99 ​körítés és főzelék 33 színes ételfotóval 7 csillagozás

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 körítés és főzelék 33 színes ételfotóval

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: 99 recept 33 színes ételfotóval

>!
Corvina, Budapest, 1997
64 oldal · keménytáblás · ISBN: 9631343995
>!
Corvina, Budapest, 1986
64 oldal · ISBN: 9631322394
>!
Corvina, Budapest, 1985
64 oldal · ISBN: 9631320693

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Ottivilága>!
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 körítés és főzelék 33 színes ételfotóval

Én imádom ezt a sorozatot és sok receptet is elkészítettem ezeknek a könyveknek az alapján, azonban úgy érzem, hogy nem ez a legsikerültebb darab a Lajos Mari könyvek közül. Talán azért, mert évekig voltam vegetáriánus és úgy érzem, hogy változatosabban el tudom készíteni a zöldségeket. Viszont az is igaz, hogy ezek elsősorban főételek. Lajos Mari a főzelékeket a lehető legegyszerűbben, a legismertebb változatban készíti, a köretek, pedig valóban „csak” köretek, melyekhez dukál egy szelet hús.

Vásár_Barlang>!
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 körítés és főzelék 33 színes ételfotóval

Aki Lajos Mari és Hemző Károly szakáncskönyveit szereti, nem csalódik. A klasszikus sorozat részeként ott a helye a polcodon. Sok szép ételfotóval élvezet vele főzni :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Borbás Marcsi: A sűrűje 2.
Hargitai György: Az én alapszakácskönyvem
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha
Pelle Józsefné: Csemegék könyve
Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek
Horváth Ilona: Horváth Ilona válogatott receptjei
Korpádi Péter: Hidegkonyhai remekek
Gelencsér Ildikó: A Jurisics vár konyhája
St. Hilaire Jozéfa: Képes pesti szakácskönyv