Hazatérés (Sweetlandi történetek 1.) 26 csillagozás

Lacey Baker: Hazatérés

Dr. ​Quinn Cantrell, a jóképű és sikeres orvos szomorú apropóból tér vissza az álmos kisvárosba, ahol született: meghalt a nagymamája. A férfit és öt testvérét messzire sodorta egymástól az élet és a családi tragédiák, most azonban együtt kell megbirkózniuk nagyanyjuk hagyatékával: a panzióval, egy alomnyi kiskutyával és a tetemes tartozással. A testvérek vérmérsékletüktől függően más-más érzésekkel fogadják a nem kívánt örökséget – Quinn kelletlenül veszi tudomásul, hogy egy időre fel kell függesztenie nagyvárosi életét, hogy kibogozza a szálakat: nem csupán a tartozás okát, hanem saját, borongós múltja kísértő emlékeit is. Nikki Brockington, a panzió megbízott vezetője gyerekkorában reménytelenül szerelmes volt a férfiba. Most, hogy annyi idő után újra látja, ismét feléled benne az érzés, ám igyekszik elhessegetni azt. Nem szeretne újabb csalódást átélni, és a szerelem egyébként sem fér az ő kényelmes és érzelmileg biztonságos életébe. De vajon parancsolhat a szívének? És milyen… (tovább)

Eredeti mű: Lacey Baker: Homecoming

Eredeti megjelenés éve: 2013

>!
General Press, Budapest, 2014
390 oldal · ISBN: 9789636436445 · Fordította: Burai Petra
>!
General Press, Budapest, 2014
390 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789636435561 · Fordította: Burai Petra

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 23

Kívánságlistára tette 23

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
eSsZ P
Lacey Baker: Hazatérés

egyáltalán nem értem, hogy mért ilyen alacsony itt ez a százalék.
kapásból tudnék 5olyan könyvnek nevezett valamit mondani, ami bűn rossz és 80 százalék vagy a fölött van az értékelése.

ez az írás egy kellemes, könnyed kis kikapcsolódás. édes cukker kutyusokkal, szerethető szereplőkkel. plusz jó pont, hogy váltott szemszögű és gyönyörű, békés környezetbe helyezte a történetet az írónő.

itt nem kell nagy mélységekbe lemenni, nem kell óriási drámát végig szenvedni, egyszerűen csak elvonja a figyelmedet a mókuskerékről. valljuk be, néha bizony jó kiszakadni a saját életünkből és kicsit belelesni másokéba így könyvön keresztül.

2 hozzászólás
>!
turanett P
Lacey Baker: Hazatérés

Kedves,aranyos történet. Bár pár helyen egy kicsit laposnak éreztem. De azt meg kell hagyni, hogy van mondanivalója. A szereplők szerethetők és a kutyák nagyon cukik. Ha nem húzta volna mint a rétes tésztát, akkor sokkal elvezhetőbb lett volna.

>!
mokus33
Lacey Baker: Hazatérés

Ez nagyon gyermetegre sikeredett, a sok aranyos kutyus sem tudta nekem jól eladni ezt a könyvet :) Túl hosszú volt, sok konfliktus és probléma rettenetesen erőltetett volt, talán nem kellett volna ennyi szálat belekeverni, akkor jobban tetszett volna. A szereplők sem lopták be magukat a szívükbe, a szerelmi jeleneteken inkább szörnyűlködtem, mint meghatódtam. Örülök, hogy vége!

>!
Ariadne
Lacey Baker: Hazatérés

Egyelőre még vegyesek az érzéseim. Egyrészt jó maga a történet mondanivalója, másrészt viszont kicsivel több figyelmességgel jobbá lehetett volna tenni ezt a történetet. Na de majd meglátjuk, hogy mire számíthatunk a második kötettől.

Bővebben: http://ariadneolvasmanyai.blogspot.hu/2015/05/lacey-bak…

>!
Kókuszka
Lacey Baker: Hazatérés

Az aranyos kutyás borító alapján jobbra számítottam. Az írónő stílusa, történet vezetése nem ragadott meg.

>!
h_timea
Lacey Baker: Hazatérés

A könyv eleje még tetszett is, az a része, mikor a testvérek megjelentek, majd jött az, amit átugortam volna. Úgy kb. 200 oldalt.. A vége felé számomra kezdett jobb lenni, de nem igazán nőtt a szívemhez ez a történet. Talán ezért is tartott olyan sokáig mire kiolvastam. Véleményem szerint, ha rövidebb lett volna a könyv, akkor jobban élveztem volna. A karakterek sem voltak szerethetőek számomra, az ikreken kívül senkit sem sikerült megkedvelnem. Nikkit pedig egyenes utáltam, letudtam volna lökni egy szakadék tetejéről. De mindezek ellenére, kiolvasom a 2. részét is, bízok benne, hogy az sokkal jobban fog tetszeni.

>!
Szerafina
Lacey Baker: Hazatérés

Könnyed olvasmány.
Erős karakterek, személyiségek nincsenek (kivéve Savannah-t).
Bár Quinn-nek komoly érzelmi változásai voltak, annyira nem lettek megjelenítve. Van, akinek elég így, nekem kicsit hiányos maradt.
A kutyusok aranyosak, de jobban is be lehetett volna őket vonni a történetbe.

>!
Botrágyi_Brigi
Lacey Baker: Hazatérés

Szerettem, hogy ennyi kutya van benne… :) azonban Sweetland városában aránytalanul nagy a rákos betegek száma, én ott egy alapos kivizsgálásra benevezném őket.

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
krisztin1 P

– (…) Elgondolkodtató, hogy mit jelent az embereknek a boldogság.

106. oldal

Kapcsolódó szócikkek: boldogság
>!
Lora7

… Nem örökké kell élni, hanem a lehető legjobban.

138

>!
Lora7

A pénzen vett tárgyakat nem hurcolhatod állandóan magaddal. Az marad veled, ami a szívedben van.

235


A sorozat következő kötete

Sweetlandi történetek sorozat · Összehasonlítás

Enciklopédia 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek
Nora Roberts: Az Oromház rejtélye
Linda Francis Lee: Emily és Einstein
Nicholas Sparks: Válaszúton
Stephenie Meyer: A Vegyész
W. Bruce Cameron: Egy kutya négy élete
John Grogan: Marley & Mi
Brunella Gasperini: Én és ők
Benkő László: Szívhangok
James Herriot: A repülő állatorvos