Vagány (Vágyak iskolája 2.) 115 csillagozás

L. J. Shen: Vagány

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„L. ​J. Shen minden elvárást felülmúlt ezzel a könyvvel.” – TheSassyNerd blog
„Ez az eddigi kedvenc L. J. Shen-könyvem.” – Book Boyfriend Whoarder blog

A legszebb szerelmi történetek tragikus véget érnek?

Luna Rexroth mindenki kedvenc szürke kisegere.
Aranyos.
Gondoskodó.Jótékony lélek.
Csöndes.
Kamu.
A szelíd, fiús külső mögött, amit mindenki szeret (és sajnál), egy olyan lány rejtőzik, aki pontosan tudja, mit és kit akar – nevezetesen azt a fiút a faházból, aki megtanította neki, hogyan kell jelnyelven káromkodni.
Aki megtanította nevetni.
Élni.
Szeretni.

Knight Cole mindenki kedvenc focihőse.
Gyönyörű.Sportos.
Kigyúrt.Népszerű.Hazug.
Ez a fenegyerek már a tekintetével is képes hanyatt vágni bárkit, de ő csak egy lányt lát: az utca szemközti oldalán lakó Lunát.
Luna azonban már nem olyan, mint volt. Már nincs szüksége a srác védelmére.
Egy váratlan fordulat hatására a… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
478 oldal · ISBN: 9789635702466
>!
Álomgyár, Budapest, 2021
478 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635702459

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Knight Jameson Cole · Luna Rexroth


Kedvencelte 25

Most olvassa 8

Várólistára tette 61

Kívánságlistára tette 87

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

nicosia P>!
L. J. Shen: Vagány

Nagyon-nagyon vegyes érzésekkel zártam ezt a könyvet. Rettenetesen vágytam rá. A „Ruckus” felvezette a „Vakmerő” előspoilerezte, így amióta tudtam, hogy létezik, kellett nekem. Mára, ez múlt idővé vált. Körülbelül a feléig erősen gondolkodtam azon, hogy melyik történetet olvasom. Iszonyú áthallásos az „Álmaim őrzője” és a „Lucas – (Preston fiúk I.)” című könyvekkel, de nem kezdtem el kinyomozni, hogy melyik volt előbb és vajon ki másolt, mert ennél sokkal súlyosabb másolás is van a történetben. Rá kellett jönnöm, hogy bár Luna és Knight jó szereplők (ha csak ezt a sorozatot olvasod fel sem tűnik), de nincs saját személyiségük. Knight = Dean; és Luna= Rosie. Mindent leképeznek (persze kicsit másként, de a hátrányos helyzettől a szenvedélybetegségig gyakorlatilag kicsiben újraolvastam a Ruckus-t. Ráadásul, azt a tapasztalatot is le kellett vonnom, hogy Shen könyveinek felépítése minden regényében ugyanaz: Dráma, dráma, dráma, pici boldogság, jó nagy sz.rcunami, majd megoldás és happy end. Ami miatt mégis megmarad ez a könyv bennem az az, hogy Rosie megint össze tudta törni a szívem. És innét mondanám, hogy a könyv vége egyáltalán nincs rendben. Dean életébe kár is volt belepiszkálni, és korai is volt. Ezzel nekem az írőnő mindkét könyv (a Ruckus és a Vagány) értékét rontotta. Ezen túl, érdekel még Vaugh története, bár ezek után tartok tőle hogy Vicious 2 érkezik, de hálaistennek (kivételesen hálaistennek) még nincs meg a harmadik rész. Most egy darabig csak fantasyt szeretnék látni.

2 hozzászólás
Klodette>!
L. J. Shen: Vagány

Igen, így van. Még mindig itt vagyok és még mindig sorra falom az L. J. Shen könyveket, mert úgy érzem, hogy az ő történeteit egyszerűen nem lehet megunni. :)
Sokkal jobban tetszett, mint az első kötet, a Vakmerő, ami ugyebár Daria és Penn kapcsolatáról szólt, ám úgy érzem valamiért, az igazi áttörést nálam majd a Vadító fogja elhozni…
Brutális egy sztori és csak azok olvassák el, akinél már sorra került a Ruckus/Bajkeverő vagyis Dean és Rosie sztorija, mert telis-tele van visszautalásokkal, nem mellesleg pedig, erős és megrázó spoilerekkel!
Néhány utalás egyébként a hamarosan megjelenő A néma, tehát a harmadik Sinners of Saint kötetre is lelő pár poént. Ez van, ha két különböző kiadó, egymással párhuzamosan ad ki ugyanattól a szerzőtől összefüggő sorozatokat.
Luna és Knight párosa már ismerős volt a Vakmerő lapjairól, de akkor csupán annyit tudtunk meg róluk, hogy ragaszkodnak egymáshoz, valami összeköti őket és nyílt titok mindenki előtt, hogy ők ketten összetartoznak.
Ebben a kötetben aztán részletesen láthattuk, hogy mi is az a számtalan ok, indok, amiért ők ketten képtelenek arra, hogy túllépjenek a másikon.
Totális ellentétek, hiszen Luna csendes, nem beszél egyáltalán!, Knight pedig nagyszájú, ráadásul mindenki úgy tudja, hogy óriási nőcsábász, akárcsak anno az apja, Dean.
Aztán persze ahogy haladunk előre, úgy derülnek ki az egyre gázosabb dolgok arról, hogy mi is zajlik Knight családjában, hiszen egy olyan elkerülhetetlen tragédia van készülőben, amire tulajdonképpen már maga Rosie felkészített bennünket a Bajkeverőben…:( Erről nem is írok többet.
Legtöbbször gyerekesek, bosszúszomjasak, az önpusztítást és önámítást mesterfokon űzik, közveszélyesek, „csakazértis” bántják azt, akit egyébként állítólag a világon a legjobban szeretnek.
Mondhatnánk és legyinthetnénk erre, lévén kamaszok, még alakulóban a személyiségük, ám az írónő sokszor olyan szavakat ad a szájukba, hogy felmerül a kérdés: akkor mégis miért ilyenek? Néha túlságosan felnőttek, máskor meg túl tinik.
Kiknek ajánlom? Az írónó zászlós rajongóinak, azoknak akik szeretik/szerették a Sinners of Saint sorozatot, valamint azoknak, akik imádják a fülledt erotikával kevert drámai regényeket. Papírzsepit előkészíteni, sírásra fel!

Ennél is bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2021/12/konyvkritik…

2 hozzászólás
L_B_Mariann P>!
L. J. Shen: Vagány

Az amit legjobban szerettem ebben a részben az az volt, hogy mindenki így vagy úgy, de jelen volt a történetben. Luna-t gyerekként is kedveltem, ez itt sem volt másként. Jo volt belelátni a gondolataiba, hogy mégis miert lett ő ilyen különleges.
Knight-nak neha nem ártott volna egy egy nyakleves, hogy észhez térjen. Na de azert valljuk be: tiszta apja ez a fiú… és nem, egyáltalán nem számít a vér, itt a bizonyíték. Attól függetlenül, hogy biológiailag semmi köze Dean-hez es Rosie-hoz ők a szülei, mert szülőként viselkednek.
Sok könnyet hullajtottam mire elolvastam ezt a könyvet. Az utolsó fogalmam sincs hany oldal, pedig szo szerint megviselt. Volt, hogy hangosan felzokogtam..,(nem. Egy cseppet sem szégyellem) Rosie és Dean… igen ők a legfőbb oka, hogy nem tudtam nem sírni. Rosie és Knight…nem, nincsenek rá szavaim.
Szerettem…kedvenc lett ez a rész.

pinkprincessreads>!
L. J. Shen: Vagány

Bizonyos sebek begyógyítására csak a szeretet képes.

Aki egy kis ideje is követi a könyves munkásságom tudhatja, hogy imádom a Shen könyveket, azon belül is a sorozatokat. Nagyjából egy üdvrivalgáshoz volt hasonlítható, amit leműveltem, amikor megtudtam, hogy a kedvenc kiadóm magyarul is megjelenteti az All Saints High sorozatot, ami tulajdonképpen a Sinner of Saint sorozat spin-offja, azon belül is az ő gyerekeik története. Olvasás előtt számítottam egyfajta történetre az írónőtől, viszont ő a legbetegebb álmaimat is túlszárnyalta, és még napokkal a könyv elolvasása után is nehéz szavakba öntenem az érzelmeimet. Viszont egyben száz százalékig biztos vagyok, minden sorát imádtam.

Luna és Knight már egészen pici baba koruktól kezdve elválaszthatatlan barátok voltak. Igaz, hogy mindkettejük múltja rejt pár fájdalmas sebet, ők mégis szerető, boldog családban nőhettek fel. Viszont sajnos nincs az a mérhetetlen mennyiségű szeretet, ami egy sértett lelket bármikor is be tudna gyógyítani, vagy mégis? Luna egy gyerekkori veszteség hatására elnémult és sajnos tudjuk, hogyha csak kicsit különbözik valaki a többiektől, akkor azt milyen rossz szemmel képes nézni a társadalom. Lunának viszont óriási szerencséje is van a szerencsétlensége közepén, ugyanis legjobb barátja, Knight, sose hagyja, hogy bárki is bántsa őt. Őszintén ki merne szembe menni a suli legmenőbb srácával? Pontosan, senki! Viszont Knight nagyképű, önbizalomtól túltengő külseje is csak csupán egy jól felépített álca, ami egy megtört kisfiút rejt valójában.

Nem is tudnám pontosan megmondani, hogy melyik főszereplőért fájt jobban szívem, viszont egy biztos, egyikőjük sem érdemelte meg azt a sorsot, amit az élet szánt nekik. Luna és Knight közös történetén keresztül egy fájdalmakkal, érzelmekkel és megannyi kalanddal átszőtt utazáson vehetünk részt, ami garantáltan össze fogja törni az olvasók szívét. Azt hinné az ember, hogyha már két ember felnőtté válásáról olvas, akkor azt tiniknek is ajánlott, viszont én szeretném kihangsúlyozni, hogy csakis erősebb idegzetű olvasóknak ajánlom elsősorban ezt a történetet, ugyanis jó pár ponton képes megviselni az olvasót. Ha szeretnél egy izgalmas, valós érzésekkel megbolondított romantikus, de egyben fájdalmas történetet olvasni, akkor ettől a regénytől keresve sem találhatnál zseniálisabbat. Lehet, hogy néhol ki fogsz akadni, máshol a könnyeidet fogod törölgetni, viszont biztos vagyok benne, hogy marandó, örök élmény lesz számodra.

jjsbooks P>!
L. J. Shen: Vagány

Nos, mivel végérvényesen sikerült kisírnom a lelkemet és nem találtam egy terapeutát, így úgy gondoltam, hogy most már megtudom írni a véleményemet, talán.

Nem hazudok, ha azt mondom, hogy erre a könyvre voltam a legkíváncsibb. Hmm nem is tudom miért. Ja, igen, mivel Rosie & Dean gyerekéről szól Knight-ról. Knight már az előző részben nagyon felkelette az érdeklődésemet, ennek ellenére, azonban Luna már az apjáról szóló könyvben egy igazi rejtély volt számomra, és annyira kíváncsi voltam rá, hogy majd bele őrültem (na jó, nem)

Szó, mi szó, én számítottam mindenre, ami ebben a könyvben megtörténhet, de ennek ellenére ez a könyv megfogott, megrángatott, földhöz csapott és még agyon is taposott. Annyi sok érzelem megjelenik ebben a könyvben, hogy nagyon sokszor nem tudtam, mégis mi a fenét kezdjek magammal.
Annyira tetszett, hogy a történet elején még a kiskori Luna-ról & Knight-ról lehetett olvasni, és görbüljek meg, de már 10 éves korukban érezni lehetett a köztük lévő kapcsolatot. A szeretet, amit egymást iránt éreztek, és azt, hogy akár tüzűn átmennének a másik miatt.
Luna egy igazi csoda, amit én is láttam. Mindig próbált jól cselekedni és a feje szerint gondolkodni, de nagyon sokszor bezárta a szívét egy bazi nagy kalitkába, aminek a kulcsát eldobta. Néha mérges voltam rá, hogy miért viselkedik így Knight-al, mikor szerencsétlen fiú mindig is nyílt lapokkal játszott/játszik. Ohhh, Kinght…. a francért vagy olyan, mint apád, és ezáltal el is csavartad a fejemet. Pimasz, mocskos, humoros, széttört és szerelmes. A világot kiöleltem volna belőled csak, hogy az egyszer boldog legyél.

Imádtam Knight törődését Luna iránt, azonban ez egy bizonyos ponton megtört nála és a szívem szakadt meg miatta. Annyi érzelmet elfojtott ez a két ember, hogy szavakat nem találok rá, pedig annnnnnyira jók lennének együtt, mondogattam magamban. De valahogy MINDIG fájdalmat okoztak egymásnak.

Nevettem, mert Knight átkozott humorral van megáldva. Sírtam, mert a szívem szakadt meg, mikor Luna nem bírta beszédre bírni magát.
A végét kicsit soknak éreztem, kicsit gyorsan. Nem így csináltam volna, de nem is ez miatt vontam le fél csillagot.
Mikor becsuktam a könyvet, ott tartottam, hogy fogom és tűzbe vetem ezt a könyvet, mert amit ez nekem okozott az BORZALMAS! 1 éve nem sírtam ennyit egy könyvön, és az is a Ruckus volt…. milyen meglepő.

spoiler
spoiler
off

2 hozzászólás
Trice29 P>!
L. J. Shen: Vagány

Nehéz szavakat találni. Rosie rendesen megterhelte a lelkemet és a könnycsatornáimat.
Luna és Knight kettőse szintén nagyon erős. Most azonban Luna volt számomra a domináns.
A történet kicsit kevés volt, de ennyi érzelmi sokk mellett ez nem rontott annyit az összképen.

whisperingwithwolves >!
L. J. Shen: Vagány

A Vagány egy megtört herceg története, aki hiába várja, hogy Aranyhaj leengedje a haját, mivel ez nem fog megtörténni. Aranyhaj egy olyan hercegnő, akinek meg kell találnia a saját hangját, és kiszabadítani magát abból a toronyból, amibe az eddigi életét élte. A hercegnek pedig türelmesnek kell lennie, még akkor is, ha millió darabokban hever a szíve. A Broken Knight nem az a boldog szerelmes regény, amiben minden hamar összejön, hanem egy olyan történet, ahol küzdeni kell, nemcsak az áhítat tárgyáért, hanem az elképzelésekkel és a vasakarattal is, ami nem hagyja, hogy a pillangó kibontsa a szárnyát, és útra keljen az ismeretlenbe.

Már a Vakmerő alatt nagyon megkedveltem Knight karakterét, és nemcsak a szülei miatt, hanem azért is, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy mit fog kezdeni vele és Lunával az írónő. Érdekelt, hogy miben lesz más ez a kötet, mint a többi, és nem is kellett sokat várnom arra, hogy erre választ kapjak, mivel a Vagány az eddigi legérzelmesebb, lelkileg legmegterhelőbb regény a sorozat kötetei közül. Ha ismeritek a Sinners of Saint köteteket, akkor nem lesz ismeretlen előttetek Knight helyzete, ő Dean és Rosie örökbefogadott gyereke, aki habár nem Dean vérszerinti fia, mégis olyan, mint kicsi Dean. Tudja mit akar, és nem fél a végsőkig elmenni érte. Nem fél várni, és attól sem fél, hogy újból és újból összetörjék a szívét. Luna Trent lánya, aki egy gyermekkori trauma miatt nem beszél, s aki emiatt igazi kis különc, kakukktojás, aki ezek ellenére is képes szeretni másokat, és a maga különleges módján mutatja ki az érzelmeit. Erős kezdést kaptam, még erősebb karakterekkel, és úgy érzem, hogy ez az L. J. Shen regény valami egészen más. Hiába fiatalok a karakterek, sokkal felnőttesebb és komolyabb, mint az eddig olvasottak. Nemcsak Luna miatt, de Knight is alaposan kiveszi a részét abban, hogy ez a történet más legyen, mint egy egyszerű szerelmes regény. Harcok, belső vívódások, félelem az ismeretlentől és érzelmek hada várja, hogy elvarázsoljon, és mutasson valami egészen újat. Nevettem, sírtam és örültem a karakterekkel együtt, ugyanakkor millió darabokra is törte a szívem.

Knight és Luna, a lovag és a körülötte forgó Hold. Két barát, két szerelmes, érzelmek tömkelege és egy kis szenvedés, ezt jelenti a Vagány. Nem egy tipikus tündérmese, a lovag nem kapja meg egyből a hercegnőt, nem baj, hogy küzd érte, nem baj, hogy közben teljesen tönkremegy, a hercegnőnek kell megtalálnia a saját útját, ami kivezeti a fényre. Neki kell megmentenie a saját életét, nem pedig Knightnak.

Nagyon vártam a kötetet, ugyanakkor nagyon sokat is szenvedtem alatta. Érzelmileg teljesen taccsra vágott. Sírtam. Ritkán fordul elő ilyen (szökőévente egyszer), de a Vagány megsiratott és még jobban összetörte a már így is romokban heverő szívemet. Érzelmileg egy nagyon megterhelő kötet ez tele kilátástalan pillanatokkal, sötét gondolatokkal, ugyanakkor a fény is egyre közelebb és közelebb kerül, ahogy haladunk előre.

Knighttal kapcsolatban éreztem, hogy imádni fogom, mint karaktert, hiszen ha csak egy kicsit is olyan, mint az apja, akkor már nyert ügye van. Deant és Rosie-t nagyon szeretem, és a kötet alatt a fiuk is bebizonyította, hogy megérdemelten kapott saját történetet. Egy szexi, mocskos, érzelmekkel teli srácról van szó, aki nem fél és tud is küzdeni, aki mindent belead, és még ha úgy látszik, hogy ki is csúszik a lába alól a talaj, tudja mikor kell újult erővel, még nagyobb gőzerővel küzdeni.

Lunát nagyon sajnáltam, aztán utáltam, majd megint sajnáltam, és igazán örömteli volt az a pillanat, amikor azt tudtam mondani, hogy most már értem, miért volt olyan, amilyen. Habár Holdfény külsőleg igazi különc, belül egy csupaszív teremtés, akinek először el kell engednie a démonjait, ahhoz hogy igazán élni tudja az életét. Kemény sorsot szánt neki az írónő, de nem adta fel, és talpra állt, megmutatva ezzel, hogy milyen fából is faragták.

A cselekmény olyan, mint egy száguldó hullámvasút. Nemcsak az érzelmekkel száguldunk, hanem a traumákkal, a ki nem mondott szavakkal és magával a szerelemmel is, ami ott van, akkor is, ha nem kívánatos vendég. A Vagány nemcsak a megfelelő pillanatokról szól, hanem a várakozásról és a másik iránti szeretetről is. Nemcsak a jelen a fontos, hanem a múlt is, és annak a kísértetei is.

Jelen pillanatban azt érzem, hogy ez a kedvenc L. J. Shen regényem, és nemcsak Knight miatt, hanem amiatt is, hogy különleges, szívszorító, de mégis hű önmagához, és a megalkotott világhoz. Bebizonyítja, hogy az erős is lehet gyenge, és a gyenge is lehet erős. Nincsenek skatulyák, csak érzelmek és meghozott döntések, amiknek súlya van, amiket cipelni kell, és a megfelelő pillanatban előhozakodni velük.

Imádtam, hogy nemcsak Knight mutatta meg a kötet alatt az érzelmesebb, gyengédebb oldalát (mindenki sejtette már, hogy bizony mocskos oldala is van, ami néha nem tűr nyomdafestéket), de Luna is kilépett a szürke kisegér jelmezéből, s ha hosszú is volt az út odáig, minden egyes pillanatot megért, mert az írónő megmutatta, hogy sosem késő, mindig lehet változni, és az élet pont erről szól, a változásokról és a döntésekről. A döntésekről, amik formálják a személyiségünket, s amik nélkül nem lennénk, azok akik.

A kötet vége felé, az utolsó néhány fejezet elhozza a megmásíthatatlant, azt az eseményt, amit már a Ruckus vége után sejtet. Valahol reménykedtem benne, hogy nem fog bekövetkezni, hogy tényleg happy end lesz a vége, de azokat a bizonyos fejezeteket bizony végigbőgtem. Sírtam, mert fájt, és azt éreztem, hogy túl korai. Azt éreztem, hogy kínoz a kötet, és darabokra cincál. Nemcsak engem, hanem a karaktereket, és bizony elég sokszor le kellett tegyem közben, hogy letöröljem a könnyeimet, és tudjam ott folytatni, ahol abbahagytam. Összetört, és még most is keresem a szívem darabkáit.

Violet_Finch_PMónika>!
L. J. Shen: Vagány

Nem volt rossz ,voltak jó részek benne. A szereplőket nem szerettem ebben a részben,mert őszinte leszek……életemben nem olvastam annyi szenvedést egy könyvben mint ebben….Úgy a 98%-a abból állt és azt éreztem minden oldal után,hogy a gyomromban nő egy gombóc, ideges voltam miatta/ez a sok dráma…kivéve Rose!!!/ Örülök, hogy vége.

Ani249 >!
L. J. Shen: Vagány

Hát ez egy jó kis huzavona volt! A végkifejlet várható volt, de míg addig eljutottunk, na az volt néha bosszantó, néha humoros, néha szomorú és megható. Szerencsére Rosie részéhez otthon értem el, mert nem bírtam ki könnyek nélkül, nagyon szépen volt megírva. Apuk ismét taroltak!

Szil78>!
L. J. Shen: Vagány

Rettentő nehéz volt olvasni ezt a könyvet, főleg a vége felé. Annyira nem akartam a benne történteket, pedig már az eredeti sorozatot olvasva is lehetett erre számítani Luna és Knight történeténél. spoiler
A másik dolog amiért nehéz volt olvasni, az maga Luna volt. Nem a múltja miatt, hanem ezért ahogy Knight-tal bánt. Most komolyan? Mégis mire számít. Knight nyíltan szerelmes belé, gyakorlatilag lohol utána mint egy kiskutya, amiért a barátai rendszeresen ki is gúnyolják. Bármit megtesz neki és érte, szinte az egész életét alárendeli annak, hogy megvédje, kiálljon másokkal szemben. spoiler Mégis mit várt ezek után? Oké, nem volt szép dolog Knight-tól ahogy viselkedett, de ugye tinédzser, pasi, büszke, nem egyszerű az élete, tele van komplexussal az örökbefogadása miatt (pedig nem kéne). Luna ugyan nem gondolatolvasó, de tudta milyen büszke Knight spoiler, de azért nem volt meglepő ez a viselkedés. Magának köszönhette, hogy ilyen gonosz lett vele. Persze az amit Knight Poppy-val művelt nagyon gáz volt, de mondjuk a csaj valahol meg is érdemelte. spoiler Persze sajnáltam, totál hülyét csinált magából és ezzel a gúnyolódás céltáblájává vált, és attól, hogy magának köszönhette, még nem jelenti azt, hogy ez helyes viselkedés volt a többiektől. Dehát mit várt, ez egy középiskola, tele elkényeztetett, arrogáns, gazdag gyerekkel.
A végén meglepet Luna viselkedése, örültem, hogy a sarkára állt, Knight-nak erre volt szüksége, kellett neki az a pofon, mert azért valljuk be őszintén, egy idő után nagyon is elszaladt vele a ló és spoiler
Vaughn hozta a formáját, igazi apja fia. Baromi kíváncsi vagyok az ő történetére. Remélem nem fog csalódást okozni.


Népszerű idézetek

B_Kittina P>!

A barátok nem hagyják, hogy a másik apróságokon idegeskedjen.

RexCorvus>!

A szív nem kér engedélyt az érzésekhez. Egyszerűen csak érez.

RexCorvus>!

Az álom nem más, mint a valóság várakoztatása, Holdfény.

Kapcsolódó szócikkek: Knight Jameson Cole · Luna Rexroth
whisperingwithwolves >!

– Holdfény vagy – suttogta. – Kitöltöd az üres, sötét teret, mintha a holdé lenne az egész égbolt. Csendes. De fényes. Nem kell lángoló gömbnek lennie ahhoz, hogy észrevegyék. Egyszerűen csak létezik. És izzik, örökké.

B_Kittina P>!

Elárulhatok neked egy titkot? – suttogta a pólómba, a lehelete a mellkasomat melengette. Nem mondtam semmit. Persze, hogy elárulhat.
– Jobban szeretem a testvéredet és az apádat, mint magamat. Meghalnék értük. A végsőkig harcolnék értük. Az egész világgal szembeszállnék értük. De te… – Megemelte az arcát, hogy rám nézzen. A szeme tele volt könnyel.
– Téged mindig is jobban szerettelek egy kicsivel. Az én nemes, lázadó fiam. Az én legendás rosszcsontom, az én szomorú hercegem, az én hihetetlen megmentőm, az én gyönyörű, megtört lovagom.

whisperingwithwolves >!

Dühös voltam, amiért Luna, az egyetlen lány, akit valaha szerettem, csak barátként kezel engem, és nem azért, mert valami kurva nagy lelki probléma miatt nem tudott kefélni senkivel, hanem azért, mert kurvára félreértettem mindent, és még csak nem is jöttem be neki.

whisperingwithwolves >!

– Téged mindig is jobban szerettelek egy kicsivel. Az én nemes, lázadó fiam. Az én legendás rosszcsontom, az én szomorú hercegem, az én hihetetlen megmentőm, az én gyönyörű, megtört lovagom.

1 hozzászólás
whisperingwithwolves >!

El akartam őt venni feleségül. Ezt minden porcikámmal tudtam már azelőtt is, hogy teljesen szobatiszta lettem volna, a kurva életbe. Csak akkor még nem tudtam, hogy fogalmazzam meg.

Betti_bo>!

Mindenki tudta, hogy a hírhedt Féktelen Szívtiprók nem mutatják ki nyilvánosan a vonzalmukat. Ja, pont olyanok, mint az apáik annak idején – szívtipró seggfejek.

87. oldal

B_Kittina P>!

Írj!
Írj arról, amit ismersz!
Arról, ami zavar.
Amit szeretsz.
Amit utálsz.
Csak csináld!


A sorozat következő kötete

Vágyak iskolája sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Skye Warren: The Knight – A huszár
Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen
Brigid Kemmerer: A Curse So Dark and Lonely – Sötét, magányos átok
John Green: Alaska nyomában
Amy Harmon: Arctalan szerelem
Helen Hoang: Amit a szív diktál
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Abby Jimenez: Barátnak tartalak
Vi Keeland: Csak szex