Darker ​After Midnight (Midnight Breed 10.) 2 csillagozás

Lara Adrian: Darker After Midnight Lara Adrian: Darker After Midnight

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

The ​climactic novel in Lara Adrian’s New York Times bestselling Midnight Breed series—and her hardcover debut—Darker After Midnight invites readers to enter a thrillingly sensual world where danger meets desire.

In the dark of night, a blood war escalates within the hidden world of the Breed. After existing in secret for many long centuries, maintaining a fragile peace with the humans who walk beside them unaware, a single act of retaliation has put the entire vampire nation at risk of discovery. It falls to the Order—a cadre of Breed warriors pledged to protect their own and humankind alike—to stop Dragos, the power-mad vampire at the center of the conflict, before his push for domination can explode into catastrophe.

At the center of the Order’s quest is Sterling Chase, once a morally rigid enforcer of Breed law, now a warrior fallen from grace, whose biggest battle is the one he wages against his own savage nature. With addiction beckoning him toward… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
384 oldal · ISBN: 9780345530875
>!
Robinson, 2012
420 oldal · ISBN: 9781849013765

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Shad
Lara Adrian: Darker After Midnight

Nem is tudom mit írjak, alapvetően nem volt egy perc üres járat sem a könyvben. Folyamat haladtunk előre a sztoriban és a háborúban is. Harvard küzd a vérszomjával. Előző részben azt hittem Tavia csak egy szokásos kiválasztott lesz, de mint kiderült tartogatott egy-két titkot. Alapvetően hála az égnek ez a rész nem annyira a romantikáról szólt, mint a küzdelemről magaddal, másokért, mások bizalmának visszanyeréséért (itt egyszer-kétszer megpofoztam volna Lucant és a Rendet, hogy mennyire lemondtak Chaseről) és a túlélésért . Könyv vége felé mondjuk megint kinyitottunk pár titkot, hogy honnan is származnak a kiválasztottak és miért is jöttek harcolni ide az Ősök, de válaszok helyett inkább még több kérdést kapunk.A vége szépen felépített, bár maga Dragos elintézése nem volt olyan hatalmas durranás, de míg elértek hozzá volt izgalom bőven és utána is , hogy mi lesz Tavia sorsa. Epilógus igazi happy end és nagyon szép lezárása is a sorozatnak, úgyhogy nem is folytatom a következő könyvekkel.


A sorozat következő kötete

Midnight Breed sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Bleeds
Nalini Singh: Archangel's Legion
Sherrilyn Kenyon: Seize the night
Patricia Briggs: Silver Borne
Jeaniene Frost: Eternal Kiss of Darkness
Jeaniene Frost: Twice Tempted
Julie Kagawa: The Eternity Cure
J. R. Ward: Lover Awakened
Cassandra Clare: City of Glass
Chloe Neill: Blood Games