Passion ​Unleashed (Demonica 3.) 78 csillagozás

Larissa Ione: Passion Unleashed Larissa Ione: Passion Unleashed

Forbidden Temptations…
Serena Kelley is an archaeologist and treasure hunter—and a woman with a secret. Since she was seven, she’s been the keeper of a powerful charm that grants her health and immortality . . . as long as she stays a virgin. But Serena isn’t all that innocent. And when a dangerously handsome stranger brings her to the brink of ecstasy, she wonders if she’s finally met the one man she cannot resist.
Fatal Desires…
Wraith is a Seminus demon with a death wish. But when an old enemy poisons him, he must find Serena and persuade her to give him the only known antidote in the universe—her charm. Yet, as she begins to surrender to his seductions, and Wraith senses the cure is within his grasp, he realizes a horrible truth: he’s falling for the woman whose life he must take in order to save his own.

>!
Piatkus, London, 2011
382 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780749955724
>!
Piatkus, London, 2011
464 oldal · ASIN: B0050C86TU
>!
Forever, New York, 2009
464 oldal · ISBN: 0446401056

Kedvencelte 9

Most olvassa 1

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Kawaii_vIVIv>!
Larissa Ione: Passion Unleashed

A fél csillag levonás Gem és Ky miatt van. Komolyan ennyit kellett tökölészni egymással..spoiler
Lidérc pedig nem okozott csalódást, oda meg vissza voltam érte, bár sejteni lehetett, hogy előbb utóbb gondok lesznek ezzel a Josh dologgal. xd
Az írónő tényleg jókora fejtörést okozott azzal, hogy ha Lidérc megmenti magát meghal Serena, ha meg Serena nem adja át az igézetét akkor Lidérc hal meg …és mások is..
Ebben a részben valamiért nem jutott eszembe, hogy a fenébe lehetne ebből happy endet kihozni, mert nagyon drukkoltam Lidércért és Serenáért, és amikor a lány rájött, hogy mi is lehetne a megoldás jó nagyot csaptam a homlokomra..hogy basszuuuuuuuuuus tényleg :D
Egyre jobb és jobb ez a sorozat, pedig ritka az ilyen, de Larissa ezzel a világgal nagyon betalált nálam. Örök szerelem lett nálam a Demonica sorozat, még így is, hogy csak három részt olvastam belőle. :)

Tufuka>!
Larissa Ione: Passion Unleashed

Kedvelem a sorozatot, de még várat magára az érzés, hogy azt mondhassam: EZ IGEN!
Az írónő világának felépítése érdekes, a karakterei szintén, de valami mindig hiányérzetet kelt bennem.

Ebben a részben kicsit komolyabb volt a fő konfliktus, mint korábban. Nemcsak Wraith és Serena, hanem a világ sorsa is veszélybe került. Ennek én kifejezetten örültem (nem mintha nagy világvége rajongó lennék), csak kezdtem attól félni, hogy hasonló köröket kell futniuk a főhősöknek, mint korábban, és ezt nem akartam.
Kedveltem a párost, Serena számomra az eddig legjobban eltalált női karakter a sorozatban. Wraith viselkedése időnként zavart, de szerencsére ügyesen visszamanőverezett a kedvelt zónába. Túllépett a múltján, és a változás útjára lépett.
Örültem, hogy Gem és Ky kapcsolata rendeződött, bár, ahhoz képest, hogy mennyit szenvedtek eléggé összecsapottnak éreztem az egymásra találást.
Shade és Eidolon kicsit negatívan álltak ebben a részben Wraith-hoz, ami valamilyen szinten érthető, hiszen nem volt éppen tündérmese, ahogy eddig viselkedett, de engem mégis zavart több megnyilvánulásuk is.

Összességében tetszett a könyv, határozottan fejlődik könyvről könyvre az írónő, egyre több és érdekesebb karaktert vonultat fel (Lore, Reaver, stb), egyre izgalmasabb a fő konfliktus, szóval úgy érzem, hogy megéri folytatni, és remélhetőleg hamar megérkezik az az Ez igen! érzés.

Ramóna P>!
Larissa Ione: Passion Unleashed

Ó, wow.
Tetszett. Nagyon. :)
Nem sírtam, mint ahogy előre megjósoltam, de Wraith így is meglepett és a vége.. nem lehetett volna még 5 oldallal többet írni? :) Csakhogy kicsit többet kapjunk a reakciókból.

Nene>!
Larissa Ione: Passion Unleashed

Újraolvasás után értékelem…
Végreee…. már úgy vártam a 2 testvér után, hogy olvashassam Wraith történetét és nem csalódtam benne!
Az első pillanattól kezdve megszerettem Serena karakterét, teljes mértékben összeillenek Wraith-al! :)
A vége nagyon jóra sikeredett, szeretem a happy end befejezéseket! :D
A Gem-Kynan szál nagyon tetszett, örülök, hogy ők is összejöttek! :P
Lore karaktere pedig felkeltette az érdeklődésem!

nykyriana>!
Larissa Ione: Passion Unleashed

Ezt a részét vártam a Demonica sorozatnak a legjobban, mivel Wraith-t már az első részben megkedveltem :)
és nem is csalódtam, ez volt a legjobb rész, nagyon élveztem. Lenyűgöző volt az, amivé Wraith a maga „teszek-mindenre-nem-érdekel-senki-magamon-kívül„ mivoltából változott.
Újabb kedvenc könyv a polcra :)

Thailea>!
Larissa Ione: Passion Unleashed

Kicsit csöpögősre sikerült ez a befejezés, de a fenébe is, nekem tetszett. :D Már az első könyvtől kíváncsi voltam Wraith-ra. Tudtam, hogy jó kis történet lesz, és milyen igazam volt! :D Nagyon tetszett és más volt mint az előző kettő. Az ilyen sorozatoknál/trilógiáknál az a baj, hogy mindegyiknek egyforma a "hangulata"(és itt most a szerelmi szálról beszélek).

eSsZ P>!
Larissa Ione: Passion Unleashed

őszintén szólva, icurkát csalódott vagyok, olyan mintha az írónő, nem is tudom a szót rá.. talán a visszafogta magát illik ide. wraith-ból sajnálatos módon eltűnt a seggfejéne.. amit én nagyon bántam. persze voltak megvillanások, de nem volt az igazi. nem mondom, hogy nem jöttbe az új érzelmes wraith, csak hiányzott a régi.
aztán ott van serena, eleinte nem is idegesített.. de ahogy haladt előre a történet, úgy kezdett irritálni..nem beszélve az állandó josh szólongatástól. E és shade karakterét imádtam na jó nem annyira mint wraith-ot sőt még ky-ért is oda lettem.. úgy örültem, h végre gem-el összejöttek :)
nekem kicsit kiszámítható volt.. nem volt olyan nagy csavar benne, a lágy szívem,a happy and-ek miatti állandó szurkolásom miatt mégis megnyert magának ez a könyv.
bár kicsit lassabb volt a történet, nem volt olyan pörgős mint shade könyve de a több szempontú nézet kárpótolt érte. érdekes emberkék, bocs démonok és bukott angyalok bukkantak fel, akikről szerettem volna többet tudni. és persze shade ikreire is kíváncsi lettem volna végre.. a fentiektől eltekintve imádtam, és nem bántam meg, hogy az első rész után folytattam… :)

Arina>!
Larissa Ione: Passion Unleashed

Wraith történetétől kicsit többet vártam.Talán rá voltam a leginkább kiváncsi ,de nem volt ez a rész annyira érdekes ,mint Eidolon története .Selena és Wraith szerelme aranyos volt nagyon illetek egymáshoz..Ebben a részben Wraith végre felnőttként gondolkodik és viselkedik. Ky és Gem tette igazán izgalmassá a történetet.

Zsófia_Sári>!
Larissa Ione: Passion Unleashed

Ez a rèsz talán mèg izgalmasabb volt, mint az előzőek, hisz itt nem kevesebb, mint a világ sorsa múlik Wraith-on.

krisztin1>!
Larissa Ione: Passion Unleashed

Mint az eddigi részek, nekem ez is nagyon tetszett. Csak egy gondom volt vele, hogy Reaver nekem teljesen kiment a fejemből, és fogalmam nem volt, hogy került a képbe. Ez is mutatja, hogy nem szabad sokat kihagyni 2 rész között:)
Örülök, hogy a Gem-Kynan szál végre le lett zárva, mert azért már elég jól elhúzta az írónő.
A végén kicsit idegesített, amikor Serena még mindig Joshnak hívta Wraith, de annyi baj legyen.
Lore pedig felkeltette a kíváncsiságomat:)


Népszerű idézetek

_nalla_>!

My mom used to say that a man who hates cats is insecure, but a man who likes them is one worth keeping. If he can appreciate a cat, he can appreciate a strong, independent woman.

Nusejka_Sentellion>!

“Can I kill someone for you? Make it better?”
“That’s the nicest offer anyone has made in a long time.”

krisztin1>!

(…) “So, Family Guy, huh?”
Her smile socked him right in the heart. “It’s a guilty pleasure. Stewie is so wicked. I love him.”
“He’s the best.” He grinned. “I figure if I ever had a kid, that’s what he’d end up like.”

Nusejka_Sentellion>!

Reaver stared. “Are we talking about the same Wraith who screws and eats everyone he meets?”
“Wraith won’t kill human females.”
“That’s a character flaw I didn’t see coming,” Reaver muttered.

Gabriella666_Sentellion>!

You plan to tell Wraith? Because for all his faults, he can count, and eventually he’ll figure out that you have four babies instead of three.

Gabriella666_Sentellion>!

I don’t know if I should be telling the competition what the prize is. I wouldn’t want you taking it from under me.” Oh, he’d be taking the prize, from under her or from on top. Either would work for him.

krisztin1>!

He stepped inside. “I owe you an apology,” he blurted. Man, that hurt.
“I agree.”
Okay, what now? He shoved his hand in his pocket and felt up his switchblade, which always comforted him. “So… I’m sorry.”
“Boy, you suck at apologies.”


A sorozat következő kötete

Demonica sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gena Showalter: The Darkest Secret
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Cassandra Clare: City of Heavenly Fire
Richelle Mead: Succubus Blues
J. R. Ward: Immortal
J. R. Ward: Lover Avenged
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Kendra Leigh Castle: Shadow Rising
Susan Ee: Angelfall
Jennifer L. Armentrout: Every Last Breath