Elszabadult ​vágyak (Daemonica 2.) 163 csillagozás

Larissa Ione: Elszabadult vágyak

Runa Wagner egyáltalán nem akart beleszeretni a jóképű idegenbe, aki mintha ismerte volna a legtitkosabb vágyait. De nem tudott ellenállni a hihetetlen szenvedélynek, amely lángra lobbant közöttük, és ami elhamvadt, amikor Runa rájött, hogy a férfi megcsalja. És furcsa változásokat is érzett saját magán…
Megfogadta, hogy bosszút áll a férfin, aki tönkretette az életét, és a nyomába eredt, ám ez oda vezetett, hogy Shade leggonoszabb ellensége foglyul ejtette őket.
Shade, a seminus démon, akin szerelmi átok ül, remélte, hogy sosem látja többé Runát. Ám mikor egy sötét tömlöcben ébredt a mérges és titokzatos erőt sugárzó Runa mellett, rájött, hogy a nő még veszélyesebb hatással van rá, mint valaha. Rabtartójuk varázslata arra kényszerítette őket, hogy átessenek a nászszertartáson, így egy életre egy párként kénytelenek élni. Együtt vették fel a harcot az őrült ellenséggel, akinek nem csak velük voltak tervei…

Eredeti megjelenés éve: 2009

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Egmont Dark

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2012
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633432075 · Fordította: Balogh Imre

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Gem · Kynan Morgan · Lidérc · Runa Wagner · Shade


Kedvencelte 22

Most olvassa 1

Várólistára tette 48

Kívánságlistára tette 32

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Kawaii_vIVIv>!
Larissa Ione: Elszabadult vágyak

Nem is értem, hogy egy ilyen jó sorozatnak miért nem jelent meg a folytatása magyarul..ez iszonyúan bosszantó és szomorú is egyben.
Maga a történet majdnem annyira szuper volt mint az első. Már nagyon az elején kiderül, hogy ki is áll a dolgok mögött, szerintem nincs olyan aki mellé tippelt volna, de ettől függetlenül Larissa csak fokozta az izgalmakat. Runa és Shade ugyebár korábban már randiztak, de eddig Shade nem gondolt komolyan a lányra, aki ráadásul spoiler és már nem az a szende szundi lány, hanem bátrabb, magabiztosabb, nagyszájúbb. Azt viszont nem értettem, hogy a drága fiúkban vagy akárkiben miért nem fogalmazódott már meg az korábban, ami bennem is, hogy spoiler
Lidérc, annyira kíváncsi vagyok az ő könyvére, annyira bírom a bolond fejét. És ebben a részben azért néha néha megmutatta, hogy mi minden is fontos a számára.
Gem és Kynan…pedig már azt hittem, hogy na majd most…erre ez történik :/ Bár szerintem spoiler
Csak ajánlani tudom ezt a sorozatot még úgy is, hogy sajnos magyarul ennyi rész jelent meg. :)

molybarby>!
Larissa Ione: Elszabadult vágyak

Nem lett a kedvencem ez a sorozat, de mégis nagyon olvasnám tovább :)
Már az előző könyvben is kiszúrtam ezt a Runa-Shade dolgot, biztos voltam benne, hogy ennek nem csak úgy lesz vége… Igazam lett :D Jó kis történetet kaptunk újból, csavaros fordulatokkal, de mondjuk (legalább is nekem) elég kiszámítható volt, hogy mi fog éppen történni. Még a főgonoszt is elsőre eltaláltam :D Bár az előző részben nagyon törtem a fejem, hogy ki állhat a gyilkosságok mögött…. akkor nem jöttem rá. Az egész történet egyébként nagyon pörgős lett, mindig történnek az új dolgok, sose lankad a figyelem. Runa és Shade pedig nagyszerű párost alkotnak :) Élvezetes olvasmány volt, csak hát hol a folytatás???? :(

7 hozzászólás
turanett P>!
Larissa Ione: Elszabadult vágyak

Ez ezerszer jobb volt, mint az első rész. Az is nagyon tetszett, de ez! Runa és Shade kapcsolata nem éppen egyszerű, ha egy átok a harmadik fél. Hihetetlenül izgalmas történet volt, tele váratlan fordulatokkal.Végre kiderült, hogy ki is a szervkereskedelem vezére és mi is hajtja. Van egy olyan érzésem, hogy még nem szabadultak meg tőle. Jaj, nagyon kíváncsi lennék Gem és Ky történetére. Mind a ketten megérdemelnék a boldogságot. És még ott van Lidérc. Na neki kéne igazán egy nő, aki gatyába rázza. Bár mikor kiderült Eidolon titka, hogy mit is kell kiállnia Lidérc helyett, az egy kicsit kijózanította. Nagyon kár, hogy nem jelent meg több része. :(

Fairy>!
Larissa Ione: Elszabadult vágyak

Ez a rész is izgalmas volt sok sok titokkal.
Shade-t imádtam és kiderült mi is az átka és miért kapta.
Jó párost alkotnak Runával.
A gonosz kiléte nem lepett meg számítottam rá.
Több dologra fény derült a seminus nászról aminek nagyon örültem.
Gem karaktere nekem nagyon tetszik,és sajnáltam őt.
Lidérc meglepett és felcsigázott nagyon kíváncsi vagyok rá!

Cintia_>!
Larissa Ione: Elszabadult vágyak

A sorozat első része nagyon megfogott, így hát iszonyatosan kíváncsi voltam, hogy mit is tartogat a második kötet és az írónő. Nem okozott egyikőjük sem csalódást, de azt kell mondanom, hogy nem tetszett annyira, mint az első kötet. Jó volt, jó volt, de a Csábítás túl magasra rakta a lécet.
A könyv cselekménye igazán izgalmas volt: spoiler, akinek ez az egész köszönhető. Azonban vett egy kicsit az izgalomból, hogy olyan hosszúra volt nyújtva az egész, és néhol olyan unalmassá vált amúgy figyelemreméltó jelenet.
A főszereplőkkel semmi probléma nincs, kedvelhetőek, de Tayla és Eidolon kettőséhez mérve nekem egy picit színtelenek. Nem alakult ki köztünk kapocs, de ettől eltekintve is tényleg szimpatikusak.
Az egyetlen, ami nem tetszett már az első részben sem, de itt nagyobb hangsúlyt kapott, az a vérfarkasok, vagyis wargok jelleme, leírása. A kedvenc mitikus teremtményeim közé tartoznak a vérfarkasok/farkas alakváltók/ alakváltók, de nem vagyok megelégedve velük, ahogy itt le vannak írva. Hiányzik a szokásos falka-összetartás, az, hogy emberek nem tudják elszakítani róluk a tekintetüket, az alakváltókból sugárzó elegancia és hatalom.
Ettől függetlenül azért jó volt az Elszabadult vágyak, élveztem és végre jön Wraith.
Remélem igazán odateszi magát a könyvében.

apwbdum>!
Larissa Ione: Elszabadult vágyak

Nagyon klassz sorozat.
Nagyon megszerettem Shadet. De Runa nem lett a kedvencem. spoiler Mínusz fél csillag.
Imádom az olyan sztorikat, amikor a párt elrabolják és összezárják. mindig olyan izgalmas dolgok sülnek ki belőle. :)

katalinko>!
Larissa Ione: Elszabadult vágyak

Nagyon tetszett, sokkal jobb volt mint az első rész, pörgősebb izgalmasabb. Amiatt viszont csalódott vagyok, hogy a többi része nem fog megjelenni magyarul.

4 hozzászólás
perpetua P>!
Larissa Ione: Elszabadult vágyak

Jól sejtettem, ez még izgalmasabb volt, mint az első rész. :)
Egyből a bonyodalmak közé csaptunk, ezzel már a kezdés is erős lett. Sőt itt az elején egy hatalmas meglepetést kaptunk a szervkereskedés vezetőjének személyében, szeretem az ilyen fordulatokat, és erre most tényleg nem számítottam.
Mivel Shade sokban hasonlít Eidolon-ra, faji hasonlóságok miatt, féltem, hogy a történetben is sok egyezés lesz, de itt teljesen más problémákkal kellett megküzdeniük a főszereplőknek. Tayla-éknál, nem volt ennyire részletezve a seminus nászszertartás, és örülök, hogy most többet megtudhattunk róla. :)
Úgy, mint az előző hősnő, Runa se lett a kedvencem, de igazán nem tudom megmagyarázni, hogy miért, mert nem tudnék negatív dolgot mondani róla, és kedveltem is, de talán többet szoktam várni a főszereplőktől. Shade viszont jobban tetszett a bátyjánál. Az átok, ami sújtja, izgalmassá teszi a dolgokat, ebből fakadóan is kapunk érdekes fordulatokat, és maga a karakter jelleme is okozott nekem meglepetéseket. :) És ismét rájöttem, hogy nagyon szeretem a seminus démonokat! :)
Szeretem a több nézőpontos könyveket, és itt is kaptunk új megközelítéseket. Kynan és Gem kapcsolatának nagyon szurkolok, tetszenének együtt. :) Lidérc pozitív csalódás volt, meglepett, hogy más is van benne, mint eddig hihettük.
A könyv végén még kaptunk egy hatalmas fordulatot, ami miatt most nagyon érdekel a folytatás. Olvasás közben semmi negatívumot nem éreztem, ezért megérdemli a maximális csillagot. :)

brena>!
Larissa Ione: Elszabadult vágyak

Még mindig imádom az izmos démonokat:))))Egyet sajnálok,hogy a többi rész még nem jelent meg…várom Lidérc történetét,és Ky és Gem és és és és és:)))szóval tudnám tovább olvasni…
Izgalmas volt ez a farkasos dolog is:)és a meglepetés is, aki élt (nem akarok spoilerezni)….

Becca>!
Larissa Ione: Elszabadult vágyak

Hűha :) sokkal jobban tetszett, mint az első rész. Shade szerintem kissé hasonlít V-re. és még mindig Lidérc az abszolút kedvenc

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

_nalla_>!

Akit egyszer szerettél, azt sohasem gyűlölheted igazán. Csak fájdalmat érezhetsz iránta.

281. oldal

NenaK>!

A beteg panasza? Halott, oka a szervek kivétele.
A kezelés eredménye? Még mindig baromira halott.

Prológus

Kapcsolódó szócikkek: halál
krisztin1>!

– Ha hozzányúlsz, szétlapítalak, mint békát a kamion.

perpetua P>!

Ha az árnyak völgyében jársz, emlékezz rá, hogy az árnyékot a fény veti. – Austin O'Malley

1. fejezet

Sippancs P>!

– Mit akarsz?
– A legjobban? Téged idegesíteni.
– Esküszöm az égre…
– C-c – Lidérc ujjával megfenyegette. – Azt nem lehet egy démonkórházban.

63. oldal

krisztin1>!

– Hiszel neki?
– Igen – válaszolta. – A srác olyan, mint Eidolon emberi változata. Már-már bosszantóan becsületes.
Runa tettetett szörnyülködéssel nézett rá.
– Csak nem?! Ezért végezned kellene vele. Most rögtön!

Kapcsolódó szócikkek: Runa Wagner · Shade
victoria_m997>!

– A szívembe zárnálak, ha megtanítanád ezeket az idiótákat, hogy hogyan főzzenek egy rendes kávét.

200. oldal

1 hozzászólás
victoria_m997>!

– Az a baj az ördögi talpnyalókkal, hogy néha iszonyú hülyék.

76. oldal

victoria_m997>!

A hím nagyobb, erősebb, és rákényszeríti az akaratát a nőstényre.

158. oldal

Sippancs P>!

– Majd én elintézem – közölte Lidérc kemény, határozott hangon. – Hol van?
Shade olyan gyorsan termett az öccse előtt, hogy nem is tudta, hogyan került oda.
– Ha hozzányúlsz, szétlapítalak, mint békát a kamion!
Lidérc felemelte a kezét, és fogait kivillantva elvigyorodott.
– Látod? Ezért nem fogok soha összeállni semmilyen nővel. Elhülyítenek.
Jelentőségteljesen Eidolonra nézett.
– Vagy papucs lesz belőled.

140. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Eidolon · Lidérc · Shade

Hasonló könyvek címkék alapján

Jeaniene Frost: Az első vércsepp
Gena Showalter: Éjsötét titkok
Richelle Mead: A szukkubusz dala
J. R. Ward: Irigység
Darynda Jones: Második sírhant
Elizabeth Richards: Főnix
Charlaine Harris: Holtak klubja
Rachel Vincent: Add a lelkedet