Scandalous (Sinners of Saint 3.) 119 csillagozás

L. J. Shen: Scandalous L. J. Shen: Scandalous

They call him The Mute for a reason.
Hard, cold and calculated, he rarely speaks.
When he does, it’s with disdain.
When he does, his words aren’t meant for me.
When he does, my stomach flips and my world tilts on its axis.
He is thirty-three.
I am eighteen.
He’s a single dad and my father’s business partner.
I’m just a kid to him and his enemy’s daughter.
He’s emotionally unavailable.
And I am…feeling. Feeling things I shouldn’t feel for him.
Trent Rexroth is going to break my heart. The writing isn’t just on the wall, it’s inked on my soul.
And yet, I can’t stay away.
A scandal is the last thing my family needs. But a scandal is what we’re going to give them.
And oh, what beautiful chaos it will be.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
332 oldal · ASIN: B075VCZ4VT
>!
CreateSpace, Amerika, 2017
330 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781977569189

Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Baron "Vicious" Spencer Jr. · Dean 'Ruckus' Cole · Trent Rexroth · Emilia "Millie" LeBlanc · Edie Van Der Zee · Jaime Followhill · Vaughn Spencer


Kedvencelte 14

Most olvassa 1

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
L. J. Shen: Scandalous

Szívesen írnám, hogy a Sinners of Saint sorozat részről-részre jobb, de ha egyszer az egész sorozat szuper? Nagyon szerettem Vicious és Ruckus könyvét is, de Trent könyvére voltam talán a leginkább kíváncsi. A sorozat eddigi részeihez képest, ez a rész teljesen más volt és ahhoz képest is, mint amire számítottam. Nem csak a tiltott kapcsolat, vagy a szereplők közötti hatalmas korkülönbség miatt. Mégis úgy éreztem, Edie sokkal idősebb a koránál, mert érettebben viselkedett, míg Trent néha egészen gyerekesen.spoiler Lényegében nem is lehetne összehasonlítani az előző részekkel, vagy a főhőst a korábbi karakterekkel. Trent a HotHoles legcsendesebb, legvisszafogottabb tagja. Nem hiába kapta a The Mute becenevet. Ezen kívül az ő története a csikóhal motívumot kapta. Gondolom, a kis Luna miatt. Az biztos, hogy az írónő nem ír átlagos és hétköznapi történetetket.

Szilvi00 P>!
L. J. Shen: Scandalous

„The ocean is her drug.
She is mine."

Döcögös kezdést követően, sok-sok izgalmat, ezernyi szenvedélyt és rengeteg érzelemmel teli percet köszönhetek Trent és Edie könyvének. Intenzíven gyűlöltem a negatív szereplőket és még intenzívebben szerettem a három főhőst. Trent-et, Edie-t és a kis Luna-t. Nem tudom az előző három könyv egyikéhez sem hasonlítani, mert egészen más volt. Edie korát meghazudtoló érettségről tett tanúbizonyságot. Trent igyekezett jó apává válni, ugyanakkor a szokásos HotHole-s modorát sem veszítette el. Nagyon tetszett a kapcsolatuk alakulása. Napról napra mélyült és erősödött, a komplikált körülmények ellenére. Az utolsó sorig zakatolt a szívem. Ha szabad, kiemelném a könyv felnőtt tartalmát… L. J. Shen nem tud egysíkúvá válni, az erotikus jelenetei most is arcpirítóak és egyediek voltak.

>!
332 oldal · ASIN: B075VCZ4VT
kikki P>!
L. J. Shen: Scandalous

Eddig ez volt a legizgalmasabb rész a sorozatból :D Trent történetére már Luna születése óta kiváncsi voltam, és nem csalódtam. Nagyon megszerettem Lunát, alig várom, hogy az ő történetét olvashassam végre. Tetszett, hogy az írónő behozta ezt a történetszálat, mert nem sok könyvben találkoztam még vele és valamilyen szinten tudtam vele azonosulni, ugyanis én sem beszélek valami sokat és egyrészt ezért vártam a történetet. Nem mintha ezt össze lehetne hasonlítani. Nagyon tetszett Edie viszonya Lunával, és ahogy mindig az ellenkezőjét csinálta annak, amit Trent mondott neki :D Jordan nagyon felidegesített, spoiler Trent és Edie pedig nagyon jól működtek eggyütt, és nagyon tetszett, ahogy egymást nevezték :)

1 hozzászólás
L_B_Mariann P>!
L. J. Shen: Scandalous

Nagyon jó volt ez a rész is!
Minden egyes mozzanat tökéletes volt, ebben a tökéletlen történetben. Annyira jó volt róluk olvasni. Imádtam Trent-et és Edie-t, együtt. Sokszor megfeledkeztem Edie koráról, hiszen az élet amit élt, nagyon nagy felelősséggel járt. A szüleit, gyűlöltem. Főleg a s.ggfej apját. Az anyját, igazából csak szántam, és dühös voltam rá, hogy nem tud anyaként viselkedni.
Trent-re, már nagyon kíváncsi voltam. A maga szófukar módján, keltette fel a figyelmemet. Imádtam, hogy szinte szomjazta Luna figyelmét.

Olyan kémiai volt két főszereplőnk között, hogy csak úgy szikrázott közöttük a levegő, mégis Trent ellenállt, amíg tudott. Ám elbukott! ;) Ilyen a mindent elsöprő szerelem! Nem számít se a kor, se a bőrszín, semmi csak az, hogy együtt lehessenek. Mindketten megtört lelkek, így egymás vigaszai, támaszai lettek.

A két gyereket is muszáj megemlíteni. Luna-t és Theo-t. Annyira cukik voltak! Luna egy kis csoda. Tiszta apja az a kislány.
Nagyon jó volt az is, hogy a többiek is jelen voltak a történetben!
Szívesen olvastam volna meg tovább…

1 hozzászólás
Trice29 P>!
L. J. Shen: Scandalous

Ugyanaz volt a gondom, mint az első résznél. Hihetetlenül jó történet a könyv kétharmadáig, majd kissé összecsapott a vége. Mindkét főszereplő megnyert magának, a kislány pedig megolvasztott ♥
Számomra a kémia itt érte el a forráspontot, imádtam, hogy az előző szereplők is aktívan részt vettek a történetben.

pinkprincessreads>!
L. J. Shen: Scandalous

A szerelemben nincsenek szabályok, épp ezért nehéz összeegyeztetni a mindennapokkal.

Ismét egy új L. J. Shen történet, ismét egy új tabura építő kapcsolat és ismét egy újabb Hotholes srác, akinek képtelen leszel ellenállni. Az előző történeteknél is említettem, hogy ez a sorozat szeret a tabura építeni, viszont ez a regény a tabuk totális kiteljesedése. Készen állsz? Ez rázós menet lesz.

Trent élete nem éppen a legkönnyebb, hisz egyedül neveli kislányát, Lunát, aki nem hajlandó senkivel se kommunikálni. Ennek tetejébe még a munkahelyén is folyamatos attrocitásba kerül Jordan Van der Zeenel. De miért utálja vajon őt a tehetős üzletember?

Ha ez még nem lenne elég, az élet az útjába kergeti Jordan lányát, Ediet, aki ellopja Trent anyjának táskáját. Ugye milyen idilli találkozás ez? De miért lopott a lány, ha az apjának annyi pénze van, hogy fürödhetne benne? Milyen kapcsolata lehet Edienek az apjával? Ki az a rejtélyes Theo, akire a lány mindig utalgat? Miért oszt Jordan a lányának egyre kellemetlenebb és kellemetlenebb feladatokat, amivel nyíltan hadat üzen Trentnek?

Ezek után Trentnek tiszta szívéből kéne gyűlölnie a lányt, viszont teljesen más dolgokat mozgat meg benne. Na, de álljunk csak meg egy percre. Edie csak 18 éves, míg Trent 33. Nem illegális ez egy kicsit? Vajon csak a revange vezérli Trentet vagy annál több van a háttérben? Vajon meddig képesek titkolni mások és egymás előtt az érzésiket? Mi történik, amikor elszabadulnak az indulatok? Létezhet számukra jövő, vagy ez csak egy ideiglenesen mindkét fél számára hasznos szövetség?

Ha át tudsz lépni a saját tanuk iránt érzett viszolygásaidon, akkor egy igazán klassz történetet kaphatsz cserébe? Arra igazán megtanított engem a regény, hogy a kor nem határozza meg az érettségedet és a család nem vérségi kapcsolatokon, hanem tiszta szereteten alapszik. Mindenkinek tiszta szívemből ajánlom.

turanett P>!
L. J. Shen: Scandalous

Na úgy indult a dolog, hogy Dean-re számítottam, de nem őt kaptam. Nem is igazán értettem. Csak olvastam. Aztán megvilágosodtam. Rossz könyvet töltöttem fel az ebookomra XD. De sebaj, ha már elkezdtem, akkor elolvastam. És imádtam. Trentet mindig is kedveltem, a mag fura módján jó ember. Ez a rész is brutális volt, tele titokkal és kegyetlenséggel. De mégis jó volt olvasni a csatározásokat. Trent ugyan sokszor elvetette a sulykot, de Edie nagyon jól kezeli őt. Imádtam Lunát és Teot. A végén még úgy olvastam volna róluk.

SzAngelika>!
L. J. Shen: Scandalous

Bár szívesen olvastam ezt a kötetet is, legnagyobb sajnálatomra messze nem vett úgy le a lábamról, mint a korábbi részek.
Először is, bár a könyv második felét élveztem, az elejét döcögősnek és lassúnak találtam. Aztán kár lenne tagadnom, a cím és a tartalom alapján valami teljesen mást vártam. Való igaz, hogy Trent és Edie között 15 évnyi korkülönbség van, ráadásul a férfi a lány apjának üzleti partnere, ám furcsa módon nem ez adta a drámai fordulatok sava-borsát, helyette más titkok játszottak komoly szerepet a történetben. Ugyanakkor a legnagyobb negatívum számomra az volt, hogy spoiler

★ Kedvenc idézet ★
     “… sometimes our favorite things are the ones that makes us cry.”

❤ Trent Rexroth (33) & Edie Van Der Zee (18)
➤ Todos Santos, Los Angeles, San Diego
spoiler

Ms_thebetty>!
L. J. Shen: Scandalous

***ARC Provided for honest review***

Vízálló szempillaspirál kötelező, nagy doboz Hershey's opcionális.
LJ Shen megírta élete könyvét! ♥

fruzsi829>!
L. J. Shen: Scandalous

“You’re mine, and you hate it. You’re mine, and I’m not a wave you can ride. I’m the fucking ocean.”

L. J. Shen, neked mindig sikerül a történeteiddel elállítanod a lélegzetem akárhányszor is olvasok egy könyvet tőled. A Pretty Reckless után (oh, nem is csak utána, még mindig) egyszerűen képtelen vagyok bármi mást is olvasni, semmi sem üti meg ezt a szintet, amit ez a regény nyújtott, és egyszerűen nem tudtam semmi másra, csak ezekre a karakterekre gondolni. Szóval mivel a Pretty Reckless után semmi sem volt elég jó, ezért úgy döntöttem, hogy visszatérek Todos Santos-ba és elkezdem újraolvasni a Sinners of Saint sorozatot. Ezt az egész újraolvasást a Scandalous című regénnyel nyitottam meg szinte azonnal a Pretty Reckless után, mivel már annyira hiányoltam Trent és Edie történetét. (Mellesleg, már annyira nagyon izgatottan várom Luna történetét is, én személy szerint teljesen team Lunight vagyok, de már elérkeztem ahhoz a ponthoz, amikor már szinte ez nem is számít, csak azt akarom, hogy végre boldogok legyenek. ♥). Ezek a karakterek már majdnem birtokolnak és teljesen a hatásuk alatt vagyok és már annyira izgatottan várom Knight (bae ♥) történetét, ami várhatóan augusztus 25-én fog megjelenni és úristen már elképesztően kíváncsi vagyok, de augusztus most még annyira távolinak tűnik. Személy szerint én sosem akartam, hogy vége legyen a nyárnak, most viszont már alig várom, hogy augusztus vége legyen és megjelenjen a Broken Knight. És most egy kicsit nagyon eltértem a témától, össze kell szednem magam és vissza kell térnem Trent-hez és Edie-hez, mert az ő történetük még csak igazán elképesztően fájdalmasan gyönyörűséges.
Ha szeretitek a hangoskönyveket, akkor mindenképpen meg kell hallgatnotok a Scandalous-t. Ha már olvastátok ezt a könyvet, de hiányoznak ezek a karakterek és esetleg valami újat is ki szeretnétek próbálni, akkor bátran tudom ajánlani nektek ezt a hangoskönyvet, adjatok neki egy esélyt. Leigh egy elkápráztató történetet írt, Savannah Peachwood és Christian Rummel pedig nagyszerű munkát végzett a Trent és Edie könyvének efelé életre keltésével. Tiszta tökéletesség. Imádom. Annyira imádom, hogy megint elkezdtem hallgatni. Látjátok? Ennyire jó. ♥
Kedves romantikakedvelők, ha még eddig nem olvastátok ezt a sorozatot, akkor rengeteg nagyszerű történet maradt ki eddig az életetekből. Bízzatok bennem, szükségetek van ezekre a karakterekre. És a Sinners of Saint után? Készüljetek fel, mert a gyermekeik szinte berobbannak majd az életetekbe és elrabolják majd a szíveteket.

“Even the biggest wave crashes. You're about to hit the sand. I hope you like the taste of dust.”

Mindent figyelembe véve, ebben a könyvben minden megvan, amit én nagyon szeretek:
Romantikus? Pipa.
Tiltott románc? Pipa.
Munkahelyi románc? Pipa.
Egy igazán pimasz és vagány főhősnő? Pipa.
Hűséges, komplex, rejtélyes főhős? Pipa.
Egyedülálló szülő? Pipa.
Lenyűgözően izgalmas cselekmény? Pipa.
Szikrázó kémia a főszereplők között? IGEN ÚRISTEN HATALMAS PIPA.
A Scandalous egy gyönyörű történet két összetört és magányos lélekről, arról ahogy egymásra találnak és arról, hogy együtt, közös erővel képesek mindent megoldani. Bízzatok bennem, nem akartok lemaradni erről a magával ragadó, szívszorító, elbűvölő, perzselően forró történetről.
Le a kalappal Leigh előtt, amiért egy ilyen mesterművel örvendeztette meg az olvasóit. Mert Trent és Edie története bizony az, egy mestermű. Hat csillag.

Teljes értékelés: https://frusromancecorner.blogspot.com/2019/06/l-j-shen…


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

Because sometimes, our favorite things are the ones that make us cry.

Szilvi00 P>!

My daughter was beautiful and the world was ugly and I didn’t know how to help her.
And it killed me like cancer. Slowly. Surely. Savagely.

Kapcsolódó szócikkek: Trent Rexroth
Szilvi00 P>!

I’d finally found him. The one man scarier than my father. Not that I was looking. Because while Vicious made a lot of noise, Trent Rexroth was the silent hunter who would circle you for hours, striking when you least expected it.

Kapcsolódó szócikkek: Edie Van Der Zee
Naiva P>!

If he touched her, he couldn’t talk to her.
If he loved her, he couldn’t leave.
If he spoke, he couldn’t listen.
If he fought, he couldn’t win.
Arundhati Roy, The God of Small Things

Naiva P>!

Seahorses prefer to swim in pairs with their tails linked together. They’re one of the rare monogamous animals, and engage in an eight-hour courtship dance which, among other things, includes swimming side by side and changing colors.
They’re romantic, elegant, and fragile.
Just like love.
They remind us that love is meant to be wild, just like the ocean.

Szilvi00 P>!

That night, I watched Edie for far too long.
That night, I’d changed.
That night, I didn’t take anything from Edie Van Der Zee. For the first time in years—I gave something of myself. Worst part? I’d never be able to retrieve it.
It was hers.
Forever.

Szilvi00 P>!

“I should warn you, Edie. I’m not the prince in this fairy tale. I’m the villain. The poisonous apple, the flame-breathing monster.”
“Good. I always enjoyed the broken in the fairy tales better. The apple always looked shinier because I knew it could destroy me. The villain was just damaged and misunderstood, and the monster…

lovEVly>!

Kids are not racist.
Kids are not judgmental.
Kids don’t care that your car costs twice the annual salary of the average American.
Kids are fun.
Kids are pure.

Kapcsolódó szócikkek: Trent Rexroth

A sorozat következő kötete

Sinners of Saint sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us
Skye Warren: The Pawn
Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward
Linda Kage: Price of a Kiss
Penelope Ward: Gentleman Nine
Colleen Hoover: Maybe Someday
E. K. Blair: Bang (angol)
Vi Keeland – Penelope Ward: Park Avenue Player
Helen Hoang: The Heart Principle
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls