A finom és mutatós szendvicsek elkészítéséhez nincs szükség nagy szakértelemre, viszont annál több fantáziára. Ízlésünknek és fantáziánknak megfelelően számtalan nyitott és zárt, hideg és meleg, egyszerű és gyors, valamint idő- és munkaigényesebb vendégváró szendvicseket készíthetünk. A szendvicsek ízükkel és színösszeállításukkal változatossá, a sok friss zöldségféle felhasználásával pedig vitamindúsabbá és egészségesebbé teszik étkezésünket.
Szendvicskönyvünk receptjei széles választékot nyújtanak a kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak a pillanatok alatt elkészíthető étvágyfalaktáktól a szendvicstortákig, és ízelítőt adnak a magyar gasztronómiában eddig kevéssé ismert szendvicsféleségekről is.
Szendvicskönyv 0 csillagozás
500 recept
Hasonló könyvek címkék alapján
- Horváth Ilona: Szakácskönyv 93% ·
Összehasonlítás - Nemere Ilona: Szakácskönyv kétbalkezeseknek 89% ·
Összehasonlítás - Polcz Alaine: Főzzünk örömmel! 92% ·
Összehasonlítás - Pataki Mária – Molnár Anna – Kelemen Zsuzsa: Korszerű háztartás – kellemes otthon ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Veronika Müller (szerk.): Szórakoztató fogyókúra ·
Összehasonlítás - Zsenka néni (szerk.): Szegény asszony szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Sabine Sälzer – Sebastian Dickhaut: A főzés alapkönyve ·
Összehasonlítás - Pelle Józsefné: Nem boszorkányság! ·
Összehasonlítás - Erdélyi Lajosné: Házi tartósítás és fagyasztás ·
Összehasonlítás