Dirty ​Headlines 16 csillagozás

L. J. Shen: Dirty Headlines L. J. Shen: Dirty Headlines

From bestselling author L.J. Shen, comes a new standalone, enemies-to-lovers romance.

Célian Laurent.
Manhattan royalty.
Notorious playboy.
Heir to a media empire.
…And my new boss.

I could have impressed him, if not for last month's unforgettable one-night stand.
I left it with more than orgasms and a pleasant memory--namely, his wallet.
Now he's staring me down like I'm the dirt under his Italian loafers, and I'm supposed to take it.
But the thing about being Judith „Jude” Humphry is I have nothing to lose.
Brooklyn girl.
Infamously quirky.
Heir to a stack of medical bills and a tattered couch.
When he looks at me from across the room, I see the glint in his eyes, and that makes us rivals.
He knows it.
So do I.
Every day in the newsroom is a battle.
Every night in his bed, war.
But it's my heart at stake, and I fear I'll be raising the white flag.

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781732624702
>!
328 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781732624702 · ASIN: B07H3F942S

1 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Judith “Jude” Humphry · Célian Laurent


Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

pveronika>!
L. J. Shen: Dirty Headlines

Alapvetően szeretem az 'ellenségből szeretők' típusú könyveket, leginkább mert a szereplők közötti adok-kapok többnyire garantáltan jó szórakozást szokott nyújtani, és ez most sem volt másképp. Imádtam Jude és Célian szócsatáit, és a köztük lévő kémia szinte perzselt a lapokon. Mindkét karakter jól el lett találva. A rengeteg pár különböző színű tornacipőjével, a felvágott nyelvével, az odaadó természetével hamar a szívembe zártam Jude-ot, és végül az arrogáns, kissé s*ggfej főnökét, Célian-t is sikerült megkedvelnem, aki a lány tökéletes ellentéteként nagyon jó kontrasztot képviselt. Engem picit emlékeztetett ez a könyv a Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series -re, és talán az 'Andrew Hamilton vibe' miatt volt az, hogy ha az igazi hangoskönyvben nem is, de a fejemben itt is Sebastian York narrálta Célian gondolatait szívdöglesztő hangján. :) A könyv végén lévő konfliktus nem tetszett annyira és a borító egyáltalán nem illik a könyvhöz, de mindezek ellenére tényleg nagyon tetszett, és mindenképpen ajánlom!

Naiva P>!
L. J. Shen: Dirty Headlines

Az írónő ismét csak óriási örömöt okozott. Fogalmam sincs, hogy csinálja, de ez a könyvét is alig tudtam letenni. A Sinners of Saint sorozatával a szívembe zártam az írónőt.
Ezt a történetét is nagyon szerettem. Ehhez pedig elég volt néhány elolvasott oldal.
A párbeszéd szórakoztató, a kémia csak úgy forrt, és nem akartam, hogy ez az egész véget érjen. Valamelyik kiadó már igazán felfigyelhetne L.J. Shen-re.
Szerettem mind a két szereplőt; Jude-ot a hősnőt különösen. Még fiatalkorában elvesztette édesanyját, ő gondoskodik beteg apjáról és az eladósodás miatt a csőd szélén állnak. Ettől függetlenül egy kedves, jó kedélyű, pozitív hozzáállású lány. Igazi egyéniség. Aki az éppen aktuális hangulatát a színes tornacipőivel fejezi ki. Nagyon szereti a Converse cipőket. Még az elegáns ruhákhoz is azt vesz fel. Ráadásul, olyan jól elbeszélgetett (magában) Jézussal. Azokon a jeleneteken többször hangosan felnevettem.
A sztori nagyon dióhéjban: szerintem 0 spoiler, de ha zavar, skippelj!
Egy este egy bárban összefut egy franciának gondolt, szexi fickóval, akinek francia akcentusa van és látszik rajta, hogy iszonyat gazdag. YSL öltöny meg minden.
Nagyon jól kijönnek egymással és rögtön ott van a vonzás közöttük, de a folytatás nem alakul a legjobban, mivel spoiler Ez mondjuk nem volt éppen a legszimpatikusabb húzás tőle, de ahogy mondani szokás spoiler
Csak hogy legközelebb újra találkoznak. Úgy, mint főnök és beosztott. Célian Laurent ugyanis a Laurent Broadcasting Vállalat főnöke. Mondanom sem kell, hogy a főhős az írónőtől már megszokott igazi s*ggf*j, de hatványozottan. Ezek után pedig csak még jobban az lesz Judith-tal. Olyan jól szórakoztam. Ugyanis a hősnőt se kell félteni.
Egy páros, aki ezek után képtelen egy légtérben, együtt dolgozni, de nem úgy a hálószobában, mert a vonzás nagyon ott volt közöttük. Az elejétől a végéig imádtam. Az epilógust is beleértve. A borítón lévő modellt sajnos nem tudtam összeegyeztetni egy 32 éves, arrogáns, médiamogullal.

Szilvi00 P>!
L. J. Shen: Dirty Headlines

Fáj az arcom a folytonos vigyorgástól, fáj a fejem a szoros fejhallgatótól és sír a bankkártyám, MÉGIS én vagyok az egyik legboldogabb könyvmoly a megyében! Nagyszerű élményben volt részem. L. J. Shen nem tud csalódást okozni. Ezúttal humorosabb oldalát helyezte előtérbe. Sokszor megnevettetett, de tucatnyi más érzelmet is kiváltott belőlem Célian és Jude története. Előbbi szereplő majdnem végig hatalmas s*ggf*jként viselkedett, de amikor Rob (Jude apja) segítségére sietett, én azonnal megkedveltem. Utóbbi szereplő pedig pontosan olyan főhősnő, akit nem lehetett nem kedvelni. Állhatatos, szorgalmas, kitartó, vicces és nem érdekelte, mit gondolnak mások az öltözékéről. Túlfűtött jelenetekből, némi drámából és meglepetésből sem volt hiány. Eddigi tapasztalatom alapján, Leigh legszórakoztatóbb könyvének tartom.

Enikő_Darai_Enii>!
L. J. Shen: Dirty Headlines

Ugyan maradt egy kis hiányérzetem a könyv elolvasása meghallgatása után, de ettől függetlenül még mindig abba a kategóriába esik, amit bárkinek szívesen ajánlanék.
Ahogy a fülszöveg is sejteti egy enemies to lovers történetről van szó, annak minden jellegzetességével. Szócsatákkal, izzó kémiával a szereplő között, így tehát minden adott egy jó kis L. J. Shen könyvhöz.
Jude egyedi, magabiztos, igen belevaló csaj, akit könnyű volt megkedvelni. Ezzel ellentétben Célian-nal voltak problémáim, nagyon sokáig kifejezetten taszító volt az „én vagyok a kemény legény a vidéken” magatartása. Ám a végére csak sikerült kompenzálnia.
A végéről, ha lehagyta volna az írónő a műdrámát, akkor sokkal boldogabb lettem volna, de neeem baj, mint mondottam, így sem volt rossz kikapcsolódás Jacob Morgan (na meg persze Grace Grant) narrációját hallgatni.

Ms_thebetty P>!
L. J. Shen: Dirty Headlines

***ARC***

Amikor megtudtam, hogy LJ egy office-enemies-to-lovers-romance könyvet tervez írni, majdnem összepisiltem magam szabad ilyet itt írni?. Komolyan, mintha Jézus meghallgatta volna az imáimat.
Jézus: szívesen, csajszi.

A könyv okos, csavaros, jól írt, a nyelvezete zseniális, sexy, vicces…minden.
Célian Laurent magas, jóképű és a legnagyobb se**fej, akit a világ látott. Komolyan. Azt hittem, ezen fog elcsúszni a könyv, mert annyi „legnagyobb se**fej” van, aki aztán nem az, vagy puhap*cs lesz a végére, no, itt ilyen nem volt.
Jude Humphry imádni-való, okos, eltökélt, igazi tűzrőlpattant csaj.

Szóval adott ez a két jómadár. Annyiszor leírtam az angol értékelésemben a 'love' szót, megpróbálom itt nem megtenni. :DD Szóval, imádtam a vitáikat, a viselkedésüket. Nem volt idegesítő vagy gyerekes. Imádtam, ahogy a sztori épült, a karaktereik kibontakoztak. A civódásaik zseniálisak voltak. Bonyolult és szórakoztató katyvasz, és kaptunk egy remek könyvet. A kémia remekül működött közöttük, és édes Jézus, a szex-jelenetek több, mint rendben voltak.
Jézus: ezért bűnhődni fogsz.

Úgy érzem tökéletes volt az egyensúly a csatározás, a szexisség, az érzelmek, a dráma és a konfliktusok között. Tökéletesen rendben folytak az események, egy percig sem volt unalmas. A csavar a végén azért megpörgette a vérnyomásom, de a megoldás is tökéletes volt.

Jól megírt, jól kivitelezett fantasztikus történet. én megpróbáltam nem agyon dicsérni. nem lehet.

Gondolhatjátok, hogy hasonló lehet a Gyönyörű rohadékhoz, de azért annál jóval mélyebb. Vannak itt drámák, sebek, és mélyebb érzelmek. Ami persze egy 500+ oldals könyvnél el is várható. És mindannak ellenére, hogy ez egy hottie-office-romance a szex jelenetek száma meglepően kevés. Szerintem az egész könyvben nincs 30 oldalnyi szex. Ennek kimondottan örültem. :)

Minden betűjét imádtam. Köszi, Jézus! ♥
Jézus: állj le!

P.s: ha elolvastátok, érthető lesz ez a Jézusos dolog. ;) :DD

https://www.goodreads.com/review/show/2294813150

6 hozzászólás
tamaa_ra P>!
L. J. Shen: Dirty Headlines

A fülszövege a könyvnek abszolút megfogott és bíztam benne, hogy a teljes történettel is ez lesz a helyzet. És nem csalódtam. Egyszerűen minden megvolt benne, amit az ember elvár tőle. Célian és Jude első találkozása jól megalapozta a sztorit. A második találkozásukon nagyon nevettem. Egyszerűen maga az elképzelés, hogy mennyire kínos volt a szituáció, megmosolyogtatott. Bár ha én lettem volna Jude helyében, sanszos, hogy nem ez lett volna az érzésem.
Célian karaktere néha iszonyatosan bosszantó volt, máskor pedig kenyérre lehetett volna szinte kenni. Jude pedig a maga vicces és önzetlen karakterével nyert meg, bár őt sem kellett félteni, ha vitáról volt szó.
Lily és Mathias karaktere zseniális lett a maguk kibírhatatlan módján. Ők voltak az abszolút gyűlölt karaktereim, viszont nélkülük azért nem lett volna az igazi.


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

“Drink.”
“Stop ordering me around.”
“Then stop staring at me, doe-eyed, waiting for instructions.”

Naiva P>!

“Organs, Jude, are like people. They need company, a backup to rely on. That’s why we have lungs, tonsils, hands, legs, fingers, toes, eyes, nostrils, teeth, and lips. Only the heart works alone. Like Atlas, it carries the weight of our existence on its shoulders quietly, only rebelling when disturbed by love.”

Kapcsolódó szócikkek: Judith “Jude” Humphry
Naiva P>!

The girl was a lioness at work and a lamb in bed, the perfect combination for a predator like me.

Kapcsolódó szócikkek: Célian Laurent
Naiva P>!

On her deathbed, my mother said the heart is a lonely hunter.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Judith “Jude” Humphry
Naiva P>!

I had put on a white pencil dress and my black Chucks. Classy. Understated.
Plus, I was going for serious and professional today. My dark blond hair was styled in a loose chignon, and I’d streaked my hazel eyes with a dramatic eyeliner. This wasn’t my usual attire of flannel shirts, skinny jeans, and faux leather jackets. Then again, it was my first day at my new job, so not looking like a Tokio Hotel dropout was a priority.

Naiva P>!

The word “music” comes from the Muses, goddesses of the arts in Greek mythology.
I never said it before, because I thought it was tacky, but you’re my goddess (especially your ass).

Kapcsolódó szócikkek: Célian Laurent
Szilvi00 P>!

Note to self: After your actions today, try to base all your future decisions on fortune cookie advice. You’ll do better.

Naiva P>!

“Sometimes when I get off by myself, I think about Noah from IT.” I had no idea who Noah from IT was; I just knew he was newly unemployed. I slapped her ass again, and this time bit her earlobe—not gently—for good measure. “Give me his full name,” I growled. She laughed, throwing her head back. “There’s no Noah in IT. I mean, maybe there is. But I don’t know him.”

Naiva P>!

My heart is not a lonely hunter. My heart feels. It beats. It loves. It breaks.

Kapcsolódó szócikkek: Judith “Jude” Humphry
Szilvi00 P>!

For the first few seconds, I couldn’t even decipher what I was seeing. He was a level of gorgeous most people were not programmed to process. I’m talking Chris Pine perfect, Chris Hemsworth mammoth, and Chris Pratt charming. He was a triple-C threat, and I was S.C.R.E.W.E.D.


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: The Naked Truth
Penelope Bloom: His Banana
Penelope Ward – Vi Keeland: Playboy Pilot