Paleolit ​edzés 6 csillagozás

Primal Move
Lakatos Péter: Paleolit edzés

Sokféleképpen ​tehetünk az egészségünkért. Köztudott, hogy az egészségmegőrzés egyik legfontosabb eleme a megfelelő étrend. A paleolit étkezés követői elsősorban a helyes táplálkozásra fektetik a hangsúlyt, ez így önmagában még nem elegendő. A rendszeres testmozgásra is időt és energiát kell fordítanunk.
Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit és hogyan mozgunk! Tudjuk, hogy a paleolitikum embere hogyan táplálkozott. Azt is hozzá kell azonban tennünk, hogy nem csak emiatt maradt erős és egészséges, hanem azért is, mert kénytelen volt rengeteget és változatos módon mozogni. A zsákmányt be kellett cserkésznie és meg kellett ölnie, a táplálékául szolgáló vadat olykor kilométereken keresztül kellett cipelnie, és mindeközben a ragadozó állatoktól is muszáj volt megvédenie magát.
A természeti ember világától jócskán eltávolodott hétköznapjainkban a mozgások többsége – még a modern, csillogó edzőtermekben is – csak ülve végezhető. Mintha a munkahelyünkön, az iskolában, az… (tovább)

>!
Jaffa, Budapest, 2014
196 oldal · ISBN: 9786155492402
>!
Jaffa, Budapest, 2013
180 oldal · ISBN: 9786155235535

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

sylviekate>!
Lakatos Péter: Paleolit edzés

Iszonyú lassan sikerült átverekednem magam rajta. Az eleje még érdekes volt, de a konkrét gyakorlatoknál már jobban örültem volna egy youtube linknek. Elég nehéz követni a gyakorlatokat a fekete-fehér képről.


Hasonló könyvek címkék alapján

Dave Asprey: Golyóálló diéta
Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás és korunk betegségei
Szendi Gábor: Napfényvitamin
Liptai Zoltán: 33 paleolit sütemény lépésről lépésre
Boldogkői Zsolt: Hiénák a betegágy körül
Szendi Gábor – Mezei Elmira: Paleolit szakácskönyv
Korpádi Péter – Patyi Árpád: Sütemények paleo módra
Korpádi Péter – Patyi Árpád: Paleo reggelik
Szendi Gábor: Paleolit táplálkozás kezdőknek
Szendi Gábor: Új vitaminforradalom