Fixed ​on You – Megtalállak még (Fixed 1.) 387 csillagozás

Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik.
A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.
A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba.
A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki.
A férfi látszólag mindent tud a lányról, a hatalmában tartja, rendelkezik a teste felett. Alayna Wither az a nő, akit talán még szeretni is tudna.
A lány azonban sötét titkot őriz; megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Hudson Pierce, a bár új tulajdonosa, multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog.
És a testet-lelket felőrlő hajsza megkezdődik…

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
Libri, Budapest, 2018
346 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633100674 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Libri, Budapest, 2015
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633101674 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Libri, Budapest, 2015
342 oldal · ISBN: 9789633107447 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Hudson Pierce · Alayna Withers 'Laynie' · Jonathan Pierce · David Lindt · Sophia Walden Pierce


Kedvencelte 54

Most olvassa 26

Várólistára tette 201

Kívánságlistára tette 183


Kiemelt értékelések

Cicu>!
Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

„Most mindketten sebezhetőek voltunk. Két megtört lélek öntötte ki a szívét a magánterápián.”

OMG!!!
Ez valami brutál jó volt! I.M.Á.D.T.A.M!!! ♥
El sem hiszem, hogy novemberig kell várnom a folytatásra :(
Annyira intenzív volt az egész, nem volt üresjárat, mindig történt valami. Nem győztem kapkodni a fejem.
Remekül megírt erotikus történet, letehetetlen.
Persze, lehet azt mondani, hogy sablon a gazdag, jóképű szexisten, Mr. Eldobom-az-agyam-olyan-szexi, aki ráadásul könyörtelen üzletember ugye ismerős?, itt mégsem ezen van a hangsúly.
Mindkét főszereplőnk mentális gondokkal küzd, de vajon le tudják együtt küzdeni?
Vajon a fura üzleti megállapodásból szerelem lesz a végén?
Ennyit még nem izgultam könyvön, hogy jól alakuljanak a dolgok.
A karakterek remekül kidolgozottak. Szinte mindenkit megkedveltem, kivéve Hudson anyját, mert szerintem őt Szörnyella de frászról mintázták :D Hudson apja viszont haláli pasi, jókat nevettem rajta.
Én beleszerettem a történetbe, beszippantott, megvett magának ♥
Nagyon várom a folytatást!
Nézzétek el nekem, hogy ide-oda csapongtak a gondolataim az értékelés írása közben, de még mindig a történet hatása alatt vagyok.

Borító: 5/5
Történet: 5/5
Karakterek: 5/5

EROTIKA RAJONGÓKNAK KÖTELEZŐ!

19 hozzászólás
ZitussKa P>!
Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

„…és igen, talán egy kicsit őrült is, de te nem mentél ebbe tönkre. És ez reményt ad. Nekem.”

Pontosan 3 èvvel ezelőtt (a mindenit de règ volt) már èrtèkeltem egyszer ezt a könyvet de kislányos zavaromban azt sem tudtam mit mondjak. Mondjuk most sem vagyok sokkal naprakèszebb, de nem fontos. Nekem ez a törtènet különleges helyet kapott a szívemben – ne kèrdezzètek miben – de számomra ez egyszerűen más, mint a többi NA. Szeretem a szereplőket, a humorukat ès a már ismert de mèg mindig függősèget okozó titkaikat.
Ugyancsak várok pár èvet, hogy újrázhassak. Aztán egyszer csak megunom.. vagy nem :)))

3 hozzászólás
DarknessAngel >!
Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

Érdemes volt várni ezzel a könyvvel, mert most pont jókor jött :) Teljesen elbűvölt és kikapcsolt. A történet egyszerű, nincs túldrámázva, hol aranyos és vicces, hol kicsit érzelmesebb és fájdalmasabb, egyszerűen tökéletes.
Alayna egy érdekes, és nagyon megnyerő karakter. Ismeri a hibáit, de próbál rajtuk változtatni, tényleg egy élettel teli karakter. Tetszik, hogy mindig őszintén beszél Hudsonnal, még ha elsőre nem is, de másodjára már elmondja, hogy mi bántja, hogy mit gondol. És a neve iszonyatosan gyönyörű *-* Nagyooon tetszik.
Ami Hudsont illeti… jaj, ide nekem, én is akarom :3 Annyira kíváncsi vagyok, mi rejtőzik még ebben a pasasban, csupa rejtély.
Kérem a következő részt.

8 hozzászólás
christine>!
Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

Ha most értékelést kéne írnom, tulajdonképpen majdnem ugyanazt írnám, mint @Anne1221, csak más szavakkal.
Kellemes volt, könnyed, kikapcsolt, de nem nyűgözött le, nem kaparom a falat a folytatásért. Az már más tészta, hogy kihívás miatt elolvasom a többi részét is. Annak ellenére, hogy nem éreztem a tipikus bizsergést, ami ilyenkor általában megjelenik, mégis érdekel, mit hoz ki az írónő a betegséggel kapcsolatos szálból. :)

9 hozzászólás
agi89>!
Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

Volt egy sejtésem…
…szinte biztos voltam benne hogy ha elolvasom és nem az én drágaságom a könyv, akkor hatalmas kényszert fogok majd érezni: az enyém kell hogy legyél!

Úgyhogy most rohadtul elégedett és boldog vagyok, mert Mr. Hudson Pierce összes (nem mondhatnám, hogy kis) porcikája, darabkája és része ott csücsül a polcomon. *-*

Igen, rohadtul belé zavarodtam, habarodtam!

Wááááá! Úristeeeen! De nagyon imádom hogy még 3 könyvön keresztül velem lesz! ♥

NO SIGNAL zzzzzzzzzz

>!
Libri, Budapest, 2015
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633101674 · Fordította: Horváth M. Zsanett
7 hozzászólás
Naiva P>!
Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

Szerintem ez a könyv nagyon szexi. Hudson titokzatos és ellenállhatatlan és nagyon, de nagyon magabiztos. Alaynát nagyon bírom. Neki van az egyik legjobb, legszebb, de attól még pornós neve az eddig általam olvasott erotikus regények történetében. Bírom benne, hogy ne áltatja magát, nevén nevezi a „dolgokat”. (de utálom használni ezt a szót)
Beteges, megszállott, mániákus, de közel sem olyan elveszett, mint amilyennek első olvasásra tűnik. Hudson pedig minden, amire neki szüksége van. Nagyon jól kiegészítik egymást. Jó kezdete egy remek erotikus trilógiának. Szerettem. Nem is kicsit.

2 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

Számomra nehezen indult, aztán szépen felpörgött a történet. A lány mániákus, a pasi meg szociopata. Állítólag. Bár az elején úgy tűnik, hogy egy újabb „Szürke” klón, de mégsem az. A pasi csak azt gondolja magáról, hogy nem tud szeretni. Aztán amikor a későbbekben megismerjük a családját…Majdnem elkértem @beathag kartársnőtől a mágikus szeneslapátot, akkora szukaka Hudson anyja. Remélem a sorozat vége HEA lesz! Ez a rész szépen lett lezárva, semmi függővég.
Azoknak ajánlom, akik könnyed kikapcsolódásra vágynak.

2 hozzászólás
kellyolvas P>!
Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

Sok a szex, de ki bánja? Persze itt is megvannak a túlzások az egymás utáni menetek és orgazmusok számát illetően, de legalább jól van megírva a dolog fizikai része. Végül is egy erotikus könyvről beszélünk, persze hogy központi téma a nedvesedés és a keményedés, ráadásul bebizonyítja a szerző, hogy a most oly divatos BDSM nélkül is lehet jó egy erotikus történet.
A szerző Alayna szemén keresztül meséli el a történetet, és bizony nekem nagyon nagyon hiányzott legalább néhány fejezet Hudson szemszögéből. Annyira szerettem volna a fejébe látni, úgy igazából. Az írónő szépen beletette a történetbe a szerethető és utálható mellékszereplőket, rajtuk lehetett mosolyogni és bosszankodni, kellemesen áthidalva a két szex közötti oldalakat. (viccelek)
Azt viszont nagyon értékeltem, hogy nem hozott a szerző a végére valami körömrágós függővéget, ami egy trilógiánál szinte alapvető. Épp csak annyi a várakozás bennem, hogy vajon végleges lesz a kapcsolat, ha nem, akkor vajon milyen problémák jönnek elő, és ez pont elég ahhoz, hogy a következő részeket is el akarjam olvasni. És szerintem ez a lényeg, felkeltette és fenntartotta az érdeklődésemet a Fixed On You, várom a folytatást.
Bővebben: http://www.kellylupiolvas.com/2015/07/laurelin-paige-fi…

1 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

Bevallom, a fülszövegben említett „veszélyes egyezség” alatt én valami sokkal arcpirítóbb dolgot sejtettem :D Persze abból sem volt hiány szerencsére!
Az elejétől kezdve izgalmas és szexi volt, ha nem is lettem a rabja, de kikapcsolódásnak tökéletes. Alayna bármennyire okos és szép, valóban nem a tökéletesség példaképe, de én ennek ellenére, vagy talán pont emiatt kedveltem őt. Ha ő problémás, hát Hudsonról ne is beszéljünk! spoiler Kicsit úgy vagyok vele mint Alayna: sokszor nem tudtam mi a színjáték és mi az, ami már valódi érzelem?
Úgy sejtem, vagyis inkább remélem, tartogat egyet s mást a folytatást!

rebeka202 P>!
Laurelin Paige: Fixed on You – Megtalállak még

Ahogy befejeztem az értékelést fogok neki a következő résznek! *-*

Őszintén, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni. A könyv elején azt gondoltam, hogy ez egy közönséges erotikus regény lesz, tele csúnya beszéddel és non-stop szex-el..
Tévedtem… Tény, hogy sok volt benne az olyan rész, amivel jogosan kiérdemelte az erotikus és felnőtt tartalom címkéket, de nem volt közönséges. Tetszett benne az, hogy egy ilyen pszichés betegség szál is bele volt szőve. Határozottan feldobta a történetet!
Hudson… hát nem jutok szóhoz. Kiütötte a szexiség mérőmet! A legvonzóbb az volt benne, hogy annak ellenére, amit magáról vél spoiler annyira édesen viselkedett. az öltöny sem megvetendő

A borító nagyon szexi, a tartalom nagyon szexi, a főszereplő férfi nagyon szexi. A történet nem stagnál, mindig történik valami, nem unatkoztam egy percet sem! Ahhoz képest, hogy az elején csak 4 csillagot akartam adni… határozottan 5* <3


Népszerű idézetek

Cicu>!

– Rengeteg nő rajong olyan férfiért, aki elérhetetlen.

106. oldal

Cicu>!

– Hudson? – szóltam halkan, remélve, hogy nem feltűnő a hangomban a csodálat.
– Igen, kedvesem?
– Igazából nem vagy seggfej.
A szája elé tartotta a mutatóujját.
– Másoknak el ne áruld! Tönkretennéd a hírnevem.

232-233. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie' · Hudson Pierce
Cicu>!

Küzdelem nélkül nincs haladás.

196. oldal

Kapcsolódó szócikkek: haladás
Cicu>!

– Tudod, mit mondanak a lámpalázról – súgta a fülembe. – Képzeld el a közönségedet meztelenül.
Felvontam a szemöldökömet.
– Téged és Davidet?
– Nem kedvesem. Csak engem. Ez parancs.

95. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie' · Hudson Pierce
Cicu>!

(…) minden út egyetlen lépéssel kezdődik – még azok az utak is, amelyekre nem lenne szabad rálépnünk…

195. oldal

Cicu>!

Tudom, milyen érzés megtenni valamit, miközben tudod, hogy nem lenne szabad.

193. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce
Cicu>!

(…) nem akarlak jobban megtörni, mint ami ahhoz kell, hogy birtokolhassalak.

246. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce
Cicu>!

Tudtam, milyen érzés valamilyennek lenni, és gyűlölni magam érte. Hogy milyen nehéz megváltoztatni, és elfogadni azt, ami elválaszthatatlanul része az énemnek, és sosem fog megváltozni.

180-181. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie'

A sorozat következő kötete

Fixed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Alexa Riley: Mindent bele
Vi Keeland – Penelope Ward: Nagyképű öltönyös
Emma Chase: Behálózva
Emma Chase: Felséged szolgálatában
Ruby Saw: Liv Jackson életei
Vi Keeland: A beosztott