Forever ​with You – Rád találtam (Fixed 3.) 265 csillagozás

Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

Hudson Pierce és Alayna Withers szerelme ismét veszélybe kerül. A múlt sötét titkai felszínre törnek, megállíthatatlanul maguk alá gyűrve az örök harcban élő párt. Ahhoz, hogy végleg legyőzzék az ártó démonokat, és szerelmük beteljesülhessen, kapcsolatuknak túl kell élnie az eddigi legnagyobb megrázkódtatást; Hudson Pierce ugyanis veszélyes titkokat őriz, amelyek ha kiderülnek, semmi sem lesz már olyan, mint azelőtt volt… sőt Laynie talán még azt is megbánja, hogy a szívére hallgatott, és úgy hitte, hogy a sors egymásnak szánta őket.

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Libri, Budapest, 2016
460 oldal · ISBN: 9789633108635 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Libri, Budapest, 2016
456 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633102589 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Hudson Pierce · Alayna Withers 'Laynie' · Hudson Pierce · Liesl


Kedvencelte 45

Most olvassa 6

Várólistára tette 51

Kívánságlistára tette 85

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

Hiába nem volt betervezve, úgy érzem, most pont erre volt szükségem. Jó kis erotikus románc titkokkal és csalódásokkal. Alayna végig jól érzi, hogy Hudson titkol valamit, de még én is meglepődtem, amikor kiderült az igazság. Az írónő nagyon jól csűrte csavarta a sztorit, nem volt olyan érzésem, hogy csak két ágyjelenet között akart valami cselekményt beleszúrni. Hudson pedig kellemesen meglepett a végére.

4 hozzászólás
Cicu>!
Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

„Szavakat akarsz? Azokat meg lehet változtatni, és manipulálni, meg félremagyarázni. De a tetteim – azok mindent elárulnak, amit tudni akarsz.”

Húha! Ez most nagyon betalált. Ha azt mondom, hogy imádtam minden sorát, akkor egy cseppet sem túlzok. Már az első két részt is imádtam, de ez most mindent vitt!
Egyszerűen zseniális!
Az érzelmek széles skáláját éltem át olvasás közben, mert az írónő gondoskodott róla, hogy bonyodalomból most se legyen hiány. Tomboltak a hormonok, perzseltek a lapok. Egyszerűen nem tudtam letenni.
Imádtam! ❤
Nagyon várom Hudson történetét, remélem nem várakoztat meg nagyon a Libri :)

2 hozzászólás
ZitussKa>!
Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

Azta hètszázát! Mi volt ez? Megmondom èn. Egy nagyon jól felèpített, kigondolt trilógia fergeteges zárása. Teljesen magával ragadott. A karakterek nagyon sokat változtak, ès jelentős jellemfejlődèsen estek át. Annyira szenvedèlyes volt, meglepő, pörgős! Ès mèg sorolhatám mázsaszámra a jelzőket, de fölösleges lenne. Ott az a meggyőző, szembetűnő tèny, hogy hajnali kettő van ès mèg mindig nem alszok. A törtènet nyújtotta èlmènyek utóhatását èlem èppen:D Az izgalmak miatt mèg most is adrenalintól pezseg a vèrem. Nagyon jó volt! Lènyegre tèrek, akinek tetszett az első kèt rèsz, ezt is imádni fogja! Elkèpesztő❤

8 hozzászólás
Sippancs P>!
Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

Minden szívfájdalom nélkül megadom az 5 csillagot, mert ez a rész valami hihetetlenül jó és összeszedett volt! Nemcsak körömrágósan izgalmas és feszültséggel teli, hanem szenvedélyes, magával ragadó és a maga módján őrült is: egyszóval egy igazi érzelmi hullámvasút. A szereplők hatalmas jellemfejlődésen mentek át, ami a viselkedésükben és a cselekedeteikben is megmutatkozott, és bár Alayna továbbra sem tartozik a kedvenc főhősnőim közé, azt el kell ismernem, hogy ebben a részben – pozitív irányban – nagyon sokat változott. Ami Hudsont illeti, végre megláttam benne a domináns, szeretni vágyó és tudó férfit, akinek bizony van gyengéd oldala is, de még mindig azt mondom, hogy a rám eső rajongói részt valaki más nyugodtan a magáévá teheti. Celia pedig… nincsenek rá szavak! Ezt a nőt diliházba kellene zárni, és élete végéig ott tartani!

Összességében örülök, hogy anno nem adtam fel az első rész után, és egy kis idő elteltével folytattam az olvasást. Mert kedvenc ugyan nem lett a sorozat, mégis van benne valami, ami(től) a szívemhez nőtt.

agi89>!
Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

Wooow!
imádtam. Imádtam. I-mád-taaaaam! :D
Ez a befejező rész egyszerűen tökéletes volt. Csak úgy repültek az oldalak. Túl gyorsan elfogyott ez a 450+ oldal. :(

Hudson szívem, képzeld még jobban beléd gabalyodtam… Hahaaa volt még hova fokozni.
Igaz, hogy egy rohadt nagy gordiuszi csomót kreáltál a szívembe. De megoldódott, kigubancoltad, hittem benned. ♥

>!
Libri, Budapest, 2016
456 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633102589 · Fordította: Horváth M. Zsanett
4 hozzászólás
Naiva P>!
Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

Valóban ritkán fordul elő, amikor egy trilógiánál a 3. /befejező/ rész a legjobb, legütősebb. Különösen erotikus témájú könyveknél. Az eddigi részek is tetszettek, de ez a rész a hab a tortán. Az önálló Hudson rész pedig rajta a cseresznye, de az már másik téma. A történet végén az epilógus csupán egy kis ízelítő volt.
Minden ott folytatódik, ahol a 2. rész abbamaradt. A történetvezetés továbbra is kiváló.
A fő kérdés sokáig az a bizonyos' Stacey-videó, majd az abból adódó konfliktus, ami tovább táplálja Alayna kétségeit. Közte és Hudson között még nagyon döcög az a bizalmi kérdés, de egyelőre úgy tűnik, minden jól működik. Az a gonosz spoiler Celia Warner távolról ugyan, de mégis folyamatosan jelen van. Meglehet, hogy egy kicsit lassan indul be a sztori és gyakran úgy tűnt, mintha az írónő nem először önmagát ismételte volna. Az a sok-sok tüzes szex jelenet blabla, de aztán jön a fordulópont és a karakterek hatalmasat változnak. A „nagy titok” kiderülése után egészen más megvilágításból látja Laynie az egész kapcsolatát Hudsonnal. Megértem a kiborulását.
Összességében; kiváló írás, bár a fordítás szerintem nem a legerősebb kellő mennyiségű feszültség, néhány vicces pillanat és két egészen jól működő, szerethető főszereplő, néhány árnyalt, de azért kedvelhető mellékszereplő. Ha úgy veszem, tökéletes egyensúlyban voltak az érzelmek, a romantika (lehetet volna több is), csábítás és a dráma,. Az első rész elején éppen arra gondoltam, hogy mennyire jót tett volna a kettős POV’ írás ennek a történetnek. A rajongók szinte könyörögtek a Hudson POV-ért. Az önálló könyve mindenért kárpótolni fogja az olvasót. Ez az egyik kedvenc romantikus-erotikus trilógiám. H.♥

4 hozzászólás
DarknessAngel >!
Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

Kicsit gyengébbnek éreztem az előző részekhez képest, de attól még nagyon jó volt ^^
Alayna és Hudson továbbra is szuper páros együtt. Nagyon szeretem őket külön – külön is, de együtt még jobbak. Sajna ebben a részben is várt rájuk pár nehéz megpróbáltatás, de szerencsére minden megoldódott, és kaphattunk egy nagyon boldog, és szép befejezést.
Igazából már sajnáltam szegényeket, hogy tényleg mennyit leszenvednek egymásért. Viszont Alayna jól megmondta: „Küzdelem nélkül nincs haladás”. És igen, itt főleg Hudson volt a hunyó a balhét illetően, de őt is meg lehetett érteni. A végén pedig küzdött, és nem adta fel, mert Hudson Pierce egyszerűen isteni. Lehetetlen neki ellenállni *-*

16 hozzászólás
Viktória_Erdei >!
Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

Imádom az írónőt, amiért megalkotta Hudson Pierce-t. Erotika, veszekedések, kibékülések. Alayna jól tette, hogy veszekedett Hudson-nal, bizalom nélkül nem működhet egy kapcsolat. Sajnos meg is lett az eredménye. :(
De küzdelem nélkül nincs haladás. Megérte küzdeni egymásért. Még olvastam volna mi lesz velük a jövőben, gondolok itt a spoiler Nagy fejlődésben mentek keresztül mindketten.
Celia a lehető legrosszabb Szörnyella de Frász.

1 hozzászólás
kocybaba P>!
Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

Nálam abszolút ez a rész lett a legjobban befutó a trilógiából. Ott vette fel a fonalat, ahol az előző abbamaradt, bár azért kissé nehezen indult be ténylegesen. Állandóan a múlt sötét titka körül forgott minden. Ebből fakadóan Alayna bizonytalansága és bizalmatlansága néha sok volt, de látszódott, hogy Hudson-nel együtt fejlődnek, jobban kezelik a problémáikat. Celiának jutott ismételten a gonosz szerep, akinek kapcsán kíváncsian vártam, ezúttal milyen húzással áll elő az írónő. Végül leginkább itt is az érzelmek játszották a főszerepet, mégis kellő izgalommal és sodrással vitt előre maga a történet is, míg csak azt nem vettem észre, hogy elfogytak a lapok. Úgyhogy amit eddig többnyire hiányoltam, az itt meg volt. Ezek után pedig érdeklődve várom Hudson könyvét.:)

genevieve P>!
Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam

*Küzdelem nélkül nincs haladás*

Ó. Igen. Ó. Nem. Még. Még. Még.
Az egész soriban eddig ez a legütősebb rész. Totálisan kicsavart mire végeztem vele. Annyira erős és durva de mégis csodálatos. Két ennyire különböző és mégis egyforma lélek.
A szerelemhez vezető út sokszor szenvedéssel van kikövezve. Van amiért megéri harcolni.
Alayna nagyon büszke vagyok rád, olyan kitartó és erős vagy és igen én is szívesen benyomtam volna neki egyet.
Hudson te egy s***fej vagy mégis imádlak.
Hogyan lehet ennyi ellentétes érzést átélni?! Szenvedtem majd a fellegekben éltem.
Csodálatosak vagytok! *-*

7 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

(…) a régi sebek hajlamosak időről időre felszakadni, még akkor is, ha minden jól megy.

31. oldal

Cicu>!

Szavakat akarsz? Azokat meg lehet változtatni, és manipulálni, meg félremagyarázni. De a tetteim – azok mindent elárulnak, amit tudni akarsz.

209. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce
Cicu>!

– Hol van az út a szívedhez?
Egy ujjal felemelte az államat, hogy a szemembe nézzen.
– Hát nem tudod? Te kövezted ki azt az utat.

113. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie' · Hudson Pierce
Cicu>!

Még egy átzokogott éjszaka igazán nem a világ vége. Még mindig ott a holnap, hogy erős legyek.

373. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie'
Cicu>!

Még a hibái és tökéletlenségei is vonzottak. Azok tették azzá, aki. És mindenestül akartam őt.

436. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie'
Cicu>!

– A pénznek csak jó kezekben van értéke.

96. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce
Cicu>!

Félsz, hogy mások nem tudnak megbirkózni a gondolataiddal és az érzéseiddel. És nem ígérhetem, hogy nincs igazad. De ez vagy te. Ez nem fog változni. Ha nem tudod megosztani a szeretteiddel, hogy ki vagy, talán nem is szeretnek igazán.

150. oldal

Cicu>!

– Te vagy az egyetlen, aki mellett jobb ember lehettem.

412. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce

A sorozat következő kötete

Fixed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Chase: Behálózva
Emma Chase: Felséged szolgálatában
Alexa Riley: Mindent bele
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
Meredith Wild: Hardwired
Jennifer L. Armentrout: The Return – Visszatérés