Asztal ​három főre 315 csillagozás

Lainey Reese: Asztal három főre

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Két ​falatot harapott a Nagy Almából.

Riley Ramirez tudta, az egész élete megváltozik, amikor New Yorkba költözik. Arra azonban nem számított, hogy már a városban töltött első éjszakáján bekövetkezik. Első látásra őrjítő vonzalmat érez egy éjszakai klub tulajdonosa, Kincade Marshall iránt, ami a másik fél részéről is azonnali viszonzásra talál. Amikor rájön, hogy a férfi, aki ízig-vérig dom, teljes megadást vár el tőle, még akkor is, ha arról van szó, hogy behódoljon a legjobb barátjának, Trevor Weelingtonnak, készségesen, sőt buzgón veti bele magát a szexuális kalandozásba.

Cade és Trevor a barátságuk kezdete óta megosztottak mindent, beleértve a nőket is. Most viszont egyetlen Riley-val töltött éjszaka elegendő, és rájönnek, ő álmaik hölgye. Teljes érzéki fegyvertárukat bevetik, hogy meggyőzzék, többről van szó holmi alkalmi kalandnál.

Alighogy Cade és Trevor Riley-ra irányítja a figyelmét, valaki a tudtukon kívül támadást intéz a törékeny… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2010

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Az érzékiség mesterei Ulpius-ház · Tizennyolcas karika Ulpius-ház

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632547930 · Fordította: Alföldi Zsófia

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Kincade Marshall · Riley Ramirez · Trevor Weelington


Kedvencelte 36

Most olvassa 12

Várólistára tette 56

Kívánságlistára tette 52

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Cicu>!
Lainey Reese: Asztal három főre

Hűűűűha!
IMÁDTAM!!! ♥
Legszívesebben azonnal újraolvasnám. Ismét kedvenc könyvet avattam! :)
Az egyik értékelésben olvastam, hogy duracell nyuszik szexmaratonja, egyéb értékelhető történés nélkül.
Nos, szeretnék én két olyan duracell nyuszit, mint Cade és Trevor és ilyen szexmaratonokat :D
A történések pedig, erotikus könyv lévén persze, hogy a szex körül forognak, két domináns pasi egy nő, egy csipetnyi Bdsm, egy krimiszál. Szex, érzelmek, egy kis borzongás, és persze a végén happy end :)
Sokaknak bizarr lehet ez a felállás, de erotika rajongóknak jó szívvel ajánlom, mert nem fognak csalódni. :)

11 hozzászólás
csillagka P>!
Lainey Reese: Asztal három főre

Eskü! van rá mentség. Igaz nem sok, egy rossz könyv, egy keresett (félrenézett) szó, egy unalmas éjszaka, hajnalban még jó ötletnek tűnt, végül az is jobb lett volna ha semmi nem történik, (csak tömény erotika) mert akkor nem derül ki, mennyire nincs képbe a szerző az cselekmény részeket illetően. Elborított a szenvedély és mivel tényleg nem egy hosszú darab befaltam egy éjszaka-reggel alatt. Erről azt hiszem többet nem beszélek, maradjon a mi kis titkunk, mivel a FB-t olvassa anyukám, ott véletlenül se osztom meg ezt az olvasást.

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632547930 · Fordította: Alföldi Zsófia
12 hozzászólás
Dora_Sullivan>!
Lainey Reese: Asztal három főre

Én ezt már én korábban olvastam már, és ahogyan akkor is, most is ugyanúgy megfogott. Ugyanúgy olvastatta magát. Ugyanúgy lekötött, és ugyanúgy a rabjává tett.
Ma reggel jutott egyébként az eszembe ez a könyv, vagyis a tartalma… hogy igen, van ilyen könyv… s olvastam is már, csak hirtelenjében a címe nem jutott az eszembe, de aztán kutakodtam kicsit, s az eszembe jutott, majd megkerestem s újra kézbe vettem… és persze, hogy újra megint elolvastam.

Bár alapjáraton véve is az én szívem leginkább ebben a műfajban az olyan könyvekért van oda, amelyben csak egy fő férfi karakter (domináns) van, s nem kettő… De ebben különösen imádtam, hogy kettő volt. Mind a két férfi főkarakter elrabolta a szívemet.
Lehet, hogy mocskos… lehet, hogy kissé… khm… pornó feeling-et avanzsál, mutat be… de ha belekukkantunk a háttérbe, amit rejt is ez a könyv, könnyen azon kaphassuk magunkat észre, hogy ez a két férfi nem csak egyszerre osztozkodnak egy nőn… de tudják is őket értékelni, s meg is becsülni… És szívből szeretni, ahogyan Riley-t is.

Imádtam, hogy számukra elsősorban Riley kívánságai, vágyainak beteljesülése volt az első. És, hogy bármit megtettek volna érte.
És az, hogy Riley pedig egyformán elfogadta az ő életstílusukat, s egyformán szerette is mind a két férfit… nos, ez nálam hatalmasat dobott a történet színvonalán.
Az ő hámosuk, és az ő szerelmük az erotikus BDSM-es jelenetekkel, nálam abszolút megérte azt az 5 csillagot, amely mellé persze társult az is, hogy a végén beleszőtt Lainey egy kis krimi szálat is, amely csak még inkább dobott nekem a történeten. :)

Felixa P>!
Lainey Reese: Asztal három főre

Ha egy mondattal kellene elmondani, hogy mi a történet lényege, akkor ez lenne az:
Két falatot harapott a Nagy Almából.”.
Elolvasva a könyvet, tökéletesen értelmet nyert a fülszöveg első mondata. …és mennyire találó!
A második könyv, amin 'poliamória' címke szerepel, és ez is telitalálatos választás volt. Továbbra is szkeptikus vagyok ezzel a hármas felállással, sőt!…, elképzelhetetlennek tartom. Viszont szívesen olvasom…, számomra egyáltalán nem realisztikus, de ez az benne ami fokozza a kíváncsiságomat az ilyesfajta történetek iránt.
És, igen most szembe megyek a százalékkal! Én megadom rá a maximum csillagot!
A sztori a hármas felállás köré épül, de emellett van benne cselekmény is. A karakterek megformálása és az írói stílus is imponáló.

Szimbook>!
Lainey Reese: Asztal három főre

Hát igen, igazi, belevaló erotikus könyv ez! Nem is értem miért van ennyire lehúzva.. Oké van benne csomó ágyjelenet, nem feltétlen megszokott pozitúrákkal. Szerintem maga a cím is árulkodó hogy nem feltétlenül mentes a konkrét dolgoktól..

Nekem tetszenek az ilyen felállások (csak is két férfi és egy nő, fordítva már nem hívogat..)
De szerintem még így is hogy maga a tartalom ilyen, attól ízlésesebb és szórakoztató! Az más kérdés hogy ez a valóságban mennyire hejtálló, mert hát nem hiszem, hogy így bele tudnék menni egy ilyen kapcsolatba csak úgy, bár szerintem ez a helyzettől is függ..;)
Na, mind 1, szóval nem egy hosszú 10000 oldalas regényről van szó.
Most olvastam másodjára és nagyon tetszett, benne van minden, ami szerintem, ami kellett!

Ha nem vagy prűd, illetve nyitott szellemű csajszi/pasi vagy én ajánlom ezt a könyvet. Egynek biztos jó! Persze megértem azokat is akiknek ez már sok, és nem tetszik nekik, de én nekem akkor is nagyon tetszik. És nem szégyellem, kellenek ide pozitív vélemények is. Mert lehet, valaki a vélemények miatt hagyja ki ezt a könyvet, pedig lehet, tetszene neki! Ez miatt is akartam véleményezni, ellensúlyozni a mérleget itt! ;)

Még utolsónak annyit hogy szerintem a borító nagyon jó lett! Lényegében megmutatja miről is van szó tartalmilag!

Paulina_Sándorné P>!
Lainey Reese: Asztal három főre

Már régóta szemeztem a könyvvel. Van egy-két Moly, akiknek az értékelését olvasva, mindig kedvet kapok egy könyvhöz. Így jártam most is! Hát mit mondjak! Azta! Nem semmi volt a történet, imádtam minden sorát. Imádtam, ahogy Cade és Trevor körülvette Riley-t. Nem semmi a két pasas. Bár furcsa a felállás, de szerintem én sem tudtam volna dönteni a két srác közül, ha szükséges.

3 hozzászólás
zuna19>!
Lainey Reese: Asztal három főre

Nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog ez a történet. Azért belekezdtem és nem tudtam letenni, annyira megfogott a könyv. A karaktereket nem tudom miért, de nagyon megszerettem. Ez a fajta erotikus könyv nem áll túl közel hozzám, de kellemesen csalódtam benne. Úgy volt tökéletes ez a történet, ahogy volt, semmit nem változtatnék benne ha lehetni. Max csillagot érdemel.

Dita_Sterk_van_Ziel P>!
Lainey Reese: Asztal három főre

Amaaaiii… azt hiszem minden címkét letakarítanék és csak a felnőtt tartalom, BDSM és erotikus címkéket hagynám meg, mert ebben semmi romantikus nem volt szerintem. Ez egy igazán erotikus könyv volt, amit nem igazán való mindenkinek. Itt tényleg a szex van a középpontban nem is akárhogyan, hanem két jóképű, gazdag fickóval, Kincade és Trevor .
Néha igazán irigyeltem Rileyt ,hogy mibe csöppent és két domináns „isten” lesi minden kívánságát . Tetszett a váltott szemszög, viszont ez egy nagyon szuper könyv lehetett volna , ha jobban ki lett volna dolgozva és több konfliktus is lett volna ,a féltékeny „csaj” miatt. Szívesen olvasnék folytatást ,mert a rendőr unokatesó se lehet semmi ..ajajajaaj :D

BakuraAndrea>!
Lainey Reese: Asztal három főre

Nagyobb gondjaim nem voltak a könyvvel. Azon kívül, hogy nem reális. Vagy csak nekem nem az. Szerencsére rövidke volt. Haladni lehetett rendesen vele, mint egy romantikus füzet pikánsabb változata. :DDD
Újraolvasásról szó se lehet.
De legalább a karakterek nem borítottak ki, ami haladás.


Népszerű idézetek

Cicu>!

Cade kezdte elveszíteni a fejét. Nem volt rá jellemző. Eddig a legtöbb mércével mérve – különösen az övével –, meglehetősen átlagosan alakultak az események. De a lány illata, az engedelmessége, ahogy remegett a vágytól, felébresztett benne valami sötét, ősi ösztönt. Legszívesebben maga után hurcolta volna, akár egy barlangi ősember.

25-26. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kincade Marshall
Cicu>!

Mindkét férfi a lány térdére tette a kezét, és gyengéden széthúzták a lábait.
– Először is: mindig ülj széttárt lábakkal, hogy bármikor megérinthessünk. Mi pedig jól tartunk. Cssss. Hallgass. Csak figyelj és egyél. Majd később kérdezhetsz. Reggeli után elmegyünk a cuccaidért. Amire nincs szükséged, azt raktárba tesszük. Aztán Trev és én elviszünk vásárolni, gondoskodunk az öltözködésedről. Mostantól mi választunk neked ruhát. Kérdés nélkül felveszed, amit kikészítünk neked.
Riley hadart valamit, és közben próbált nem megfulladni, de Trevor közbevágott.
– Nem mehetsz sehová egyikünk vagy mindkettőnk nélkül. A saját üzletünket vezetjük, elég rugalmas az időbeosztásunk, de lesz olyan, amikor mindketten dolgozunk. Ilyenkor vagy ellátunk néhány jó filmmel, vagy magunkkal viszünk dolgozni.

70-71. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kincade Marshall · Riley Ramirez · Trevor Weelington
Cicu>!

– Remélem, nem ébresztettük fel szegény Trevort. Holtfáradt volt ma este.
– Ne aggódj, Ry – mondta Cade, és meghatotta, hogy mindig tekintettel van rájuk. – Trevor a világháborút is átaludná.

181-182. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kincade Marshall · Riley Ramirez
Cicu>!

Ezúttal gyengéd volt. Ellenállhatatlan szükségét érezte, hogy dédelgesse, ne pedig elhamvassza. Szenvedélye a nyári mező melegét árasztotta a tomboló tűz helyett. Olyan gyengéd törődéssel szerették, amely könnyeket csalt a szemébe, közben a vágy lassú hullámokban mosta át a bőrét.

118. oldal

Cicu>!

– Azt hiszem, megbénultam – mondta Riley. – Nem érzem a lábamat. A helyén van még a jobb lábam, vagy letépted, Trev? – kérdezte, és oldalba bökte a férfit.
Ő lassan felé fordította a fejét, ránézett, de a mozdulat minden erejét igénybe vette. – Megérdemelnéd, ha megbénultál volna – válaszolta. – Azt hiszem, szétrepesztetted a gerincemet. Istenem Riley, te egy amazon vagy. Ebben a tempóban meg fogsz minket gyilkolni.

122. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Riley Ramirez · Trevor Weelington
Cicu>!

– Helló, kis hölgy, hová lesz a menet? – Riley belenézett a visszapillantó tükörbe, tekintete találkozott a taxiséval, és a Disneylandbe került gyerek rajongásával mosolyodott el.
– Fogalmam sincs – válaszolta. – Ez az első estém New Yorkban.

9. oldal

Cicu>!

A férfi pillantását előbb érezte magán, mielőtt még meglátta volna.

16. oldal

Cicu>!

Míg az italra vártak, nem szólt a lányhoz. A dominancia újabb jele. Egyszerű teszt, amellyel megállapította, vajon a nő elfogadja-e az ő vezető szerepét. Nem is nézett a szemébe, de a szeme sarkából azért figyelte, hogy megtudja, hogyan viseli a mellőzöttséget.

19. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kincade Marshall
Cicu>!

– Állj fel – kérte Cade, és ő felállt. A férfi titokzatos mosollyal reagált a feltétlen engedelmességre, és eltávolította a széket az útból.

24. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kincade Marshall · Riley Ramirez

Hasonló könyvek címkék alapján

Tiffany Reisz: A szirén
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Sophie Jackson: Egy csepp remény
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
L. J. Shen: Az ördög feketét visel
Vi Keeland: A beosztott