Midnight ​Awakening (Midnight Breed 3.) 2 csillagozás

Lara Adrian: Midnight Awakening

With a dagger in her hand and vengeance on her mind, Darkhaven beauty Elise Chase prowls Boston’s streets in search of retribution against the Rogue vampires who took from her everything she cherished. Using an extraordinary psychic gift, she tracks her prey, well aware that the power she possesses is destroying her. She must learn to harness this gift, and for that she can turn to only one man—the deadliest of the Breed warriors, Tegan.

No stranger to loss, Tegan knows Elise’s pain. He knows fury, but when he slays his enemies it is with ice in his veins. He is perfect in his self-control, until Elise seeks his aid in her personal war. An unholy alliance is forged—a bond that will link them by blood and vow—and plunge them into a tempest of danger, desire, and the darkest passions of the heart. . .

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Dell, New York, 2007
400 oldal · ISBN: 9780553589399

Kiemelt értékelések

>!
wolfy27
Lara Adrian: Midnight Awakening

Egyértelműen ez a sorozat legjobb része. Na nem azért, mert a történet sokkal jobb lenne, de karakterekben ez a kötet a legerősebb. Tegan és Elise nagyon kedvelhető páros. A történet is érdekes volt, a nyomozás szerintem nagyon izgalmas volt. Sajnos viszont a lezárás kicsit rövidre sikerült.

Bár Elise nem lopta be magát a szívembe az előző kötet során, itt hamar megmutatta, hogy milyen fából is faragták. Nem volt badass, de mégiscsak egy harcos lelke lakozott benne és nem olyan nyomorék módon, mint a LotUban Danika. Pontosan tudta, hogy mire képes és mire nem, használta az eszét és mindig arra törekedett, hogy segítsen Tegannak és a Rendnek. Tegant is nagyon szerettem, ő a kedvenc férfi karakterem. Bár a férfi karakterekkel alapvetően nem szokott problémám lenni.


A sorozat következő kötete

Midnight Breed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Breaks
J. R. Ward: The Beast
J. R. Ward: Blood Fury
Alexandra Ivy: Embrace the Darkness
Richelle Mead: Last Sacrifice
Patricia Briggs: Night Broken
Kresley Cole: The Warlord Wants Forever
Andrew Fukuda: The Hunt