmat is belecsempészett bevezető részről van szó, amit szinte a mondat közepén abbahagynak. Legalább valami csontot adhattak volna, amin rágódni lehet őszig, de nem. Úgy fogom elfelejteni az egészet, mint a pinty.
Egyébként jól indul a történet. Tetszenek a szereplők, működik a kémia. Újra feltűnik Hudson is, ami számomra emeli a színvonalat. A vegasi szál Nekem kicsit értelmetlen és sokkkkkkk volt. Most úgy gondolom folytatni fogom.

2 hozzászólás
Paulina_Sándorné P>!
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Egyszerre volt érdekes és fura történet is. Gwen-t nem tudom hová tenni, egyszerre kedveltem, egyszerre nagyon idegesített. Gwen múltja nem könnyű, szörnyű, hogy min ment keresztül. Akinek védenie, óvnia kellene, tőle kapta a legnagyobb pofonokat. spoiler JC ördögi egy pasas, ezt mindenféle értelemben mondom. Tetszett köztük a kémia, de biztosra vettem, hogy egy ilyet nem lehet érzelmek nélkül csinálni. Előbb vagy utóbb az érzelmek megjelennek és beleszólnak a kapcsolatba. JC jó kis helyzetbe keveredett. Érdekesen végződött ez a kötet, jó kis függővég, lezáratlan történet.

L_B_Mariann P>!
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Hudson-ék történetéhez viszonyítva, ez annyira de annyira kevés…
Számomra, az volt a legidegesítőbb, hogy simán lehetne faragni az oldalak számából, legalább száz oldalt és úgy igazán mégcsak fel sem tűnne. És ezt a könyv második felére értem.
Nagyon akartam szeretni. Úgy igazán beleszeretni, de csak fellángolás lett belőle.
Gwen. Tetszett, hogy olyan határozottnak mutatta magát. És, hogy nem ugrott rá JC-re, már abban a percben amikor az kinyitotta a száját.
JC. Őt nagyon akartam kedvelni. Ez sikerült is egy ideig, aztán már engem is nagyon zavart a titkolózása. Aztán bedobta a bombát spoiler Egyszerűen nem fért a fejembe, hogy miért utasította el Gwen. Hiszen, saját maga is megválaszolta, hogy miért kellene pont az ellenkezőjét mondania. Mégsem így cselekedett. spoiler
Nem tudok egyebet hozzáfűzni. Csalódtam. De egyszerűen tudnom kell, hogyan találnak egymásra…


Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

– Minél többet szeretsz, és minél több szeretetben van részed, annál erősebb vagy.

Hópárduc P>!

A különbség a között, aki vagy és aki lenni szeretnél, az, amit teszel.

34. oldal

Hópárduc P>!

A jelen, csak röpke pillanat a hosszú létben.

325. oldal

KATARYNA>!

Általában nem hagyom szó nélkül, ha valaki lebébiz.

Dora_Sullivan>!

Nem tudtam, hogy a saját szívverésemet érzem, vagy az övét a mellkasomon. Nem tudtam, hogy én zokogtam bele a vállába, vagy ő az enyémbe.
Azt azonban tudtam, hogy együtt repültünk. Előtte ellazított. Ma, bármi is kötötte gúzsba, a kötelékei meglazultak, és az égen találkoztunk, szenvedélyesen és szabadon, mint két madár, mely túl sokáig élt kalitkába zárva.

Dora_Sullivan>!

Felsóhajtottam; örültem, hogy JC megértette, hogy lassú szerelemre
volt szükségem, ahogy én is megértettem, hogy neki meg lassú
őszinteség kellett. Ironikus, hogy annyira vágytam a szerelmére, erre
most nem tudtam, hogyan fogadjam el. De majd rájövök. Majd
megtanulom. Ő fog megtanítani rá.

KATARYNA>!

– Gondolom, már mindenkit sikerült meggyőznöm arról, hogy titokban apáca vagyok.
– Nem, szó sincs róla. Ahhoz túl mocskos a szád.

>!

– Ami állandó, az nem máris elköteleződés?

Evika82 P>!

– Seggfej vagy tudod? – Az istenit, mennyire meg akartam csókolni! És felpofozni. Aztán valószínűleg újra megcsókolni.


A sorozat következő kötete

Találkozások sorozat · Összehasonlítás
Fixed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Verity
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér
L. J. Shen: Vicious – Ádáz
J. A. Redmerski: A soha határa
Emma Chase: A királynő férjet keres
Emma Chase: Behálózva