Első ​érintés (First and Last 1.) 191 csillagozás

Laurelin Paige: Első érintés

AZ ​IGAZSÁG MEGSZÁLLOTTJA. A VÁGY RABJA.

Emily Wayborn csinos és sikeres szinkronszínész, aki kicsapongó múltját maga mögött hagyva kezd új életet. Vége azoknak az éveknek, amikor luxus eszkortlányként gazdag és perverz férfiak kívánságát leste. Ám amikor kétségbeesett üzenetet kap egykori barátnőjétől, egyre mélyebbre hatol a sötétségbe, amelyből egyszer már kiszabadult

Lenyűgözött, elbűvölt, bárhová követtem volna, de Amber bajba került, és szüksége volt a segítségemre.

Emily elhatározza, hogy felkutatja eltűnt barátnőjét, a nyomok pedig Reeve Sallishez, a jóképű, ám veszedelmes szállodatulajdonoshoz vezetik, aki nőfaló, perverz, és alvilági módszereiről híres.

Lassan, apránként, kétség sem férhet hozzá, hogy Reeve lesz a végzetem.

Hogy megtalálja Ambert, Emily kénytelen felkínálni a testét, így próbálja kifürkészni a férfi titkait és a barátnője nyomára lelni. Ám ahogy egyre jobban belebonyolódik a viszonyba, ellenállhatatlan vonzalmat… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2017
474 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109236 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Libri, Budapest, 2017
488 oldal · ISBN: 9789634331964 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Reeve Sallis · Emily Wayborn


Kedvencelte 32

Most olvassa 10

Várólistára tette 116

Kívánságlistára tette 95

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
ZitussKa
Laurelin Paige: Első érintés

Körömrágós, fordulatokkal teli történet, kiismerhetetlen karakterekkel és lépésekkel. Ez a könyv szinte kényszerít, hogy agyalj azon mi fog történni. Te mégis képtelen vagy rájönni és megfejteni a titkokat és a történések közötti összefüggéseket. Az első érintés életre kelti az érzékszerveidet, és a fantáziádat.
A kezdetekkor egy rövid bevezető után az irónő rögtön bedob minket a mèlyvízbe, így az első fejezettől kezdve visszafojtott lèlegzettel olvastam az oldalakat ès ez kitartott a könyv végéig.
Nem egy megszokott törtènet. Különc karakterek, az átlagostól tènyleg eltèrő vágyakkal, szükségletekkel. Olykor furcsa a gondolatmenetük, közönsèges a megnyilvánulásuk ès romlott a viselkedèsük. De ha megbotránkoztatóak is, engem szerencsére nem lehet egykönnyen elborzasztani. :)
Azonban szerintem legyetek nyitottak molyocskák, fura tulajdonságaik ellenére tényleg szerethetőek a szócsatáikkal, a meglepetéseikkel együtt amiket okoznak és ők maguk igazán elmések.
Reeve-nek és Emily-nek is egyaránt szègyenfoltokkal, rossz döntèsekkel tarkított a múltja.
Reeve személyiségét képtelen voltam megfejteni. Egyrészről arrogáns, másrészről vicces és odaadó. Nem igazán tudtam rajta kiigazodni, így okozott némi fejfájást nekem :))
Jó volt látni, hogy a titkok ellenère azért valamelyest elmélyült a kapcsulatuk, bár meg kell mondjam, hogy az a bizonyos valaki, aki ha csak árnyékként is de mindig velük volt, néha zavart. Ugyanakkor ez a történet pont emiatt lett eltérő az erotikus történetektől, mert itt tényleg az ágyjeleneteken kívül is van miért izgulni.
Én szerelmes lettem a lapjaiba habár le kell, hogy szögezzem azoknak, akik olvasták a Fixed trilógiát, hogy ez teljesen más. Össze sem lehet őket hasonlítani. Ez sokkal nyersebb, vadabb, sötétebb, intenzívebb és mocskosabb. Egy ilyen függővég pedig arra késztetett, hogy éjfél után, ahogy letettem a könyvet, rendeljem is meg a folytatást.
Ajánlom, mert letehetetlen!

22 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Laurelin Paige: Első érintés

Ejha, nehéz döntés volt. Néha nagyon idegesítettek a szereplők, de azt hiszem pont ilyennek kellett lenniük ahhoz, hogy kerek legyen a történet. A remek stílus, a történetvezetés és a hangulatteremtés miatt megérdemli az öt csillagot, amellett, hogy helyenként sokkoló.
Ez nem egy édi-bédi romantikus mű. Szereplőink, mindketten a sötét oldalon állnak. Emily igazi szubmisszív (amit szégyell), Reeve pedig egy durva vadbarom, amitől ők tökéletes párrá válnak. Persze szerelemről szó sem esik. Emily ki akarja nyomozni, hogy mi történt rég nem látott barátnőjével (nekem azért más jutott eszembe a barátságról, de ez magánvélemény), és ezért semmitől sem riad vissza. Megkörnyékezi a lány régi szeretőjét és megpróbálja elcsábítani, miközben nem biztos benne, hogy a fickó ártatlan-e.
Hát volt vér a pucájában, bár sokszor megkérdőjelezi önmagát, hogy mekkora hülyeséget is csinál. Nem tudtam megkedvelni egyik főszereplőt sem. A vége pedig óriási meglepetés és csúszik a folytatás. Pedig innentől lesz igazán érdekes.

>!
Naiva P
Laurelin Paige: Első érintés

Ahogy azt a vélemények is mutatják, nagyon megosztó könyv. Gondoltam, én is várok vele, mert nem szerettem volna semmit sem erős felindíttatásból írni. Többször kedvem lett volna egyszerűen abbahagyni, mégis érdekelt, mi fog kisülni ebből az egészből. A cselekmény nem sok és nincs benne semmi cukiság, semmi virágos-romantikus, de a hangulat ügyesen meg lett teremtve. Már-már krimibe illő szállal.
A hősnővel képtelenség azonosulni. Az értékrendje a nulla szintet verdesi, és a legnagyobb probléma, hogy tudatában van, de nem próbál rajta változtatni. Neki ez így megfelel. Olyan életmóddal maga mögött, mégis megmaradt gyönyörű bombázónak. A pasi természetesen maga Eros, a görög isten, aki domináns és rejtélyes. Egyébként nem szeretem a manipuláción, erőszakon, elnyomáson alapuló kapcsolatokat. Talán egyetlen szereplőt kedveltem, Joe-t.
Akkor mégis miért tetszett? Elfogadtam, hogy ez egy dark romance. Mert tényleg az. Nem árt, ha befogadó vagy. Szerencsére jó hangulatomban talált meg. A maga romlott és erkölcstelen módján, érdekes volt a történet. Akkor is, ha a vége nem okozott különösebb meglepetést.

>!
kocybaba P
Laurelin Paige: Első érintés

Azt a mindenségit! :O Hogy ez mennyire mocskos és elcseszett volt, és ebben a tekintetben a Fixedet teljességgel lepipálta. Ilyen karaktereket, ilyen párosítást, ilyen cselekményt. Úgy rákattantam a történetre, mert szinte sosem tudtam mire számíthatok, mi jön még. Nem tudtam mi lesz a totál kiismerhetetlen, titokzatos, durva, érzéketlen, de ellenállhatatlan Reeve következő lépése, és hogy vajon meddig jut, milyen messzire képes elmenni Emily. Mi lesz egy olyan lánnyal egy ilyen férfi markában, aki nem ismeri a határait, akinek szükségletei, vágyai akár az életébe is kerülhetnek. Lesz-e valami valós, valami több ebből, miközben mindvégig még egy személy, Amber ott lebeg közöttük. Kiszámíthatatlan, izgalmas, erotikus és igazán veszedelmes… és tartok tőle, hogy L. Paige még közel sem mindent mutatott meg.

14 hozzászólás
>!
Niitaa P
Laurelin Paige: Első érintés

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
https://www.niitaabellvilaga.hu/2019/03/laurelin-paige-…

"Ismerem már a saját stílusomat, így az esetek túlnyomó többségében olyan könyveket választok magamnak, amik megfelelnek a minimális igényeimnek. Természetesen szoktam félrenyúlni, van, hogy egy szép borító vagy egy jól megírt fülszöveg félrevezet. Pontosan ezért nem értem, mi üthetett belém, mikor a csoportos kihívásra jelentkezve az Első érintéshez hasonló könyveket pakoltam fel a polcra. Azt pedig végképp nem tudom hova tenni, hogy az idiotizmusomat miként tudtam a barátnőimre is kiterjeszteni.
Hosszas, szenvedéssel teli utazás volt ez, mire végére értünk a listánknak. Egy dologra tökéletes volt: rájöttem, hogyha valamit el szeretnék olvasni, akkor azt vagy azonnal kell megtennem, vagy egy előre kijelölt időpontban. Ha halogatom, sokáig, több évig, akkor biztosan megvan annak a maga oka: az ép elmém ekképp próbál megkímélni attól, hogy leszakítsam az arcomat.
Az Első érintés nem tartozott a legrosszabb élményeim közé, bár csak éppen egy kicsivel volt a számomra minősíthetetlen szint fölött. Olvasás közben folyton azt kívántam, bárcsak megcsapkodhatnám Ambert, hátha akkor észhez térne. Ha pedig ez nem lenne a hatásos, akkor vinném egy, a számára megfelelő létesítménybe, ahol éjjel és nappal vigyáznának rá az ápolók, a megfelelő kezelésnek alávetve. Ennyire idegesítő főszereplővel ritkán találkozom. A butasága messzemenően irritált. Taszított. A nyomozása szánalmasnak mondható, az alakítása kritikán aluli. Nem is értem, hogy tudta magát fenntartani eddig egy ennyire életképtelen lány.
A történet sokkal inkább untatott, mint szórakoztatott. Nem találtam meg benne a kellő ok-okozati összefüggéseket és ezek hiánya folyamatosan idegesített. Ha valaki egy ilyen szexuális élményekkel tarkított könyvet szeretne létrehozni, akkor elvárható, hogy a háttéresemények is jól legyenek felépítve. Ambernek már az első napon egy fekete zsákba csomagolva kellett volna végeznie, de legalább megfenyegetetten a sarokba szűkölnie. Nyilvánosan, buta módon próbálta a titkos küldetését megvalósítani, mégsem tűnt fel senkinek. Egyszerűen nevetséges.
Az Első érintés számomra remélem, hogy egyenlő volt az utolsó csalódással. Csak reménykedni tudok, hogy a továbbiakban győz a józan ész és nem fogok ilyen olvasmányokat kézbe venni. Legalább addig, míg az elpusztított agysejtjeim újra felépülnek."

10 hozzászólás
>!
ZCsilla P
Laurelin Paige: Első érintés

OMG! ❤ ❤ ❤

Imádtam! Ez valami fantasztikus volt!

Érthető, hogy miért az egyik kedvenc írónőm Laurelin Paige. Igényes, érdekes, szeszélyes, izgalmas könyvet tarthattam a kezemben, ami nem hagyott egy percre sem unatkozni.

Végre egy olyan történet, ahol a főszereplő férfi vonzó, domináns, „kicsit” provokatív, veszélyes. És a főszereplő nő is nagyon jól eltalált karakter, imádtam őket.

Olvasás közben folyton kattogott a fejemben lévő fogaskerék, hogy rájöjjek, mi a csuda fog történni. Nem jöttem rá … Kiszámíthatatlan történet, ami végig izgalomban tart.
Ha színnel kellene jellemeznem ezt a könyvet, valami sötét színt mondanék. Sötét, de nem akarod, hogy kivilágosodjon. Mert fogva tart … ❤ ❤ ❤

6 hozzászólás
>!
perpetua P
Laurelin Paige: Első érintés

Nekem ez tetszett. :) Szeretem az ilyen túlfűtött erotikus regényeket, de nem ettől lett nálam igazán jó. A nyomozás része tette izgalmasabbá és így együtt élveztem az olvasást. :)
Emily-vel nem tudtam azonosulni, egyáltalán nem. Nem értem, hogy valaki önszántából miért él olyan életet, amilyet ő Amber-rel tette, de becsülöm, hogy annyi év elteltével is mindent megtesz barátnőjéért. Reeve a szokásos álompasi, akiért minden lány epekedik. Mindenki az ő ágyába akar bejutni, hacsak egy éjszaka erejéig is. Uralkodó típus és látszólag tökéletesen egymásra találtak Emily-vel, de még szeretnék itt sok bonyodalmat, hogy igazán jó legyen. Nagyon érdekel, hogy mi történt Amber-rel és a vége nagyot szólt, úgyhogy kíváncsian várom, hogy folytatódik a történet. :)

>!
Tamlilla
Laurelin Paige: Első érintés

Jajj, édes Jézus!
Imádtam!
♥♥♥
Áradozhatnék, de már sokan, sokféleképpen megtették, szóval én nem teszem.
Röviden:
– izgalmas (jó a krimi szál)
– kiba.. tul erotikus
– nagyon perverz (ez sokaknak nem tetszik, hát ne olvassák)
– pörgős
– de mégis romantikus (bár inkább kiskanállal mérve)
– rettenetes függővég :(
Bár csak olvashatnám a következő részt! (óriási sóhaj)

3 hozzászólás
>!
Evika82 P
Laurelin Paige: Első érintés

WOW!
Ez eszméletlen jó volt! Sokkal sötétebb hangulatú ez a könyv, mint az írónő Fixed sorozata, és sokkal izgalmasabb is.
Emily és Reeve párosa egyszerűen WOW!
Nem találok szavakat! WOW!!!
Nagyon tetszett! Alig várom a folytatást! :)

3 hozzászólás
>!
KATARYNA
Laurelin Paige: Első érintés

Fel tudnék robbani!

Kikívánkozik belőlem már az elején 2 negatív dolog, amitől agyhalált haltam. Ezért sem adok rá 5 csillagot.
Amber Amber Amber………. Amber mit tenne, Amber hogy csinálná, Amber így, Amber úgy, Amber vajon hogy spoiler vajon én jól csinálom? Vagy ő jobban széttette a lábikóját?
A másik.. a vége. Amit nem részletezek, mert folytatásos, és tuti hogy az már nem lesz ilyen jó. De szerintem csak egy odalökött nagy rakás kaka volt ezzel a oltári nagy hűhóval a végén.

És most a finomságok!

Reeve Sallis.. felizgultatok már a nevétől is igaz? Nem kell ezt tagadni. Már az elején az uszodában rabul ejtett. És utána. Nem is beszélek a történetről csak róla. Lehengerlő, domináns, hipnotizált, káposztalé kering az agyam helyén, na ezt válltotta ki belőlem. Remélem ti is ezt érzitek ha olvastátok/vagy olvassátok majd.

Csak azoknak ajánlom, akik szeretik a mocskos beszédet, a mégmocskosabb sz.xet, nem rettennek el attól, hogy ha kint szakad a hó, és ezt olvassák, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy hajnali egy tájékán havat lapátolva csillapítjátok azt az állapotot, amit Reeve vált ki. De az sem rossz, ha egyből bele is ugrottok. Még a hó is elolvad, olyan szauna fűt benneteket.

El is felejtettem. Ki ne hagyjam. spoiler jobb, ha abbahagyom.

Reeve Sallis
Nem is csodálkozok @ZCsilla, tudtad te hogy mi a jó.
És ezt ne olvassa senki, akinek sz.xmegvonást írtak a recepjére. Mert megerőszakolja a könyvet. ;)

15 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
ZitussKa

Ez volt a legfurább dolog a mosolyban – ha jól csináltad, senki sem tudta, mi zajlik benned.

119. oldal

>!
ZitussKa

Rengeteg, rengeteg nője volt – mondta Brent, és Reeve belerúgott a csizmájába. – Hékás, ezt csodálattal mondom! Egy isten voltál.
– Fogd be a pofád. – Reeve belekortyolt a sörbe. – Még mindig isten vagyok.

418. oldal

>!
ZitussKa

Ez az ember egy pszichopata. Egy manipulatív rohadék. (..) Mégsem tudtam kiverni a fejemből ahogy rám nézett – ahogy szinte felfalt a tekintetével.

111. oldal

>!
genevieve

– Az igazán veszélyes férfiakkal azonban az a baj, hogy mire rájössz, mennyire veszélyesek, már késő.

131. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Reeve Sallis
>!
ZitussKa

Mert lassan, apránként ráébredtem, hogy Reeve lesz a végzetem.

238. oldal

>!
ZitussKa

– Valójában, Emily, a gyilkosság mocskos és végleges. És nagyon fáj.

108. oldal

>!
KATARYNA

– Hogy akarod? (…)
– Te mondd meg, hogy akarom. Úgy akarom.

3 hozzászólás

A sorozat következő kötete

First and Last sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss – Perzselő csók
E. L. James: A szabadság ötven árnyalata
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Meghan March: Rád vágyom
Jennifer Probst: Keresd az alkalmat
Vi Keeland: A beosztott
J. R. Ward: Feloldozott szerető