Hudson (Fixed 4.) 179 csillagozás

Laurelin Paige: Hudson

Bolondíts magadba egy lányt, taszítsd el magadtól, és nézd, amint darabokra hullik – ez Hudson Pierce megunhatatlan játéka. A fiatal és sármos férfi vagyonának és hatalmának köszönhetően semmiben sem szenvedett hiányt. Szerelemben azonban soha nem volt része. Hideg és számító lett, hiába próbálta átélni sok nő mellett az igaz érzelmet.

Eredeti megjelenés éve: 2014

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2016
534 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633108802 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Libri, Budapest, 2016
534 oldal · ISBN: 9789634330769 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Hudson Pierce · Alayna Withers 'Laynie' · Celia Werner · Christina Brooke · Mirabelle Pierce


Kedvencelte 27

Most olvassa 10

Várólistára tette 87

Kívánságlistára tette 66


Kiemelt értékelések

ZitussKa P>!
Laurelin Paige: Hudson

Èrzem, hogy szètoszlik körülöttem a sötètsèg.
Hirtelen meglátom a fènyt.

Tudjátok, mindig rácsodálkozok, hogy milyen lehangoló tud tenni, hogy vèget èr egy törtènet. Már amikor elkezdtem is èreztem, hogy nehezen fogom visszatenni a polcra ezt a könyvet.
Sok mindent adott nekem Hudson könyve, olyan kèrdèsekre is választ kaptam, amire a trilógia nem tudott. Szerettem ahogy kianalizálta egyènisègèt, èlveztem ahogy kiismerte önmagát, megtalálta a kèrdèseire a választ ès szèp lassan megnyílt. Vègre boldog volt. Így, hogy vele èltem át a változást ès követtem vègig a gyógyulást, sokkal látványosabb volt. Noha furcsa volt a múltbèli szemèlyisègèről olvasni, mègis örültem, hogy az írónő így oldotta meg, mert teljes lett az összkèp es minden hiányzó darabka a helyère került. Voltak számomra hiányzó jelenetek amit sajnáltam, hogy nem kaptunk meg rèszletesebben, de megèrtem mièrt nem írta le olyan rèszletekbe menően az írónő, hisz 3 könyvet foglal magába, ez az egy. Szerettem ahogy H. gondoskodott ès vèdelmezte Alaynat, èdes volt. Ó ès kaptunk egy utószót. Elolvadtam!!!❤
Nálam kedvenc, bár csendesen megjegyzem, maga a trilógiában imádtam Hudson kiismerhetetlensègèt ès megközelíthetetlensèget, zárkózottságát, tehát nyugodt szívvel mondhatom mèg újra kell olvasnom őket, akkor is, ha már kiismertem Hudsont:)
Alayna ès Hudson, tökèletesek:)❤

8 hozzászólás
Bitten>!
Laurelin Paige: Hudson

„Valami új és kerek egész lett belőlünk.”
Pontosan így érzem én is! Imádom a ffi szemszögű könyveket, pontosan ezért, amivel kiegészítette Hudson az előzőekben kialakított világot!
Hogy dühített e néhány érzés, amit kiváltott belőlem, miközben olvastam? – a válasz igen.
DE
Számtalan miért nyert választ – kellett, hogy a fent említett záróakkord szerint egész legyen!
Celia….. na őt inkább mellőzöm…. áh nem – egy gondolat erejéig csak : – Méghogy nem sérülnek az emberek, mikor vki játszik velük……..
Önismeret vagy mások kiismerése? – ez itt a nagy kérdés ! Olvasd bátran, merülj el benne és megtudod ;-)

Jesszus enyém az első értékelés o.o Nagy a nyomás rajtam!

6 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Laurelin Paige: Hudson

Azt hiszem leginkább a múltban játszódó részeket szerettem. Ezekből imerni meg Hudsont, hogy mi ez a játék és miért csinálja. Neki is jó sz@r gyerekkora volt, nem csodálom, hogy falakat épített maga köré. Celia viszont szimplán csak gonosz. A jelen történései túlságosan fel lettek aprózva sajnos. Én az írónő helyében inkább az eredeti sorozatba illesztettem volna néhány Hudson szemszöget.

Szilvi00 P>!
Laurelin Paige: Hudson

Szerettem a Fixed trilógiát és persze Hudson Pierce-t. Szerintem ha valaki, hát Ő igenis megérdemelt egy külön kötetet. Azt sem bánom, hogy mindent egy könyvbe sűrített az írónő, mert minden benne volt, ami számított. Néhány eseményt egy mondattal lerendezett, de én nem is vágytam minden egyes párbeszédet újraélni. Hudson szemszöge rengeteg dolgot megmagyaráz, olyan titkokra és eseményekre derít fényt, illetve olyan válaszokkal szolgál, amiket a Fixed trilógiában nem kaptam meg maradéktalanul. Sokat megtudtam Hudson múltjáról, a kezdeti kísérletezéseiről és Celiához fűződő kapcsolatáról. Sokszor elborzasztott kegyetlen játékuk. Sok gonosz és elítélendő dolgot műveltek együtt, néha még az is megfordult a fejemben, hogy jobb lett volna nem tudni ezekről…
A többi részt viszont szerettem olvasni. Alayna fényt és szerelmet hozott Hudson életébe. Lassan ráébredt hibáira, gyógyulni akart és elnyerni a lány bizalmát. ❤
A könyv első fele nekem kicsit nehezen csúszott, kb. az intervencióig. Aztán beszippantott és faltam a lapokat.

loveQhuay>!
Laurelin Paige: Hudson

You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you.

Lehet egy tökéletesre alakított szereplőbe egymás után milliószor beleszeretni? Én azt hittem, Hudson már elvitte a szívem, erre kapok egy ilyen könyvet, és rájövök, hogy még mindig van amit a magáénak akar belőle.

Hudson úgy tökéletes ahogy van. Olyan tökéletlenül tökéletes módon. Imádtam minden sorát, és nem akartam, hogy vége legyen. Egyszer már búcsút kellett mondanom, de úgy látom ez a végleges búcsú. Viszont ez kellett. Nagyon! Annyi mindent adott még, és nem ismételt semmit. Három könyv lett egybesűrítve Hudson részéről, de én így is kevésnek tartom. Úgy olvastam volna még….Imádtam Husdon fejében lenni és úgy látni mindent, ahogy ő, és úgy érezni, ahogy ő.

Szeretem az olyan történetet, ami pasi szemszögből egyáltalán nem ugyanaz mint amit már megismertünk a nő oldaláról, és az olyat, ahol nem lányosítják el a férfi karaktert. Hudson megmaradt annak, ami; egy tökéletes alfa hímnek.

A harmadik rész végét végig bőgtem, itt meg csak mosolyogtam. Pedig beállítottam végtelenített lejátszásra az All of me -t ;)

Egy negatívumot említenék, ami tényleg apró spoiler

4 hozzászólás
Viktória_Erdei >!
Laurelin Paige: Hudson

Amit hiányoltam, az utolsó részben, azt itt az Utószóban megtaláltam. Köszönöm Laurelin, hogy a spoiler végül megírtad ebben a könyvben. Hudson ❤ spoiler és végül rájött, mi az igazi szeretet. Imádtam az erotikus jeleneteket. Minden megváltozott, amikor találkozott Alaynával. Tökéletes kiegészítése a trilógiának.

Illatos_Hópehely P>!
Laurelin Paige: Hudson

Nincs mese Hudson imádni való. ♥
Bár az „előtte” Hudson nagyon nem volt szimpatikus, Celiáról meg nem is beszélek.
Tetszett, hogy nem voltak benne ismétlődő párbeszédek, igaz ennek hátránya is volt, mert nem mindig ugrott be, hogy némelyik résznél mi történt.
Felesleges lett volna ebből a részből is három kötetet írni, ez így volt jó.
A vége itt is tetszett, azért Alayna jól megszorongatta Hudson spoiler, de lássuk be, akármennyire imádjuk, megérdemelte.

agi89>!
Laurelin Paige: Hudson

„Vele kezdődtem, és mellette érek véget. Ennyire egyszerű és igaz.”

Kellett ez a könyv. Annyira kellett.
És tökéletes volt.
Megismerhettem Hudsont előtte.
És olvashattam az ő szemszögéből az utána történteket.

♥ Hudson Pierce ♥

>!
Libri, Budapest, 2016
534 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633108802 · Fordította: Horváth M. Zsanett
kocybaba P>!
Laurelin Paige: Hudson

Elég sok könyvet vettem már a kezembe, ami másik szemszögből íródott, ami egy másik főszereplő oldalát hivatott bemutatni, ám most különösen úgy éreztem, hogy ennek érdemes volt megszületnie. Ugyanis annyi minden zajlott a háttérben, annyi mindent tár elénk a múltból és jelenből, és olyan komplexen lett végigvezetve mind a 3 kötetet lefedve, hogy le a kalappal előtte. Ezenfelül pedig nem csak Hudsont, hanem Alayna-t is más megvilágításba helyezte, olyannyira, hogy egy percig sem kételkedtem benne, hogy miért is volt ennyire odáig érte Hudson és miért is kell nekik együtt lenniük. Úgyhogy aki teheti, és szerette a többi részt, az ezt se hagyja ki.

l_moni>!
Laurelin Paige: Hudson

Még éjjel fél kettőkor fejeztem be, de csak most jutottam oda, hogy értékelést is írjak.
A sorozat első három könyve kedvenc számomra, így nem is volt kérdés, hogy hamar be kellett szereznem Hudson könyvét.
Előtte.
Eleinte nem szerettem ezeket a részeket, micsoda egy szemét alak volt Hudson és Celia. De az előtte részek nélkül nem ismertük volna meg a lelkét. Hogy miért is lett olyan amilyen és miért is tette azt Alaynával amit. Hogy tud tükörbe nézni az anyja? Ha nekem azt mondják: gond lehet a gyermekemmel akkor én eget földet megmozgatok, kiderítem mi az és mindent megteszek, hogy rendbe jöjjön.
Utána.
Alayna csodás nő. Felvállalja azt ami. Hogy Ő gyógyuló félben lévő zaklató. Akar gyógyulni, akar változni és időben szól mikor úgy érzi, visszacsúszik oda, ahová nem akar többé kerülni. Hudson ráébredése, hogy mennyire szereti. Rettegése, hogy elveszíti.
Istenem.
Mégiscsak tud mindenki szeretni, még ha nem akar akkor is. Hihetetlen amit tett, én nem biztos, hogy ilyen könnyen megbocsátottam volna.
Sokkal jobb így, hogy olvashattuk az Ő szemszögét. A vívódásait, az érzelmeit. Mit miért tett és mit miért akar. Sok jelenet már másképp van benne, mint eddig volt. Hisz már megvan a másik oldal.
Mert minden éremnek két oldala van és csak akkor érezzük, hogy teljes minden ha mind a két oldalt ismerjük.
Csodás könyv, kedvenc lett.


Népszerű idézetek

Cicu>!

„Ha szeretsz valakit, az ő élete jobban érdekel, mint a sajátod.”

251. oldal

Cicu>!

(…) a valóság elől nincs menekvés.

83. oldal

Cicu>!

Azt akarom, hogy csak rám gondoljon.

158. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce
Cicu>!

Mintha a viharfelhők mögül előbújó napsugarat látnám, amikor a szemembe néz.

89. oldal

Cicu>!

Egek, mennyire utálom a bájcsevegést!

7. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce
Cicu>!

Higgadt ember vagyok. Mindig megőrzöm az önuralmamat. Végigcsináltam már üléseket elégedetlen részvényesekkel egyetlen csepp izzadság nélkül. Egyenletes a pulzusom, amikor sokat kockáztatok a tőzsdén. Szemrebbenés nélkül adom elő a legmeggyőzöbb hazugságokat.
Ma este viszont, ennek az ismeretlen nőnek a jelenlétében, azt sem tudom, mit csinálok.

95. oldal

Kapcsolódó szócikkek: hazugság · Hudson Pierce
Cicu>!

Ami engem illet, szívesen hagytam, hogy az emberek azt higgyenek, amit akarnak. Így sokkal érdekesebb volt az élet.

16. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce
Cicu>!

Vajon mitől hiszi valaki azt, hogy szerelmes egy másik emberbe? Lehet manipulálni ezt az érzést? Erőltetni? Elhatároztam, hogy belevágok egy kísérletbe.

23. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce
6 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Fixed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
J. R. Ward: Éjsötét szerető
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Sarah J. Maas: A Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara
S. C. Stephens: Féktelen