Asztal ​három főre 257 csillagozás

Lainey Reese: Asztal három főre

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Két ​falatot harapott a Nagy Almából.

Riley Ramirez tudta, az egész élete megváltozik, amikor New Yorkba költözik. Arra azonban nem számított, hogy már a városban töltött első éjszakáján bekövetkezik. Első látásra őrjítő vonzalmat érez egy éjszakai klub tulajdonosa, Kincade Marshall iránt, ami a másik fél részéről is azonnali viszonzásra talál. Amikor rájön, hogy a férfi, aki ízig-vérig dom, teljes megadást vár el tőle, még akkor is, ha arról van szó, hogy behódoljon a legjobb barátjának, Trevor Weelingtonnak, készségesen, sőt buzgón veti bele magát a szexuális kalandozásba.

Cade és Trevor a barátságuk kezdete óta megosztottak mindent, beleértve a nőket is. Most viszont egyetlen Riley-val töltött éjszaka elegendő, és rájönnek, ő álmaik hölgye. Teljes érzéki fegyvertárukat bevetik, hogy meggyőzzék, többről van szó holmi alkalmi kalandnál.

Alighogy Cade és Trevor Riley-ra irányítja a figyelmét, valaki a tudtukon kívül támadást intéz a törékeny… (tovább)

Eredeti mű: Lainey Reese: A Table for Three

Eredeti megjelenés éve: 2010

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Az érzékiség mesterei, Tizennyolcas karika

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632547930 · Fordította: Alföldi Zsófia

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Kincade Marshall · Trevor Weelington · Riley Ramirez


Kedvencelte 29

Most olvassa 18

Várólistára tette 59

Kívánságlistára tette 42

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
KATARYNA
Lainey Reese: Asztal három főre

Előszó.. orrba, szájba, fentről, lentől, oldalról, átlósan, fellógatva, jól megtépve, kettővel.. és élvezi.

Van itt egy Riley nevű lány, 23 éves „szende szűz”, aki odacsöppent ebbe a klubba. Már mikor meglátta Cadet már megkeményedett a m.llb.mb.ja és menten elélvezett… pedig ha ez a szép szál legény megszólalt volna úgy mint egy b.zi, na még akkor is orbitálisan lefordul az asztalról a nagy extázisban.

Szóval… az tutira tetszett, amikor ez a Cade kerek perec megmondta neki hogy: javított szemet nem szúró átalakítás
– Na idefigyelj anyukám, most ráhajolsz az asztalra és szétszedlek, vagy kimondod hogy spenót, de akkor is az asztalon fogsz landolni.
Hát ja… mit választott?
Megagyabulálta az asztalon… majd felvitte a csili vili házába egy szinttel feljebb, hozzáteszem, nem telt el 2 perc sem… de ismét fel.llt neki, nem lelankadt! Jól megvizsgálta ezt a szerencsétlent, adott neki egy nyalókát, ami hmm de finom volt már. Majd reggelre megjött a d.g.cimbora Trevor… és ezt a részt kihagyom szèpen mert olllyan pornó hogy csak na.
Majd elmentek vásárolni.. de szegény lány begerjedt magától a tükörben, a fiúk meghallották bedühődtek, elrángatták egy étterembe.. és Rileynek adták a megmaradt kolbászukat. Aha…
De amikor turkáltak a lány orrában, az annyira csodálatos volt már.
És hát.. nem erről álmodik minden lány?
Enni… aludni… kamatyolni. Reggel délben este… uzsonnára.. tízóraira.. éjszaka… minden eltelt 3 perc után.

Nekem is mocskos a szám, de ilyen alpári módon leírni valamit. Szegény lány, csoda hogy össze nem szakadt. A végén már könyörögtem én marha, nehogy még az a nyomozó? is felnyársalja.
Én még így nem éreztem magam komolyan. Ezek után ha még egy ilyen mocskos pornót merészelek olvasni… rácsapok a kezemre, és ha még ez sem tántorít el… 2 csattanós pofont fogok lekeverni magamnak úgy, hogy a padlót súrolja majd a fejem.

Nem ajánlom, maximum elrettentő példának.

32 hozzászólás
>!
kis_macko
Lainey Reese: Asztal három főre

Duracell nyuszik szexmaratonja egyéb értékelhető történés nélkül.

10 hozzászólás
>!
Cicu
Lainey Reese: Asztal három főre

Hűűűűha!
IMÁDTAM!!! ♥
Legszívesebben azonnal újraolvasnám. Ismét kedvenc könyvet avattam! :)
Az egyik értékelésben olvastam, hogy duracell nyuszik szexmaratonja, egyéb értékelhető történés nélkül.
Nos, szeretnék én két olyan duracell nyuszit, mint Cade és Trevor és ilyen szexmaratonokat :D
A történések pedig, erotikus könyv lévén persze, hogy a szex körül forognak, két domináns pasi egy nő, egy csipetnyi Bdsm, egy krimiszál. Szex, érzelmek, egy kis borzongás, és persze a végén happy end :)
Sokaknak bizarr lehet ez a felállás, de erotika rajongóknak jó szívvel ajánlom, mert nem fognak csalódni. :)

11 hozzászólás
>!
csillagka P
Lainey Reese: Asztal három főre

Eskü! van rá mentség. Igaz nem sok, egy rossz könyv, egy keresett (félrenézett) szó, egy unalmas éjszaka, hajnalban még jó ötletnek tűnt, végül az is jobb lett volna ha semmi nem történik, (csak tömény erotika) mert akkor nem derül ki, mennyire nincs képbe a szerző az cselekmény részeket illetően. Elborított a szenvedély és mivel tényleg nem egy hosszú darab befaltam egy éjszaka-reggel alatt. Erről azt hiszem többet nem beszélek, maradjon a mi kis titkunk, mivel a FB-t olvassa anyukám, ott véletlenül se osztom meg ezt az olvasást.

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632547930 · Fordította: Alföldi Zsófia
12 hozzászólás
>!
_nalla_
Lainey Reese: Asztal három főre

Azt hittem nem süllyedhet mélyebbre az Ulpius. Tévedtem, sikerült nekik…

*Egyébként nagyon idegesítő volt, hogy a Trevor névről állandóan Neville békája jutott eszembe a Harry Potter-ből… :D

>!
Katara_Phoenix P
Lainey Reese: Asztal három főre

Ez a könyv úgy rossz, ahogy van.
Egyrészt: a főszereplő egy gondolkodásra képtelen liba.
Másrészt: spoiler Még az első fejezet végét sem várta meg vele.
Nem mondok semmit a fogalmazás módra, mert ez is egy „gyönyörű” Ulpiusos aranyfordítás. :D Amikor elhangzott ez a gyöngyszem: „Egyre gyorsabban dugattyúzott benne….”
Én ott elvesztem. Olyan fájdalmasan kitört belőlem a röhögés, hogy vagy egy óráig nem bírtam abbahagyni. :D
És, hogy ne legyen vége: spoiler
„Szép” volt, „Jó” volt, Ennyi volt.
Sohatöbbé. :cc

28 hozzászólás
>!
Dora_Sullivan
Lainey Reese: Asztal három főre

Én ezt már én korábban olvastam már, és ahogyan akkor is, most is ugyanúgy megfogott. Ugyanúgy olvastatta magát. Ugyanúgy lekötött, és ugyanúgy a rabjává tett.
Ma reggel jutott egyébként az eszembe ez a könyv, vagyis a tartalma… hogy igen, van ilyen könyv… s olvastam is már, csak hirtelenjében a címe nem jutott az eszembe, de aztán kutakodtam kicsit, s az eszembe jutott, majd megkerestem s újra kézbe vettem… és persze, hogy újra megint elolvastam.

Bár alapjáraton véve is az én szívem leginkább ebben a műfajban az olyan könyvekért van oda, amelyben csak egy fő férfi karakter (domináns) van, s nem kettő… De ebben különösen imádtam, hogy kettő volt. Mind a két férfi főkarakter elrabolta a szívemet.
Lehet, hogy mocskos… lehet, hogy kissé… khm… pornó feeling-et avanzsál, mutat be… de ha belekukkantunk a háttérbe, amit rejt is ez a könyv, könnyen azon kaphassuk magunkat észre, hogy ez a két férfi nem csak egyszerre osztozkodnak egy nőn… de tudják is őket értékelni, s meg is becsülni… És szívből szeretni, ahogyan Riley-t is.

Imádtam, hogy számukra elsősorban Riley kívánságai, vágyainak beteljesülése volt az első. És, hogy bármit megtettek volna érte.
És az, hogy Riley pedig egyformán elfogadta az ő életstílusukat, s egyformán szerette is mind a két férfit… nos, ez nálam hatalmasat dobott a történet színvonalán.
Az ő hámosuk, és az ő szerelmük az erotikus BDSM-es jelenetekkel, nálam abszolút megérte azt az 5 csillagot, amely mellé persze társult az is, hogy a végén beleszőtt Lainey egy kis krimi szálat is, amely csak még inkább dobott nekem a történeten. :)

>!
Masni3 P
Lainey Reese: Asztal három főre

Jézusom, ennél mocskosabb és semmitmondóbb sztorit még nem olvastam.
El sem akartam olvasni, csak véletlenül ráakadtam egy értékelésre és kíváncsi lettem, hogy mi annyira kiakasztó ezen. De ha most lehetne minuszba csillagoznám.
Csak sz.x orrba – szájba és semmi lényeges esemény.
Ez a Riley egy senki. Mint ha egy élettelen baba lenne. Semmi egyebet nem csinált az egész könyvben, csak széttette a lábát és hagyta, hogy a fiúk élvezkedjenek rajta. Fura egy családja lehet a csajnak ha ezt a kapcsolatot zokszó nélkül bevették. O_o
Na és a két pasinak mekkora arca van már …
Borzalom az egész.

20 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Renee_chan

Egy nő domborulatok nélkül nem is nő, csak hosszú hajú fiú.

2 hozzászólás
>!
Cicu

Cade kezdte elveszíteni a fejét. Nem volt rá jellemző. Eddig a legtöbb mércével mérve – különösen az övével –, meglehetősen átlagosan alakultak az események. De a lány illata, az engedelmessége, ahogy remegett a vágytól, felébresztett benne valami sötét, ősi ösztönt. Legszívesebben maga után hurcolta volna, akár egy barlangi ősember.

25-26. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kincade Marshall
>!
Cicu

Mindkét férfi a lány térdére tette a kezét, és gyengéden széthúzták a lábait.
– Először is: mindig ülj széttárt lábakkal, hogy bármikor megérinthessünk. Mi pedig jól tartunk. Cssss. Hallgass. Csak figyelj és egyél. Majd később kérdezhetsz. Reggeli után elmegyünk a cuccaidért. Amire nincs szükséged, azt raktárba tesszük. Aztán Trev és én elviszünk vásárolni, gondoskodunk az öltözködésedről. Mostantól mi választunk neked ruhát. Kérdés nélkül felveszed, amit kikészítünk neked.
Riley hadart valamit, és közben próbált nem megfulladni, de Trevor közbevágott.
– Nem mehetsz sehová egyikünk vagy mindkettőnk nélkül. A saját üzletünket vezetjük, elég rugalmas az időbeosztásunk, de lesz olyan, amikor mindketten dolgozunk. Ilyenkor vagy ellátunk néhány jó filmmel, vagy magunkkal viszünk dolgozni.

70-71. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kincade Marshall · Riley Ramirez · Trevor Weelington
>!
Cicu

– Remélem, nem ébresztettük fel szegény Trevort. Holtfáradt volt ma este.
– Ne aggódj, Ry – mondta Cade, és meghatotta, hogy mindig tekintettel van rájuk. – Trevor a világháborút is átaludná.

181-182. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kincade Marshall · Riley Ramirez
>!
Cicu

Ezúttal gyengéd volt. Ellenállhatatlan szükségét érezte, hogy dédelgesse, ne pedig elhamvassza. Szenvedélye a nyári mező melegét árasztotta a tomboló tűz helyett. Olyan gyengéd törődéssel szerették, amely könnyeket csalt a szemébe, közben a vágy lassú hullámokban mosta át a bőrét.

118. oldal

>!
Cicu

– Azt hiszem, megbénultam – mondta Riley. – Nem érzem a lábamat. A helyén van még a jobb lábam, vagy letépted, Trev? – kérdezte, és oldalba bökte a férfit.
Ő lassan felé fordította a fejét, ránézett, de a mozdulat minden erejét igénybe vette. – Megérdemelnéd, ha megbénultál volna – válaszolta. – Azt hiszem, szétrepesztetted a gerincemet. Istenem Riley, te egy amazon vagy. Ebben a tempóban meg fogsz minket gyilkolni.

122. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Riley Ramirez · Trevor Weelington
>!
Cicu

– Helló, kis hölgy, hová lesz a menet? – Riley belenézett a visszapillantó tükörbe, tekintete találkozott a taxiséval, és a Disneylandbe került gyerek rajongásával mosolyodott el.
– Fogalmam sincs – válaszolta. – Ez az első estém New Yorkban.

9. oldal

>!
Cicu

A férfi pillantását előbb érezte magán, mielőtt még meglátta volna.

16. oldal

>!
Cicu

Míg az italra vártak, nem szólt a lányhoz. A dominancia újabb jele. Egyszerű teszt, amellyel megállapította, vajon a nő elfogadja-e az ő vezető szerepét. Nem is nézett a szemébe, de a szeme sarkából azért figyelte, hogy megtudja, hogyan viseli a mellőzöttséget.

19. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kincade Marshall
>!
Cicu

– Állj fel – kérte Cade, és ő felállt. A férfi titokzatos mosollyal reagált a feltétlen engedelmességre, és eltávolította a széket az útból.

24. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kincade Marshall · Riley Ramirez

Hasonló könyvek címkék alapján

Szurovecz Kitti: A sokszívű
Laczkó Sándor (szerk.): A szerelem
Dossie Easton – Janet W. Hardy: Szexbolondok illemtana
Jodi Ellen Malpas: Kell a férfi
E. L. James: Sötét
Laurelin Paige: Első érintés
J. Kenner: Forró rabság
Tiffany Reisz: A szent