Loveclub (Dr. Lengyel 1.) 571 csillagozás

Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid
Lakatos Levente: Loveclub Lakatos Levente: Loveclub Lakatos Levente: Loveclub Lakatos Levente: Loveclub

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​LoveClub internetes portál, melyet elsősorban a szenvedély köré építettek. A LoveClub maga a szabadság, felhasználói álnevek mögé rejtőzve kutathatnak új ismerősök, barátok és szerelmek után. A LoveClubon nincsenek tabuk, az érzékiség megfér a nyers szexualitással. Virtuális szórakozóhely, ahol az lehetsz, aki csak akarsz.

Lili minden vágya, hogy újságíró legyen, és kitartásának köszönhetően, a legnagyobb napilap szerkesztője ajánlatot tesz neki: ha záros határidőn belül felkutat egy címlapsztorit, már az iskolaidő alatt is dolgozhat az újságnak. A lány lelkes témakeresésbe kezd, és felfigyel rá, hogy a közelmúltban szokatlanul sok fiatal követett el öngyilkosságot a fővárosban. Meggyőződése, hogy valamilyen új drog, vagy egy szekta áll a tragédiák hátterében.

Izgalom, élvezet és kegyetlen gyilkosságok Budapest legsötétebb zugaiban. Ifjúkori szenvedély, szerelmek, ballépések, útkeresés és elfojtott, ám kitörni készülők vágyak.

A Dr. Lengyel-sorozat első… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Libri, Budapest, 2016
592 oldal · ISBN: 9789634331711
>!
Libri, Budapest, 2016
592 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330776
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2014
510 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633832424

3 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Lakatos Levente

349 tag · 1000 karc · Utolsó karc: 2021. június 27., 08:47 · Bővebben


Enciklopédia 16

Szereplők népszerűség szerint

Dr. Lengyel Dávid · Fényes Laura · Bloodsmoke20 · Bartos Lili · Mihályfi Bence · Farkas (nyomozó)


Kedvencelte 81

Most olvassa 30

Várólistára tette 215

Kívánságlistára tette 190

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Csakegyolvasólány P>!
Lakatos Levente: Loveclub

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Az első könyvem Lakatos Leventétől a Barbibébi volt, ami nem nagyon nyerte el a tetszésemet, sőt, be sem fejeztem. Körülbelül a negyedénél be is csuktam és visszatettem a könyves polcra. Aztán kezembe vettem a Loveclubot. Amitől kicsit tartottam. Viszont már az első sorok megfogtak. Igaz, csak is a Bence név miatt. :D És hát, kíváncsi voltam, hogy kezdődött a Lili közös kapcsolata. Aki számomra semleges személy volt. Ho bírtam a történetben, hol pedig legszívesebben megfojtottam volna.
De vissza az elejére. Ez egyáltalán nem egy romantikus maszlag. Ez akkor tudatosult bennem, amikor egy gyilkossági helyszínelés részleteit olvastam. És itt kezdődött csak a történet. Ami lenyűgöző volt. Szerettem a Bloodsmoke20 részeit *-* Mindig azt vártam, hogy mikor láthatok bele a fejébe. Éééss, szerettem Dr. Lengyel Dávid karakterét, ő volt a kedvecem. *-*
Azt hiszem, hogy ezek után érdemes lesz elolvasni a több részt is. :)

vikcs>!
Lakatos Levente: Loveclub

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

"Lakatos Levente krimis oldalát még nem ismertem, mivel eddig csak a Szigor sorozat első részét olvastam. Már nagyon kíváncsi voltam erre a sorozatára is, és a barátnőm folyamatosan sulykolta az agyamat, hogy olvassam már, olvasnom kell Levit, ezért egy random vásárlás során megvettem a LoveClubbot. Hamar neki is álltam, és pár nap alatt be is faltam.

Az elején voltak problémáim és fenntartásaim a történettel kapcsolatban, ám a könyv közepe felé már kezdtek összeállni és beindulni a dolgok, amik szinte késztettek arra, hogy olvassam tovább, és minél gyorsabban.

A történet több szemszögből íródott, meglepődtem, hogy a gyilkos gondolatait is olvashattuk, ezáltal mélyebb betekintést kaphattunk a lelki világába, és tetteinek okáért. Érdekes és egyben beteg, gyomorforgató volt. A szomorú pedig az, hogy tényleg léteznek ilyen emberek. És ez ijesztő. Valamint mivel egyre jobban a mindennapjainkhoz tartozik az internet, a közösségi oldalak használata és a netes kapcsolatok/információk nagy befolyással vannak az emberek viselkedésére és mentális egészségére. Főleg a fiatalokéra, akik még csak keresik a saját útjukat, akik szeretnének megfelelni embertársaiknak és könnyen befolyásolhatóak, irányíthatóak. Kicsit felnyitja a szemünket, hogy mennyire kell vigyázni az internetes ismerkedéssel és az emberekkel, ne bízzunk meg egy ismeretlenben. Még most is ráz a hideg.

Közben persze elgondolkodtam, hogy Levi most őrült vagy zseni?! :D Mondhatjuk, hogy mindkettő, hiszen egyiktől a másikat csak egy hajszál választja el, mindenesetre úgy gondolom, hogy Lakatos Levente zseniális és egyben felkavaró történetet írt. Így kell krimit írni :) Természetesen fogom folytatni a sorozatot, de most kell egy kis pihenő ezek után..:D Férfi íróként nagyon ért az erotikus jelenetek írásához, ezt már a Szigor sorozatnál is megtapasztalhattuk. Ez a történet kevésbé a romantikára hajaz, de persze egy-egy érzelmesebb és nyugisabb rész is megtalálható a könyvben, ami a durvaságok között gyógyír a lelkünknek."

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.hu/2018/02/lakatos-leve…

3 hozzászólás
Törpillaa P>!
Lakatos Levente: Loveclub

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Ez volt az első könyv, amit tavaly olvastam Leventétől. A barátnőm ajánlotta tavaly, és akkor olvastam is. Nekem nagyon tetszett, bár voltak részek, amik kicsit durvábbra sikeredett. De így is Imádtam. ❤
Most, hogy másodszorra is elolvastam sokkal jobb volt. Jobban értettem minden egyes sorát. :-) Imádtam Dr. Lengyel Dávidot ő volt az első karakter, amit tutira megszerettem. Laurát is nagyon bírtam. :-) Lili néha az idegeimen táncolt, de a vége felé kezdtem megkedvelni. Carment végig gyűlöltem, de Bloodsmoke20 részeit szerettem. Izgalmas volt, tele nagyon jó csavarral. Romantikus, erotikus, szenvedélyes, és lebilincselő. :-)

Pandalány P>!
Lakatos Levente: Loveclub

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Nem semmi könyv. Nem hagy nyugodni, teljesen magával ránt és nem ereszt…

Nagyon érdekes volt, ahogy Levente ugrált a szemszögek között. Beleláthattunk a gyilkos fejébe és megismerhettük az emberi lélek legsötétebb bugyrait. Utóbbi sokszor elborzasztott és kimondottan ijesztő volt. Leginkább azért, mert mai világunkban simán el tudom képzelni, hogy léteznek ennyire mentálisan beteg emberek, akik a saját fejükben és világukban élnek, nagyon messze és távol a valóságtól. Természetesen az ő szemszöge volt a legrémisztőbb az egész könyvben. Ha csak a másik szemszöget olvashattuk volna, akkor egy „sima” krimi lenne a regény, így viszont méltóan a thriller műfajához egy lebilincselő és vérfagyasztó történet bontakozott ki.
Levente erőssége abban rejlik, hogy nem használ elcsépelt és unalmas mondatokat, hanem folyamatosan fenntartja az olvasó figyelmét és csak a legutolsó percben árulja el a titkokat és a végkifejlet sohasem szokványos a könyveiben és még csavar egyet a történeten az utolsó utáni pillanatban. Itt szintén ez történt.
Aki igazán felkeltette az érdeklődésemet, az dr. Lengyel Dávid volt. Kicsit emlékeztet Mr. Szigorra. :D Imádtam az okos, intelligens személyiségét, éleslátását és a kifinomult stílusát.
Jóval bővebben itt: http://pandalanyolvas.blogspot.hu/2018/02/lakatos-leven…

5 hozzászólás
nykyriana>!
Lakatos Levente: Loveclub

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Magamat is meglepve vele 5/5… na, nem a történet miatt meglepő, hanem mert alapjában véve nem vagyok egy nagy krimi rajongó :) sőt… az én totálisan romantikusokra hangolódott pici lelkemnek ez most rendesen odavágott :) de…
Így kell ezt csinálni! :D Nagyon karakteres olvasmány. Az elejétől a végéig leköti az olvasó figyelmét. És bár hosszabb ideig olvastam, mint ameddig általában nálam egy könyv elolvasása tart… ez is csak azért volt, mert rengeteg feldolgozni valót kaptam olvasás közben. Főleg Bloodsmoke20 történetei (Érzékek memoárja) voltak mentálisan leterhelőek számomra.
A szereplők… engem aki a legjobban megfogott (gondolom nem vagyok vele egyedül), az Lengyel (ha róla volt szó, egész idő alatt valami miatt Adam Levine (Maroon5) járt a fejemben… ezek szerint, ő az én Lengyel Dávidom :D ) és Kovács. Bár az utóbbinak elég kevés szerep jutott, de valami miatt egyszerűen nem tudtam figyelmen kívül hagyni :) gondolom ez majd még a következő részekben alakul.
Apropó következő rész :) Úgy hallottam, a következő még jobb lesz :D :D okés, ha ezt még lehet fokozni, akkor ide vele!!
Végül, de nem utolsó sorban… Levente, neked üzenem:
Ilyen fantáziával rendelkezni, és azt így papírra vetni… hát, le a kalappal!!
Köszönöm, egy élmény volt! :)

2 hozzászólás
ZCsilla P>!
Lakatos Levente: Loveclub

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

„Ő olyan, mint egy vírus, ami befészkeli magát az ember szervezetébe, és borzalmas nehéz kiirtani. Addig terjed, míg teljesen fel nem emészt.”

Pont így voltam ezzel a könyvvel. Vírusként terjedt bennem is. Ha nem olvastam, akkor is éreztem, hogy hívogat. Nagyon durva, nem gondoltam volna, hogy létezik olyan, hogy félek egy könyvet tovább olvasni. Pedig de, létezik. Volt, hogy lett volna rá még időm és kedvem is olvasáshoz, de valahogy úgy éreztem, hogy most le kell tennem, magamra húzni a takarót és megpróbálni úgy aludni, hogy nem gondolok a könyvre. Nem nagyon sikerült … „borzalmas nehéz kiirtani”.

Egy aberrált, szánalmas, nyomorult alak a főszereplő? Hát milyen beteges már, nem? És mégis mennyire fantasztikus! ÁÁÁÁ, nagyon tetszett!

Életem első thriller könyve, örülök, hogy nem kellett csalódnom!
spoiler

11 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Lakatos Levente: Loveclub

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

„Tisztára úgy érzem magam, mint a Gyilkos elmékben"
Akkor jó helyen vagyok, szeretem azt a sorozatot! De szerintem ez a könyv még annál is durvább volt!
Hamar felkeltette a figyelmemet, izgalmasnak ígérkezett és a könyv első harmada elképesztően tetszett is! De aztán …
Általában nem tartom jó jelnek ha egy könyvet gyakran le kell tegyek, mert úgy érzem szünetre van szükségem. Ezúttal azonban nem unalom vagy érdektelenség miatt kellett rendszeresen pihenőket tartsak, hanem Bloodsmoke20 memoárja miatt. Nem bánom én, ha feszegetjük a határokat, de ez túllépett az én tűréshatáromon. Persze a rövid szünet után hajtott tovább a kíváncsiság, hiszen rengeteg kérdés várt megválaszolásra.
Ha kevesebb hangsúlyt kapott volna a gyilkos iszonytató kézirata és többet az utána való nyomozás és persze Dr. Lengyel, sokkal jobban tetszett volna.
Most pedig Beatrixhoz hasonlóan „szeretném kitisztítani az agyamat valami romantikus filmmel." Vagy könyvvel.

agi89>!
Lakatos Levente: Loveclub

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Lakatos Levente az az író akitől mikor még nem is olvastam semmit már tudtam hogy ő az 'én íróm'.
Szimpatikus volt. Tetszett, hogy ennyire közvetlen és nyílt módon kommunikál a rajongóival. És az is tetszett hogy nem fél leállni beszélgetni az antirajongóival. ;D
Aztán jött Szigor első e-bookja, elolvastam és elkezdtem összegyűjteni Levente könyveit. (Fúúú az Aktus, de nagy meló volt és most megjelenik. :/)

A LoveClubról nem akarok és nem is tudok sok mindent írni.
A két kedvenc műfajom egy könyvben. Várható volt hogy bírni fogom. :D
Nagyon tetszett hogy több szemszögből és több időben „mozogtunk”.
Iszonyat izgalmas és lebilincselő olvasmány volt.

Azt kicsit bánom hogy előbb nem olvastam el Barbibébit, az utalgatásoknál pöppet zavart a dolog. :(

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
510 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632547657
Rézangyal>!
Lakatos Levente: Loveclub

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Komolyan filózom ezen a könyvön, hogy hány csillagot is kéne neki adni, de az az igazság, hogy kb. 15 óra telt el a valódi befejezés és az mostani értékelés között, és azt kell, hogy mondjam nem emlékszem a könyvből semmire. Nyilván ez a tény már egymagában felér egy értékeléssel. De azért megpróbálom összeszedni magam.
Sokan írták, hogy leginkább a Gyilkos elmék sorozatra hasonlít, amit most gyorsan ki is kérnék magamnak, mert hatalmas sorozatfan vagyok és ez a könyv nyomokban sem tartalmazott semmi hasonlóságot. Viszont nagyjából az összes ZS kategóriás akciófilmből találhatunk benne részleteket, megfejelve a a 80-as évek hangalámondásos német pornófilmekkel, plusz egy tizenhat éves kamaszfiú nedves álmaival . A karakterek laposak, közhelyesek és sooooooooooooookan vannak. Egy idő után csak az tűnt fel, hogy LL szereti a V betűt, az L betűt, mert szinte minden szereplőjének ezekkel kezdődik a neve.
Az igazság az, hogy már dömping szerűen olvasom ezeket a könyveket, gyakorlatilag ami nem érdekel azon magától átsiklik a szemem, szerencsére az agyam is, így komoly károsodást nem okozott az olvasása. Hogy ajánlanám e másnak is, az nagyon jó kérdés. Nem. Vagy talán igen. Leginkább az a bajom ezzel a sráccal, hogy nyilvánvalóan tud írni, legalábbis jobban, mint FÉ, VV és SzK. Mégis annyira semmitmondó a könyve, hogy nem érdemes pazarolni rá a csillagokat. Kettő, de csak, mert a felére sem emlékszem.
Jah, és annyit még hozzáfűznék, hogy: Mindeközben…

4 hozzászólás
gab001 P>!
Lakatos Levente: Loveclub

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Meglepett ez a könyv, mert az előítéleteim ellenére tetszett. Izgalmas volt a történet és tartogatott kellemes és kellemetlen meglepetéseket egyaránt. Érdekes volt belebújni az elkövető fejébe és olvasni a visszaemlékezéseit is. Ráadásul összetettebb volt a cselekmény, mint elsőre gondoltam. Ugyanakkor Lilivel nem igazán tudtam azonosulni, továbbra sem sikerült megkedvelnem a rámenős újságírók világát. Viszont Lengyel karaktere szimpatikus volt és szívesen olvastam volna még az ő gondolatait. Nem zárkózom el a folytatástól.

13 hozzászólás

Népszerű idézetek

Reelka>!

Ilyen az élet, kegyetlen játékokra képes. A szeretet és a ragaszkodás pedig a cinkosai.

342. oldal, 37. fejezet

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Kapcsolódó szócikkek: Bloodsmoke20 · élet · szeretet
Cicu>!

A veszély és a kiismerhetetlen vonzza a nőket. A legtöbb férfi nevetségessé teszi magát, magamutogató módon igyekeznek fitogtatni az erejüket. Sokkal izgatóbb egy titokzatos idegen, akinek perzsel a tekintete.

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Kapcsolódó szócikkek: Bloodsmoke20
Ani8825>!

Milyen furcsa az emberi természet – nekünk semmi nem jó.

87. oldal

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Csoszi>!

A lányok lényegesen kegyetlenebbül élcelődnek az emberen, mint a srácok. A fiúk egyértelműen tudtodra adják, ha bajuk van veled, míg a csajok hátulról támadva, színjátékba ágyazva kezdik ki a lelkedet.

135. oldal

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

1 hozzászólás
Err>!

A víz túlélésre ösztönöz. Ahhoz, hogy ne fulladjon bele az ember, küzdenie kell. Csakúgy, mint az életben.

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Kapcsolódó szócikkek: Dr. Lengyel Dávid
Ani8825>!

Különös, hogy a boldogsághoz fájdalomra van szükség.

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Kapcsolódó szócikkek: Bartos Lili
Enci85>!

A nők ugyanolyanok, mint a férfiak, csak míg minket a ruha hiánya izgat, őket az öltözék formája hozza lázba. Egyenruha, öltöny vagy köpeny – mindegy, a lényeg, hogy határozottnak tűnjön benne az illető.

229. oldal, 24 (Ulpius-ház, 2011)

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Kapcsolódó szócikkek: Bloodsmoke20
Enci85>!

Anyu mindeddig azzal vigasztalt, hogy a születésem előtt Isten megsimíthatta az arcomat. Nos, szerintem inkább pofán vert.

42. oldal, 3 (Ulpius-ház, 2011)

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Kapcsolódó szócikkek: Bloodsmoke20
vikcs>!

Gyűlölöm a pirkadatot, amiért az éjszakából megszületve segíti a nappal diadalát. Pedig a nap lagymatag úr, délutánra erejét veszti, és alulmarad a mindig erős holddal szemben.

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid

Kapcsolódó szócikkek: Bloodsmoke20
Ani8825>!

Mennyire jellemezheti az embert, hogy mit iszik? A kávésra mindenképpen azt mondaná, hogy földhözragadt, konzervatív ember, aki egyszerre akar mindent. Kapkodós és türelmetlen. Erre enged következtetni, hogy kis adagban nagy dózis koffeint juttat a szervezetébe. A teás azonban érdeklődőbb, körültekintőbb, jobban elmerül a részletekben. Türelmes, hiszen a nagy adag forró teát csak lassan, óvatosan lehet szürcsölgetni. Érzelmesebb, amire az ízek iránti rajongás utal.

Lakatos Levente: Loveclub Ahol valóra válnak legmerészebb vágyaid


A sorozat következő kötete

Dr. Lengyel sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Karen Rose: Közelebb, mint hinnéd
Jennifer L. Armentrout: Míg a halál…
Benina: Mindig és Soha
Karen M. McManus: Lehull a lepel
Helena Silence: Ezüsthíd
Bleeding Bride: A téboly kertje
Julie Garwood: Szívtipró
E. K. Blair: Hush
Baráth Viktória: A főnök