Found ​in You – Sehol se talállak (Fixed 2.) 234 csillagozás

Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

Alayna ​Withers sötét titkot őriz: megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Titokban szemmel tartja, megszerzi a híváslistáját, kilesi az e-mailjeit. Hudson Pierce multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog. Kettőjük kapcsolatát a szenvedély és a testiség hatja át, de Alayna többre vágyik. Szerelmet, bizalmat, megbecsülést akar. Hudson azonban próbára teszi a türelmét, és amikor a lány úgy határoz, hogy megkörnyékezi az egyetlen nőt, aki látszólag mindenkinél jobban ismeri Hudson múltját, sötét, vad és veszélyes területre téved. És a tét immár nem csak Hudson szerelme…

Laurelin Paige a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestseller-szerzője.
-A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban
-Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben
-Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve
-A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike
-A… (tovább)

Eredeti mű: Laurelin Paige: Found in You

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Libri, Budapest, 2015
372 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633102138 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Libri, Budapest, 2015
372 oldal · ISBN: 9789633107935 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Hudson Pierce · Alayna Withers 'Laynie' · Celia Werner · David Lindt


Kedvencelte 35

Most olvassa 12

Várólistára tette 63

Kívánságlistára tette 79

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
ZitussKa
Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

A múltunk bármikor közènk állhat. De semmi sem választhat szèt bennünket, hacsak nem hagyjuk.

Hű meg há. Nem is tudom mit mondjak. Elkèpesztő volt. Fordulatos ès kiszámíthatatlan, olykor megdöbbentő, szórakoztató, vad ès szenvedèlyes.
A szereplők szerintem sokat fejlődtek, itt már egyèrtelműen a hangsúly egymás megismerèsèn, a bizalom kièpítèsèn, kettejük összecsiszolódásán ès az èletük összehangolásán volt. Hudson sokkal nyíltabb ès őszíntèbb volt, Alayna viszont sajnos többet titkolózott ès bizonytalankodott, így pedig jó pár frusztráló helyzetet kreált, ezzel engem is, no meg magukat is megkínozva:D Mondanom sem kell, kièrdemelt nálam nèhány jól időzítetten elmormolt szitkot vagy egy szemfrogatást:) De nem volt vèszes! Nagyon èlveztem, noha teljesen más volt a hangulata, ès a lègköre mint az előző rèsznek, ès gyanítom ez csak egy kisebb bevezető volt, ès mèg nem kis kalandokkal várnak rám a folytatásban! Felkèszültem minden meglepetèsre:) Bár mindig meg tudnak lepni
Nagyon tetszett!❤

1 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

Pikáns történet, erotika rajongóknak kifejezetten ajánlom. Ami a cselekményt illeti, alig vártam, hogy az ágyjelenetek mellett kilyukadjunk valahova. Végülis az utolsó 100 oldalon megtörtént. Hát igen, ez egy olyan könyv, ahol nem a cselekmény a fontos, inkább a jellemfejlődés. Hudson és Alayna is elég elcse..tt viselkedést mutatnak. Nehéz ellenállni a régi késztetésnek. Gyanusítgatás, titkolózás, kétkedés a lány részéről, Hudson pedig a manipuláció nagy mestere. Celia pedig a sötét ló. Bár én olyan könyvet még nem olvastam, ahol az ex tündi-bündi módon viselkedett volna az utódjával. Nemsokára sorra kerítem a folytatást is, bár nem függővéges a sztori.

>!
christine
Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

Kezd antipatikus lenni a női főszereplő. Nem, nem kimondottan a „betegségére" utalok, hanem inkább a viselkedésére, ami a vége felé kezdett kiborítani. Hudson hozta a formáját, aminek igazán örültem. Ebben az időszakban épp egy ilyen férfi főszereplőre fájt a fogam.
Celiát kidobnám az Empire State tetejéről. Hidegvérrel. És még a börtönt is bevállalnám miatta.
    
-(…)Nélküled elvesznék. Találj rám, Hudson.
– Már rád találtam.
    

6 hozzászólás
>!
Cicu
Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

Ezt a részt is I.M.Á.D.T.A.M! ♥
Az erotika, romantika és intrika kombinációja letehetetlenné teszi, egy nap alatt kivégeztem.
Hudson és Alayna remek páros, kíváncsian várom, hogy folytatódik a történetük :)
Szerencsére mindjárt itt a folytatás :)

>!
agi89
Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

Le vagyok igázva!
Meg nyűgözve.
Totális szerelem ez a sorozat! *-*

Hudson Pierce annyira kellesz nekem.

>!
Libri, Budapest, 2015
372 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633102138 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
DarknessAngel 
Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

Jaj, imádtam! Sejtettem, hogy ebben a részben már lesz valami nagyobb feszültség is, és nem tévedtem. Igazából nagyon tetszett, mert mindenki igazán jól kezelte a helyzetet, plusz a két főszereplő is csak még közelebb került egymáshoz ^^
Nem igazán leptek meg a történtek, ennek ellenére irtó izgi volt végigkövetni az eseményeket. És az a sok pikáns rész is… hmm, fincsi :3
Alayna továbbra is nagyszerű, én nagyon megszerettem a csajt. Valamint Hudson♥ imádom!
Ezek után kíváncsi vagyok, mit hoznak még ki egymásból.

>!
genevieve P
Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

"-(…)Nélküled elvesznék. Találj rám, Hudson.
– Már rád találtam."

Dráma. Dráma. Dráma. és Happy End, vagy nem?
Jézusom ez olyan idegesítő és mégis annyira szép és ó Hudson *-* spoiler
Nagyon tetszett hogy Alayna nem hagyja magát irányítani, és mint kiderül mindketten képesek kompromisszumot kötni ami kapcsolatuk javára válik.

Celia már az elején sem volt szimpatikus, most sem lopta be magát a szívembe. Sophiát viszont valamilyen szinten sajnálom, egy dög de akkor is.
Öhm. Végül de nem utolsó sorban egy icike-picurka hibája: sajnos olvasás közben többször is le kellett tennem különben nagyon-nagyon csúnya dolgot tettem volna a könyvvel. Csupán ezért vontam le fél csillagot.

10 hozzászólás
>!
loveQhuay
Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

Vigyorgok.
Mint egy idióta.
:D

Naná hogy imádtam ezt a részt is! Bár nem volt annyira intenzív mint az első, ez a rész most egy másik szintre emelkedett. Fejlődött Hudson, sokat, és persze Alayna is. És nehogy azt higgye bárki is hogy itt most mindenki boldog, és rózsaszín unikornisok ugrálnak mindenhol, mert egyáltalán nem. Oké, együtt vannak, és még jó, hogy vannak ágyjelenetek, de szerencsére romantika és érzelem is van bőőőőőven.
Ó, Hudson. Még hogy te nem vagy romantikus. Imádlak. ♥

Nagyon jól indult a könyv, és tartotta az izgalmi szintet is végig.
Építkezett az a szép kis sz*r kupac, ami a legvégén egyszerre rázuhant Alayna fejére. Pedig volt olyan pillanat amikor én is elhittem Celiának amit mondott és tett. Aztán rájöttem, hogy hoppá, nem nem, Celia az Celia. Aki gonosz az az is marad. De azért még nem ér fel Hudson anyjához. Hogy az a nő mekkora egy szuka. spoiler
Sajnálatos módon Mira nem szerepelt olyan sokat, pedig imádom a karakterét.
Ezzel ellentétben persze Hudson nagggggyon nagggyon sokat és húúúhaa milyen szépen szerepelt. Tökéletes álompasi. És annyira édesek együtt Alaynával és kiegészítik egymást, és imádom Alayna őrültségét is, és hogy néha mennyire bizonytalan, közben meg mégis megbeszélik Hudsonnal a dolgokat, aztán meg valahogy mégse sikerül úgy ahogy elgondolja. Nekem nagyon is hétköznapi :) És persze könnyen tudok Alaynával azonosulni :)

A vége meg hát vitt mindent. Romantika a tetőfokon! Még én is meglepődtem :)
aztán meg olyan hirtelen lett vége :( már most hiányoznak
Nagyon nagyon várom a harmadik részt. És nem tudom elégszer elmondani mennyire imádom ezt a sorozatot és hogy a szívembe zártam Hudsont, Alaynát és Mirát is :)
Tö-ké-le-tes. ♥

6 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

Éreztem én, hogy tartogat izgalmakat és fordulatokat a folytatás, nagyon örülök, hogy nem kellett csalódnom! Minden téren felülmúlta az első részt.
Egyre jobban rajongok Hudsonért. Nemcsak azért, mert egy szívdöglesztő álompasi, hanem mert a maga módján imádnivalóan gondoskodott Alaynáról. Igen, úgy értem MINDEN téren boldoggá tette :D! Bármilyen kemény kőfalat is épített maga kőré, öröm volt nézni, ahogy Alayna szépen lassan elkezdte lebontani azt. Néha annyira szerettem volna tudni, mi is járt pontosan a fejében! Vajon Alaynához hasonlóan, neki is voltak kétségei a kapcsolatukat illetően?
Úgy lefoglalt kettejük szenvedélyes kapcsolata, hogy először észre se vettem a számító dög spoiler mesterkedését. Kicsit több odafigyeléssel előbb is rájöhettem volna a tervére…
Ha tartja a színvonalat az írónő, biztosan remek lesz befejező rész is!

>!
kellyolvas P
Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak

Az első résznél is ugyanezt éreztem az írásmódról: nagyon jó a szerző stílusa, élvezhetőek a karakterek, a párbeszédek reálisak, és nem utolsósorban az írónő fő erőssége az erotikus jelenetek írásában csúcsosodik ki. Jó volt a nagy csavar is a regény vége felé, részben sejthető, de meg voltam vele elégedve. Nehéz volt letenni a könyvet az olvasás során, eléggé faltam az oldalakat, de még inkább lehengerelne a regény, ha beleláthatnék Hudson fejébe is.
Bövebben: http://www.kellylupiolvas.com/2015/12/laurelin-paige-fo…


Népszerű idézetek

>!
Cicu

Te vagy a legjobb, ami valaha történt velem.

131. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce
>!
Cicu

Hudson abbahagyta a gépelést. Felpillantottam, és láttam, hogy engem néz.
Libabőrös lett a karom.
– Mi az?
– Jól mutatsz a pólómban.
– Tudom.
Szexi mosoly terült szét az arcán.
– Még jobban mutatnál nélküle.
Felnevettem.

75-76. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie' · Hudson Pierce
>!
Cicu

Eltoltam magamtól, hogy a szemébe nézhessek.
– Miért gondolod éppen te, Hudson Alexander Pierce, hogy faképnél hagylak? – Még a gondolat is nevetséges volt. – Nem tűnt fel, hogy az a fajta lány vagyok, aki melletted marad?
Közelebb hajolt, hogy összeérjen az orrunk..
– Ha valóban okos lennél, már hetekkel ezelőtt faképnél hagytál volna.
– Még jó, hogy nem vagyok olyan okos.

63. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie' · Hudson Pierce
>!
Cicu

Hudson felnyögött, együtt remegtünk a csókban és vágyra gyúlt a testem. Mocorogni kezdtem, próbáltam közelebb férkőzni hozzá, köré fonni a lábamat.
Ajkával az ajkamon így szólt:
– Egy szobát azért szeretnék megmutatni.
– Remélem, a hálószobát.
– Azt bizony. – Egy szempillantás alatt a karjába kapott, és a folyosó felé indult velem, amerről jöttem.
Könnyedén vitt, a mozdulat jól tükrözte a hatást, amit Hudson tett rám – mellette tenger felé sodródó ágnak éreztem magam egy folyó felszínén. Hudson volt az áramlat, mely kedvére taszigált. Ki voltam szolgáltatva neki.

12-13. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie' · Hudson Pierce
>!
Cicu

Önző dolog mást okolni a hibáinkért. Felelősséget kell vállalnunk a tetteinkért.

199. oldal

>!
Cicu

– Ne is akarj a közelembe jönni. Te az összes problémánkat szexszel akarod megoldani, de ezúttal erről szó sem lehet.
Hudson a hajába túrt.
– Nem próbálom megoldani őket szexszel. Csak tudom, hogy amikor veszekszünk, a testi kapcsolat ismét összehoz bennünket.

298. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie' · Hudson Pierce
>!
Cicu

Ha boldogtalan vagy, az csak azért van, mert képtelen vagy bárminek is örülni.

218. oldal

>!
Cicu

Abban a pillanatban semmi más nem érdekelt, csak a velem szemben álló férfi. A bennem lévő férfi. A férfi, aki vágyott rám, aki a házában, az ágyában akart engem. Az életében akart, a hibáim ellenére.

29. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie'

A sorozat következő kötete

Fixed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

John Green: Teknősök végtelen sora
Anne Tyler: Az alkalmi turista
Karen Fortunati: The Weight of Zero – Semmi súlya
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka leplezetlenül
Cecelia Ahern: Talált tárgyak országa
Elizabeth Haynes: A lélek legsötétje
Karin Alvtegen: Árulás
Roberto Pacini – Giuseppe Paolino – Matteo Fiorelli – Pasquale Ionata – Maria Scotto – Raimondo Scotto: Szenvedélyek fogságában
Németh Attila: Művészek és pszichopatológia
Padmal de Silva – Stanley Rachman: A rögeszmés-kényszeres betegség