Defy (Sinners of Saint 0,5) 33 csillagozás

L. J. Shen: Defy

Defy is a smutty, insta-love, insta-lust short novella. It is a prequel to Vicious (Sinners of Saint #1) and can be read as a complete standalone with a HEA.

My name is Melody Greene, and I have a confession to make.
I slept with my student, a senior in high school.
Multiple times.
I had multiple orgasms.
In multiple positions.
I slept with my student and I enjoyed it.
I slept with my student and I’d do it all over again if I could turn back time.
My name is Melody Greene, and I got kicked out of my position as a teacher and did my walk of shame a la Cersei Lannister from the principal’s office, minutes after said principal threatened to call the cops on me.
My name is Melody Greene, and I did something bad because it made me feel good.
Here is why it was totally worth it.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
114 oldal · ASIN: B01NAZ16YW
>!
164 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780996135672

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Jaime Followhill · Melody Greene


Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Naiva P
L. J. Shen: Defy

Nem tudom, nem tudom. Csak azt, hogy Vicious óta terveztem ezt a novellát, mert érdekelt Jamie tiltott románca.
Alapvetően nem zavar a korkülönbség, amennyiben a fiatalabb felet a gyengébbik nem képviseli. Fordítva már elgondolkodtató. Lehet, hogy konzervatív vagyok ebben a kérdésben…
spoiler
Egyébként jó párost alkottak. Kár, hogy olyan rövidke volt. Kedvem lett volna folytatni, mert annyira belelendültem.

>!
Trice29 P
L. J. Shen: Defy

Ez a rész jóval finomabb volt, mint Vicious könyve, de nekem így is tetszett. Volt valami báj abban, ahogy Ők egymásra találtak. Engem egyáltalán nem érdekelt a korkülönbség, nem éreztem éretlennek Jamiet egyetlen pillanatig sem. A kémia is ütött. Nagyon várom a következőt ♥

>!
nypiro P
L. J. Shen: Defy

Kedves kis történet, kár hogy ilyen rövidre sikerült. Ha nem irja le, hogy kinek mi a státusza, foglalkozása abszolult nem lett volna tabu, csak simán fiatalabb pasi-idősebb nő páros. De így volt benne egy kis izgalom, lebukásvszély, stb. A karakterek jelleme szerint Jamie volt az érettebb, bár Melodyról kb semmit nem lehetett megtudni. Ki volt korábban, stb. Érdemes lett volna 100 oldalt még hozzáírni és kerek sztorivá tenni.
Kiváncsi vagyok a többi fiúra is.

>!
SzAngelika
L. J. Shen: Defy

Ez a kis felvezető, szenvedély dús novella egészen élvezetes olvasmány volt, annak ellenére, hogy elég egyszerűnek éreztem az írásmódot. Nagyon tetszett, ahogyan a főszereplők kapcsolatában ötvöződött a vonzalom, a csábítás és a tiltottság megannyi árnyalata. Talán még jobb lehetett volna a sztori, ha a szerző a románc érzelmi oldalának alakulását is valamivel részletesebben mutatta volna be.

★ Kedvenc idézet ★
     “The city of saints was filled with nothing but sinners.”

❤ James Charles Followhill (18) & Melody Greene (26)
spoiler

>!
genevieve
L. J. Shen: Defy

*ARC was provided in exchange for an honest review*

Teljesen letaglózott. Fantasztikus történet, igazi érző karakterekkel. Nagyon nehezen tettem le, ami az olvasási időmön meg is látszik, gyakorlatilag faltam a sorokat.
Jamie hurrikánként söpör végig a szívemen, csakúgy mint Melodyén.
Kettejük közti mérhetetlen szexuális vágy már az első fejezetek után kézzel tapinthatóak, ami a sztori során csak erősödik.
Tetszett hogy nem folytonos drámával és civakodással találkoztam, őszinték voltak egymással, de komolyan mostanában annyira ritka az ilyen történet.
Az biztos hogy nagyon várom a következő részeket, kedvenc sorozat lett ♥

>!
Viviana97
L. J. Shen: Defy

Vegyesek az érzéseim ezzel a novellával kapcsolatban. Egyrészt tetszett, felkeltette az érdeklődésem annyira, hogy folytatni akarjam a többi résszel, másrészt csalódott is vagyok, mert annyira nem ájultam el tőle. Nem volt letehetetlen, inkább kerestem az alkalmat, hogy félretegyem, viszont ez nem a könyv hibája, hanem az én angoltudásomé. A sok szleng megnehezítette számomra az olvasást, ez vette el a kedvemet a könyvtől.
Ezért is nem vonok le fél csillagnál többet, mert ez igazából egy szuper kezdése volt a sorozatnak, így mindenképp folytatni fogom a jövőben.
Mel és Jamie kapcsolata tabunak számít, először nem is tartottam komolynak ezt a viszonyt, de később nagyon is valóságos lett, elkezdtek egymás iránt érezni valamit, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni.

>!
Szimirza P
L. J. Shen: Defy

Rövid és velős volt, igaz bármennyire is tetszett, nem ér fel Vicioussal :) Viszont akinek tetszett az a rész, az ebben sem fog csalódni, ha egy kicsit nyitott.

>!
Detty77
L. J. Shen: Defy

Abszolút kedvencem!!!!! Nem szabad kihagyni!!!

>!
Rocska1918 P
L. J. Shen: Defy

Vicious története után nagy izgalommal fogtam bele ebbe a könyvbe, lehet hogy pont ezért csalódtam benne. Melodytól egyszerűen a falra tudtam volna mászni, 26 éves létére elég sokszor úgy viselkedett, mint egy 5 éves hisztis kislány, hozzá képest Jamie egy tapasztalt, érett férfinak számított. Jamie anyja egy igazi boszorkány, nem csak Melodyval, egy ilyen főnököt senkinek sem kívánnák. Viszont a cselekmény és az epilógus nagyon tetszett és jó volt bepillantani egy kicsit más szereplő szemszögéből a HotHoles iskolai életébe. Szívesen megismertem volna Melody gyerek- és tinikorát kicsit mélyebben, és persze Jamie-vel közös életét is szerettem volna hosszabban olvasni.


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

I would always rather be happy than dignified.

>!
Naiva P

Yesterday was an introduction,” he snapped. “Today…today, baby, I’m marking you as mine.

>!
genevieve

-You’re it. You’re so. Fucking. It. Smart, sassy, and witty, and unimpressed with all the wealth and bullshit drama around you. You have no idea how hot you are. Which makes you even hotter. This is fucking happening, baby. We’re happening.

Kapcsolódó szócikkek: Jaime Followhill
>!
genevieve

-Truth or dare?
-Truth. Brave people always choose the truth.
-Is it true that you’ll always be mine?- He lowers his mouth to my ear, his warm breath tickling my skin.
-It’s a truth. And sometimes, when you piss me off, it’s a dare. But it’s my life, and you’re a part of it. Always and forever,- I say.
-Always and forever

Kapcsolódó szócikkek: Jaime Followhill · Melody Greene

A sorozat következő kötete

Sinners of Saint sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Lauren Rowe: Ball Peen Hammer
Victoria Ashley: Get off on the Pain
Laurelin Paige: Fixed on You
Lisa Kleypas: Scandal in Spring
Kendall Ryan: Filthy Beautiful Lust
Emma Chase: Royally Screwed
Erin Watt: Broken Prince