Scandalous (Sinners of Saint 3.) 58 csillagozás

L. J. Shen: Scandalous L. J. Shen: Scandalous

They call him The Mute for a reason.
Hard, cold and calculated, he rarely speaks.
When he does, it’s with disdain.
When he does, his words aren’t meant for me.
When he does, my stomach flips and my world tilts on its axis.
He is thirty-three.
I am eighteen.
He’s a single dad and my father’s business partner.
I’m just a kid to him and his enemy’s daughter.
He’s emotionally unavailable.
And I am…feeling. Feeling things I shouldn’t feel for him.
Trent Rexroth is going to break my heart. The writing isn’t just on the wall, it’s inked on my soul.
And yet, I can’t stay away.
A scandal is the last thing my family needs. But a scandal is what we’re going to give them.
And oh, what beautiful chaos it will be.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
332 oldal · ASIN: B075VCZ4VT
>!
CreateSpace, Amerika, 2017
330 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781977569189

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Trent Rexroth · Edie Van Der Zee · Dean Cole


Kedvencelte 10

Most olvassa 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
L. J. Shen: Scandalous

Szívesen írnám, hogy a Sinners of Saint sorozat részről-részre jobb, de ha egyszer az egész sorozat szuper? Nagyon szerettem Vicious és Ruckus könyvét is, de Trent könyvére voltam talán a leginkább kíváncsi. A sorozat eddigi részeihez képest, ez a rész teljesen más volt és ahhoz képest is, mint amire számítottam. Nem csak a tiltott kapcsolat, vagy a szereplők közötti hatalmas korkülönbség miatt. Mégis úgy éreztem, Edie sokkal idősebb a koránál, mert érettebben viselkedett, míg Trent néha egészen gyerekesen.spoiler Lényegében nem is lehetne összehasonlítani az előző részekkel, vagy a főhőst a korábbi karakterekkel. Trent a HotHoles legcsendesebb, legvisszafogottabb tagja. Nem hiába kapta a The Mute becenevet. Ezen kívül az ő története a csikóhal motívumot kapta. Gondolom, a kis Luna miatt. Az biztos, hogy az írónő nem ír átlagos és hétköznapi történetetket.

Szilvi00 P>!
L. J. Shen: Scandalous

„The ocean is her drug.
She is mine."

Döcögös kezdést követően, sok-sok izgalmat, ezernyi szenvedélyt és rengeteg érzelemmel teli percet köszönhetek Trent és Edie könyvének. Intenzíven gyűlöltem a negatív szereplőket és még intenzívebben szerettem a három főhőst. Trent-et, Edie-t és a kis Luna-t. Nem tudom az előző három könyv egyikéhez sem hasonlítani, mert egészen más volt. Edie korát meghazudtoló érettségről tett tanúbizonyságot. Trent igyekezett jó apává válni, ugyanakkor a szokásos HotHole-s modorát sem veszítette el. Nagyon tetszett a kapcsolatuk alakulása. Napról napra mélyült és erősödött, a komplikált körülmények ellenére. Az utolsó sorig zakatolt a szívem. Ha szabad, kiemelném a könyv felnőtt tartalmát… L. J. Shen nem tud egysíkúvá válni, az erotikus jelenetei most is arcpirítóak és egyediek voltak.

>!
332 oldal · ASIN: B075VCZ4VT
Trice29 P>!
L. J. Shen: Scandalous

Ugyanaz volt a gondom, mint az első résznél. Hihetetlenül jó történet a könyv kétharmadáig, majd kissé összecsapott a vége. Mindkét főszereplő megnyert magának, a kislány pedig megolvasztott ♥
Számomra a kémia itt érte el a forráspontot, imádtam, hogy az előző szereplők is aktívan részt vettek a történetben.

turanett P>!
L. J. Shen: Scandalous

Na úgy indult a dolog, hogy Dean-re számítottam, de nem őt kaptam. Nem is igazán értettem. Csak olvastam. Aztán megvilágosodtam. Rossz könyvet töltöttem fel az ebookomra XD. De sebaj, ha már elkezdtem, akkor elolvastam. És imádtam. Trentet mindig is kedveltem, a mag fura módján jó ember. Ez a rész is brutális volt, tele titokkal és kegyetlenséggel. De mégis jó volt olvasni a csatározásokat. Trent ugyan sokszor elvetette a sulykot, de Edie nagyon jól kezeli őt. Imádtam Lunát és Teot. A végén még úgy olvastam volna róluk.

SzAngelika>!
L. J. Shen: Scandalous

Bár szívesen olvastam ezt a kötetet is, legnagyobb sajnálatomra messze nem vett úgy le a lábamról, mint a korábbi részek.
Először is, bár a könyv második felét élveztem, az elejét döcögősnek és lassúnak találtam. Aztán kár lenne tagadnom, a cím és a tartalom alapján valami teljesen mást vártam. Való igaz, hogy Trent és Edie között 15 évnyi korkülönbség van, ráadásul a férfi a lány apjának üzleti partnere, ám furcsa módon nem ez adta a drámai fordulatok sava-borsát, helyette más titkok játszottak komoly szerepet a történetben. Ugyanakkor a legnagyobb negatívum számomra az volt, hogy spoiler

★ Kedvenc idézet ★
     “… sometimes our favorite things are the ones that makes us cry.”

❤ Trent Rexroth (33) & Edie Van Der Zee (18)
➤ Todos Santos, Los Angeles, San Diego
spoiler

Ms_thebetty P>!
L. J. Shen: Scandalous

***ARC Provided for honest review***

Vízálló szempillaspirál kötelező, nagy doboz Hershey's opcionális.
LJ Shen megírta élete könyvét! ♥

Enikő_Darai_Enii P>!
L. J. Shen: Scandalous

Be kell valljam, szomorú és csalódott vagyok. Alig vártam már Trent történetét, azt hittem ez lesz az abszolút kedvencem, de sajnos nagyon nem így lett.

Nem a szereplőkkel volt a gond, ők nagyon is érdekesek voltak. Trent (The Mute) a maga zárkózott, csendes, egyedülálló apuka módján, Edie pedig felvágott nyelvű, lázadó szellemű fiatal nőként. Igaz, hogy viszonylag nagy volt közöttük a korkülönbség, de remekül működtek együtt, a kémiával sem volt gond.

Amivel gond volt, az a történetvezetés. A könyv első fele egyáltalán nem kötött le, szenvedtem vele napokon keresztül, csak túl akartam lenni már rajta. Aztán valahogy a második fele meghozta a várt áttörést és a maradékot kevesebb mint egy nap alatt elolvastam.

Pont emiatt a cirka ~150 oldal miatt adok 4 csillagot rá, mert annyira lehúzta számomra, hogy így közelébe se érhetett az öt csillagnak, vagy a kedvencnek jelölésnek.

fruzsi829>!
L. J. Shen: Scandalous

“You’re mine, and you hate it. You’re mine, and I’m not a wave you can ride. I’m the fucking ocean.”

L. J. Shen, neked mindig sikerül a történeteiddel elállítanod a lélegzetem akárhányszor is olvasok egy könyvet tőled. A Pretty Reckless után (oh, nem is csak utána, még mindig) egyszerűen képtelen vagyok bármi mást is olvasni, semmi sem üti meg ezt a szintet, amit ez a regény nyújtott, és egyszerűen nem tudtam semmi másra, csak ezekre a karakterekre gondolni. Szóval mivel a Pretty Reckless után semmi sem volt elég jó, ezért úgy döntöttem, hogy visszatérek Todos Santos-ba és elkezdem újraolvasni a Sinners of Saint sorozatot. Ezt az egész újraolvasást a Scandalous című regénnyel nyitottam meg szinte azonnal a Pretty Reckless után, mivel már annyira hiányoltam Trent és Edie történetét. (Mellesleg, már annyira nagyon izgatottan várom Luna történetét is, én személy szerint teljesen team Lunight vagyok, de már elérkeztem ahhoz a ponthoz, amikor már szinte ez nem is számít, csak azt akarom, hogy végre boldogok legyenek. ♥). Ezek a karakterek már majdnem birtokolnak és teljesen a hatásuk alatt vagyok és már annyira izgatottan várom Knight (bae ♥) történetét, ami várhatóan augusztus 25-én fog megjelenni és úristen már elképesztően kíváncsi vagyok, de augusztus most még annyira távolinak tűnik. Személy szerint én sosem akartam, hogy vége legyen a nyárnak, most viszont már alig várom, hogy augusztus vége legyen és megjelenjen a Broken Knight. És most egy kicsit nagyon eltértem a témától, össze kell szednem magam és vissza kell térnem Trent-hez és Edie-hez, mert az ő történetük még csak igazán elképesztően fájdalmasan gyönyörűséges.
Ha szeretitek a hangoskönyveket, akkor mindenképpen meg kell hallgatnotok a Scandalous-t. Ha már olvastátok ezt a könyvet, de hiányoznak ezek a karakterek és esetleg valami újat is ki szeretnétek próbálni, akkor bátran tudom ajánlani nektek ezt a hangoskönyvet, adjatok neki egy esélyt. Leigh egy elkápráztató történetet írt, Savannah Peachwood és Christian Rummel pedig nagyszerű munkát végzett a Trent és Edie könyvének efelé életre keltésével. Tiszta tökéletesség. Imádom. Annyira imádom, hogy megint elkezdtem hallgatni. Látjátok? Ennyire jó. ♥
Kedves romantikakedvelők, ha még eddig nem olvastátok ezt a sorozatot, akkor rengeteg nagyszerű történet maradt ki eddig az életetekből. Bízzatok bennem, szükségetek van ezekre a karakterekre. És a Sinners of Saint után? Készüljetek fel, mert a gyermekeik szinte berobbannak majd az életetekbe és elrabolják majd a szíveteket.

“Even the biggest wave crashes. You're about to hit the sand. I hope you like the taste of dust.”

Mindent figyelembe véve, ebben a könyvben minden megvan, amit én nagyon szeretek:
Romantikus? Pipa.
Tiltott románc? Pipa.
Munkahelyi románc? Pipa.
Egy igazán pimasz és vagány főhősnő? Pipa.
Hűséges, komplex, rejtélyes főhős? Pipa.
Egyedülálló szülő? Pipa.
Lenyűgözően izgalmas cselekmény? Pipa.
Szikrázó kémia a főszereplők között? IGEN ÚRISTEN HATALMAS PIPA.
A Scandalous egy gyönyörű történet két összetört és magányos lélekről, arról ahogy egymásra találnak és arról, hogy együtt, közös erővel képesek mindent megoldani. Bízzatok bennem, nem akartok lemaradni erről a magával ragadó, szívszorító, elbűvölő, perzselően forró történetről.
Le a kalappal Leigh előtt, amiért egy ilyen mesterművel örvendeztette meg az olvasóit. Mert Trent és Edie története bizony az, egy mestermű. Hat csillag.

Teljes értékelés: https://kingdomofromancenovels.blogspot.com/2019/06/l-j…

felícia97>!
L. J. Shen: Scandalous

Azta! Ez volt aztán a meglepetés! Sokszor elképzeltem milyen lesz vajon Trent része,főleg hogy Vicious után rá voltam a legkíváncsibb,és azt kell mondjam mindenre gondoltam csak erre a verzióra nem.Persze ez nem jeleneti azt hogy rossz lett volna még távolról sem,viszont az tény hogy ez a rész nagyon más volt mint az eddigiek.Trent és Edie sztorija egészen érdekes és nem szokványos módon lett megközelítve és néha elég nehéz volt eldönteni hogyan is érzek pontosan a történettel vagy épp a szereplőkkel kapcsolatban.De úgy hiszem ezt bármelyik történetéről elmondhatom az írónőnek,különös tekintettel erre a sorozatra ami az ambivalens érzések egész skáláját kiváltotta nálam olvasás közben.Lehetséges egyszerre imádni és utálni egy történetet? Abszolút. Erre L.J.Shen a legjobb példa,hiszen játszi könnyedséggel éri el hogy a kemény és sokszor megbotránkoztató cselekményszálai és totál antihős seggfej férfikarakterei ellenére is beleszeretsz a történeteibe.Vagy talán pont azért? Ki tudja… :) Mert nem számít mennyi ellenérzéssel vagy negatív gondolattal állsz neki az adott könyvnek a végére úgy se kerülheted el a totális rajongást. Én már csak tudom,mert akárhányszor kezdtem már neki egy-egy történetének szkeptikusan azt illetően hogy tetszeni fog-e egyáltalán úgyis mindig az a vége hogy elveszek teljesen.Egyszerűen imádom hogy Shen valahogy képtelen jó fiúkról írni sorra gyártva nekünk a nagyobbnál nagyobb antihősöket(egyszerűen a vérében van na :D ) az pedig csak a bónusz hogy mindig csempész valami polgárpukkasztó és meglepő fordulatot a könyveibe,amitől a történetei megunhatatlanok és felejthetetlenek lesznek. :) Nagyon igaz volt mindez Trent részére is annak ellenére is hogy nem ő lesz a kedvenc HotHole-om,vagy épp a legkedvesebb történetű a négy srác közül,de hazudnék ha azt mondanám hogy nem szerettem őt és Edie-t.Egy totálisan más felépítésű és érzelmű könyv volt az övék,amit bizony szokni kellett és bár ez nem ment olyan hamar azért a végéig sikerült totálisan belemerülni az ő kis nem hétköznapi világukba,amit ezek után nehéz is volt elengedni,akárcsak a többi résznél.A négy srác közül szinte kezdetektől fogva Trent volt a leginkább háttérbe vonuló és magának való tag,aki bár mindig benne volt a buliban és aktív részt vett a négy barát életében,mégis valahogy totálisan zárkózott maradt.Különösen azok után lett még keményebb hogy magára maradt Luna-val,és kénytelen volt egyedül megbirkózni a szülőség minden nehézségével,amire csak rátett egy lapáttal a kislány komoly introvertáltsága,de hát nem esett messze az alma a fájától… Trent élete amúgy sem volt sosem egyszerű,hiszen hiába jutott annyi küzdelem után magasra a pénz és a jólét nem törölheti ki a tényt hogy egyszerű és szegény szülők gyerekeként,valamint színes bőrűként a gazdag és elkényeztetett fehérek között sosem találta úgy igazán a helyét.Népszerűsége ellenére is sorra érték a negatív események amik azzá a megkeseredett férfivá érlelték akivé vált.Az egyetlen fény az életében a szerető szülein kívül Luna,aki legalább annyi fájdalmat is okoz számára amiért nem hajlandó beszélni és megnyílni jóformán senki felé.Jó volt végre őt is megismerni a felszín mögött mert bár sokszor egy arrogáns seggfej akárcsak a többiek kiderült hogy mindettől függetlenül is jó lelkű és törődő azokkal akik megérdemlik vagy fontosak neki.Persze Trent ízig-vérig HotHole ezt bőven be is bizonyítja a könyv során,de megmutatja hogy neki is van egy gyengédebb oldala még ha csak egy picike is. :) Aztán feltétlen szót kell ejtenem Edie-ről aki szintén nagyon különbözött az eddigi női szereplőktől,és nem csak a nagy korkülönbség miatt.Kezdetben nehéz volt hová tenni,gondolok itt a lopásokra,vagy a furcsa visszafogott életére annak ellenére is hogy gazdag,de aztán megismerve az apját és a konkrétan nem létező családi kötelékeit,szépen lassan minden értelmet nyert.Gyűlöltem az apját Jordan-t aki a saját mocskos céljaiért zsarolta Edie-t,kémkedésre és árulásra kényszerítve a lányt.Ugyanakkor el kell ismerni hogy Edie-t se kell félteni mert nem rest felvenni a kesztyűt Trent-el szemben,és visszavágni ahányszor csak lehet,még ha az érzelmeit egyre nehezebb is kontrollálni ha a férfi közelében van…Imádtam a kapcsolatát Luna-val,hogy mennyire megértette a kislányt és emellett nagyon sajnáltam is a családi háttere miatt hogy minden felelősség rá maradt,hogy küzdjön azokért akiket szeret.Tetszett az is hogy igazi bohókás és pörgős csaj volt aki felrázza maga körül a vizet,és Trent-nek igenis egy ilyen lányra volt szüksége aki kimozdítja a holtpontról.A rengeteg túlfűtött és pikáns jelenet is arra utalt hogy igazi tűz ég közöttük ami ellen hiába küzdenek,mert nagyon hamar világossá válik hogy minden különbözőségük ellenére ők nagyon is összeillenek.Nem volt zavaró a korkülönbség sem egyrészt mert Edie jóval érettebben viselkedik mint a korosztálya,másrészt meg adott egy kis pikantériát a sztorinak a tiltott viszony köztük.És ha ez nem lenne elég Edie apja és Trent ellenségek az első perctől kezdve megpróbálva legyőzni a másikat,a miértek pedig bőven tartogatnak még meglepő perceket.Örültem hogy a végén minden rendeződött mert Edie és Trent igazán megérdemeltek egy közös és boldogabb jövőt ami bár csak most kezdődött de közel sincs még vége.Olyan jó volt látni mind a négy Hothole-t immár családdal,és tudni hogy négyük barátsága erősebb mint valaha,és történjen bármi mindig kiállnak egymásért.A kedvencem még mindig Vicious és Dean,de mindenki kapott egy saját kis csücsköt a szívemben.És hát a a legnagyobb öröm hogy a csemetékről is íródott saját sorozat úgyhogy messze még a búcsú szerencsére mert nehéz is lenne elengedni őket ezek után.Aki még említést érdemel az Bane akit az elején nem nagyon tudtam hova tenni de a végére az ő szerepe is egyértelmű lett és most már értem hogy miért is kapott saját részt.Megmondom őszintén nagyon kíváncsi lettem az ő könyvére is.Szerintem elég hamar sort kerítek arra is. :)

_Enii_ P>!
L. J. Shen: Scandalous

Mi lehet jobb bizonyíték arra,hogy 5*-os könyv mint az, hogy amíg el nem olvastam csak az alvás miatt tettem le. :D


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

Because sometimes, our favorite things are the ones that make us cry.

Szilvi00 P>!

My daughter was beautiful and the world was ugly and I didn’t know how to help her.
And it killed me like cancer. Slowly. Surely. Savagely.

Kapcsolódó szócikkek: Trent Rexroth
Szilvi00 P>!

I’d finally found him. The one man scarier than my father. Not that I was looking. Because while Vicious made a lot of noise, Trent Rexroth was the silent hunter who would circle you for hours, striking when you least expected it.

Kapcsolódó szócikkek: Edie Van Der Zee
Naiva P>!

If he touched her, he couldn’t talk to her.
If he loved her, he couldn’t leave.
If he spoke, he couldn’t listen.
If he fought, he couldn’t win.
Arundhati Roy, The God of Small Things

Naiva P>!

Seahorses prefer to swim in pairs with their tails linked together. They’re one of the rare monogamous animals, and engage in an eight-hour courtship dance which, among other things, includes swimming side by side and changing colors.
They’re romantic, elegant, and fragile.
Just like love.
They remind us that love is meant to be wild, just like the ocean.

Szilvi00 P>!

That night, I watched Edie for far too long.
That night, I’d changed.
That night, I didn’t take anything from Edie Van Der Zee. For the first time in years—I gave something of myself. Worst part? I’d never be able to retrieve it.
It was hers.
Forever.

Naiva P>!

She’s a maze with no escape. An ethereal, steady pulse. She’s there, but just barely. I love her so much I sometimes hate her. And it terrifies me, because deep down, I know what she is. An unsolvable puzzle. And I know who I am. The idiot who would try to fix her. At any cost.

Kapcsolódó szócikkek: Trent Rexroth
Naiva P>!

Leaning against the white railing separating the bustling boardwalk from the shimmering ocean and dazzling yachts, I people-watched.
Fendi, Dior, Versace, Chanel, Burberry, Bvlgari, Louboutin, Rolex.
Greed. Excess. Corruption. Vice. Fraud. Deception.
I judged them. The way they drank their organic, ten-buck smoothies and glided on custom-made multi-colored skateboards signed by Tony Hawk. I judged them, knowing full well they couldn’t do the same to me. I was in hiding.
Veiled beneath a thick black hoodie, my hands shoved deep inside my pockets. I wore black skinny jeans, an old pair of unlaced Dr. Martens, and a tattered JanSport backpack held together with safety pins.
I looked androgynous.
I moved like a ghost.
I felt like a hoax.

Kapcsolódó szócikkek: Edie Van Der Zee

A sorozat következő kötete

Sinners of Saint sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Ward: Neighbor Dearest
Sarah Brianne: Lucca
Cora Reilly: Bound by Hatred
Katy Evans: Real
Jay Crownover: Honor
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Christina Lauren: Beautiful Player
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden
Meghan March: Ruthless King