Lando ​Calrissian és ThonBoka csillagbarlangja (Lando Calrissian kalandjai 3.) 18 csillagozás

L. Neil Smith: Lando Calrissian és ThonBoka csillagbarlangja

Lando Calrissian, a kalandor szerencsejátékos és droidja, Vuffi Raa sikeresen szert tettek néhány rosszakaróra, akik most összefognak, hogy a Millennium Falconnal együtt eltüntessék őket a Galaxisból, mondván: szükség Falcont fog. Landóék útban vannak ThonBoka csillagbarlangja felé, hogy segítsenek az eddig ismeretlen oswaftoknak, akikre egyre többen kíváncsiak, különleges képességeik miatt. Calrissian kapitány élete legnagyobb szabakkpartijába kezd jó- és rosszakaróival egyaránt. A kötet végére kiderül, hogy semmi és senki sem az aminek hiszik és az is, hogy tévedni emberi dolog, de ezen lehet változtatni.

Eredeti mű: L. Neil Smith: Lando Calrissian and the Starcave of ThonBoka

Eredeti megjelenés éve: 1983

>!
King, Budapest, 1995
312 oldal · ISBN: 9638084081 · Fordította: Kollárik Péter

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Hippoforaccus P
L. Neil Smith: Lando Calrissian és ThonBoka csillagbarlangja

Ez egy határozottan pozitív irányba fejlődő sorozat. Meglepő módon ezúttal Landot nem húzza csőbe senki, saját elhatározására mászik bele a kalamajkába. A történet jó, már-már izgalmasnak mondható. Vuffi Raa és Rokur Gepta is nagyjából elfogadható befejezést kaptak. Amit viszont hiányoltam a végéről az egy Szabakk party, vagy legalábbis, hogy Lando meglát egy szabakk asztalt, ahol ott ül egy bizonyos csempész.

4 hozzászólás
>!
Ebe_Endocott
L. Neil Smith: Lando Calrissian és ThonBoka csillagbarlangja

Az értelmetlenségek hada nem szűnt meg, de valahogy eddigre megtanultam megszokni a stílusát, izgatottan vártam a fégkifejletet, ami ugyan szánalmasra sikeredett, de jót tudtam nevetni rajta.

>!
PAVideoStudio P
L. Neil Smith: Lando Calrissian és ThonBoka csillagbarlangja

Nem sokkal, de jobb, mint az előző rész, jó és rossz részei egyaránt vannak. Csak fanatikusoknak ajánlott.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: http://youtu.be/Rb6UlNsYjUw

Véleményem további Star Wars könyvekről: http://goo.gl/XBEwd

>!
predator188
L. Neil Smith: Lando Calrissian és ThonBoka csillagbarlangja

Lando Calrissian kalandjai valahogy nem lopták be magukat a szívembe,annak ellenére,hogy szeretem a karakterét. A három könyv közül az Oseon tűzvihara az egyetlen,ami viszonylag jónak mondható, jelen könyvet,azaz a harmadik,befejező kötetet inkább végig sem olvastam,már nem kötött le. Gepta karaktere inkább idegesítő,mint félelmet keltő, és kvázi érthetetlen,hogy miért van annyira Lando a bögyében. Sajnos a második SW könyv,amit nem olvastam végig.

>!
Trillian26
L. Neil Smith: Lando Calrissian és ThonBoka csillagbarlangja

A trilógiából ez volt a legfurább könyv, de jobbnak éreztem egy picivel az előző részeknél. Az oswaftok nagyon tetszettek, viszont az Egyik, a Másik, és a Többiek már annál kevésbé. Az ötlet nem volt rossz, csak számomra fura volt két jóformán bármire képes fajt is megismerni egy könyvben. Annak viszont örültem, hogy kiderült honnan származik Vuffi Raa. A történet egészen izgalmasra sikerült, és a végére mindenki rájött amire rá kellett jönnie, illetve meghalt, ha rosszul viselkedett, vagy jól járt, ha jól. Nagyon boldog befejezést kaptam. Ami számomra furcsa volt, hogy az eddigi varázslóból néha-néha boszorkány lett, bár tudom hogy alakváltó, de ez zavart. Nem bántam meg hogy elolvastam a sorozatot, de többször valószínűleg erre már nem kerül sor.


Népszerű idézetek

>!
Hippoforaccus

-Huszonhármas, mi az ördög van az életfenntartó rendszereddel? Csupa vörös fény a kijelző!
– Csak rágyújtottam, főnök. A légkörelemzőnek ez nem tetszik.


Hasonló könyvek címkék alapján

Daniel Keyes: Virágot Algernonnak
Raana Raas: Árulás
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Raana Raas: Elágazó utak
Andy Weir: A marsi
On Sai: Lucy
Ernest Cline: Ready Player One
Frank Herbert: A Dűne
Brian W. Aldiss: Amíg világ a világ
Samantha Shannon: A Mímes Rend