A ​hatalom csábításában (Más szerepben 1.) 100 csillagozás

Laurelin Paige: A hatalom csábításában

„Már ​a nyitójelenet magával ragadott, szinte faltam a könyvet… Scott Sebastian alakja a zabolázatlan ösztön és a bűnös élvezet tökéletes ötvözete.” – Jana Aston, New York Times bestsellerszerző
Ez a város a Sebastianek birodalma.
A pokolba is, az egész világ az övék!
Nem kérek mást, csak egy kis szegletet, egy zugot, ami csak az enyém.
Amikor a főnököm lelép, hogy „megtalálja önmagát”, megragadom az alkalmat, és fejest ugrok a Sebastianek káprázatos világába. Mindig is erről álmodoztam – vérpezsdítő az iram és magas a tét –, s noha semmi keresnivalóm itt, kitűnően színlelek.
Ám ekkor megismerkedem a férfival, aki ezt a világot uralja: Scott Sebastiannel, az arrogáns, szívtipró örökössel, akinek az esze ördögien csavaros, a teste az isteneket is megszégyeníti, az ajkát pedig nem tudom kiverni a fejemből.
Megőrjít. És teljesen összezavar. Legalább annyira szeretne ágyba bújni velem, mint én vele. Ám ha túl közel kerülök hozzá, rájöhet arra, hogy… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
268 oldal · ISBN: 9789635700905
>!
Álomgyár, Budapest, 2021
268 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635700899 · Fordította: Horváth M. Zsanett

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Tess Turani


Kedvencelte 12

Most olvassa 1

Várólistára tette 51

Kívánságlistára tette 51


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Laurelin Paige: A hatalom csábításában

Valami hiányzott belőle, ami miatt nem tudott teljes mértékben elvarázsolni a történet.
A szereplőkkel nincs probléma, bár jobban örültem volna egy Scott-Tess váltott szemszögnek. Ugyanis a pasiról nem sok minden derült ki eddig.
Tess igazán jólelkű, ugyan vannak furcsaságai, de könnyű eltekinteni ettől.
A függővég brutális, bárcsak ennyire gazdag lett volna fordulatokban az egész. Olvastatja magát, de tényleg hiányzik belőle valami. Bízom a második kötetben.

Ács_Milán>!
Laurelin Paige: A hatalom csábításában

Alapvetően szeretem az írónő regényeit, így nem volt kérdés, hogy ezt a sorozatot is el fogom-e olvasni.
Sorozatot indító kötetnek nem volt rossz Scott és Tess története, viszont valami hiányzott. Hiányzott az a plusz, ami miatt tökéletes is lehetett volna akár.
Könnyen és gyorsan lehetett haladni az olvasással és a cselekmény is lekötötte a figyelmem.
Alapjában véve szimpatikusak voltak a főszereplők, de Tesstől néha a falnak tudtam volna menni, az állandó Kendrától való parázásával.
Scottról nem sok mindent árult el az írónő, de amit nem nagyon szoktak kihagyni az erotikus műfajban tevékenykedő szerzők, mégpedig, hogy isteni adottságokkal megáldott hím, azt azért megtudhattuk róla.
Az utolsó fejezet nálam nem okozott meglepetést, mert ahogy közeledtem az utolsó oldalakra, borítékoltam volna a vőlegény személyét. Az ezzel kapcsolatos kérdéseimre is biztosan lesz majd egyszerű magyarázat a folytatásban.

L_B_Mariann P>!
Laurelin Paige: A hatalom csábításában

Ez a 4* nálam most azt jelenti, hogy tetszett, mert nem volt egy rossz történet, a figyelmemet is folyamatosan fent tartotta, mégis valami hiányzott belőle… Ez a valami nem más mint maga Scott. Ezt azért mondom, mert annyira távolinak éreztem végig, mintha jelen sem lett volna a pasi (persze az erotikus részeknél nagyon és jelen volt… nem is akárhogy!) kivéve amikor a s.ggfejségét csillogtatta meg.
Tess-t kedveltem. Tetszett, hogy mennyire törődik a barátnőjével és, hogy a munkája által is próbálja könnyebbé és jobbá tenni az életet. Kendra iránti érzéseit is megértettem, habár én nem tűrtem volna el neki sok mindent.
Egy valamit megjegyeznék ami idegesítő volt számomra egy idő után: off
A főszereplőknek ismét közük nincs a borítóhoz…

pinkprincessreads>!
Laurelin Paige: A hatalom csábításában

Titkok, melyek néha megédesítik, néha pedig megkeserítik az életünket.

Már korábban is óriási rajongója voltam az írónő könyveinek, amik igaz, hogy sablonos alapra épülnek, viszont mindig képes ezt csavaros fordulatokkal, megannyi érzelemmel és persze rengeteg szerethető karakterrel megkoronázni. Ez jelen esetben sem volt másképp, viszont most a tőle megszokott szintet is bőven túlszárnyalta. Felkészültél? Garantáltan imádni fogod!

Tess él-hal a munkájáért, annak ellenére is, hogy nincs igazán megbecsülve a Consience Connactnél. Felmerülhet benned a kérdés, hogy mit csinál ez a cég? Alapvetően összeköti a nagyvállalatokat az alapítványokkal. Ugye milyen klassz és nemes munka ez? De sajnos Tess mégis picit többre vágyik ennél. Amikor viszont adódik egy lehetőség és bejut egy nagyszabású New Yorki partyra, minden egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll. Először is azért, mert ott megismerkedik egy igen vonzó férfival, nem is akárhogyan, ezen kívül pedig kap egy iciri piciri reménysugarat, hogy valóra válthassa az álmát. De vajon mi Tess álma? Sikerül neki azt megvalósítania? Mi történik, amikor a titkokkal tűzdelt tervei napvilágot látnak? Vajon a karizmatikus idegen mennyire fordítja fejre az életét és milyen hatással lesz mindez Tess titkos kis projektjére?

Na de térjünk picit rá a titokzatos idegenre, Scottra. Csak nekem tűnt fel eddig, hogy akit egy könyvben Scottnak hívnak, az garantáltan el fogja rabolni a szívemet? Ez jelen esetben sem volt másképpen, viszont egyáltalán nem bánom és higgyetek nekem, ti sem fogjátok bánni, amikor menthetetlenül belehabarodtok.

Mint azt már az elején is említettem a könyvet megannyi titkos pici szál szövi körbe. Imádtam, hogy a könyv egészére fent tudta bennem tartani az izgalmat, amit tökéletesen kiegészítettek a kis kipattanó szikrácskák, aminek hatására abszolút beleszerettem ebbe a regénybe. Viszont, ahogy az írónő könyveinek végén már megszokhattuk, olyan bombát dobott le most is, hogy szó szerint leesett az állam. Szóval kedves könyvmoly társam azt tanácsolom neked, hogy szerezd be ezt a csodát és egyúttal jegyezd elő a folytatást is, mert garantáltan imádni fogod Tess és Scott történetét.

turanett P>!
Laurelin Paige: A hatalom csábításában

Laurelin Paige ismételtem egy érdekes párost kreált. Nem volt ez rossz történet, mind két szereplőt megkedveltem, de valami azért hiányzott. Talán jót tett volna a történetnek, ha Scott szemszögéből is kaphattunk volna némi morzsát, így sajnos úgy éreztem, hogy ő kimaradt at egészből. Az is nagyon tetszett benne, hogy Tess mivel foglalkozik. Én még ilyesmiről nem is hallottam. Az alapítvány pedig nemes ügyet szolgál. Sajnos, a végkifejlet borítékolható volt, annyira tudtam, hogy ez lesz, de ennek ellenére élveztem minden sorát. Nagyon várom a folytatását.

Hópárduc P>!
Laurelin Paige: A hatalom csábításában

Igazából nem volt gond a könyvvel. Haladós, kellemes kikapcsolódást nyújtott.
A szereplők szimpatikusak voltak, de semmi extrára nem kell számítani benne.
Függővég, természetesen….

_Enii_>!
Laurelin Paige: A hatalom csábításában

Műfajában mindenképpen az ígéretesek táborát erősiti. Ha szereted a magávalragadó,erotikus,szórakoztató sztorikat akkor ez a Te könyved. ;)

Trice29 P>!
Laurelin Paige: A hatalom csábításában

Könnyed limonádé, forró kémia. Olvastatta magát, szórakoztatott, de semmi rendkívüli.

beasechoes P>!
Laurelin Paige: A hatalom csábításában

Bár a könyv a 25 000. olyan erotikus-romantikus könyv, amely az egyik legnagyobb klisével rendelkezik (és lehet, hogy most csak a @sanna_apró_könyvespolca és @Ngie Booktuberek által szervezett Romantikus-readathon által átszellemült „rózsaszínben látom a világot” érzés miatt), de én ezt a könyvet tudtam szeretni.
Engem lefoglalt, kikapcsolt, egyszerűen ezt most jól esett a lelkemnek. :) Viszonylag szimpatikusak a szereplők is, de ami igazán meghökkentett, az a könyv utolsó oldalán lévő függővég. Más talán azt mondaná, hogy kiszámítható volt ez a fordulat, de ezt most elég jól sikerült háttérbe szorítania az írónőnek, és amilyen jól csinálta, nálam sikerült elérnie a kívánt hatást: el fogom olvasni a folytatást! Gratulálok! :)

Angieolvas P>!
Laurelin Paige: A hatalom csábításában

Nagyon unom ezeket a sablon történeket. Semmi plusz nem volt benne. Gyorsan elolvastam, de biztos nem folytatom.


Népszerű idézetek

L_B_Mariann P>!

– Úgy tűnik, rád találtam – mondta pajkos mosollyal.
Rám bizony. Végem van!

Zso89 P>!

– Van, aki szerint a véletlen egybeesésnek jelentősége van. Ezzel próbál az univerzum az értésedre adni valamit.

lizzyke21>!

– Engem te nem fogsz megszédíteni a bűbájoddal, te bűbáj…pecér.
Felnevetett.
– Bűbáj-pecér?

39. oldal

lizzyke21>!

Mi bajunk volt nekünk, nőknek, akik felismerték az ilyen férfiakban a nőcsábászt, mégis ragaszkodtak hozzá, hogy elcsábítsák őket?

100. oldal

lizzyke21>!

Nem volt könnyű elhúzódni, és hirtelen megértettem, hogy Hamupipőke miért időzött olyan sokáig, mielőtt kiszaladt a bálról. Azonosultam vele: az álruhás parasztlánnyal egy olyan világban, ahol semmi keresnivalója nem volt. Muszáj volt elszaladnia. Csak ezért tudta végül futásra bírni a lábait, amikor legszívesebben tovább maradt volna.
A herceg azonban rátalált. Az enyém is megtalált, most először, és ehhez még cipő sem kellett.
Hamupipőke hercegét végül cseppet sem zavarta a lány kiléte.
Vajon az enyémet zavarná?

253. oldal

Zso89 P>!

Sajnáltam, hogy háttal állt nekem, és nem láttam az arckifejezését. Egyesek rendesen meg tudják nehezíteni a leskelődést!

Zso89 P>!

A férfi kilépett az árnyékból, és most először végre megláttam az arcát.
Elbűvölő volt.
Lélegzetelállító.
Bugyinedvesítő.

Detty77 >!

De nekem esélyem sem volt arra, hogy hazugságok és álca nélkül ismerkedjek meg egy ilyen kaliberű férfival. A világ már csak így működött, ha olyan helyről származtál, mint én. Minden apró morzsáért keményen meg kellett dolgoznom.

Detty77 >!

A saját két lábamon akartam feljebb mászni a ranglétrán, nem hanyatt fekve feljebb jutni.

Detty77 >!

Ez volt a kedvenc ábrándképem – úgy tenni, mintha az aktuális nőcsábász, aki elcsavarta a fejem, nem pusztán egy futó kalandnak tekintene. Tey szerint ez volt az én rózsaszín szemüvegem, szerinte folyton összetévesztettem a kéjvágyat a szerelemmel.


A sorozat következő kötete

Más szerepben sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Kingdom of Ash – Felperzselt királyság 1-2.
Ilona Andrews: Magic Breaks
Stephen King: Coffey a halálsoron
Sherrilyn Kenyon: Acheron
Rick Riordan: Az utolsó olimposzi
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
Bruce D. Perry – Maia Szalavitz: A ketrecbe zárt fiú
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Michelle Knudsen: Oroszlán a könyvtárban