Fixed ​Forever – Örökké őrizlek (Fixed 6.) 69 csillagozás

Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

Hudson Pierce!

Hogy fenn hordod az orrod, te meg a tökéletes terhes feleséged, Alayna. A tökéletes gyereketekkel a tökéletes otthonotokban.
Nem voltál te mindig tökéletes. A múltad tele van gaztettekkel.
A feleséged az összes titkodról tud?
Vajon akkor is kitartana melletted, ha tudná mindet?
Azt hiszed, csak mert ágyban pihen, meg tudod védeni? Milyen édes.
Aludjatok jól, ti ketten.

Egy régi barátod.

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Libri, Budapest, 2019
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634334873 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Libri, Budapest, 2019
364 oldal · ISBN: 9789634334903

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Hudson Pierce · Alayna Withers 'Laynie'


Kedvencelte 7

Most olvassa 3

Várólistára tette 57

Kívánságlistára tette 49


Kiemelt értékelések

ZitussKa >!
Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

„…együtt őriztem vele az álmot.”

Inkább volt ez nosztalgikus utazás, akár egy hosszabb lèlegzetvètelű epilógus, mint folytatás. Teljes mèrtèkben hozta a trilógiában megismert szerethető ès èlvezhető vonásokat. Mindazt visszaidèzte, amit 4-5 ève èreztem ès ez a múltidèzès rendkívüli módon megmelengette a szívemet. Mostanában sokszor èrzem, hogy ritkábban hatolnak a lelkemig a törtènetek de a règebben őrzött párosokban nem csalódhatok. Hudson ès Alayna kettőse mindig jelensèg lesz a számomra, ez biztos.
Nem okozott nagy fejtörèst a zaklató kilète de őszinte leszek, teljesen eltörpült a lènyegi dolgok mellett. Alayna-t csak az èrtheti, aki volt már ilyen helyzetben akár közvetve vagy közvetlenül. Mindenkinek jár egy Hudson.
Ami pedig az írónő utószavait illeti: …"pontosan ez volt az a könyv amit èletem jelen stádiumában meg kellett írnom." – Nekem pedig el kellett olvasnom. Hálás köszönet èrtük. Nagyon szerettem olvasni.

Szilvi00 P>!
Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

Jaj nekem! Mi történt? Elmúlt a varázs? Megváltoztam? Elképzelhető.
Én nagyon szerettem a párost, az eredeti trilógiára jó érzésekkel gondolok vissza, de ez a rész kisebb csalódás volt. Há bűntudattal teli gondolatai és Alayna bizonytalankodása nem váltott ki belőlem olyan érzéseket, melyekkel dícsérhetném ezt a részt. Mindenki változott, méghozzá jó irányba, ezt jó volt látni. Néhány összezördülés nem lett volna elég egy teljes könyvhöz, egy sokkal nagyobb és veszélyesebb fenyegetéssel kellett szembenézzenek szereplőink. Őszintén szólva, Hudson védelmező ösztönét megértettem, Alayna hisztijeit kevésbé. Szerencsére mindkettem hittek a szerelmük erejében. A végére már valamivel lelkesebb voltam, de szerintem itt megállok, mindegy mire készül Edward Fasbender….

>!
Libri, Budapest, 2019
364 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634334873 · Fordította: Horváth M. Zsanett
5 hozzászólás
Bitten>!
Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

Olyan jó volt újra együtt.
Pont elég mindenből, pont mint egy jól összedobott és szépen tálalt vacsora.
Szerettem, de az a mi a fene befejezés ……áááá…….csak nem……. komoly….nagyon tuti!

Ács_Milán>!
Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

„Az enyém vagy, mert nélküled nem létezem."
„Mert az álmok nem attól válnak valóra, hogy megálmodjuk őket, hanem attól, hogy megőrizzük őket.”

Nehéz újat és kimagaslót írni egy olyan sorozatnál, ahol már ennyi rész van, mint jelen esetben a Fixed sorozatnál. Hiszen a szereplőket és a történetüket már nagyon is volt időnk megismerni és kiismerni.
Ettől függetlenül remek szórakozást és kikapcsolódást nyújtott ennek a résznek az olvasása is. Gyorsan, könnyen olvasható ez is, mint ahogy azt már eddig megszokhattuk a többi rész esetében.
Viszont úgy érzem, hogy csak és kizárólag Hudson jellemének és karakterének volt köszönhető, hogy ilyen értékelést kap tőlem a regény. Ugyanis sokáig elég lagymatag volt a történet, ami igazán izgalmas lehetett volna, a zaklató személye, de túl hamar kiderült, hogy ki is ő valójában.
Alayna sajnos néha kicsapta a biztosítékot nálam, Chandler és Genevieve pedig több szerepet is kaphatott volna.
Összességében tetszett, viszont a Hudson féle epilógus már elhanyagolható lett volna a történet végéről.

6 hozzászólás
kocybaba P>!
Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

Isten igazából mikor először megláttam, hogy még egy rész jön Hudsonról és Laynie-ről, arra gondoltam, hogy ez csak egy újabb bőrlehúzás, minek kell, de azért titkon nagyon is örültem neki. Kb. 5 évvel később játszódik az utolsó kötetük után és már jócskán belekóstoltak a házaséletbe, amibe azért jól esett betekintést kapni. Messze túl a nagy HEA-n sem fenékig tejfel minden, hisz ott vannak a gyerekek, a munka, az időhiány… Egyikük sem vetkőzte le a rossz szokásait, a bizonytalanságait, a szerelmük viszont nem kopott meg és bőségesen van még bennük szenvedély. A szürke hétköznapokat a rejtélyes fenyegetések rázták fel, és ez a szál tette igazából izgalmassá a történetet. Feldúlja a páros kapcsolatát, előkerülnek a régi ellenségek, a múltban szunnyadó dolgok és megy a nyomozás. A utolsó fejezeteknél lendült be a legjobban a könyv, a befejezés pedig azt sejteti, hogy még mindig nincs vége és lesz tovább, bár én úgy érzem, hogy 5 résszel már tényleg ki lett facsarva belőlük minden…

Hópárduc P>!
Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

Számomra ez a rész már nem igazán hiányzott. Alayna és Hudson története már így is eléggé elhúzódott.
De, érdekes volt abba az életbe bepillantást nyerni, ami a „boldogan éltek, még meg nem haltak” után következik. Család, gyerek, munka….És persze. ármánykodás, és előkerültek ismét a régi dolgok is, régi szereplők is.
Az utolsó oldalak voltak inkább izgalmasak.
De, összességében meg lettem volna éppen a történet nélkül is.
A váltott szemszög viszont itt is tetszett. :)

turanett P>!
Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

Jajaj. A trilógiának nagy rajongója voltam, de ez erre a könyvre nem vonatkozik. Az eleje borzalmas volt. Az az állandó szenvedés és nyafogás. Meg gyerekek így, gyerekek úgy, depresszió. De ha az ember képes túl lendülni rajta és nem hagyja félbe, akkor jó lesz. Mert utána tényleg izgalmas volt és vissza kaptam a régi párosomat. Talán még egy icipicit Celiat is megkedveltem, de csak egy picit. A férje pedig….. Érdekes…. :D

Viktória_Erdei >!
Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

Egy újabb sorozatot sikerült végre befejeznem. Bár a levél alapján, ami a végén volt talán folytatódik a sorozat, de az sem baj, ha nem. A legaranyosabb karakter egyértelműen Mina volt. Hudsonon érződik, hogy még mindig mennyire imádja Laynie-t. A zaklató személyére hamarabb is gondolhattam volna.

Kitti_Kinczer>!
Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

Kicsit megvárattam a könyvet, mire elolvastam, mert féltem tőle.
Mikor elkezdtem azt gondoltam jogosan, mert hát te jó ég az egész könyv majd arról fog szólni, hogy bizonytalanok az érzéseikbe, meg össze vissza fognak ugrálni az időbe. spoiler Szerencsére téves következtetéseket vontam le.
Aztán azt is gondoltam, hogy majd egy csomó félre értés lesz, főleg Celia miatt. Aztán azt hittem, hogy Chandler életét is kicsit megkavarják spoiler.
Szóval a könyv felénél, már semmi sem az volt, amit én sejtettem, ezért nagyon megtetszett. Nem volt túl sok civakodás spoiler, nem a múlton rágódtak, nem csak spoiler.
Viszont a történet „főgonosza” nos azon kiakadtam. Meg akkor is mikor spoiler
spoiler
Nem volt rossz, de remélem most már tényleg lezárta az írónő a sorozatot, mert hiába kedvelem, de nem tudom, hogy akarok-e még több katyvaszt szegényeknek, most már hadd legyenek nyugton együtt és kész!

ladydark >!
Laurelin Paige: Fixed Forever – Örökké őrizlek

Hát nehezen ment a dolog.
Sokat szenvedtem vele. Lapos volt a történet nagyon sokáig. Csak akkor lendült be úgy igazán, amikor megtörtént az emberrablás. Az viszont tetszett, hogy bemutatta azt az időt, ami a házasság után következik, erre a legtöbb könyv már nem tér ki. A befejezésből viszont úgy jött le nekem, hogy még lesz folytatás, szerintem viszont már nem jó ennyire húzni ezt a sztorit, mindenesetre valószínűleg el fogom olvasni.


Népszerű idézetek

Viktória_Erdei >!

– Az elméd miatt szerettem beléd, kedvesem. A szexi, zseniális, hihetetlen, őrült, zavaros elméd miatt. Lehet, hogy néha olyan, mintha nagy lenne odabent a zűrzavar, de isten bizony, nem is akarnám, hogy más legyen.
És éppen ezért nem akarnám én sem, hogy ő más legyen.

179. oldal, 13. fejezet

Viktória_Erdei >!

– Nahát, ki ez a bájos kis hölgy? Még sose láttam ilyen lélegzetelállító szépséget.
– Apu – kuncogott Mina. – Én vagyok az. Mina.
– Lehetetlen. Mina négyéves. Csöpp kislány. Nem szokott felnőtt báli ruhát viselni. Nem egy káprázatosan szép nő – ugrattam Minát, miközben bevittem a nappaliba.
– De igen! Csak jelmez van rajtam, apu! Attól még én vagyok az! És – mondta, miközben félredöntötte a fejét, amitől kiköpött úgy nézett ki, mint az anyja – különben se kéne folyton azt mondanod egy lánynak, hogy milyen szép.
– Nem kéne? – Ezzel őszintén összezavart. Igaz, amit kiejtett a száján, annak a hetvenöt százaléka hajlamos volt összezavarni.
És felvidítani.
– Nem. Azt kéne mondanod neki, hogy okos és vicces és bátor és tökéletes.
Megálltam, és büszkén néztem a csokibarna szempárba.
– Igazad van, okos, bátor, vicces és tökéletes Mina, én tévedtem. – Homlokon csókoltam, majd letettem a földre. – Ezt fogod ma este viselni?
Bólintott.
– Anyu azt mondta, lehet – tette hozzá gyorsan, nehogy eszembe jusson tiltakozni.
– Tökéletes választás. Mindenkit el fogsz bűvölni az okos, vicces, bátor és tökéletes ruhaválasztásoddal. Most pedig keress hozzá valami cipőt. – Végigfutott a folyosón, és az órámra pillantottam. Úgy saccoltam, hogy épp elég időm maradt ahhoz, hogy rányissak Alaynára, miközben öltözködik. Észvesztő öt napom volt, alig láttam őt a sűrű programom és a gyerekek között. Ahelyett, hogy elmennénk valami unalmas partira Larchmontban, a legszívesebben mindent lemondanék, megfogadnám Jordan tanácsát, és csak lazítanék, a feleségem testében. Mindennél jobban vágytam arra, hogy megdolgoztasson.

51. oldal, 4. fejezet

Viktória_Erdei >!

– Akkor miért nem tudsz a szemembe nézni?
– Alayna… – Utáltam, hogy ennyire átlátott rajtam.
És imádtam is – hogy ismert már annyira, hogy olvasson a gesztusaimban és motivációimban, hogy felismerje az apró jeleket, amiket mások észre sem vettek. Még soha senki nem ismert engem annyira, mint a feleségem.

112. oldal, 8. fejezet

SzRéka >!

Mert az álmok nem attól válnak valóra, hogy megálmodjuk őket, hanem attól, hogy megőrizzük őket. (…) Hogy a szívünkben őrizzük az álmainkat.

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce
Viktória_Erdei >!

Csak az kellett mindkettőnknek, hogy szeressenek minket. Azért, akik voltunk, és annak ellenére, amit tettünk. Az erőnkért és a gyengeségünkért is. Szükségünk volt valakire, akihez tartoztunk, valakire, aki betöltötte a sötét tereket, aki mindent megtett, hogy örökre együtt maradjunk.
Szerelemre volt szükségünk.
És annyi jutott belőle, hogy az két életre is elegendő lenne.

356. oldal, Epilógus - Alayna

SzRéka >!

Már megtapasztaltam, hogy a múlt hajlamos megismételni önmagát.

Kapcsolódó szócikkek: Alayna Withers 'Laynie'
Viktória_Erdei >!

Megfogta a kezem, és odaléptünk a kerek asztalhoz a tető egyik kis sarkában. Még terítőt és gyertyát is szerzett valahonnan. Pont olyan romantikus volt, mint amilyennek elképzeltem.
– Ez tökéletes, Há! – lelkendeztem, amikor kihúzta nekem a széket, hogy leüljek.
– Te vagy tökéletes. Sőt, lélegzetelállító. – Valami még eszébe juthatott, mert hozzátette: – És okos vagy, vicces, bátor, és elég.
Mina szerint nem illik csak a külsejét dicsérni egy nőnek.
Fölnevettem.
– Fantasztikus lány.
– Olyan, mint te.
– És olyan is, mint te. – Leültem, és Hudson betolta alám a széket.
– Olyan – mondta, majd ő is leült.

180. oldal, 13. fejezet

SzRéka >!

Az én álmaim határozottan megváltoztak. Nem lett belőlem felnőttkoromra vonat.

Kapcsolódó szócikkek: Hudson Pierce

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Alexa Riley: Mindent bele
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva
Kresley Cole: Vámpírbosszú
Meghan March: Vágy és szerelem
Jamie McGuire: Gyönyörű tévedés