Szendvicskönyv 0 csillagozás

500 recept
Langer Veronika – Loósz Róbert: Szendvicskönyv

A finom és mutatós szendvicsek elkészítéséhez nincs szükség nagy szakértelemre, viszont annál több fantáziára. Ízlésünknek és fantáziánknak megfelelően számtalan nyitott és zárt, hideg és meleg, egyszerű és gyors, valamint idő- és munkaigényesebb vendégváró szendvicseket készíthetünk. A szendvicsek ízükkel és színösszeállításukkal változatossá, a sok friss zöldségféle felhasználásával pedig vitamindúsabbá és egészségesebbé teszik étkezésünket.
Szendvicskönyvünk receptjei széles választékot nyújtanak a kezdő és gyakorlott háziasszonyoknak a pillanatok alatt elkészíthető étvágyfalaktáktól a szendvicstortákig, és ízelítőt adnak a magyar gasztronómiában eddig kevéssé ismert szendvicsféleségekről is.

Tartalomjegyzék

>!
Esély Mozaik, Budapest, 1998
200 oldal · puhatáblás · ISBN: 963915301X

Hasonló könyvek címkék alapján

Horváth Ilona: Szakácskönyv
Nemere Ilona: Szakácskönyv kétbalkezeseknek
Polcz Alaine: Főzzünk örömmel!
Pataki Mária – Molnár Anna – Kelemen Zsuzsa: Korszerű háztartás – kellemes otthon
Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve
Veronika Müller (szerk.): Szórakoztató fogyókúra
Zsenka néni (szerk.): Szegény asszony szakácskönyve
Sabine Sälzer – Sebastian Dickhaut: A főzés alapkönyve
Pelle Józsefné: Nem boszorkányság!
Erdélyi Lajosné: Házi tartósítás és fagyasztás