Scandalous (Sinners of Saint 3.) 122 csillagozás

L. J. Shen: Scandalous L. J. Shen: Scandalous

They call him The Mute for a reason.
Hard, cold and calculated, he rarely speaks.
When he does, it’s with disdain.
When he does, his words aren’t meant for me.
When he does, my stomach flips and my world tilts on its axis.
He is thirty-three.
I am eighteen.
He’s a single dad and my father’s business partner.
I’m just a kid to him and his enemy’s daughter.
He’s emotionally unavailable.
And I am…feeling. Feeling things I shouldn’t feel for him.
Trent Rexroth is going to break my heart. The writing isn’t just on the wall, it’s inked on my soul.
And yet, I can’t stay away.
A scandal is the last thing my family needs. But a scandal is what we’re going to give them.
And oh, what beautiful chaos it will be.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
332 oldal · ASIN: B075VCZ4VT
>!
CreateSpace, Amerika, 2017
330 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781977569189

Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Baron "Vicious" Spencer Jr. · Dean 'Ruckus' Cole · Emilia "Millie" LeBlanc · Trent Rexroth · Jaime Followhill · Vaughn Spencer · Edie Van Der Zee


Kedvencelte 13

Most olvassa 1

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

Naiva>!
L. J. Shen: Scandalous

Szívesen írnám, hogy a Sinners of Saint sorozat részről-részre jobb, de ha egyszer az egész sorozat szuper? Nagyon szerettem Vicious és Ruckus könyvét is, de Trent könyvére voltam talán a leginkább kíváncsi. A sorozat eddigi részeihez képest, ez a rész teljesen más volt és ahhoz képest is, mint amire számítottam. Nem csak a tiltott kapcsolat, vagy a szereplők közötti hatalmas korkülönbség miatt. Mégis úgy éreztem, Edie sokkal idősebb a koránál, mert érettebben viselkedett, míg Trent néha egészen gyerekesen.spoiler Lényegében nem is lehetne összehasonlítani az előző részekkel, vagy a főhőst a korábbi karakterekkel. Trent a HotHoles legcsendesebb, legvisszafogottabb tagja. Nem hiába kapta a The Mute becenevet. Ezen kívül az ő története a csikóhal motívumot kapta. Gondolom, a kis Luna miatt. Az biztos, hogy az írónő nem ír átlagos és hétköznapi történetetket.

Szilvi00 P>!
L. J. Shen: Scandalous

„The ocean is her drug.
She is mine."

Döcögös kezdést követően, sok-sok izgalmat, ezernyi szenvedélyt és rengeteg érzelemmel teli percet köszönhetek Trent és Edie könyvének. Intenzíven gyűlöltem a negatív szereplőket és még intenzívebben szerettem a három főhőst. Trent-et, Edie-t és a kis Luna-t. Nem tudom az előző három könyv egyikéhez sem hasonlítani, mert egészen más volt. Edie korát meghazudtoló érettségről tett tanúbizonyságot. Trent igyekezett jó apává válni, ugyanakkor a szokásos HotHole-s modorát sem veszítette el. Nagyon tetszett a kapcsolatuk alakulása. Napról napra mélyült és erősödött, a komplikált körülmények ellenére. Az utolsó sorig zakatolt a szívem. Ha szabad, kiemelném a könyv felnőtt tartalmát… L. J. Shen nem tud egysíkúvá válni, az erotikus jelenetei most is arcpirítóak és egyediek voltak.

>!
332 oldal · ASIN: B075VCZ4VT
kikki P>!
L. J. Shen: Scandalous

Eddig ez volt a legizgalmasabb rész a sorozatból :D Trent történetére már Luna születése óta kiváncsi voltam, és nem csalódtam. Nagyon megszerettem Lunát, alig várom, hogy az ő történetét olvashassam végre. Tetszett, hogy az írónő behozta ezt a történetszálat, mert nem sok könyvben találkoztam még vele és valamilyen szinten tudtam vele azonosulni, ugyanis én sem beszélek valami sokat és egyrészt ezért vártam a történetet. Nem mintha ezt össze lehetne hasonlítani. Nagyon tetszett Edie viszonya Lunával, és ahogy mindig az ellenkezőjét csinálta annak, amit Trent mondott neki :D Jordan nagyon felidegesített, spoiler Trent és Edie pedig nagyon jól működtek eggyütt, és nagyon tetszett, ahogy egymást nevezték :)

1 hozzászólás
L_B_Mariann>!
L. J. Shen: Scandalous

Nagyon jó volt ez a rész is!
Minden egyes mozzanat tökéletes volt, ebben a tökéletlen történetben. Annyira jó volt róluk olvasni. Imádtam Trent-et és Edie-t, együtt. Sokszor megfeledkeztem Edie koráról, hiszen az élet amit élt, nagyon nagy felelősséggel járt. A szüleit, gyűlöltem. Főleg a s.ggfej apját. Az anyját, igazából csak szántam, és dühös voltam rá, hogy nem tud anyaként viselkedni.
Trent-re, már nagyon kíváncsi voltam. A maga szófukar módján, keltette fel a figyelmemet. Imádtam, hogy szinte szomjazta Luna figyelmét.

Olyan kémiai volt két főszereplőnk között, hogy csak úgy szikrázott közöttük a levegő, mégis Trent ellenállt, amíg tudott. Ám elbukott! ;) Ilyen a mindent elsöprő szerelem! Nem számít se a kor, se a bőrszín, semmi csak az, hogy együtt lehessenek. Mindketten megtört lelkek, így egymás vigaszai, támaszai lettek.

A két gyereket is muszáj megemlíteni. Luna-t és Theo-t. Annyira cukik voltak! Luna egy kis csoda. Tiszta apja az a kislány.
Nagyon jó volt az is, hogy a többiek is jelen voltak a történetben!
Szívesen olvastam volna meg tovább…

1 hozzászólás
Trice29 P>!
L. J. Shen: Scandalous

Ugyanaz volt a gondom, mint az első résznél. Hihetetlenül jó történet a könyv kétharmadáig, majd kissé összecsapott a vége. Mindkét főszereplő megnyert magának, a kislány pedig megolvasztott ♥
Számomra a kémia itt érte el a forráspontot, imádtam, hogy az előző szereplők is aktívan részt vettek a történetben.

pinkprincessreads>!
L. J. Shen: Scandalous

A szerelemben nincsenek szabályok, épp ezért nehéz összeegyeztetni a mindennapokkal.

Ismét egy új L. J. Shen történet, ismét egy új tabura építő kapcsolat és ismét egy újabb Hotholes srác, akinek képtelen leszel ellenállni. Az előző történeteknél is említettem, hogy ez a sorozat szeret a tabura építeni, viszont ez a regény a tabuk totális kiteljesedése. Készen állsz? Ez rázós menet lesz.

Trent élete nem éppen a legkönnyebb, hisz egyedül neveli kislányát, Lunát, aki nem hajlandó senkivel se kommunikálni. Ennek tetejébe még a munkahelyén is folyamatos attrocitásba kerül Jordan Van der Zeenel. De miért utálja vajon őt a tehetős üzletember?

Ha ez még nem lenne elég, az élet az útjába kergeti Jordan lányát, Ediet, aki ellopja Trent anyjának táskáját. Ugye milyen idilli találkozás ez? De miért lopott a lány, ha az apjának annyi pénze van, hogy fürödhetne benne? Milyen kapcsolata lehet Edienek az apjával? Ki az a rejtélyes Theo, akire a lány mindig utalgat? Miért oszt Jordan a lányának egyre kellemetlenebb és kellemetlenebb feladatokat, amivel nyíltan hadat üzen Trentnek?

Ezek után Trentnek tiszta szívéből kéne gyűlölnie a lányt, viszont teljesen más dolgokat mozgat meg benne. Na, de álljunk csak meg egy percre. Edie csak 18 éves, míg Trent 33. Nem illegális ez egy kicsit? Vajon csak a revange vezérli Trentet vagy annál több van a háttérben? Vajon meddig képesek titkolni mások és egymás előtt az érzésiket? Mi történik, amikor elszabadulnak az indulatok? Létezhet számukra jövő, vagy ez csak egy ideiglenesen mindkét fél számára hasznos szövetség?

Ha át tudsz lépni a saját tanuk iránt érzett viszolygásaidon, akkor egy igazán klassz történetet kaphatsz cserébe? Arra igazán megtanított engem a regény, hogy a kor nem határozza meg az érettségedet és a család nem vérségi kapcsolatokon, hanem tiszta szereteten alapszik. Mindenkinek tiszta szívemből ajánlom.

turanett P>!
L. J. Shen: Scandalous

Na úgy indult a dolog, hogy Dean-re számítottam, de nem őt kaptam. Nem is igazán értettem. Csak olvastam. Aztán megvilágosodtam. Rossz könyvet töltöttem fel az ebookomra XD. De sebaj, ha már elkezdtem, akkor elolvastam. És imádtam. Trentet mindig is kedveltem, a mag fura módján jó ember. Ez a rész is brutális volt, tele titokkal és kegyetlenséggel. De mégis jó volt olvasni a csatározásokat. Trent ugyan sokszor elvetette a sulykot, de Edie nagyon jól kezeli őt. Imádtam Lunát és Teot. A végén még úgy olvastam volna róluk.

SzAngelika>!
L. J. Shen: Scandalous

Bár szívesen olvastam ezt a kötetet is, legnagyobb sajnálatomra messze nem vett úgy le a lábamról, mint a korábbi részek.
Először is, bár a könyv második felét élveztem, az elejét döcögősnek és lassúnak találtam. Aztán kár lenne tagadnom, a cím és a tartalom alapján valami teljesen mást vártam. Való igaz, hogy Trent és Edie között 15 évnyi korkülönbség van, ráadásul a férfi a lány apjának üzleti partnere, ám furcsa módon nem ez adta a drámai fordulatok sava-borsát, helyette más titkok játszottak komoly szerepet a történetben. Ugyanakkor a legnagyobb negatívum számomra az volt, hogy spoiler

★ Kedvenc idézet ★
     “… sometimes our favorite things are the ones that makes us cry.”

❤ Trent Rexroth (33) & Edie Van Der Zee (18)
➤ Todos Santos, Los Angeles, San Diego
spoiler

Ms_thebetty P>!
L. J. Shen: Scandalous

***ARC Provided for honest review***

Vízálló szempillaspirál kötelező, nagy doboz Hershey's opcionális.
LJ Shen megírta élete könyvét! ♥

felícia97>!
L. J. Shen: Scandalous

Azta! Ez volt aztán a meglepetés! Sokszor elképzeltem milyen lesz vajon Trent része,főleg hogy Vicious után rá voltam a legkíváncsibb,és azt kell mondjam mindenre gondoltam csak erre a verzióra nem.Persze ez nem jeleneti azt hogy rossz lett volna még távolról sem,viszont az tény hogy ez a rész nagyon más volt mint az eddigiek.Trent és Edie sztorija egészen érdekes és nem szokványos módon lett megközelítve és néha elég nehéz volt eldönteni hogyan is érzek pontosan a történettel vagy épp a szereplőkkel kapcsolatban.De úgy hiszem ezt bármelyik történetéről elmondhatom az írónőnek,különös tekintettel erre a sorozatra ami az ambivalens érzések egész skáláját kiváltotta nálam olvasás közben.Lehetséges egyszerre imádni és utálni egy történetet? Abszolút. Erre L.J.Shen a legjobb példa,hiszen játszi könnyedséggel éri el hogy a kemény és sokszor megbotránkoztató cselekményszálai és totál antihős seggfej férfikarakterei ellenére is beleszeretsz a történeteibe.Vagy talán pont azért? Ki tudja… :) Mert nem számít mennyi ellenérzéssel vagy negatív gondolattal állsz neki az adott könyvnek a végére úgy se kerülheted el a totális rajongást. Én már csak tudom,mert akárhányszor kezdtem már neki egy-egy történetének szkeptikusan azt illetően hogy tetszeni fog-e egyáltalán úgyis mindig az a vége hogy elveszek teljesen.Egyszerűen imádom hogy Shen valahogy képtelen jó fiúkról írni sorra gyártva nekünk a nagyobbnál nagyobb antihősöket(egyszerűen a vérében van na :D ) az pedig csak a bónusz hogy mindig csempész valami polgárpukkasztó és meglepő fordulatot a könyveibe,amitől a történetei megunhatatlanok és felejthetetlenek lesznek. :) Nagyon igaz volt mindez Trent részére is annak ellenére is hogy nem ő lesz a kedvenc HotHole-om,vagy épp a legkedvesebb történetű a négy srác közül,de hazudnék ha azt mondanám hogy nem szerettem őt és Edie-t.Egy totálisan más felépítésű és érzelmű könyv volt az övék,amit bizony szokni kellett és bár ez nem ment olyan hamar azért a végéig sikerült totálisan belemerülni az ő kis nem hétköznapi világukba,amit ezek után nehéz is volt elengedni,akárcsak a többi résznél.A négy srác közül szinte kezdetektől fogva Trent volt a leginkább háttérbe vonuló és magának való tag,aki bár mindig benne volt a buliban és aktív részt vett a négy barát életében,mégis valahogy totálisan zárkózott maradt.Különösen azok után lett még keményebb hogy magára maradt Luna-val,és kénytelen volt egyedül megbirkózni a szülőség minden nehézségével,amire csak rátett egy lapáttal a kislány komoly introvertáltsága,de hát nem esett messze az alma a fájától… Trent élete amúgy sem volt sosem egyszerű,hiszen hiába jutott annyi küzdelem után magasra a pénz és a jólét nem törölheti ki a tényt hogy egyszerű és szegény szülők gyerekeként,valamint színes bőrűként a gazdag és elkényeztetett fehérek között sosem találta úgy igazán a helyét.Népszerűsége ellenére is sorra érték a negatív események amik azzá a megkeseredett férfivá érlelték akivé vált.Az egyetlen fény az életében a szerető szülein kívül Luna,aki legalább annyi fájdalmat is okoz számára amiért nem hajlandó beszélni és megnyílni jóformán senki felé.Jó volt végre őt is megismerni a felszín mögött mert bár sokszor egy arrogáns seggfej akárcsak a többiek kiderült hogy mindettől függetlenül is jó lelkű és törődő azokkal akik megérdemlik vagy fontosak neki.Persze Trent ízig-vérig HotHole ezt bőven be is bizonyítja a könyv során,de megmutatja hogy neki is van egy gyengédebb oldala még ha csak egy picike is. :) Aztán feltétlen szót kell ejtenem Edie-ről aki szintén nagyon különbözött az eddigi női szereplőktől,és nem csak a nagy korkülönbség miatt.Kezdetben nehéz volt hová tenni,gondolok itt a lopásokra,vagy a furcsa visszafogott életére annak ellenére is hogy gazdag,de aztán megismerve az apját és a konkrétan nem létező családi kötelékeit,szépen lassan minden értelmet nyert.Gyűlöltem az apját Jordan-t aki a saját mocskos céljaiért zsarolta Edie-t,kémkedésre és árulásra kényszerítve a lányt.Ugyanakkor el kell ismerni hogy Edie-t se kell félteni mert nem rest felvenni a kesztyűt Trent-el szemben,és visszavágni ahányszor csak lehet,még ha az érzelmeit egyre nehezebb is kontrollálni ha a férfi közelében van…Imádtam a kapcsolatát Luna-val,hogy mennyire megértette a kislányt és emellett nagyon sajnáltam is a családi háttere miatt hogy minden felelősség rá maradt,hogy küzdjön azokért akiket szeret.Tetszett az is hogy igazi bohókás és pörgős csaj volt aki felrázza maga körül a vizet,és Trent-nek igenis egy ilyen lányra volt szüksége aki kimozdítja a holtpontról.A rengeteg túlfűtött és pikáns jelenet is arra utalt hogy igazi tűz ég közöttük ami ellen hiába küzdenek,mert nagyon hamar világossá válik hogy minden különbözőségük ellenére ők nagyon is összeillenek.Nem volt zavaró a korkülönbség sem egyrészt mert Edie jóval érettebben viselkedik mint a korosztálya,másrészt meg adott egy kis pikantériát a sztorinak a tiltott viszony köztük.És ha ez nem lenne elég Edie apja és Trent ellenségek az első perctől kezdve megpróbálva legyőzni a másikat,a miértek pedig bőven tartogatnak még meglepő perceket.Örültem hogy a végén minden rendeződött mert Edie és Trent igazán megérdemeltek egy közös és boldogabb jövőt ami bár csak most kezdődött de közel sincs még vége.Olyan jó volt látni mind a négy Hothole-t immár családdal,és tudni hogy négyük barátsága erősebb mint valaha,és történjen bármi mindig kiállnak egymásért.A kedvencem még mindig Vicious és Dean,de mindenki kapott egy saját kis csücsköt a szívemben.És hát a a legnagyobb öröm hogy a csemetékről is íródott saját sorozat úgyhogy messze még a búcsú szerencsére mert nehéz is lenne elengedni őket ezek után.Aki még említést érdemel az Bane akit az elején nem nagyon tudtam hova tenni de a végére az ő szerepe is egyértelmű lett és most már értem hogy miért is kapott saját részt.Megmondom őszintén nagyon kíváncsi lettem az ő könyvére is.Szerintem elég hamar sort kerítek arra is. :)


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

Because sometimes, our favorite things are the ones that make us cry.

Szilvi00 P>!

My daughter was beautiful and the world was ugly and I didn’t know how to help her.
And it killed me like cancer. Slowly. Surely. Savagely.

Kapcsolódó szócikkek: Trent Rexroth
Szilvi00 P>!

I’d finally found him. The one man scarier than my father. Not that I was looking. Because while Vicious made a lot of noise, Trent Rexroth was the silent hunter who would circle you for hours, striking when you least expected it.

Kapcsolódó szócikkek: Edie Van Der Zee
Naiva>!

If he touched her, he couldn’t talk to her.
If he loved her, he couldn’t leave.
If he spoke, he couldn’t listen.
If he fought, he couldn’t win.
Arundhati Roy, The God of Small Things

Naiva>!

Seahorses prefer to swim in pairs with their tails linked together. They’re one of the rare monogamous animals, and engage in an eight-hour courtship dance which, among other things, includes swimming side by side and changing colors.
They’re romantic, elegant, and fragile.
Just like love.
They remind us that love is meant to be wild, just like the ocean.

Szilvi00 P>!

That night, I watched Edie for far too long.
That night, I’d changed.
That night, I didn’t take anything from Edie Van Der Zee. For the first time in years—I gave something of myself. Worst part? I’d never be able to retrieve it.
It was hers.
Forever.

Szilvi00 P>!

“I should warn you, Edie. I’m not the prince in this fairy tale. I’m the villain. The poisonous apple, the flame-breathing monster.”
“Good. I always enjoyed the broken in the fairy tales better. The apple always looked shinier because I knew it could destroy me. The villain was just damaged and misunderstood, and the monster…

lovEVly>!

Kids are not racist.
Kids are not judgmental.
Kids don’t care that your car costs twice the annual salary of the average American.
Kids are fun.
Kids are pure.

Kapcsolódó szócikkek: Trent Rexroth

A sorozat következő kötete

Sinners of Saint sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Linda Kage: Price of a Kiss
Skye Warren: The Pawn
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us
E. K. Blair: Bang (angol)
Vi Keeland: The Baller
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden
Vi Keeland – Penelope Ward: Park Avenue Player
Helen Hoang: The Heart Principle