Scandalous (Sinners of Saint 3.) 17 csillagozás

L. J. Shen: Scandalous L. J. Shen: Scandalous

They call him The Mute for a reason.
Hard, cold and calculated, he rarely speaks.
When he does, it’s with disdain.
When he does, his words aren’t meant for me.
When he does, my stomach flips and my world tilts on its axis.
He is thirty-three.
I am eighteen.
He’s a single dad and my father’s business partner.
I’m just a kid to him and his enemy’s daughter.
He’s emotionally unavailable.
And I am…feeling. Feeling things I shouldn’t feel for him.
Trent Rexroth is going to break my heart. The writing isn’t just on the wall, it’s inked on my soul.
And yet, I can’t stay away.
A scandal is the last thing my family needs. But a scandal is what we’re going to give them.
And oh, what beautiful chaos it will be.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
332 oldal · ASIN: B075VCZ4VT
>!
CreateSpace, Amerika, 2017
330 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781977569189

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Edie Van Der Zee · Trent Rexroth


Kedvencelte 2

Most olvassa 4

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
L. J. Shen: Scandalous

Szívesen írnám, hogy a Sinners of Saint sorozat részről-részre jobb, de ha egyszer az egész sorozat szuper? Nagyon szerettem Vicious és Ruckus könyvét is, de Trent könyvére voltam talán a leginkább kíváncsi. A sorozat eddigi részeihez képest, ez a rész teljesen más volt és ahhoz képest is, mint amire számítottam. Nem csak a tiltott kapcsolat, vagy a szereplők közötti hatalmas korkülönbség miatt. Mégis úgy éreztem, Edie sokkal idősebb a koránál, mert érettebben viselkedett, míg Trent néha egészen gyerekesen.spoiler Lényegében nem is lehetne összehasonlítani az előző részekkel, vagy a főhőst a korábbi karakterekkel. Trent a HotHoles legcsendesebb, legvisszafogottabb tagja. Nem hiába kapta a The Mute becenevet. Ezen kívül az ő története a csikóhal motívumot kapta. Gondolom, a kis Luna miatt. Az biztos, hogy az írónő nem ír átlagos és hétköznapi történetetket.

>!
SzAngelika
L. J. Shen: Scandalous

Bár szívesen olvastam ezt a kötetet is, legnagyobb sajnálatomra messze nem vett úgy le a lábamról, mint a korábbi részek.
Először is, bár a könyv második felét élveztem, az elejét döcögősnek és lassúnak találtam. Aztán kár lenne tagadnom, a cím és a tartalom alapján valami teljesen mást vártam. Való igaz, hogy Trent és Edie között 15 évnyi korkülönbség van, ráadásul a férfi a lány apjának üzleti partnere, ám furcsa módon nem ez adta a drámai fordulatok sava-borsát, helyette más titkok játszottak komoly szerepet a történetben. Ugyanakkor a legnagyobb negatívum számomra az volt, hogy spoiler

★ Kedvenc idézet ★
     “… sometimes our favorite things are the ones that makes us cry.”

❤ Trent Rexroth (33) & Edie Van Der Zee (18)
➤ Todos Santos, Los Angeles, San Diego
spoiler

>!
fruzsi829
L. J. Shen: Scandalous

“You’re mine, and you hate it. You’re mine, and I’m not a wave you can ride. I’m the fucking ocean.”

L. J. Shen, neked mindig sikerül a történeteiddel elállítanod a lélegzetem akárhányszor is olvasok egy könyvet tőled. A Pretty Reckless után (oh, nem is csak utána, még mindig) egyszerűen képtelen vagyok bármi mást is olvasni, semmi sem üti meg ezt a szintet, amit ez a regény nyújtott, és egyszerűen nem tudtam semmi másra, csak ezekre a karakterekre gondolni. Szóval mivel a Pretty Reckless után semmi sem volt elég jó, ezért úgy döntöttem, hogy visszatérek Todos Santos-ba és elkezdem újraolvasni a Sinners of Saint sorozatot. Ezt az egész újraolvasást a Scandalous című regénnyel nyitottam meg szinte azonnal a Pretty Reckless után, mivel már annyira hiányoltam Trent és Edie történetét. (Mellesleg, már annyira nagyon izgatottan várom Luna történetét is, én személy szerint teljesen team Lunight vagyok, de már elérkeztem ahhoz a ponthoz, amikor már szinte ez nem is számít, csak azt akarom, hogy végre boldogok legyenek. ♥). Ezek a karakterek már majdnem birtokolnak és teljesen a hatásuk alatt vagyok és már annyira izgatottan várom Knight (bae ♥) történetét, ami várhatóan augusztus 25-én fog megjelenni és úristen már elképesztően kíváncsi vagyok, de augusztus most még annyira távolinak tűnik. Személy szerint én sosem akartam, hogy vége legyen a nyárnak, most viszont már alig várom, hogy augusztus vége legyen és megjelenjen a Broken Knight. És most egy kicsit nagyon eltértem a témától, össze kell szednem magam és vissza kell térnem Trent-hez és Edie-hez, mert az ő történetük még csak igazán elképesztően fájdalmasan gyönyörűséges.
Ha szeretitek a hangoskönyveket, akkor mindenképpen meg kell hallgatnotok a Scandalous-t. Ha már olvastátok ezt a könyvet, de hiányoznak ezek a karakterek és esetleg valami újat is ki szeretnétek próbálni, akkor bátran tudom ajánlani nektek ezt a hangoskönyvet, adjatok neki egy esélyt. Leigh egy elkápráztató történetet írt, Savannah Peachwood és Christian Rummel pedig nagyszerű munkát végzett a Trent és Edie könyvének efelé életre keltésével. Tiszta tökéletesség. Imádom. Annyira imádom, hogy megint elkezdtem hallgatni. Látjátok? Ennyire jó. ♥
Kedves romantikakedvelők, ha még eddig nem olvastátok ezt a sorozatot, akkor rengeteg nagyszerű történet maradt ki eddig az életetekből. Bízzatok bennem, szükségetek van ezekre a karakterekre. És a Sinners of Saint után? Készüljetek fel, mert a gyermekeik szinte berobbannak majd az életetekbe és elrabolják majd a szíveteket.

“Even the biggest wave crashes. You're about to hit the sand. I hope you like the taste of dust.”

Mindent figyelembe véve, ebben a könyvben minden megvan, amit én nagyon szeretek:
Romantikus? Pipa.
Tiltott románc? Pipa.
Munkahelyi románc? Pipa.
Egy igazán pimasz és vagány főhősnő? Pipa.
Hűséges, komplex, rejtélyes főhős? Pipa.
Egyedülálló szülő? Pipa.
Lenyűgözően izgalmas cselekmény? Pipa.
Szikrázó kémia a főszereplők között? IGEN ÚRISTEN HATALMAS PIPA.
A Scandalous egy gyönyörű történet két összetört és magányos lélekről, arról ahogy egymásra találnak és arról, hogy együtt, közös erővel képesek mindent megoldani. Bízzatok bennem, nem akartok lemaradni erről a magával ragadó, szívszorító, elbűvölő, perzselően forró történetről.
Le a kalappal Leigh előtt, amiért egy ilyen mesterművel örvendeztette meg az olvasóit. Mert Trent és Edie története bizony az, egy mestermű. Hat csillag.

Teljes értékelés: https://kingdomofromancenovels.blogspot.com/2019/06/l-j…

>!
Enikő_Darai_Enii P
L. J. Shen: Scandalous

Be kell valljam, szomorú és csalódott vagyok. Alig vártam már Trent történetét, azt hittem ez lesz az abszolút kedvencem, de sajnos nagyon nem így lett.

Nem a szereplőkkel volt a gond, ők nagyon is érdekesek voltak. Trent (The Mute) a maga zárkózott, csendes, egyedülálló apuka módján, Edie pedig felvágott nyelvű, lázadó szellemű fiatal nőként. Igaz, hogy viszonylag nagy volt közöttük a korkülönbség, de remekül működtek együtt, a kémiával sem volt gond.

Amivel gond volt, az a történetvezetés. A könyv első fele egyáltalán nem kötött le, szenvedtem vele napokon keresztül, csak túl akartam lenni már rajta. Aztán valahogy a második fele meghozta a várt áttörést és a maradékot kevesebb mint egy nap alatt elolvastam.

Pont emiatt a cirka ~150 oldal miatt adok 4 csillagot rá, mert annyira lehúzta számomra, hogy így közelébe se érhetett az öt csillagnak, vagy a kedvencnek jelölésnek.

>!
Ms_thebetty P
L. J. Shen: Scandalous

***ARC Provided for honest review***

Vízálló szempillaspirál kötelező, nagy doboz Hershey's opcionális.
LJ Shen megírta élete könyvét! ♥

>!
Szimirza P
L. J. Shen: Scandalous

Vicious örök kedvenc marad, de ez a rész is hozta, amit kellett. Éppen eléggé volt eseménydús ahhoz, hogy ne válljon lapossá, vagy ne menjen át a túl nyálas kategóriába. Imitt-amott volt némi hiányérzetem, ezért is nem lett 5 csillagos, de aki ezta sorozatot szereti, az nem fog csalódi. Trent kellő képpen bunkó és arrogáns és dögös, Edie meg kekec, üde és jószívű. Nem tökéletesek, de, hogy Trentet idézzem: „But imperfection is where we thrive.”

>!
GCKs_Book_Review_Blog U
L. J. Shen: Scandalous

Ez már a harmadik könyv, amit a szerzőtől olvastam, és biztosan nem az utolsó! Már az első regény-Sparrow- olvasása után tudtam, hogy megfogott magának az írónő. Ezért is választottam be a saját TBR Jar Challenge listámra ezt a könyvét. Hát nem csalódtam! A történetet a két főhős szemszögéből ismerhetjük meg. – Coeur

Bejegyzés olvasható itt: http://gcksbookreviewblog.blogspot.hu/2018/01/review-lj…

>!
Vivuska
L. J. Shen: Scandalous

Nagyon szerettem ezt a könyvet! Jobban szerettem Trent karakterét,mint Vicious-t! Igen, igen, ez az igazság!
Trent a kedvenc Hothole-om!
Miért is szerettem őt? Talán azért mert egyedülálló apa volt? Talán mert értelmes és hatalommal bíró volt? Vagy azért mert az érzelmei valósnak érződtek? Nem tudom pontosan. De az tuti, hogy megszerettem. Nagyon jó volt olvasni a gondolatait Edie-ről, az iránta érzett érzelmeit.
Jó volt olvasni a saját küzdelmét érzelmei, vágyai ellen, mert ő már egy érett férfi volt, Edie pedig csak egy tinédzser. Ami tetszett még a karakterében, hogy nem volt tökéletes. Sokszor egy seggfej volt.
A kora ellenére, nem tinédzserként képzeltem el, láttam magam előtt Ediet. Ő is egy felnőtt nő volt, fel kellett nőnie a múltja, a családja, a problémái miatt.
Először azt hittem, hogy egy elkényeztetett hercegnőről van szó, de távol ált ettől. Szörnyű az apja, akivel folyamatosan harcolnia kell.
Izgalmas volt a könyv, alig tudtam letenni. Nem csak a titkos kapcsolat miatt Edie és Trent között, hanem Edie apja, a tervei, a titkai miatt. Az apja és Trent között háború miatt…
Úgy gondolom, hogy ez a legjobb könyv a sorozatban (de a többit is szerettem).

>!
Coeur
L. J. Shen: Scandalous

Ez már a harmadik könyv, amit a szerzőtől olvastam, és biztosan nem az utolsó! Már az első regény-Sparrow- olvasása után tudtam, hogy megfogott magának az írónő. Ezért is választottam be a saját TBR Jar Challenge listámra ezt a könyvét. Hát nem csalódtam! A történetet a két főhős szemszögéből ismerhetjük meg. A 18 éves Edie-nek fiatalkora ellenére felnőtt problémákkal kell szembenéznie. Családja sötét titkai, apja zsarolása, na és azok a fránya hormonok.. Ezzel mind meg kell birkóznia. És akkor még nem említettük a történet rosszfiúját. Trent mogorva , ellenmondást nem tűrő, irányítás mániás középkorú üzletember, aki egyedül neveli beszélni nem akaró kislányát. Kettőjük kapcsolatát forró erotika, titkok és ármánykodás jellemzi. Mindezt olyan mesteri módon izgalmas történet vezetéssel tárja elénk az írónő, hogy nem fogod tudni letenni a könyvet, hacsak azért nem, hogy levezesd a feszültségedet…
A bejegyzés megtalálható: https://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2018/01/review-…


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

If he touched her, he couldn’t talk to her.
If he loved her, he couldn’t leave.
If he spoke, he couldn’t listen.
If he fought, he couldn’t win.
Arundhati Roy, The God of Small Things

>!
Naiva P

Seahorses prefer to swim in pairs with their tails linked together. They’re one of the rare monogamous animals, and engage in an eight-hour courtship dance which, among other things, includes swimming side by side and changing colors.
They’re romantic, elegant, and fragile.
Just like love.
They remind us that love is meant to be wild, just like the ocean.

>!
Naiva P

She’s a maze with no escape. An ethereal, steady pulse. She’s there, but just barely. I love her so much I sometimes hate her. And it terrifies me, because deep down, I know what she is. An unsolvable puzzle. And I know who I am. The idiot who would try to fix her. At any cost.

Kapcsolódó szócikkek: Trent Rexroth
>!
Naiva P

Leaning against the white railing separating the bustling boardwalk from the shimmering ocean and dazzling yachts, I people-watched.
Fendi, Dior, Versace, Chanel, Burberry, Bvlgari, Louboutin, Rolex.
Greed. Excess. Corruption. Vice. Fraud. Deception.
I judged them. The way they drank their organic, ten-buck smoothies and glided on custom-made multi-colored skateboards signed by Tony Hawk. I judged them, knowing full well they couldn’t do the same to me. I was in hiding.
Veiled beneath a thick black hoodie, my hands shoved deep inside my pockets. I wore black skinny jeans, an old pair of unlaced Dr. Martens, and a tattered JanSport backpack held together with safety pins.
I looked androgynous.
I moved like a ghost.
I felt like a hoax.

Kapcsolódó szócikkek: Edie Van Der Zee
>!
Naiva P

We were at it again. The cat and the mouse. But I wasn’t just a mouse. He was Tom and I was Jerry.

>!
Naiva P

The strange girl shakes off her inhibitions, the dad realizes he is being a cold-ass prick, and they work through their emotions, blah blah pass the Kleenex blah.

Kapcsolódó szócikkek: Trent Rexroth
>!
Naiva P

Seahorses are Luna’s favorite animal because the male seahorse is the only animal in nature to carry the baby and not the mother. The male seahorse is the one to incubate the offspring. To fall pregnant. To nest. Isn’t that beautiful?”

>!
Naiva P

Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday seemed unbearably long and boring.

Kapcsolódó szócikkek: Edie Van Der Zee
>!
Naiva P

Luna, do you want to tell Daddy why seahorses are your favorite?” Sonya chirped.
Luna grinned at her therapist conspiratorially. At four, she didn’t talk. At all. Not a single word or a lonely syllable. There was no problem with her vocal chords. In fact, she screamed when she was hurting and coughed when she was congested and hummed absentmindedly when a Justin Bieber played on the radio (which, some would say, was tragic in itself.)

>!
Naiva P

The worst out of the seven deadly sins.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Edie Van Der Zee

A sorozat következő kötete

Sinners of Saint sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. A. Redmerski: The Edge of Never
Victoria Ashley: Get off on the Pain
Gena Showalter: The Darkest Kiss
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Jay Crownover: Better When He's Bad
Abbi Glines: The Vincent Boys
Alice Clayton: Wallbanger