Legyél ​sikeres fiatal! 19 csillagozás

Lakatos Levente: Legyél sikeres fiatal!

„TE vagy a legfontosabb! És ez nem rizsa! Nincs szükség extra dolgokra ahhoz, hogy gatyába rázhasd az életed! Kizárólag TE kellesz hozzá! Előre jelzem, ez a könyv nem egy lányregény! Nincsenek benne tündérek, de még a fehér lovon vágtázó, szőke hercegnek sem sikerült bekönyörögnie magát! A mesék gyereknek valók, te pedig rövidesen felnőtt leszel! Valóra válthatod az álmaidat! Meg tudod csinálni! Lehet, hogy segítségre van szükséged hozzá, de elérheted őket! Nem léteznek áthidalhatatlan problémák, csak gyengeségből fakadó kifogások. Erőt kell gyűjtened, és megoldások után kutatni!

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
252 oldal · ISBN: 9789630661409

Kapcsolódó zóna

!

Lakatos Levente

343 tag · 1000 karc · Utolsó karc: 2022. február 5., 21:58 · Bővebben


Kedvencelte 4

Most olvassa 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 19

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Ács_Milán>!
Lakatos Levente: Legyél sikeres fiatal!

Ahogy azt a címben is olvashatjuk, ez a könyv elsősorban a fiataloknak szól. Rengeteg tippet és tanácsot kaphat ez a korosztály az írótól, hogy hogyan is válhatnak sikeres fiatalokká.
Én már a legnagyobb jóindulattal sem sorolom magamat az olvasói célközönség közé, de a könyvben leírt szituációk közül nekem is ismerős volt egyik másik, mert velem is megtörténtek zsenge koromban.
Számomra nem tudott a könyv hasznos tanácsokat adni így a 4. X-en túl, de ennek ellenére a teszteket egytől egyig megcsináltam és a kiértékeléseket is elolvastam.
Ami negatívum volt számomra, hogy túl tömény és túl száraz olvasmány volt és elég nehezen lehetett haladni vele. Illetve ami nagyon idegesített, a nagy mennyiségű elírás… betűk maradtak le, vagy ragozások maradtak le szavak végéről.

Klári_Filutás>!
Lakatos Levente: Legyél sikeres fiatal!

Abszolút a tiniknek szól, de hasznos dolgok vannak benne. Ha tizenévesként olvastam volna, lehet, hogy egy két dolgot másként csináltam volna.

K_A_Hikari>!
Lakatos Levente: Legyél sikeres fiatal!

Hogy kiknek ajánlom? Tiniknek és huszonéveseknek, hisz a célközönség is ők. Ennek ellenére, szerintem bárki elolvashatja. Hisz az élethelyzeteink nem a korunkból adódnak, bármikor átélhetjük őket. Lehet ugyan, hogy egy idősebb, többet átélt ember már nem lepődik meg annyira a leírtakon, de hasznos neki is lehet. Úgyhogy olvassátok bátran, nemre, korra, vallási nézetekre és minden egyébre való tekintet nélkül. Nem bánjátok meg, biztos vagyok benne.

Bővebben: http://irasaimtarhaza.blogspot.hu/2015/02/lakatos-leven…

princesa>!
Lakatos Levente: Legyél sikeres fiatal!

Ez a könyv kifejezetten tiniknek szól,de a benne található tanácsok minden életkorban jól jönnek!Nagyon hasznos volt,és hacsak egy kicsit is,de önbizalmat adott!Olyan szájbarágósan van leírva a sikeres fiatal életének titka,hogy a szavai még mindig bennem élnek..

zakkant>!
Lakatos Levente: Legyél sikeres fiatal!

Igaz nem az én korosztályomnak szól de hasznos volt ;) Tiniknek ajánlott erősen :D Levi okos dolgokat ír, 14 évesen hasznát vettem volna tuti.


Népszerű idézetek

Ani8825>!

A mai világban meglehetősen ritkaság számba mennek az életre szóló szerelmek, a középiskolás fellángolások pillanat alatt kialszanak. A társadalom egy része éppen a karrierista életfelfogást hibáztatja a magánéleti kudarcokért, ám szerintem nem ez a probléma. Sokkal nagyobb gond, hogy az emberek képtelenek kibékülni önmagukkal, ezért a világgal is számtalan konfliktushelyzetbe keverednek. Először magunkat kéne megtalálni, utána következhet a társunk megkeresése.

diamondfox P>!

Egy életre jegyezd meg: a hazug ember leginkább önmagát vágja át.

32. oldal

diamondfox P>!

A lányoknak ezúton üzenem, hogy ha kosarat kaptatok, vagy szakítanak veletek, eszetekbe ne jusson nyomulni, mert azzal csak tovább ássátok a gödrötöket. Legyen bennetek tartás.

90. oldal

3 hozzászólás
diamondfox P>!

Mi kell egy férfinak, ha hosszú távú kapcsolatról beszélünk? Értelem. És mi kell, ha csak szórakozni akarnak? Üres fej, és bomba test.

104. oldal

3 hozzászólás
diamondfox P>!

A kövér gyerekek kivétel nélkül hátránnyal indulnak az életben.

13. oldal

Ani8825>!

Az emberben dolgozik egy ösztönös mérleg, csak kevesen veszik figyelembe, hogy mit mutat a kijelzője. Dacosan arra törekszünk, hogy a vágyaink szerint éljünk, ami alapvetően nem rossz tulajdonság. Ám be kell látni, hogy néha az álmaink nincsenek összhangban a valósággal.

diamondfox P>!

Az emberek nem változnak, maximum alakulnak az évek során. És ez alol te sem vagy kivétel.

34. oldal

Mrs_Ward P>!

Amikor elindulsz a kalandra, biztosnak kell lenned a célodban. Nem iramodhatsz úgy neki, hogy közben csodákban reménykedsz. Amennyiben nem vagy teljesen önmagad ura, kár belefogni, mert sikerélmények helyett mindössze csalódásokkal találkozol.

Mrs_Ward P>!

Nem szabad engedni, hogy bárki eltántorítson a célodtól!

Mrs_Ward P>!

Ne félj önmagadat adni, és véletlenül se torpanj meg az okoskodók miatt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Bridget Doherty – Doug Dollemore – Joely Johnson – Selene Yeager: Hogyan maradjunk fiatalok?
Őszentsége a XIV. Dalai Láma: Út a nyugalomhoz
Szendi Gábor: Értelmes szenvedés: a boldogság
Sonja Lyubomirsky: Hogyan legyünk boldogok?
Emerson Eggerichs: Szeretet & Tisztelet
Eckhart Tolle: A most hatalma a gyakorlatban
Andrew Matthews: Legyél boldog most!
Soma Mamagésa: Hogyan ne sárkányosodjunk el?
Mantak Chia: A stressz életerővé alakításának taoista módszerei
Carl Gustav Jung: Gondolatok a jóról és a rosszról