Ruckus (Sinners of Saint 2.) 61 csillagozás

L. J. Shen: Ruckus

Rosie

They say that life is a beautiful lie and death a painful truth. They're right.
No one has ever made me feel more alive than the guy who serves as a constant reminder that my clock is ticking.
He is my forbidden, shiny apple. The striking fallacy to my blunt, raw, truth.
He is also my sister's ex-boyfriend.
One thing you should know before you judge me;
I saw him first. I craved him first. I loved him first.
Eleven years later, he waltzes into my life, demanding a second chance.
Dean Cole wants to be my bronze horseman.
But my clock is ticking. See, I’m not like the rest. I have an illness.
Sometimes I conquer it.
Sometimes it conquers me.
My white knight has finally arrived.
Hopefully, he isn’t too late.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
CreateSpace, Washington, 2017
368 oldal · ISBN: 9781546904465
>!
368 oldal · ASIN: B071J38YF4

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Baron "Vicious" Spencer Jr. · Jaime Followhill · Trent Rexroth · Rosie LeBlanc · Dean 'Ruckus' Cole · Knight Jameson Cole


Kedvencelte 10

Most olvassa 2

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
L. J. Shen: Ruckus

Orvos: Magas a vérnyomása. Ideges?
Én: Nem. Zaklatott vagyok.
Orvos: Az oka?
Én: Ruckus.
Orvos: ???
Én: Egy elképesztő könyv, ami felért egy érzelmi megrázkódtatással. Egy szeretetreméltó lány és egy kicsapongó életet élő srác magával ragadó és szenvedélyes története. Teljesen beleéltem magam és úgy olvastam, mintha az én életem múlt volna rajta és nem kitalált szereplők sorsa lett volna a tét.
Orvos: Nem tesz jót az egészségének.
Én: Doki, csak írjon egy receptet és már itt sem vagyok. Még 4 (hamarosan 5) könyv vár elolvasásra és semmiért sem hagynám ki!

>!
368 oldal · ASIN: B071J38YF4
5 hozzászólás
Naiva P>!
L. J. Shen: Ruckus

Leigh Shen szerzett agy újabb rajongót, pedig már olyan sokszor összetörte a szívemet. Most is. Vicious-t is nagyon szerettem, talán egy picit jobban, pedig spoiler de ez a rész is nagyon tetszett, mert ettől a résztől sokkal több érzelmet kaptam. Bevallom, kissé másra számítottam. Sokáig nem is értettem.
Folyton motyogtam: Dean már majdnem 30, de az érzelmi szintje még mindig egy kanos, 16 éves srácé. Miért kell úgy odáig lenni érte…blah-blah
Az előző rész miatt Ruckus nálam eleve hátránnyal indult. Mégis teljesen máshogy láttam azoknál a részeknél, amikor Rosie-val volt. Majd a végére és az epilógusnál nagyon megszerettem Dean-t is. Kíváncsian várom a folytatást.

SzAngelika>!
L. J. Shen: Ruckus

Hát persze, hogy Dean & Rosie meghódította a szívemet! Hogy is ne tették volna? Kettejük románca bár a félig-meddig tiltott közös múltjuk miatt kissé zavaros, de olyan nagyon gyönyörű volt. Teljesen megigézett a történetük összetettsége. Ugyan szerintem Dean függősége némileg leegyszerűsítve került bemutatásra, ráadásul a lezárás kivitelezése pár pillanatra alaposan kiakasztott, mindent összevetve ez egy csodálatos regény.

★ Kedvenc idézet ★
     “I don’t like you. I love you. Even that’s an under-fucking-statement. I live for you. I breathe for you. I will die for you. It. Has. Always. Been. You.”

❤ Dean Leonard Cole (30) & Rose LeBlanc (28)
➤ New York, Todos Santos
spoiler

Trice29 P>!
L. J. Shen: Ruckus

Nehezen találok szavakat. Annyi érzelem munkálkodik bennem, hogy nehéz összefoglalni. Határozottan ütős történet. Az érzelmek sokkal jobban a bőröm alá mentek, helyenként folyót fakasztottam. A kémia is működött. Ami nem tetszett, a szülők túlféltése. Dean-nal nem tudok igazán mit kezdeni. Helyenként szerettem, máskor jól megráztam volna, a végén erősen nyakon vágtam volna egy serpenyővel. Rosie karakán csaj, közel került a szívemhez. Vicious örülök, hogy itt is szerepet kapott, mert nagyot nőtt a szememben. Folytatós ♥

genevieve P>!
L. J. Shen: Ruckus

*ARC was provided exchange for an honest review*

2017.05.21.
Este 9:30
Ebben a pillanatban tettem le a könyvet és a szívem kihagyott egy ütemet.
Este 10:00
Még mindig csak Ruckus és Rosie jár a fejemben, próbálok rájönni ezek után hogyan fogok lefeküdni és aludni.
Este 10:30
Na most talán sikerül.
Éjjel 02:28
Még álmomban is velem vannak.

2017.05.22.
Délelőtt 10:37
Még mindig keresem a megfelelő szavakat mellyel tökéletesen kitudom fejezni az érzéseimet.
Talán ezek volnának azok: kétségbeesetten többet akartam, mérges voltam, mostanra már annyi könnyet ejtettem hogy teljesen kiapadt a könnycsatornám.

Hónapok óta vártam hogy végre olvashassam, mikor megláttam a kindlen majd kiugrottam a bőrömből. Nem az volt amit vártam, SOKKAL több volt annál!
Annyira tetszettek a visszatekintések, nagyon sok dologra került fény. Hihetetlen hogy az ember akár évtizedeket is tud várni a nagy Ő-re.
Dean véletlenül sem tökéletes, de Rosie sem. Mindketten múltuk és jövőjük fogjai. De amíg nem engeded el a múltat nem lehet jövőd sem. El sem hiszem hogy ennyi időbe telt!
Imádtam amikor Dean Baby LeBlanc-nak szólította Rosiet az olyan Deanes dolog volt.
Rosie családja annyira figyelmes, hogy már-már megfolytották őt meg engem is, egyáltalán nem csodálom hogy önálló életet akart élni, sőt csodálom is érte. Annyira erős és független, pedig egy ilyen betegséggel egyáltalán nem lehet könnyű együtt élni.
Dean pedig egy romantikus rohadék, imádtam! Minden egyes tette azt bizonyítja hogy mennyire figyelmes és jó ember, ámde ő is mint sokan mások álarcot visel. Amikor lehull a lepel meglepő fordulattal találkozunk.
De minden Jing-nek van egy Jang-ja, akik összetartoznak örökké együtt lesznek.
Minden az időzítésen múlik! Vajon a szerelem mindent túlél?!

2 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii P>!
L. J. Shen: Ruckus

What makes you feel alive?
My family. My home. My men. I’m alive.
And my therapist was right. I am going to live forever.

Eddig nagyon hadilábon álltam az írónő könyveivel. Volt ami tetszett, volt ami kevésbé… Szerintem a Sinners of Saint az, ami annyira jó, hogy minden egyes elolvasott rész után egy újabb L. J. Shen könyvnek szeretnék nekiállni. Aki pedig ezt az érzést ki tudja belőlem váltani, annak ott a helye a kedvenc íróim listáján.

Megmondom őszintén, kicsit régen olvastam a sorozat első részét, úgyhogy nem emlékeztem az előzményre, nem tudtam mire számíthatok. Ezáltal kellemes meglepetés volt a titkokkal átszőtt szerelmi történet.

Dean nem igazán volt szimpatikus az elején, mivel minden olyat megtestesített, amit én értékrendem már nem tud elviselni. (Mértéktelen ivászat, füvezés…) Aztán valahogy ez rossz érzés a váltott szemszög miatt egy idő után eltűnt belőlem. Minél többet volt Rosie-val, minél többet olvastam a gondolatait, annál jobban megkedveltem. Habár az biztos, hogy egy nagyon későn érő típus!

Rosie aranyos, teljes mértékben szerethető lány, aki nem érdemelt volna ennyi csapást az élettől.
Kettőjük kapcsolata, ahogy éltek, mert nem tudták melyik lesz számukra az utolsó nap, a velejéig megmozgatott.

Minden percét imádtam, olvastatta magát, kikapcsolt és sok mindenre rádöbbentett. Minden összetevő megvolt benne egy remek történethez.

Ms_thebetty P>!
L. J. Shen: Ruckus

***ARC Provided for honest review***

Nehéz…
Ez a gif mindent elmond helyettem..:
https://media.giphy.com/media/4OowbIsmYHbpu/giphy.gif

Nagy rajongója vagyok Leighnek, és természetesen Ruckus-szal, második favorit HotHole-mal sem okozott csalódást. Ő a HotHole-ok büszke anyja és királynője, és a könyv ékes bizonyítéka ennek.

Amikor befejeztem, minden élet elszállt belőlem, nem tudtam gondolkodni sem. És miközben írtam ezt az értékelést, csak záporoztak a könnyeim a billentyűzetre.

A legjobban talán úgy tudom leírni hogy éreztem a könyv iránt, ha azt mondom: Amikor boldog voltam, bűntudatot éreztem, mert ez egy szomorú könyv. Mikor szomorú voltam, bűntudatot éreztem, mert ez egy boldog könyv. ♥♥♥

turanett P>!
L. J. Shen: Ruckus

Nem bánom, hogy fordítva sikerült olvasnom a könyveket (véletlenül Tren-el folytattam és nem Dean-nel) Deanre egy picit haragudtam, ahogy haladtunk előre és megismertem az érzéseit. Az első részben hadakozott Millevel és Viciolussal. Aztán kiderül,hogy nem is érzett semmit Millie iránt. Ezt nem értettem. De elengedtem, mert Rosieval nagyon jó párost alkottak. Rosie szüleit viszont már utáltam. Annyira erőszakosak voltak. Csak a saját véleményüket szajkózták. Senkit nem hallgattak meg, még Milliet sem. Végén az apja húzása, már nagyon kiverte a biztosítékot. A vége nagyon cuki volt. Még, hogy űrhajó XD

2 hozzászólás
felícia97>!
L. J. Shen: Ruckus

B*szki valaki szedjen össze emberek mert ez kegyetlen volt….Dean Cole és Rosie LeBlanc? Ki gondolta volna hogy ez ekkorát fog szólni? Én biztosan nem… Komolyan mondom ha az előző résznél tanácstalan voltam hogy mit írjak akkor ez az érzés most megduplázódott.Még mindig keresem a szívem és a józan eszem darabkáit,szóval ha valaki esetleg találkozna velük legyen szíves visszaszolgáltatni őket….A négy HotHole véglegesen beférkőzött a lelkembe és ezt egyáltalán nem bánom.Jamie novellájában még nem gondoltam hogy ez ilyen mértékben megtörténhet,Vicious könyvénél azért már kezdtem sejteni hogy szélsebes zuhanás következik,Ruckus pedig bevégezte amit az első két rész elkezdett.Mivel nagyon szerettem Vicious és Emilia történetét nem is volt számomra kérdés hogy rövid időn belül folytatni fogom a sorozatot,bár őszintén megmondom hogy nem vártam hogy ez a kötet bármilyen formában is túlszárnyalja az előzőt,éppen ezért robbant bombaként az arcomba a tény.Ki kell mondanom:igenis sikerült rávernie Vicious könyvére.Mondjuk csak a történet utolsó 30-35%-ban mert addig nagyjából egy vonalba tudtam volna helyezni a két könyvet,de aztán fordult a kocka.És itt most nem a párosokra gondolok mert mindkettő pár a maga módján, a saját különleges története által talált utat a szívemhez,(arról nem is beszélve hogy négyük élete és sorsa olyannyira összefonódott hogy nehéz is lenne választani nagyobb kedvencet közülük)hanem a cselekményre és történet mély érzelmi aspektusára ami itt végre megadta azt amit már nagyon vártam.Nem volt hiányérzetem,és ugyan eszembe sincs összehasonlítani a két sztorit egymással hiszen teljesen más beállítottságú és személyiségű szereplőkről van szó,de számomra Ruckus nagyobbat ütött.Persze én naiv számíthattam volna rá hiszen Rosie betegsége önmagában egy komoly és szívszaggató utazást ígért csak hogy itt nem állt meg a dolog és ezen felül is kaptam olyan meglepetéseket amikre nem számítottam Kezdetnek mindjárt itt van Dean Cole.Ki hitte volna az “üresfejű” örökké jókedvű hímringyó a felszín mögött ilyen összetett és komoly karakter? Nem számítottam rá hogy Vicious-nak mind a múltja,mind pedig az érzelmei terén kihívója akadhat,erre tessék.Igaz bizonyos szempontból a Dean titkával kapcsolatos szál nem volt annyira tragikus mint Vicious-é,de így se volt kevésbé megdöbbentő vagy megrázó,és ha hiányolnánk a tragikumot bőven megkaphatjuk a Rosie-val való kapcsolatában tudva hogy a lány számára bármelyik nap könnyen az utolsó lehet….Fájt a szívem kettőjükért látva azt a mindent elsöprő vonzalmat és mély kötődést amit egymás iránt éreztek,és ami bár a napnál is világosabb volt a körülmények és a sors mégis megakadályozták hogy kibontakozhasson.Dean bár a többi sráchoz hasonlóan nagy játékos,így hogy megismertem a valódi énjét abszolút megértettem a dilemmáit és a démonait.A furcsa és elcseszett viszonya a LeBlanc lányokkal első látásra talán totál seggfejként tünteti fel,de az igazság az hogy valódi ártó szándék nem volt benne hanem sokkal inkább áldozatául estek mindannyian a körülményeknek és benne ragadtak egy olyan szituációban ami évekig csak fájdalmat okozott mindannyiuknak.Ehhez pedig még hozzáadva Vicious-t nem csoda hogy ezt a kaotikus és érzelmileg gyilkos “szerelmi” négyszöget évekig tart helyrehozni úgy ahogy mindig is lennie kellett volna.Szerettem Dean karakterét,mert az önpusztítás és reménytelen vágyódás mögött egy nagyon is jó lelkű és érző férfi van aki a szenvedéseit és csalódásait egy humoros álarc mögé rejti nap mint nap.Megmondom hogy nagyon meglepett a titka,mert Shen totál félrevezetett engem is ezzel a szállal kapcsolatban.Méghozzá kétszer,az állam pedig valahol a padlón koppant megtudva mind azt a sok bonyolult és kemény igazságot a családjával kapcsolatban.A szülő-gyerek kapcsolat nagyon is sarkalatos pontja volt a történetnek és nem is hagyott hidegen.Aztán persze itt van Rosie is aki Dean világának közepe még ha sokáig ezt nem is tudja rajtuk kívül más.Nagyon megható volt az őket összekötő kötelék,és végig szurkoltam hogy az élet ne vegye el tőlük annyi viszontagság után.Rosie még nagyobb szájú,még belevalóbb volt mint Emilia,egy két lábon járó szarkazmus,aki a betegsége ellenére is tartalmas és független életet szeretne ameddig megadatik neki.Szomorú voltam hogy olyan sokáig megtagadta magától az igazi boldogságot,mint ha nem érdemelné meg mert félt attól hogy tönkre teszi annak az életét aki őt választja.Legalább annyira kedveltem Rosie-t mint Millie-t,és az a szoros testvéri szeretet ami köztük van megmelengette a szívemet látva hogy sem a féltékenység sem pedig semmilyen viszontagság nem rombolhatja le.A könyv vége totálisan kikészített,és nem akartam elhinni hogy annyi küzdelem után ez legyen a vége,ennek örömére pedig patakokban folytak a könnyeim,és féltem hogy milyen befejezés lesz ebből.Aztán az utolsó fejezet szerencsére kárpótolt mindenért. :) A Fiúkat együtt látni mindig öröm de immár rosszcsont gyerkőcökkel? Ez ám az igazi lezárás. Vagy inkább kezdet? :D Úgy hiszem sokkal inkább az utóbbi.Nagyon örültem annak ahogy alakultak a dolgok Dean-el és Rosie-val a nagy ijedtség után és oltári édesek így együtt a jelenlegi helyzetben,és ezt még az a kicsit hihetetlen fordulat se tudta elrontani,hanem még szélesebbre varázsolta a mosolyomat.Plusz pont jár Emilia és Vicious aktív szereplésért,egy élmény volt látni hogy alakul a saját részük után a jövőjük,meg persze még a másik két HotHole-é,ééés most már nagyon várom Trent sztoriját,főleg hogy meg volt a felvezetés is.Kíváncsi vagyok hogy ér révbe az utolsó srác a négy közül. :)

Scriptum>!
L. J. Shen: Ruckus

Ez a történet összetörte a szívemet!Pedig igyekeztem mindenre felkészíteni magam, hiszen ez Baby LeBlancról és Ruckusról szólt!
Mitől érzem azt , hogy élek?! Ő Rosie!Annyira eleven, ragyogó és èlettel teli voltál, sokszor makacs és mindenre elszánt!Nem volt kérdés!
Ruckus,nekem csak Dean!Te kedves hazug gazember!Becsaptàl és teljesen félrevezettél!Hát mi történt veled?!Nem vettem észre ebből az egész csavarból semmit .Bár lehet nagyon Rosiera koncentràltam vagy a történet zsenialitása volt,de tévúton jártam veled!Nagyon szerettem a szerelmeteket!A szívem egy kis csücskébe helyet is kaptok,hogy még egy kicsit dédelgessem ezt az érzést ami nektek megadatott!

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Naiva P>!

Stars also symbolize the cycle of life, solitude and gravity. They glow in the dark energy that’s the majority of space, and remind us that even in the pitch black, there’s always something that can shine.

Szilvi00 P>!

If it’s corrupted and dirty and fun—I’m all over it.
And this girl? She looked like a whole lotta fun to corrupt.

Kapcsolódó szócikkek: Dean 'Ruckus' Cole
Szilvi00 P>!

Dean Cole was nothing like people pegged him. He was the worst kind of devil. One that hid behind a polite smile, preppy clothes, and good manners.

Szilvi00 P>!

I love you so much that I hated you for a while. And now that I know that you are damaged, I love you even more. Perfect things are not relatable. Unbreakable is fascinating, but not lovable. You’re breakable, Dean Cole. I’m going to do my best to keep you whole.

Szilvi00 P>!

“You’re awfully possessive,” I complained, glaring at him through sleepy eyes like he was my sun, the moon, and everything worth seeing in the constellation.
“That’s because you’re awfully mine.”

3 hozzászólás
Naiva P>!

I should probably get one thing out of the way before we begin. My story? It doesn’t have a happy ending. It won’t. It can’t. No matter how tall or handsome or rich and captivating my Prince Charming might be.
And my Prince Charming was all those things. Oh, he was all those things and more.

Naiva P>!

You are chaotic, crazy, and full of wars and angst. But you’re the liveliest place I’ve ever been to.

pribrgre P>!

Love felt like dipping each other in gasoline and burning together. Love felt like dancing with madness in the dark, watching all of its bright lights. Love felt like gasping for air when your lungs were already full.

Naiva P>!

God and Dean are synonyms. Save battery power. Choose one next time you text me. What do you want to have for dinner?

Kapcsolódó szócikkek: Dean 'Ruckus' Cole
Naiva P>!

Because the birdsong might be pretty,
But it’s not for you they sing,
And if you think my winter is too cold,
You don’t deserve my spring.


A sorozat következő kötete

Sinners of Saint sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah Brianne: Lucca
Cora Reilly: Bound by Hatred
Jessica Gadziala: Reign
Katy Evans: Mine
Jay Crownover: Honor
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
Christina Lauren: Beautiful Player