!

A ​pillangók ébredése (Szigor 5-7.) 73 csillagozás

Lakatos Levente: A pillangók ébredése
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Liza ​szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt.

Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.

A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.

A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?

A kétszeres Aranykönyv-díjas Lakatos Levente hatalmas sikernek örvendő Szigor című regénytrilógiának második kötetében érdek és… (tovább)

>!
Libri, Budapest, 2016
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633109526

Enciklopédia 20

Szereplők népszerűség szerint

Szentesy Igor · Liza · Liza · Viharos Kornél


Hirdetés

Kedvencelte 14

Most olvassa 25

Várólistára tette 38

Kívánságlistára tette 67

Elcserélné vagy eladná

>!
2.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
pingvin1 könyve Lakatos Levente: A pillangók ébredése

Kiemelt értékelések

+
>!
ZitussKa P
Lakatos Levente: A pillangók ébredése

Akár egy időzített bomba, amiről hiába tudod, hogy nagy valószínűséggel fel fog robbanni, de képtelen vagy letenni a könyvet, amíg el nem értél a végéig. Mert hiába a gondtalan és idilli pillanatok, amiben én is teljes átéléssel lubickoltam Igorékkal együtt, a feszültség a háttérben meghúzódva vár, és kitörésre készül :)
Ez a kötet olyan volt, akár egy kis balzsam a megtépázott lelkemre miután az előző kötet lezárása kétségek között hagyott. Noha a számomra oly érdekes és kedvelt téma, a politika és a vele járó intrika még mindig jelen volt, mégis erősebben domináltak az érzelmek, a szenvedély, és az elhagyhatatlan humor. Emiatt tényleg olyan volt, mint a nyári meleggel hozott hűsítő szellő.
Igor és Liza egy olyan páros, mint a tűz. Lobbanékonyak, tüzesek, a közös pillanataik pedig fülledtek, és perzselnek, de persze ízlésesek :)
Eszméletlen Levente miket művel a szavakkal! Ezúton is köszönöm:)
Megannyi szívösszeszorulós, szívmelengetős és gyomor összerándulós pillanatom volt, és el kell mondjam, hogy ez minden 2016-ban olvasott könyvem felülírta. Szerelem lett!
Ez az egyre szövevényesebb és mélyülő politikai meder, amiben úszkálunk Lizáékkal, egyre félelmetesebb és izgalmasabb. Tűkön ülve várom a folytatást és remélem, hogy nem fogja őket lehúzni a sötétségbe egy hatalmas örvény, mert amennyire megszerettem ezt a párost, azt hiszem én is merülnék velük együtt!♥

5 hozzászólás
+
>!
Chrissie P
Lakatos Levente: A pillangók ébredése

Ó, hogy az a….
Levente, remélem tudod, hogy most nagyon utállak! Miért kell mindig ezt csinálni? Miért mindig a legizgalmasabb résznél fogy el a könyv és látom a folytatása következik feliratot?
Mondtam én, hogy szadista vagy, és ezt ismét bebizonyítottad :P

Imádtam, a történetet ❤, annak ellenére, hogy az én ízlésemhez, már kicsit túl romantikusra sikeredett, és némely résznél komolyan kezdtem félni, hogy töketleníted szegény Szigort és papucsállatkát csinálsz belőle, de szerencsére azért nem így történt.
Nekem most a politikai szál vitte el a hátán a történetet, az briliáns volt.
Összegezve:
Nekem túl sok volt a romantika (de nyugi, az olvasók 99,99 százalékának ez miatt ez lesz élete könyve, és már Görögországba a homokpartra is képzelik magukat, ahogy Igor térdepelve ujjukra húzza a jegygyűrűt)
Kevés volt az erotika :(
Briliáns volt a politikai szál :)

Sürgősen kérem a következő részt! :)

1 hozzászólás
+
>!
Pandalány P
Lakatos Levente: A pillangók ébredése

Mit is mondhatnék?!Zseniális! :) ❤
A történet egyszerűen lebilincselő, nem hagy nyugodni, kattog rajta az agyad akkor is, ha épp nem olvasod.
Fogalmam sincs, hogyan fogom kibírni a következő rész megjelenéséig, valószínűleg újraolvasom az egészet.
Imádtam a Rodoszon játszódó részeket, és furcsa érzés volt utána gondolatban visszatérni Budapestre. Mindkét főszereplőt nagyon megszerettem, nagyon titokzatosak és kicsit sem kiszámíthatóak. ❤
Nagyon tetszett, hogy a politika rendesen átszövi a történetet, ugyanakkor minden lépés világos és érthető, nincsenek felesleges mozzanatok benne.
Végre egy könyv, ami egyedi, izgalmas és szenvedélyes!
El tudnék belőle képzelni egy filmet is. :)

3 hozzászólás
+
>!
Ngie P
Lakatos Levente: A pillangók ébredése

Tökéletes folytatás!
Ez volt a legelső gondolatom, miután elértem a kötet végére.
A történet csodás, és Levi hozza azt, amit mesterien űz, időről időre olyan elképesztő csavart fűz bele a történetbe, hogy leesik az állad, és a padlóról kell összekaparnod, nekem legalábbis onnan kellett.
A szereplők még mindig őrületesen jók, Igor … az Igor. Sorolhatnám, hogy szexi, férfias, határozott, álom, de ezen túl ráadásul egyre többet és többet tudunk meg róla ebben a részben.
Liza pedig lassan a kedvenc női főszereplőmmé avanzsál, üdítő az ő karakterét is egyre tovább kísérni a történetben. Fiatal, okos és gondolkozó nő, akit gyengeségei és esendősége még szerethetőbbé, és valóságosabbá varázsol.
Mit mondhatnák még?
Imádni fogjátok!

+
>!
ancsee P
Lakatos Levente: A pillangók ébredése

Huh…ismét letehetetlen volt, köszönöm az élményt @lakatoslevente! :) A váltott nézőpontnak hála – most is – megismertük Igor és Liza gondolatait is, ez nagyon tetszett benne. Továbbra is Szigor fan vagyok, de néha azért kicsit megráztam volna a vállát és beleüvöltöttem volna az arcába, hogy: VALLD MÁR BE, NE LEGYÉL GYÁVA! Sajnálom Lizát az apja miatt és nagyon várom a befejező kötetet – de sokára fog megjelenni :'( –, a vége nagyot ütött! A közös jelenetek megint forróak és szórakoztatóak lettek, egy percig sem unatkoztam. Erikát az első részben sem kedveltem, de itt kifejezetten ellenszenvessé vált, nem nagy feminista, hanem nagy manipulátor ő, remélem, hogy hamarosan elbukik. Szandrában pozitívan csalódtam. :) Éva az egyik legjobb mellékszereplő, de Elődöt is kezdem jobban kedvelni. Dollinak szorítok! :)

+
>!
BinderViki23
Lakatos Levente: A pillangók ébredése

Ó,jaj, ó,jaj…nem találom a megfelelő szavakat. Millióféle gondolat kavarog most a fejemben. Egyszerűen TÖKÉLETES!! Sőt, annál is több.
Elejétől a végéig izgalmas, romantikus, fordulatos, egy percig nem unatkozik mellette az ember.
Elképesztő, hogy mindig milyen hatással van rám egy-egy regénye..még mindig „könyvmásnaposságban” szenvedek.
És ez a vég..Ez nem, nem lehet!!! Kell a folytatás MOST!!! ;)

UI: Igor, én még mindig úgy imádlak ❤

1 hozzászólás
+
>!
Anett_92 P
Lakatos Levente: A pillangók ébredése

Hát, hol is kezdjem…Ez eszméletlenül izgalmas volt!
Annyira vártam ezt a részt és nem csalódtam.
Nagyon lenyűgöz az író szókincse és ahogyan bánik a szavakkal. A fülledt erotikus jelenetek nagyon izgalmasak, körömragosan izgamlasak :) reszletesek, megsem alpari egy pillanata sem .
Igor es Liza.. lenyűgöző páros. Minden jelenetet imadtam velük. .
A politikai reszeknel se tudtam letenni a könyvet, annak ellenere, hogy egyáltalán nem rajongok a temaért. Mégis nagyon érdekfeszitő volt az is.
Nem lehetett letenni.. Csak olvastam es olvastam , mig vége nem lett…
És mindig volt benne valami izgalmas csavar, amire egyáltalán nem lehetett számítani. . Csak kapkodtam a fejemet.
De míg elek, nagyon rosszba leszek a függővéggel az kétségtelen. :D
Várom a folytatást, nagyon!
Isteni rész volt ez is! :)

4 hozzászólás
+
>!
Pepe0810 P
Lakatos Levente: A pillangók ébredése

Óóó, hogy az a…Miért itt lett vége a könyvnek? Hát ezt nem hiszem el.. Nem tudtam letenni a könyvet, csak olvastam, és olvastam, már az utolsó pár lapnál éreztem, hogy a legizgalmasabb résznél lesz vége.. Hát így is lett :D Imádtam ezt a részt is, igaz kevesebb erotika, több romantika volt benne, de így is nagyon tetszett! Hozzám nem igazán áll közel a politika, de ebben a részben nagyon tetszett, hogy vitte a hátán a történetet. Levente, ismét nagyon jót alkottál, remélem hamar olvashatom a folytatást! :)

+
>!
ZCsilla P
Lakatos Levente: A pillangók ébredése

IMÁDTAM!

Liza és Igor története egyszerűen zseniális, teli érzelmekkel, kalandokkal, szenvedéllyel, játékossággal és nem utolsósorban erotikával, mindez nagyon igényes köntösben!

Nem lehet letenni a könyvet, állandóan kattog az agyam, hogy ugyan mi fog következni. De hiába próbálom kitalálni, nem sikerül. :-) És ez annyira jó! Kiszámíthatatlan!!!

Igor még mindig egy álompasi! Higgadtsága mellett érezhető, hogy állandóan forr belülről és ezt Lakatos Levente nagyon jól tárja elénk. Kedvenc mondatom tőle: „Párnák közt lotyó, társaságban pedáns feleség – ez az álomnő képlete.”
Egyetértek Igorral – igaz én a feleség oldalon állok – de azt gondolom, hogy ehhez kell egy olyan férfi, aki igazán jó társ-szerető-férj(3:1-ben). :-) Igor bemutatta, hogy az első kettőben kitűnő, remélem, hogy a trilógia befejező részében kiderül, hogy férjként is kiváló! :-)

Lizát egyre jobban megkedveltem, igaz eddig is szerethető volt. Egyre több érzelme a felszínre kerül, szerintem nagyon jól eltalált női szereplő. Dollihoz való viszonya megnyilvánul ebben a mondatban: „Dolli története olyan kapukat nyitott bennem, amikről azt sem tudtam, hogy léteznek.”

Annyira jó volt, hogy Elődöt is megismerhettük, nekem nagyon bejött! :-) Remélem még több mindent megtudunk majd róla és Dolliról. Drukkolok nekik, értük!

Harmat Erika … tetszett, hogy ilyen szereplő is van a történetbe! Olyan, mint Jockey Ewing csak nőben! :-)

Olvassátok, imádni fogjátok!

Természetesen előrendelve a befejező rész!

+
>!
RuzsEsLelek
Lakatos Levente: A pillangók ébredése

Mondjam azt, hogy nem pont erre számítottam?!

Valahogy úgy fogtam neki, hogy engem nem tud meglepni semmi és azt kell mondanom, hogy Levi rendesen rácáfolt erre. Nem egyszer volt, hogy hihetetlen fordulat következett. És én pedig szeretem a hihetetlen fordulatokat.

Ajánlom:
Aki már olvasta a Szigor I-et!!! – tudnia kell mi a folytatás.
Lakatos Levente rajongóknak kötelező – ők már biztos olvasták, vagy ha még nem, ott vár rájuk a könyvespolcukon :)
Képzeletbeli utazásra vágyóknak egy mesés helyen.
Romantika kedvelőknek.
Erotikus jelenetek kedvelőinek (aki ismeri már a Szigor I-et, pontosan tudja, hogy nem Szürke ötven árnyalat mennyiségről és minőségről beszélünk).
Politika rajongóknak :D
Akik a cselszövésekbe elmélyülten beleélik magukat.

Részletes értékelést a blogon találtok :)


Népszerű idézetek

+
>!
Chrissie P

… talán tényleg jót tenne, ha néhány napra kiszállhatnék a hétköznapok mókuskerekéből. Egy kis pihenéssel talán elérhetném, hogy ne legyek önmagam számára sem idegesítő…

85. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Liza
1 hozzászólás
++
>!
Chrissie P

Ahhoz, hogy érezd a hiányát, kicsit el kell távolodni egymástól.

85. oldal

++
>!
Chrissie P

– Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal –

224. oldal

+
>!
Chrissie P

Az összes hibáddal együtt a mindennapjaim részévé váltál, és remélem, hogy te is a hibáimmal együtt szeretsz.

291. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Szentesy Igor
6 hozzászólás
++
>!
Chrissie P

(…) az életnek akadnak olyan kivételes pillanatai, amikor egy csókért semmi nem drága.

162. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Liza
+
>!
Chrissie P

Mindenki múltjában vannak sötét foltok, a kérdés az, hogy mennyire gyakorlottan tudja azokat eltakarni a firtató tekintetek elől.

193. oldal

+
>!
Chrissie P

A sármos férfi tisztelettudó, figyelmes és következetes…

126. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Szentesy Igor

A sorozat következő kötete

Szigor sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

A. O. Esther: Gombnyomásra 2.
Darnai Dóra: Édes gyötrelem
Borsa Brown: A maffia szívében
Pőcze Zoltán: Déjà vu
Manna OWell: Drog volt
Gwendoline Welsh: Nem mindenáron!
Alice Miller: Érzelmek ingoványa
Alice Miller: Vágyak hálójában
Tóth Zsóka: Lángoló érzelem
Nicholas Shear: Megcsalt hűség