Chandler (Fixed 5.) 110 csillagozás

Laurelin Paige: Chandler Laurelin Paige: Chandler

Jó vagyok az irodában tárgyalás közben, de még jobb vagyok a hálószobában. Sokkal jobb. Már az első találkozáskor lekerül a bugyi bármelyik nőről, akit falrengető orgazmusban részesítek, mielőtt beteszem a taxiba. Vagy akár három orgazmusban is. De többet nem kap, mert még tervezgetni kezdi a jövőt. Az nem nekem való.
Legalábbis eddig nem volt nekem való.
Genevieve Fasbenderig. Öt éve ő az első nő, akivel egy egész éjszakát szeretnék eltölteni. És ő az első nő, aki azt mondta nekem, hogy nem én vagyok számára az ideális, akárhányszor elégítem is ki. Ez a nő rámenős, merész és pokolian makacs, és nagyon magasra teszi a mércét.
De Genevieve Fasbender még nem tudja, mi vár rá…

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2018
284 oldal · ISBN: 9789634334026 · Fordította: Horváth M. Zsanett
>!
Libri, Budapest, 2018
284 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330868 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Chandler Pierce · Genevieve Fasbenderig


Kedvencelte 8

Most olvassa 4

Várólistára tette 57

Kívánságlistára tette 50


Kiemelt értékelések

Klodette>!
Laurelin Paige: Chandler

Még 2016-ban találtam rá a Fixed trilógiára és akkor olvastam el mindhárom részt.
Akkoriban nagyon divatba jöttek az erotikus témájú regények, hiszen A szürke ötven árnyalatának hála fénykorát kezdte élni ez a szexi irodalom.
Azóta persze rájöttem, hogy vannak sokkal, de sokkal igényesebben megírt sztorik A szürkénél és hát Laurelin Paige könyvei pontosan ebbe a kategóriába tartoznak. Az igazságoz most viszont az is hozzátartozik, hogy habár a Chandler kimondottan érzéki volt, mégsem nyújtott olyan nagy élményt, mint anno a többi Fixed regény.
Ha engem kérdeztek, akkor nem feltétlenül volt akkora baj ez a gyorsabb, tempósabb történetvezetés, hiszen legalább egy percig sem lehetett unatkozni olvasás közben.
Az viszont határozottan hátránynak minősült, hogy nem igazán ismerhettük meg a szereplőket, nem volt időnk közelebb kerülni hozzájuk, jobban meg- és kiismerni a motivációjukat stb…stb…
Bevallom, hogy én még fiatal, tejfölösszájú ficsúrként emlékeztem Chandlerre, aki nem igazán hagyott bennem mély nyomot az előző részekben, azon kívül, hogy ő volt Hudson vicces kisöccse.
Jó, persze, itt-ott elvétve szerepelt, voltak beszólásai, de semmi kihatása nem volt Hudson és Laynie kapcsolatára.
Ebben a kötetben viszont már kész férfiként járult elénk, akinek egyszerűen mindene a szex és imádja az egy éjszakás kalandokat.
A történet erősen korhatáros, kizárólag 18 éven felülieknek ajánlom, elvégre bugyiszaggatóan erotikus jelenetekkel tarkított, végtelenül szókimondó, erősen részletekbe menő, ráadásul Genny és Chandler igyekeznek elmerülni a kezdetleges, lightos BDSM világában is, lévén, hogy együtt rájönnek: Kimondottan izgatja őket a dolog.
A sztori így hát picit mocskos, picit provokatív, de pont ezért imádjuk, hiszen nem is vártunk mást Laurelin Paige-től.

Bővebben pedig:
https://klodettevilaga.blogspot.com/2018/06/konyvkritik…

Szilvi00 P>!
Laurelin Paige: Chandler

Chandler története sajnos nem hagyott bennem túl mély nyomot. Én szerettem volna ezt a részt úgy szeretni, mint az előzőket, de butaság volt részemről azt hinni, hogy az ifjabb Pierce utolérheti bátyát. Tűzforró jelenetből persze nem volt hiány, de a történet túlnyomó része hidegen hagyott. A legszomorúbb talán az, hogy a hároméves Minát jobban a szívembe zártam, mint Gennyt.

Hópárduc P>!
Laurelin Paige: Chandler

Nekem tetszett a történet. Még lehet, hogy egy kicsit jobban is, mint az írónő sorozata a másik fiúról.
Chandler lazasága bejött, ugyanakkor az is, amikor komolyabbra fordultak a dolgok és jól kezelte az eseményeket (vagyis majdnem mindig).
Genevieve nekem néha hisztis volt. De, alapjában véve szimpatikus. Összeillő párost alkottak együtt.
A borító. A másik nekem jobban tetszett volna, de ez van.

ZCsilla P>!
Laurelin Paige: Chandler

Nem hiába az egyik kedvenc írónőm Laurelin Paige.
Imádom a stílusát. Szeretem azt amit és ahogyan megalkot.

Maga a történet nagyon tetszett, azonban valamit mégis hiányoltam belőle. Az írónő ennél többet tud adni nekünk. Ez túl egyszerű volt az eddig Laurelin könyvekhez képest.

Örültem, hogy néhol feltűnik Hudson, nekem ő a szívem csücske. Ő sokkal érdekesebb és izgalmasabb karakter, mint Chandler. Tudom-tudom … elfogult vagyok Hudsonnal kapcsolatban. ;)

Imádom ezt a borítót -azt, amelyiken a kék inget gombolja be-, kár, hogy Chandlerre nem ez illik …

Bitten>!
Laurelin Paige: Chandler

Az a gondom, hogy Hudson vehemenciáját kerestem benne.
Nekem elég gyengére és esemenytelenre sikerult.
Aranyoska, de kevés, nem lett valami nagyon Laurelin Paige-es…..

Trice29 P>!
Laurelin Paige: Chandler

Jó kis kötettel zárult a sorozat. Kevesebb volt a dráma és kavarás, több volt a csibészség, a romantika. Akadt kémiából is elég. A fél csillag levonás azért, mert Hudsonhoz képest Chandlert nagyon éretlennek találtam (és kevésbé izgalmasnak).

9 hozzászólás
kocybaba P>!
Laurelin Paige: Chandler

Chandler, bizony nem egy Hudson. Olyan laza kis tingli-tangli történet volt az övé, ami egynek okés volt, de messze nem több. A karakterek lehettek volna kidolgozottabbak, főleg Gennyé; az erotika jól működött, de a mélyebb érzelmek elmaradtak mögötte, és a BDSM vonal olyan tessék-lássék módon jelent meg. Végig olyan volt, mintha nem jutott volna mindenre kellő idő, ezért a dolgok nem lettek kifejtve. Hudson-nak és Laynie-nek viszont örültem.:)

Viktória_Erdei >!
Laurelin Paige: Chandler

Hát, Chandler, nem egy Hudson. Látszik a korkülönbség, még nem találta meg a megfelelő nőt, aki teljesen rabul ejti. Nem rabolta el a szívemet, viszont Genét igen. A történet jobb is lehetett volna, de az erotikus jelenetek jók voltak.

ladydark>!
Laurelin Paige: Chandler

Hát sikerült kb fél nap alatt letudnom a könyvet, ami nálam azért ritkaság számba megy.
Nagyon olvasmányos volt, a fejezetek végén mindig az éreztem, hogy csak még egyet, és aztán még egyet.
Jó volt, hogy Huson és Laynie és szerepeltek a könyvben, meg az imádni való gyerekeik is. Kb. mindenki aki az előző könyvekben is szerepelt, feltűnt itt is, és jó volt újra hallani róluk.
Mivel viszont az első 4 rész mutat be egy történetet, ahhoz képest ez az egy könyv nagyon rövidnek tűnt. Kissé kidolgozatlan is volt, de ez annyira nem volt zavaró.
Genny karaktere nagyon szimpatikus volt nekem.
A legnagyobb bajom az volt vele, ahogy Chandler ráakadt a BDSM feelingre a könyvben, azt a szálat annyira összecsapták, hogy nagyon nem tudtam hova tenni. Értelmetlenül kezelték szerintem.
És a borító, hogy a pasinak sötét a haja rajta, pedig a karakter valójában szőke… ezt hogy hozták össze…

2 hozzászólás
Ács_Milán>!
Laurelin Paige: Chandler

Először is! A borító valami borzalmas! Sokkal jobb lett volna, ha az igéző szemű, szexi pasis borítóval jelenik meg a könyv. De ez csak az én véleményem. :-(

És akkor a történet… Hiába Chandler könyve ez, én kifejezetten örültem neki, hogy Hudson is elég sok szerepet kapott ebben a részben. Chandler-nek nem sikerült elrabolnia a szívemet, nem úgy, mint az idősebb Pierce fiúnak. Bennem végig a kis elkényeztetett öcsike érzését keltette, aki a szoknyavadászaton kívül nem nagyon foglalkozik mással.
Na, de! Minden férfi életébe bekopogtat az igaz szerelem és még a legvadabb szoknyapecéreket is térdre kényszeríti. Ez itt sem volt másképp. Sokszor vicces volt olvasni hogyan teper Chandler Genevieve-ért.

A történet jó volt, tetszett, de maradt egy kis hiányérzetem. Valami hiányzott… az a plusz hiányzott, amit az írónőtől már megszokhattunk az előző részekben.
Ettől függetlenül, vagy pont ez miatt kíváncsian várom a folytatást!


Népszerű idézetek

Beusom24>!

Fölállok, és az íróasztal másik oldalára megyek.
Rátenyerelek az asztallapra, és előrehajolok.
– Azt mondod, nem akarsz velem újra lefeküdni. Jól értettem?
– Úgy van.
Kábultan lerogyok Hudson székére.
– Miért?
– Muszáj megindokolnom? – A hallgatásom azt jelenti, hogy igen, meg kell indokolnia, ezért rövid szünet után folytatja.
– Oké, hát, ha tudni akarod, nem voltam úgy oda
az egészért.
Nem kapcsolok. Ezt meg is mondom neki.
– Nem értem.
– Azt mondtam, jó volt, de nem elég jó ahhoz, hogy meg akarjam ismételni.
– „Nem elég jó”? – Hallom a saját hangomat, és mintha egy idióta beszélne. Hallom a saját szavaimat. Remekül átjön a hülyeségem.

Viktória_Erdei >!

Nem én vagyok az egyetlen, aki észrevette. Udvarlók gyűrűje veszi körül, akik szemmel láthatóan már alig várják, hogy beleshessenek a szoknyája alá, és az igazat megvallva, nem hibáztatom őket. Ennyire megejtő ez a nő.
Így megbabonáz mindenkit.
Pedig nem is az esetem. Túl sovány, túl barna. Túl fiatal – huszonötnél aligha lehet több. Mégis van benne valami.
Valami, amitől más, mint a többiek. Van valami a gesztusaiban, ahogy békésen tűri az ostromot. Valami a tartásában, mely büszke, de tartózkodó. Van valami a lényében, amitől olyan mohón lesem minden mozdulatát, mint oroszlán a prédáját.

17. oldal, 1. fejezet

Beusom24>!

– Honnan tudhatnám, hogy nem raktál bele valamit? –kérdi, és uramisten, angol akcentussal beszél. Egyből áll a farkam.Na jó, csak félig. Nem vagyok már kisfiú. Valamennyi önuralmam azért maradt.
– Nos – kezdem töprengve –, két ital van nálam. Te választasz, én pedig megiszom a másikat.

Heni_s_BookBar>!

– Csak addig kedves hozzájuk, amíg meg nem tanulnak járni. Szerintem még engem is kedvelt, amíg pelust hordtam.
– Ami azt jelenti, hogy téged tovább kedvelt, mint bennünket, mivel négyéves korodig kellett pelenkázni – teszi hozzá Hudson kéretlenül.
Gennynek felcsillant a szeme.
– Na ne! Ez eszméletlen!
– Ugye? – szólal meg Mirabelle. Áruló.
– Hékás! – Rájuk mutatok. – Ti meg szívesen kitöröltétek a seggemet, és miért is ne hagytam volna? Hashtag: a legkisebb gyerek előjoga.
– Hashtag: elkényesztetett gyerek – vágja rá Hudson.

166. oldal


A sorozat következő kötete

Fixed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Chase: Felséged szolgálatában
Meghan March: Vágy és szerelem
Elizabeth McNeill: 9 és 1/2 hét
E. K. Blair: Bang
E. L. James: Sötét
Meredith Wild: Rád kattanva 2.
J. Kenner: Őrült vágy
Kendall Ryan: Szeress és akarj