Szabadíts ​meg! (Találkozások 1.) 95 csillagozás

Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Gwen Anders sebhelyekkel, kérges szívvel élte túl a nehéz gyerekkort. Elégedetten végzi a munkáját: a menő New York-i klubot, az Eighty-Eighth Floort menedzseli. Az ő története nem azzal ér véget, hogy „boldogan éltek, míg meg nem haltak”. Fenébe a tündérmesékkel! Amúgy sem hisz az ilyesmiben.
Amíg meg nem ismerkedik JC-vel.
A gazdag, megnyerő playboy a legszexisebb férfi, akit Gwen valaha látott, de őt nem érdekli az éjszakai kalandor. Ám amikor egy családi tragédia kis híján az összeomlás szélére sodorja, JC az, aki új túlélési trükköt tanít neki, mely elemi ösztönökre és vágyakra épül. JC kötöttségektől mentes leckéi arra kényszerítik Gwent, hogy lemondjon az irányításról. A gondosan felhúzott falak lassan összeomlanak körülötte.
Gwen csodálatos világot fedez fel a börtönén túl. A szabadság megrészegíti – és halálra rémíti. Amikor rájön, hogy érez valamit JC iránt, félti a szívét. Főleg, amikor kiderül, hogy JC-nek is vannak titkai. Olyan titkok, melyen nem eresztik.

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Libri, Budapest, 2019
416 oldal · ISBN: 9789634334408
>!
Libri, Budapest, 2019
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330851 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Gwen Anders


Kedvencelte 6

Most olvassa 2

Várólistára tette 80

Kívánságlistára tette 60

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
KATARYNA
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Hátborzongató.. hogy az első 190 oldal milyen k.rva jó.. majd a többi. Vinnyákolás, titkolózás, spoiler Igen b.szki.
Nemár. Nem. De. Nem. De. Nem.

Ismétlem. 190 oldal. Addig 5 csillag. És utána csak azt mantrázza az ember hogy..
SZABADÍTSATOK MEG! TÉPJÉTEK KI A KEZEMBŐL!
Hiába. Gyorsan olvasva, és nem begolyózva túléltem.

De csalódtam.

És a kedvencem..
Lauren Blakelynek és CD Reissnek az ötleteitekért és a barátságotokért a világuralomra törekvésünkben. Mindketten aranyat kakiltok. Szerencsés vagyok, hogy legalább beleszagolhatok.

15 hozzászólás
>!
Ács_Milán
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Egy percig sem volt kérdés számomra, hogy el fogom-e olvasni ezt a sorozatot, ugyanis az írónő Fixed sorozatát már olvastam és nálam már azzal bizonyított.

Ez a regény elsősorban a borítójával fogott meg, mert szerintem gyönyörű borítója van. Másodsorban a fülszöveg is ígéretesnek és izgalmasnak tűnt.

Meg kell mondanom, hogy amekkora lendülettel és kedvvel álltam neki az olvasásnak, egy idő után annyira le is lombozódtam. És hogy miért? Az oka egyszerű! Baromi csalódott voltam, hogy majdnem a 2/3-ig eljutottam az olvasással és semmi extra nem történt. Na, jó! Ez egy kicsit így ki van sarkítva, de tényleg olyan gondolataim voltak, hogy ebben a hátralévő 1/3-ban hogyan fogok válaszokat kapni az egyre csak sokasodó kérdéseimre.
Egy idő után kezdett idegesíteni a sok titok és titkolózás és nemhogy valami kezdene megoldódni, inkább még jobban süllyedünk a titkok mély gödrébe. Aztán szerencsére megtört ez az átok, mert dobott az írónő az olvasó számára egy kis információmorzsát, amin lehetett gondolkodni és ettől szórakoztatóbbak és főleg érdekesebbek lettek a további fejezetek. Amivel teljesen elégedett voltam, azok az erotikus jelenetek. Mind minőségre, mind mennyiségre teljesítették és kielégítették az elvárásaimat.

A történet alapjában véve szerintem jó, a szereplők Gwen és JC azonban nem tudtak túl közel kerülni hozzám, – nem úgy, mint a másik sorozatban Hudson Pierce, akitől már az első fejezetekben olvadoztam – de inkább a szimpatikus kategóriába hajlanak azért.
Ami igazán tetszett, hogy feltűnt – ugyan csak egy fejezet erejéig – Hudson és Alayna is.

Ugyan teljesen különálló sorozat ez a Fixed-től, azért mégis van benne egy kis összefonódás, ami számomra nagy öröm volt.
A történet természetesen függővéges, és ami a legbosszantóbb, hogy még elég sokat kell várni a folytatás megjelenésére, de én mindenképpen kivárom! :-)

12 hozzászólás
>!
Bitten
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Megküzdöttem vele nem tagadom. Igazából nem is tetszett annyira ….. képtelen volt lekötni a figyelmem.
A pikáns részeket untam, egyéb esemény meg nem igazán volt.
Mit lehet ebből még kihozni?

3 hozzászólás
>!
Hópárduc P
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Alapjában véve tetszett a könyv, a történet jó volt. Élvezhető volt.
A szereplők is szimpatikusak voltak.
De, a végére kicsit nyögve nyelősen haladtam (pedig akkor kellett volna beindulnia) az olvasásával. Annyira hirtelen bizonygatták, hogy egymásba szerettek és így szeretlek, úgy szeretlek, gyere hozzám. Kicsit unalmas volt. Aztán ripsz-ropsz vége lett és persze várhatjuk, hogy mi fog történni a folytatásban. Lesz-e benne elegendő izgalom? :)

>!
Trice29 P
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Most kemény leszek és leírom a véleményem. Baromira unom és utálom, hogy totál értelmetlen függővéggel szétválasztanak olyan történetet, aminek önmagában semmi értelme nincsen. Mindezt úgy, hogy közel egy évet kell várni a következő részre.
Itt ráadásul a semmi közepén teszik mindezt. Nem akartam elhinni, hogy nincs több oldal. Szépen felépített, a végére némi izgalmat is belecsempészett bevezető részről van szó, amit szinte a mondat közepén abbahagynak. Legalább valami csontot adhattak volna, amin rágódni lehet őszig, de nem. Úgy fogom elfelejteni az egészet, mint a pinty.
Egyébként jól indul a történet. Tetszenek a szereplők, működik a kémia. Újra feltűnik Hudson is, ami számomra emeli a színvonalat. A vegasi szál Nekem kicsit értelmetlen és sokkkkkkk volt. Most úgy gondolom folytatni fogom.

2 hozzászólás
>!
abbywinter I
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Azta!!!Igen, tudom. A Fixed 6 előtt kellett volna olvasnom, de még így se tudtam letenni, mi lett volna, ha sorba megyek????
Ha Hudsont imádtam, márpedig így volt, akkor JC-re nincs is jelzőm. Egyszerűen hihetetlen a pasi. Titkokkal van körülvéve, de akkor is hihetetlen.
Gwen és a családja nagyon aranyos és sokat szenvedtek, mégis összetartanak, ami nagyon szimpatikus volt. Sajnáltam Gwent, amiért mindezt át kellett élnie, de erős lány.
Már neki is állok a következőnek, mert ez… kihagyhatatlan :)
Ajánlom a romantika kedvelőinek :)

2 hozzászólás
>!
ladydark
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Mintha nem is az írónőtől származna ez a könyv.
Hatalmas csalódás volt.
Ez első 200 oldalig majdnem 3x feladtam, annyira nem történt benne semmit.
Aztán végre valami elindult, de még így sem sikerül élvezhető olvasmánnyá fejlődnie.
A függővéget már megszoktam az írónőtől, de azt hiszem, ennél a könyvnél nem fenyeget az a veszély, hogy tűkön ülve várjam a következő részt.
Mindkét szememet becsukva tudtam megadni a kegyelem 3 csillagát, ezzel reménykedek abba, hogy a következő könyv legalább egy összetett és értelmes történetet tartalmaz majd.

5 hozzászólás
>!
pinkprincessreads
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Imádom könyvek egyike. ⁣ ⁣

Gwen és JC történetét egy sötét erdőben való bolyongáshoz tudnám legjobban hasonlítani. Nagyjából semmit sem tudnak egymásról az elején, mégis olyan mély bizalom tud köztük kialakulni, ami segít kitalálni az élet rögös útvesztőjéből, ahol semmi sem az, ami látszik. Imádtam, hogy egyszerre volt könnyed, izgalmas, rejtélyekkel teli és érzelmes, de mindez olyan tökéletes egyensúlyban, hogy nem tudtam miatta aludni. Kötelező olvasmány, főleg ha olvastad a Fixed- sorozatot.

Még több értékelést és kedvcsináló képeket találsz itt:
https://linktr.ee/pinkprincessreads

>!
evi1234
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Nem volt rossz könyv, viszont mégsem tudott igazán megfogni. Többet vártam volna. Ez az egész szerelmi törtenet, nagyon szép és jó, hogy JC és Gwen, kölcsönösen segítenek egymásnak tovább lépni a múlton. De nagyon kiszámítható volt az egész és nem voltak benne nagy meglepetések. JC titkozatosnak tűnt a könyv nagy részében, azt gondoltam, hogy valami nagy dolgot titkolhat, erre pedig kiderült, hogy spoiler van a nagy titkolózás mögött. Ez pedig így abszolút csalódás volt. Gwen apjának feltünése hozott egy kis izgalmat, de ennek is hamar vége lett. Az sem volt meglepetés, hogy JC és Gwen, végül egymásba szerettek, annak ellenére, hogy „csak szexnek" indult a dolog kettőjük között. A sztori függővégű maradt, de eddig még nem tapasztaltam, hogy ilyen rosszul meg lehet írni egy történet végét. A nagy kérdés, ami elvileg lezáratlanul hagyta a könyvet az hogy, vajon JC meg fogja-e találni Gwent, ha munkahelyet váltott és semmit sem tud róla. Gwen, egykori főnöke Matt jóban van JC-vel, ezért egyetlen kérés és JC már meg is kap minden szükséges információt Gwenről. Ehez szerintem nem nagy ész kell, szóval nem nagyon értem ezt a dillemát. Persze biztos, hogy újabb dolgok fognak kiderülni a folytatásban, de ezután sajnos már nem biztos, hogy érdekel.


Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán

– Minél többet szeretsz, és minél több szeretetben van részed, annál erősebb vagy.

>!
Hópárduc P

A különbség a között, aki vagy és aki lenni szeretnél, az, amit teszel.

34. oldal

>!
Hópárduc P

A jelen, csak röpke pillanat a hosszú létben.

325. oldal

>!
KATARYNA

Általában nem hagyom szó nélkül, ha valaki lebébiz.

>!
Dora_Sullivan

Felsóhajtottam; örültem, hogy JC megértette, hogy lassú szerelemre
volt szükségem, ahogy én is megértettem, hogy neki meg lassú
őszinteség kellett. Ironikus, hogy annyira vágytam a szerelmére, erre
most nem tudtam, hogyan fogadjam el. De majd rájövök. Majd
megtanulom. Ő fog megtanítani rá.

>!
KATARYNA

– Gondolom, már mindenkit sikerült meggyőznöm arról, hogy titokban apáca vagyok.
– Nem, szó sincs róla. Ahhoz túl mocskos a szád.

>!
Evika82 P

– Seggfej vagy tudod? – Az istenit, mennyire meg akartam csókolni! És felpofozni. Aztán valószínűleg újra megcsókolni.

>!
Dora_Sullivan

Nem tudtam, hogy a saját szívverésemet érzem, vagy az övét a mellkasomon. Nem tudtam, hogy én zokogtam bele a vállába, vagy ő az enyémbe.
Azt azonban tudtam, hogy együtt repültünk. Előtte ellazított. Ma, bármi is kötötte gúzsba, a kötelékei meglazultak, és az égen találkoztunk, szenvedélyesen és szabadon, mint két madár, mely túl sokáig élt kalitkába zárva.

>!
nypiro P

Ki a fene ez a pasi? És mi az ördögöt keres az életemben?

Kapcsolódó szócikkek: Gwen Anders
>!
SzRéka

Hiába vágytam a változatosságra, azt nem tudtam, mihez kezdenék vele.


A sorozat következő kötete

Találkozások sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Chase: Behálózva
Erin Watt: Megtört herceg
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés
J. R. Ward: Halhatatlanság
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Laurell K. Hamilton: Ragály
Kendall Ryan: Szeretni mindenáron