Szenzációs ​szerető 282 csillagozás

L. J. Shen: Szenzációs szerető

„A ​Szenzációs szeretőben minden megvan, amit a munkahelyi románc megkíván: forró hangulat, szenvedély, konfliktus és a lebukástól való félelem.” – Harlequin Junkie
„Humor, forró hangulat, még annál is több szexi incselkedés és érzelem.” – Ana's Attic
„A Szenzációs szerető vicces, szexi, szenvedélyes és romantikus. Gyors tempójú, elbűvölő írás, különleges történet.” – AC Book Blog
Célian Laurent egy dúsgazdag, hírhedt manhattani nőcsábász, egy médiabirodalom örököse… és nem mellesleg az új főnököm.
Minden rendben lett volna, ha nem töltöm vele azt a felejthetetlen éjszakát és… nem nyúlom le a pénztárcáját. Akkor nem tudtam, hogy még lesz közünk egymáshoz.
És most úgy bámul rám, mintha én lennék a mocsok az olasz cipője talpán…
Van egy előnye annak, hogy én vagyok Judith „Jude” Humphry: nincs vesztenivalóm.
Brooklyni lány vagyok, hírhedten szabadszájú, egy rakás orvosi számla és egy lepukkant kanapé tulajdonosa.
Most azonban tudom,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
380 oldal · ISBN: 9786156145437
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
380 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156145420 · Fordította: Bozai Ágota

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Judith “Jude” Humphry · Célian Laurent


Kedvencelte 33

Most olvassa 11

Várólistára tette 81

Kívánságlistára tette 86

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Amaryll87 P>!
L. J. Shen: Szenzációs szerető

Annyira dühített, hogy már tetszett. Judith fantasztikus csaj. Kemény, szókimondó, erős, nem rinyál, nem hisztizik.
Célien egy hatalommániás farok,aki amúlt miatt lett az aki. Maga a történet jó volt. Tetszett a két szereplő közötti szópárbaj is, sokat nevettem rajta. Még a gazdag csávó szegény lány felálláson sem akadtam ki, mert ide pont illett. De a szürke 50árnyalata???engedjük már el ezt a vonalat…

Mrs_Curran_Lennart P>!
L. J. Shen: Szenzációs szerető

Hihetetlen, de ez volt az első L. J. Shen könyv, amit magyarul olvastam, és borzasztóan vulgáris volt. Angolul valahogy sosincs ilyen érzésem, pedig a szerző nem kicserkészekről ír. Maga történet tetszett. A szócsaták, a szerkesztőségi élet, Jude talrpraesettsége és szókimondó természete. Célian pedig eleinte egy jégszívű bunkó, aki elöl a saját titkárnője is a wc-be rohan bőgni. Aztán belelátva a részletekbe, már egyáltalán nem csoda, hogy ilyen lett. Valahogy az írónő regényeiben még egyetlen férfi főszereplőnek sem volt egészséges gyermekkora és normális apja. Aztán szerencsére ráakadnak a tökéletes nőre, aki kifordítja őket önmagukból.
A befejezés pedig igazi rózsaszín cukormáz.

Klodette>!
L. J. Shen: Szenzációs szerető

Nincs mese, L. J. Shen az új kedvenc íróm és én imádom a könyveit. :)
Legalábbis amiket eddig olvastam, azokat mind-mind nagyon szerettem és ezalól a Szenzációs szerető sem volt kivétel.
Már ahogy a cím is mutatja, egy valóban szenzációs kötetről beszélünk, ami totálisan magával ragadott és nem eresztett, egészen az utolsó lapokig.
Eddig ez az L. J. Shen történet volt a legtöbb erotikával és szexxel teli. A főszereplők egyszerűen falták egymást és képtelenek voltak uralkodni magukon, már az első lapokon is és ez aztán csak egyre tovább és tovább fokozódott.
Néha úgy éreztem, hogy szoft pornót olvasok, de bevallom nem volt gond, mert a sok hasonló témájú sztorival ellentétben, a rengeteg aktus itt nem ment a cselekmény rovására. Sőt.
Azt szeretem a legjobban az írtónő stílusában és munkásságában, hogy kitűnően lavíroz a romantika, a fülledt és vad erotika, valamint a kiváló cselekményvezetés határvonalain.
Egy perce sem lehet unatkozni, mindig történik valami megmosolyogtató, valami botrányos vagy éppen valami drámai.
A karakterei élnek és habár sokszor klisések, mégsem kidolgozatlanok.
Célian és Jude esetében, a kőgazdag, de bunkó pasi és a szegény, de kedves lány tipikus és agyonismtételt esete állt fent, megspékelve egy főnök-beosztott viszonnyal, mégsem éreztem azt, hogy ezt már egymilliószor olvastam és unom.
A magyar cím nekem azért tetszik, mert aki olvasta a könyvet, az tudja, hogy kettős, kétértelmű jelentése van. Az egyik arra utal, hogy Célian milyen fantasztikus szerető az ágyban és persze Judith is az, a másik pedig azért beszédes, mert mutatja a karakterek egymáshoz való viszonyát, de erről nem is írok többet, mert túlságosan is spoileres lenne.
A kémia, az általam olyannyira sokat emlegetett kémia megint tökéletesen működött kettejük között. Izzottak a lapok, a vonaton sokszor zavarba jöttem olvasás közben és bizonyos jeleneteknél leesett az állam, de mindenképpen jó értelemben.
A trágárság és az obszcén nyelvezet itt bizony a tetőfokára hágott. Célian olyan mocskos szájú, annyira nyers, túlontúl őszinte és szókimondó, hogy az már vérlázító.
A könyv fülszövegének ezen két mondata mindent elárul a kötetről, idézem: „A szerkesztőségben minden egyes nap csatázunk. Az ágyában töltött éjszakák alatt háborút vívunk."

Ennél is bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.com/2021/11/konyvkritik…

zuna19 >!
L. J. Shen: Szenzációs szerető

Magányos vadász a szív.

Próbálkozok én az írónővel, de valamiért nem fekszik nekem. Szerintem a stílusával van gondom.
Az alap szituációk általában jók, csak úgy érzem katyvasz lesz belőle a kidolgozásnál. Mintha túl sokat akarna.

kocybaba P>!
L. J. Shen: Szenzációs szerető

Lehet, hogy megcsípett valami vagy éppen olyan volt a bolygók állása, de megdöbbenésemre tetszett a könyv. Olyan szövegek voltak benne, hogy nem egy kacaj hagyta el a számat és úgy elcsavarta a fejem, hogy egyszerűen észre se vettem, hogy fogynak az oldalak. Süvítettek benne az adok-kapokok és forrt benne a levegő. Jude-t nem volt nehéz megkedvelni a színes Converseivel, vicces Istenhez intézett monológjaival, Célian pedig mi tagadás ritka nagy s*ggfej volt, tipikus Shen féle antihős, mégis olyan jellem a mocskos szájával, pajzán dumájával és nyers rétegek alatt megbúvó oldalával, aki képes volt lerombolni a kételyeimet. Viszont az exeknek tuti hiányzott egy-két kereke és a cselekmény se tört nagy magaslatokba (dráma, klisé), sőt néha mintha egy tragikomédiába tévedtem volna, de még mindig tartom, a legszórakoztatóbb könyv volt, amit az írónőtől olvastam.:)

10 hozzászólás
Mocori_ P>!
L. J. Shen: Szenzációs szerető

Maga a történet nem volt rossz. Tetszett Judith egyszerűsége, hogy az apró dolgoknak mennyire tud örülni és hát a Converse cipők imádata! ☺ És jók voltak a velős beszólásai!
Na de Céllal káromkodásai nekem nagyon sok volt, pedig nem vagyok prűd :D. Az nálam -1 *

turanett P>!
L. J. Shen: Szenzációs szerető

Azzal kezdeném, hogy nem igazán tetszenek az Álomgyár borítói (bár mostanában fejlődnek), mégis most örültem, hogy lecserélték az eredetit.Valahogy annyira nem illik a történethez, és nem is igazán szép.
Érdekes történet, olvastatja magát. A szereplők rendben voltak, bár Célian nekem néha sok volt. Én szeretem a domináns, bunkó pasi karaktereket, de őt néha megcsapkodtam volna péklapáttal. Hogy lehet valaki ekkora tuskó? A végén kaptam rá választ, de ez nem menti fel. Jude cuki csaj, vérbeli Converse rajongó (akár csak én), már ezért megszerettem. Az első megnyilvánulása nem volt valami bizalomgerjesztő, de őt megértettem. Olyan odaadóan ápolta az apukáját, illetve az új kollégákkal is nagyon jól bánt. Phoenix-et sajnáltam. Jól kibabráltak vele :( Kisebb hibáktól eltekintve jó könyv volt.

Zso89 P>!
L. J. Shen: Szenzációs szerető

Gondoltam egyet és rákerestem az írónő többi könyvére,mint kiderült már olvastam egyet tőle.
Tetszett de nem lett kedvenc.
Ez már majdnem,de mégsem.

Judith ☺
Kijelenthetem hogy kedvenc női karakter.
Nem rinyál,nem hisztizik főleg nem hülyeségeken.
Egy határozott,kitartó leányzó akit az élet dolgai próbálnak maguk alá temetni.
Éles eszű és nyelvű,több makacssággal megáldva mint amit a férfinem el bírna viselni,és pont ez teszi őt más „megvilágításba” Célian szemében.☺
Kihívást jelent számára főleg hogy nem olvad tócsává a lábai előtt.
Imadtám a szócsatáikat,az adok-kapokat de leginkább azt amikor nyugalmat találtak egymásban a szó szoros értelmében.

Célian Laurent ❤
Az elején nagyon nagyon nagyon szimpatizáltam vele,de aztán rá kellett jönnöm hogy egy totálisan nagyképű,önelégült,magabiztos,bunkó s@ggfej spoiler
Egy nagyon nagyon szexi s@ggfej.
Viszont csalódtam benne.
Tudom hogy miért nem koptatta le Lily-t de nem értettem vele egyet,viszont spoiler
Azért néha Célian-t megcsapkodtam volna egy szívlapáttal hogy térjen már észhez,a bosszú nem minden.
Viszont azt nem akartam elhinni hogy azt a h.lye pics@ Lily-t egyszerűen nem bírta magáról levakarni,egyesével téptem volna ki a haját.
A befejezés kicsit rózsaszín köd és vattacukor felhő de így volt jó.
Újraolvasások között landolt.❤❤❤

Ramóna>!
L. J. Shen: Szenzációs szerető

A könyv olvasása közben néha-néha olyan érzésem volt, mintha Vi Keeland könyvet olvasnék, aztán rájöttem, hogy mégsem.

Az alaptéma a szokásos romantikus felállás, akár mint Vi-nél, azonban Leigh valahogy jobban életszerűvé teszi a történeteket. Vannak drámák, konfliktusok, de nem azok a hajtépős-körömrágós fajták, hanem ahol szívem szerint elküldtem volna pl Céliant a ……-ba.
Hiányoltam sokszor, hogy Jude nem tette úgy helyre Céliant, ahogy mondjuk én tettem volna; ennek ellenére viszont pont emiatt lett életszerű, hiszen teljesen logikusan végiggondolta a helyzetüket, a hátteret és kb mindenki úgy viselkedett volna, mint ő.
Jude egy nagyon jó főszereplő, két lábbal (egy pár Chuckkal) a földön járó nő. Őszinte, önmagát felvállaló, azonban közel sem mesebeli életet él. Természetesen ebbe huppan bele Célian, aki látszólag idilli életet él, de mégsem. Sok szennyes áll a háttérben neki is, de szépen idővel megismerik egymást és kölcsönösen próbálnak a másikon segíteni.

A fél csillag levonás a tetőpont miatt van, valahogy nem éreztem ideillőnek. Persze, nagyot szólt, de nekem kicsit az már túlírtnak számított. spoiler Viszont így megmaradt mindenki embernek, és természetesen spoiler a vége.

Ui.: Azt a pofára esést, amikor még azt hiszed van 30-40 oldalad, aztán mégsem, mert csak beleolvasó van a végén. Ráadásul a „kedvenc” könyvemből… :D

1 hozzászólás
L_B_Mariann P>!
L. J. Shen: Szenzációs szerető

Szerettem úgy ahogy van! Mind a szereplőket, mind pedig a történetet.
Celian. Ó, hogy micsoda egy nagyképű, öntelt, parancsolgató s..gfej! Komolyan, ha mindezt tanítani kellene ő lenne rá a megfelelő személy! Mégis!!! Olyan szinten beférkőzik a fejedbe, sőt még a bőröd alá is, hogy onnan kiűzni, lehetetlen. Bírtam a pasit a mocskos szájával együtt! mikre képes az a száj Mord és megközelíthetetlen, ami érthető is ha figyelembe vesszük azt, ahogyan az „apja” bánt vele és, hogy az anyja nem igazán nevelte.
Jude. Ritka az olyan női karakter akit megtudok kedvelni. Őt viszont kifejezetten megszerettem. Erős, kitartó és határozott, hatalmas szívű leányzó.
Imádtam a szócsatákat közöttük, amik mindig egyre feljebb és feljebb emelték a °C-ot!


Népszerű idézetek

krisztin1>!

– Az időnk túl drága ahhoz, hogy ne olyanokkal töltsük, akiket a legjobban szeretünk.

_Enii_>!

[…] a szervek olyanok, mint az emberek. Társaságra van szükségük, valami biztos háttérre, amire számíthatnak. Ezért van két tüdőnk, két vesénk, két mandulánk, két kezünk, tíz kézujjunk, tíz lábujjunk, két szemünk, két orrlyukunk, fogaink és alsó, felső ajkunk. Csak a szív működik egyedül. Mint Atlas a Földet, úgy viszi létünk súlyát a vállán, csendben; csak akkor lázad, ha a szerelem megzavarja.

krisztin1>!

Az örömöt az ember készségesen megosztja másokkal. A fájdalmat azonban igyekszik elrejteni mások elől.

_Enii_>!

A hűtlenség nem olyasmi, amibe az ember csak úgy belekeveredik. Elhatározás kérdése […]

nypiro P>!

– Én nem lehetek szerelmes, Célian. Megkeseredett ember vagyok.
– Jó. Akkor keseredjünk meg együtt.

Kapcsolódó szócikkek: Célian Laurent · Judith “Jude” Humphry
nypiro P>!

Hogyhogy nem gyilkolták meg még ezt a pasit? Ez egy két lábon járó sértés.

Kapcsolódó szócikkek: Célian Laurent · Judith “Jude” Humphry
Zso89 P>!

Megcsókoltam az ujjaim hegyét, és megérintettem a szíve fölött.
Komoran nézett rám.
– Mi a francot csinálsz, Brooklyni Lány?
– Elcsókolom a fájdalmadat, Manhattani Herceg – feleltem súgva, és egy pillanatig sem gondolkodtam, honnan tudja, hol lakom.

Kapcsolódó szócikkek: Judith “Jude” Humphry
Nickie P>!

– Tudod, azt hiszem, azért akartam feleségül menni Miltonhoz, hogy legyen valaki, aki elkap, ha elesek.
[…]
– Tudom. De ha rossz kezekbe esel, az ugyanolyan rossz, mintha a semmibe esnél.

B_Viki29>!

Hát, most már bizonyított tény: ez a nemzedék túl ostoba ahhoz, hogy pótolja a fogyó népességet. Nehéz elhinni, hogy ötven év múlva ilyenektől fog függni az életem.

Bemka>!

Attól, hogy úgy néz ki, mint egy isten, nem kell úgy is viselkednie.


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Vi Keeland: A beosztott
B. N. Toler: Lélekvesztők
Emma Chase: Behálózva
Kendall Ryan: Szeress és hazudj