Page ​by Paige 1 csillagozás

Laura Lee Gulledge: Page by Paige

Paige Turner has just moved to New York with her family, and she's having some trouble adjusting to the big city. In the pages of her sketchbook, she tries to make sense of her new life, including trying out her secret identity: artist. As she makes friends and starts to explore the city, she slowly brings her secret identity out into the open, a process that is equal parts terrifying and rewarding.

Laura Lee Gulledge crafts stories and panels with images that are thought-provoking, funny, and emotionally resonant. Teens struggling to find their place can see themselves in Paige's honest, heartfelt story.

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Amulet Books, New York, 2011
192 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780810997226 · Illusztrálta: Laura Lee Gulledge

Kedvencelte 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
worsi ASP
Laura Lee Gulledge: Page by Paige

Ez a könyv igazolta a sejtésemet, miszerint jobb a saját megérzéseimre hallgatni, mint mások véleménye alapján megtippelni, hogy fog-e nekem tetszeni az adott mű.
Ennél se a történet a lényeg. Az kb. egy mondatban összefoglalható: a gimnazista lány kisvárosból New Yorkba költözik, és új barátokat talál. A rajzok viszont fantasztikusak! Direkt jó lassan olvastam a könyvet, minden képet alaposan megnézve, de sajnos hamar vége lett így is.
Szeretek rajzolni, de mostanában a markológépeken és színes virágokon kívül nem sok mindent szoktam papírra vetni. Ez a képregény adott egy újabb löketet, hogy néha ne csak a gyereknek rajzoljak, hanem a magam szórakozására is.


Hasonló könyvek címkék alapján

Craig Thompson: Blankets
Daniel Abraham: A Game of Thrones: The Graphic Novel 2.
Eric Drooker: Blood Song
Paul Hornschemeier: Mother, Come Home
Nick Drnaso: Sabrina
Gene Luen Yang – Michael Dante DiMartino – Bryan Konietzko: Avatar – The Last Airbender – The Search Part 1.
Mark Millar: Kick-Ass 2.
Cassandra Jean: Reindeer Boy
Joshua Luna: Girls 4. – Extinction
Will Eisner: Invisible People