A ​tiltás gyönyöre (Szigor 1-4.) 498 csillagozás

Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​népszerű e-könyv sorozat alapján

Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?

Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.

Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Libri, Budapest, 2016
338 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633108321

Enciklopédia 23

Szereplők népszerűség szerint

Szentesy Igor · Fényes Laura · Liza · Éva · Födöri Sándor · Bálint · Olivér


Kedvencelte 119

Most olvassa 30

Várólistára tette 98

Kívánságlistára tette 150

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

Cicu>!
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

❤ ♡ ❤ IMÁDOM! ❤ ♡ ❤
Annyira jó volt így egyben olvasni a történetet, mint egy hosszú, vad, szenvedélyes szeretkezés.
Mocskos és erotikus.
Lebilincselő.
Amikor a politikai érdekek és a perzselő vágyak összecsapnak. Izgalommal vegyített szenvedély, perzselő vágy, sisteregnek a lapok az erotikától.
És megint a legizgalmasabb résznél látod a „Folytatása következik feliratot”…. Grrrrrrr

Kedves @lakatoslevente, ha most csuklasz az nem véletlen, mert sűrűn emlegetlek ilyenkor és nagyon utállak, hogy még nincs a kezemben a folytatás. Igazi szadista vagy, most már semmi kétségem efelől, direkt kínzol minket :D

Összegezve: Abszolút kedvenc, imádom! ♡ És hát Szigor, odáig vagyok érte ezért a folytatásban szívesebben olvasnám csak Szigor szemszögéből a történetet! ♡

Kinek ajánlom?
Mindenkinek! De erotika rajongóknak mindenképp!
És azoknak akik szerették a Bomlást, mert ha szeretted a Bomlást akkor ezt is imádni fogod!

17 hozzászólás
ZitussKa>!
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

Egy törtènet, ami második olvasásra sem veszti el a varázsát.
Milyen jól tettem, hogy a befejező rèsz előtt újráztam egyet. Annyi minden rèszlet kiesett, amit kár lett volna elfeledve hagyni;)
Egèsz egyszerűen szeretem ezt a politikai cselszövèssel ès izgalmakkal teli, esemènydús szerelmi törtènetet.
Azt hiszem szerencsèsek vagyunk, hogy Levente magyar ès ezen a gyönyörű ès színes nyelven alkot, amiben erős szóvicceket is lehet sütögetni adott helyzetekben :D
Egy szó mint száz, szívem szerint meghosszabbítanám a hètvègèt ès olvasnám tovább. De hát.. vár a valóság:)

Bitten>!
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

Nincs mit fényezni a dolgokon unszoltak, hogy olvassam el. ;-) Én már csak ilyen befolyásolható vagyok
December elején beadtam a derekam, Megrepedt álarc – 40 oldal ……. Emberek én utálom az ilyen szöszöket sose tudtam a Júlia és társai alkotásokat élvezni – olyan rövid …… nekem kell EGYBEN legalább 200 oldal. Kell amit kezembe foghatok és agyalhatok rajta, mit akar tőlem az írója. Érkeztek a magyarázatok hogyis működik a sorozat, mi a miértjeinek az oka…. olvasás után mondtam ez igy nem működik!
Ha lehetőség van rá….. – mit ad Isten megkaptam karácsonyra az első két részt lehet nevetni Akkor leírtam a gondolatom pár mondatba na kaptam hideget – meleget ….. sebaj erre való a moly ;-)
Most leírom a gondolataim sajnálom hogy nincs dislike funkció aki szeretné nemtetszését hozzáfűzheti hozzászólásban ;-)
Hatalmas pozitívum az író kifinomult szókincse, irigylésre méltó – néhány szakmabelinek órát adhatna…..
A tiltás gyönyöre….. elgondolkodtató….. így 300 oldal után, úgy tudom elképzelni, mint nehéz munka gyümölcsét – nem biztos, hogy értitek a gondolatom. Vajon beérik e az elvetett majd sarjadzásnak indult lehetőség…. spoiler
spoiler
Igor személyisége izgalmas és kiaknázatlan ….. spoiler
Liza….. Reszkető…. Hamu alatt lapul a parázs…….
Úgy szeretem a beszédes címeket és eredeti magyar szavak lévén, azt tudja visszaadni általa, amit a fordítások többnyire elvesznek tőlünk idegeneknél…. lehet velük játszani….. kinek mit mond…. jó fegyver….telitalálat ….. újabb poz. pont.
Van az íróknak egy fegyvere…. ha nem tudjátok mi az, olvassatok még….. Jó érzés látni, ha használják és pozitív változásokat érnek el vele és elszomorító, ha nem teszik ezt, pedig élhetnének vele.
Most frissen-ropogósan, úgy vélem megvolt minden, amit egy anyanyelvű műtől elvárnék.

spoiler
Hogy is van az utolsó gondolat……jajj nem jut eszembe…..deeeee…..megvan!!!!!
„Folytatása következik.”

Pandalány P>!
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

Zseniális! Mindenféle túlzás nélkül állíthatom.

Másodszori olvasásra is azt mondom, hogy ez egy nagyon jó regény. Pörgős, izgalmas és szenvedélyes, nincs teli elcsépelt erotikus jelenetekkel, és a témaválasztás igazán egyedi. Bírom a politikai történeteket, jöhet a következő rész újraolvasása a befejezés előtt!

Teljesen mindegy, hogy Szigor és Liza történetét nyomtatott vagy e-book formájában olvasom, mert mindig magával sodor. A könyv minden oldala szenvedéllyel, izgalmas fordulatokkal van teli, bármelyik novellát is olvasom. A karakterek érdekesek, egyáltalán nem kiszámítható, hogy épp mit fognak tenni, hogyan fognak reagálni egy-egy szituációban és pont ettől lesz ez a történet egyedülálló. Imádtam minden sorát és még sokszor szeretném újraolvasni! Alig várom, hogy a második kötet is a polcomon legyen!

6 hozzászólás
Milli88 P>!
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

„- Már attól jobb embernek érzem magamat, hogy gondolok rád. Eközben tisztában vagyok azzal, hogy nem lehetsz az enyém. Teljesen semmiképpen. Te minek neveznéd ezt a helyzetet? Én a tiltás gyönyörének.”

Ez az első mű, amit @lakatoslevente-től olvastam. Nem hittem volna, hogy egy magyar író ennyire szépen, választékosan, kifejezően tud játszani a szavakkal. Az, hogy ő emellé még férfi is külön piros pont. Na, de lássuk Szigor-t. :)

Érdekes volt a könyv. Nem gondoltam magamról, hogy a politika ilyen irányú megközelítése érdekelni fog. Végre nem a nép oldaláról láttuk a dolgokat, hanem a maga véres valóságában.
Nagyon tetszett a váltott szemszög. A könyv egy erőteljes első fejezettel nyit. Ahogy Igor a színre lépett tudtam, hogy ennek a férfinak a fejében szívesen elmerülnék. És imáim meghallgattattak. :D

A könyv oldalról oldalra építkezett. Végre nyíltan felvállalva, hogy sok esetben előbb van vágy és testiség, míg a valódi érzelmek csak ezt követően alakulnak ki.
Volt ebben a könyvben minden. Megcsalás, szerelemféltés, ármány, fenyegetés, szex, botrány, poltitka, hazugság… Napestig sorolhatnám.
A vége pedig egy hatalmas csavarral zárul.

Az egy csillag levonás azért volt, mert nem ette be magát a könyv az agyamba. Az olvasás első napjában túljutottam a könyv első 260 oldalán. Ez után, gyarló emberi feladataim ellátása miatt le kellett tennem a könyvet. Nap mint nap elsétáltam mellette, láttam, tapintottam, de nem volt időm kézbe venni. Viszont nem agyaltam azon, hogy mi lehet Igorral és Lizával. Aztán tegnap az esti órákban felvettem és nem tudtam addig letenni, amíg vége nem lett. Beszippantott. :)
Még jó, hogy kéznél van a folytatás. :D

ZsúésKrisz_Olvas>!
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

"Az igazság az, hogy mindig fenntartásokkal indítom a magyar kezek közül kikerült műveket. Pedig már igazán leszokhatnék róla.
Nem tudom megfogalmazni pontosan mit is vártam ettől a könyvtől, azt hiszem egyszerűen csak hagytam magam belesodródni. Aztán csak úgy pörögtek az oldalak. Tetszett ahogy fonódtak és bonyolódtak a szálak és a vége is kellőképpen felcsigázott, további olvasásra buzdítva. Szóval jól összerakott történet, ami tökéletes alapja a folytatásnak. Remélem minél előbb sikerül tovább haladnom vele.
Ajánlom mindenkinek aki kicsit pikánsabb, mégis ízléses kikapcsolódásra vágyik. Szerintem megéri belekezdeni.
További értékelésem itt olvashatod:
http://zsuolvas.blogspot.hu/2017/10/lakatos-levente-til…

tmezo P>!
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

Igazi szórakoztató könyv. Jók a szereplők, tetszettek a szófordulatok, volt benne humor és az erotikus szál is pont egyensúlyban volt minden egyébbel. Érdekes volt a politikai vonatkozás, tejesen köré épül a történet, izgalmas volt mindkét főszereplő szemén keresztül látni, hogyan próbálják kikerülni a buktatókat.
Óriási játszma volt Liza és Igor között, valamint a saját érzéseikkel is harcoltak, mégis egyre közelebb kerültek egymáshoz…és én annyira nem ilyen „befejezést” képzeltem el.

6 hozzászólás
vikcs>!
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

A kis novellákat már olvastam, azonban a könyvet is el „kellett” a Levi-plecsnihez. A véleményem továbbra sem változott: Letehetetlen, zseniális alkotás, érdekes szereplők és tökéletes történetvezetés, folyamatosan fenntartja az olvasó érdeklődését. Alig várom, hogy folytassam végre a történetet!

Sippancs P>!
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

Hogy mennyivel jobb egyben, rögtön egymás után olvasni a négy történetet, mint külön-külön, hónapokat várva a folytatásra!
Másodszori olvasásra is azt tudom mondani, hogy imádtam, és hatalmas élményt nyújtott a „sorozat”! Mindent megtaláltam ugyanis benne, ami – a maga kategóriáján belül – számomra egy jó kötethez kell, így az izgalmas cselekményt, a váratlan fordulatokat, a meghatározó és erős karaktereket (ó, Szigor!), némi erotikát, a váltott szemszöget és igen… a gyilkos függővéget is. (Levente, ez már szadizmus!) Ennek ellenére fél csillagot mégis kénytelen vagyok levonni, mégpedig az Elillanó remények túlzott politikai vonala, illetve Szigor háttérbe szorulása miatt – az előbbi esetében úgy éreztem, hogy túl sok(k) és túl unalmas, Szigornak pedig olyan kevés jelenet jutott, hogy a triplája is elviselhető lett volna.
Nagyon várom a folytatást!

2 hozzászólás
Viktória_Erdei >!
Lakatos Levente: A tiltás gyönyöre

Most már értem, miért szeretik annyira Szigort. Sajnos aludni is kellett, így nem tudtam egyfolytában olvasni. Persze mindig akkor értem izgalmas részhez, amikor már menni kellene aludni. Remélem a további részek is megjelennek könyv formájában. Remélem minél hamarabb érkezik a folytatás.


Népszerű idézetek

B_Viki23 P>!

Az éjszakák arra vannak, hogy kimondj dolgokat, amiket holnap már nem mondanál.

191. oldal

Cicu>!

(…) eszem ágában sem volna olyan férfival kezdeni, akinél előbb végzek a kozmetikusnál.

58. oldal Megrepedt álarc

Kapcsolódó szócikkek: Liza
Cicu>!

– Az tud igazán bántani… – Közel hajolok, és az eltátott ajkába morgom a mondat végét: – Aki fontos neked.

221. oldal Elillanó remények

Kapcsolódó szócikkek: Liza · Szentesy Igor
Cicu>!

– Aki nem mosolyog, nem is lehet boldog.

220. oldal Elillanó remények

Kapcsolódó szócikkek: Liza
Cicu>!

A pokolba nem váltható retúrjegy.

72. oldal Feltörő ösztönök

Kapcsolódó szócikkek: Szentesy Igor
korponka>!

– A titkaink gyakran saját magunk elől is elfedik az igazságot. Megvédenek bennünket. Ameddig nem mondjuk ki, olyanok, mint a palackba zárt szellemek – mondom és megérintem a vállát.

280. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Liza
Cicu>!

– Az álmok általában lemondásokkal járnak.

251. oldal Szétcsókolt szavak

Kapcsolódó szócikkek: Liza
Cicu>!

Domináns férfira van szükségünk, de nem kényúrra.

33. oldal Megrepedt álarc

Kapcsolódó szócikkek: Liza
Cicu>!

Nehéz becsiccsentve józan döntéseket hozni.

174. oldal Elillanó remények

Kapcsolódó szócikkek: Liza

A sorozat következő kötete

Szigor sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Róbert Katalin: Kezdjetek el élni!
Rácz-Stefán Tibor: Éld át a pillanatot!
Julia Lewis Thomson: Többek között
Róbert Katalin: Szívből, színből, igazán
Leiner Laura: Egyszer
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Kalapos Éva: Kéz a kézben
Leiner Laura: Akkor szakítsunk
Ruby Saw: Az igazi