Szabadíts ​meg! (Találkozások 1.) 27 csillagozás

Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Gwen Anders sebhelyekkel, kérges szívvel élte túl a nehéz gyerekkort. Elégedetten végzi a munkáját: a menő New York-i klubot, az Eighty-Eighth Floort menedzseli. Az ő története nem azzal ér véget, hogy „boldogan éltek, míg meg nem haltak”. Fenébe a tündérmesékkel! Amúgy sem hisz az ilyesmiben.
Amíg meg nem ismerkedik JC-vel.
A gazdag, megnyerő playboy a legszexisebb férfi, akit Gwen valaha látott, de őt nem érdekli az éjszakai kalandor. Ám amikor egy családi tragédia kis híján az összeomlás szélére sodorja, JC az, aki új túlélési trükköt tanít neki, mely elemi ösztönökre és vágyakra épül. JC kötöttségektől mentes leckéi arra kényszerítik Gwent, hogy lemondjon az irányításról. A gondosan felhúzott falak lassan összeomlanak körülötte.
Gwen csodálatos világot fedez fel a börtönén túl. A szabadság megrészegíti – és halálra rémíti. Amikor rájön, hogy érez valamit JC iránt, félti a szívét. Főleg, amikor kiderül, hogy JC-nek is vannak titkai. Olyan titkok, melyen nem eresztik.

Eredeti mű: Laurelin Paige: Free Me

>!
Libri, Budapest, 2019
416 oldal · ISBN: 9789634334408
>!
Libri, Budapest, 2019
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330851 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Most olvassa 7

Várólistára tette 67

Kívánságlistára tette 66

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
KATARYNA
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Hátborzongató.. hogy az első 190 oldal milyen k.rva jó.. majd a többi. Vinnyákolás, titkolózás, spoiler Igen b.szki.
Nemár. Nem. De. Nem. De. Nem.

Ismétlem. 190 oldal. Addig 5 csillag. És utána csak azt mantrázza az ember hogy..
SZABADÍTSATOK MEG! TÉPJÉTEK KI A KEZEMBŐL!
Hiába. Gyorsan olvasva, és nem begolyózva túléltem.

De csalódtam.

És a kedvencem..
Lauren Blakelynek és CD Reissnek az ötleteitekért és a barátságotokért a világuralomra törekvésünkben. Mindketten aranyat kakiltok. Szerencsés vagyok, hogy legalább beleszagolhatok.

14 hozzászólás
>!
Ács_Milán 
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Egy percig sem volt kérdés számomra, hogy el fogom-e olvasni ezt a sorozatot, ugyanis az írónő Fixed sorozatát már olvastam és nálam már azzal bizonyított.

Ez a regény elsősorban a borítójával fogott meg, mert szerintem gyönyörű borítója van. Másodsorban a fülszöveg is ígéretesnek és izgalmasnak tűnt.

Meg kell mondanom, hogy amekkora lendülettel és kedvvel álltam neki az olvasásnak, egy idő után annyira le is lombozódtam. És hogy miért? Az oka egyszerű! Baromi csalódott voltam, hogy majdnem a 2/3-ig eljutottam az olvasással és semmi extra nem történt. Na, jó! Ez egy kicsit így ki van sarkítva, de tényleg olyan gondolataim voltak, hogy ebben a hátralévő 1/3-ban hogyan fogok válaszokat kapni az egyre csak sokasodó kérdéseimre.
Egy idő után kezdett idegesíteni a sok titok és titkolózás és nemhogy valami kezdene megoldódni, inkább még jobban süllyedünk a titkok mély gödrébe. Aztán szerencsére megtört ez az átok, mert dobott az írónő az olvasó számára egy kis információmorzsát, amin lehetett gondolkodni és ettől szórakoztatóbbak és főleg érdekesebbek lettek a további fejezetek. Amivel teljesen elégedett voltam, azok az erotikus jelenetek. Mind minőségre, mind mennyiségre teljesítették és kielégítették az elvárásaimat.

A történet alapjában véve szerintem jó, a szereplők Gwen és JC azonban nem tudtak túl közel kerülni hozzám, – nem úgy, mint a másik sorozatban Hudson Pierce, akitől már az első fejezetekben olvadoztam – de inkább a szimpatikus kategóriába hajlanak azért.
Ami igazán tetszett, hogy feltűnt – ugyan csak egy fejezet erejéig – Hudson és Alayna is.

Ugyan teljesen különálló sorozat ez a Fixed-től, azért mégis van benne egy kis összefonódás, ami számomra nagy öröm volt.
A történet természetesen függővéges, és ami a legbosszantóbb, hogy még elég sokat kell várni a folytatás megjelenésére, de én mindenképpen kivárom! :-)

9 hozzászólás
>!
Trice29 P
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Most kemény leszek és leírom a véleményem. Baromira unom és utálom, hogy totál értelmetlen függővéggel szétválasztanak olyan történetet, aminek önmagában semmi értelme nincsen. Mindezt úgy, hogy közel egy évet kell várni a következő részre.
Itt ráadásul a semmi közepén teszik mindezt. Nem akartam elhinni, hogy nincs több oldal. Szépen felépített, a végére némi izgalmat is belecsempészett bevezető részről van szó, amit szinte a mondat közepén abbahagynak. Legalább valami csontot adhattak volna, amin rágódni lehet őszig, de nem. Úgy fogom elfelejteni az egészet, mint a pinty.
Egyébként jól indul a történet. Tetszenek a szereplők, működik a kémia. Újra feltűnik Hudson is, ami számomra emeli a színvonalat. A vegasi szál Nekem kicsit értelmetlen és sokkkkkkk volt. Most úgy gondolom folytatni fogom.

2 hozzászólás
>!
ladydark
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Mintha nem is az írónőtől származna ez a könyv.
Hatalmas csalódás volt.
Ez első 200 oldalig majdnem 3x feladtam, annyira nem történt benne semmit.
Aztán végre valami elindult, de még így sem sikerül élvezhető olvasmánnyá fejlődnie.
A függővéget már megszoktam az írónőtől, de azt hiszem, ennél a könyvnél nem fenyeget az a veszély, hogy tűkön ülve várjam a következő részt.
Mindkét szememet becsukva tudtam megadni a kegyelem 3 csillagát, ezzel reménykedek abba, hogy a következő könyv legalább egy összetett és értelmes történetet tartalmaz majd.

5 hozzászólás
>!
lizzyke21
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

" Remek kikapcsolódás. Hiányzott már az írónő stílusa.
Vággyal, erotikával, szenvedéllyel, szerelemmel fűszerezett pillanatok. Fájdalom és félelem és sok titok is vegyül a történetbe. Ugyanakkor barátság, szeretet. Mindezek tökéletes keveréke a Szabadíts meg!
Még nem sikerült felül múlnia nálam a Fixed sorozatot. Igaz nyáron érkezik a második rész akkor majd eldől. "

Bővebben:
https://lizzy-olvasokuckoja.blogspot.com/2019/02/laurel…

>!
evi1234
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

Nem volt rossz könyv, viszont mégsem tudott igazán megfogni. Többet vártam volna. Ez az egész szerelmi törtenet, nagyon szép és jó, hogy JC és Gwen, kölcsönösen segítenek egymásnak tovább lépni a múlton. De nagyon kiszámítható volt az egész és nem voltak benne nagy meglepetések. JC titkozatosnak tűnt a könyv nagy részében, azt gondoltam, hogy valami nagy dolgot titkolhat, erre pedig kiderült, hogy spoiler van a nagy titkolózás mögött. Ez pedig így abszolút csalódás volt. Gwen apjának feltünése hozott egy kis izgalmat, de ennek is hamar vége lett. Az sem volt meglepetés, hogy JC és Gwen, végül egymásba szerettek, annak ellenére, hogy „csak szexnek" indult a dolog kettőjük között. A sztori függővégű maradt, de eddig még nem tapasztaltam, hogy ilyen rosszult meg lehet írni egy történet végét. A nagy kérdés, ami elvileg lezáratlanul hagyta a könyvet az hogy, vajon JC meg fogja-e találni Gwent, ha munkahelyet váltott és semmit sem tud róla. Gwen, egykori főnöke Matt jóban van JC-vel, ezért egyetlen kérés és JC már meg is kap minden szükséges információt Gwenről. Ehez szerintem nem nagy ész kell, szóval nem nagyon értem ezt a dillemát. Persze biztos, hogy újabb dolgok fognak kiderülni a folytatásban, de ezután sajnos már nem biztos, hogy érdekel.

>!
Anikó19
Laurelin Paige: Szabadíts meg!

2,5*, mert jól indult. Zárkózott, fagyos nő, titokzatos, érdekes, laza férfi. Az egyezség is jól kezdődött. Aztán egyszer csak bumm, a csaj derült égből megvilágosodik, hogy ő szerelmes, és onnantól lejtő. Nem történik semmi, csak szexelnek.
Az utolsó fejezetekben meg konkrétan mintha egy másik könyvet olvastam volna. Az a vegasi rész vicc volt.
Nem tudom, fogom-e folytatni.


Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán

– Minél többet szeretsz, és minél több szeretetben van részed, annál erősebb vagy.

>!
KATARYNA 

Általában nem hagyom szó nélkül, ha valaki lebébiz.

>!
KATARYNA 

– Gondolom, már mindenkit sikerült meggyőznöm arról, hogy titokban apáca vagyok.
– Nem, szó sincs róla. Ahhoz túl mocskos a szád.

>!
Hópárduc P

A különbség a között, aki vagy és aki lenni szeretnél, az, amit teszel.

34. oldal


A sorozat következő kötete

Találkozások sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Marilyn Miller: Hozzád láncolva
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban
Tiffany Reisz: A szent
Karen Chance: Holdvadász
J. R. Ward: Megsebzett szerető
Jeaniene Frost: Síri csendben
Lakatos Levente: Simlis